Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Футбол
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116
Ludnichar
Вие в цялата си 60 годишна "история" на "евробоец", "велик отбор", "шампион" и обитател на кочина имате ли поне една честна загуба, всъщност?
t0xIc
Доста са. Веднага се сещам за последните две - срещу Марек за 2006/07 първенството и от Локо Пд миналата година за купата - нищо не играхме тогава . Но не и след такова съдиийство като вчерашното. И не ми пиши за кочини ,че да не срещнеш Гунди на някой светофар с голямата си уста.
LordZombie
За ГУНДИ или добро или нищо !!!!
scion_of_storm
Това да говориш за починал човек така е толкова просташко, че няма накъде.
pa®tci
Оххх, да ва не заеба у онеправданите о(т)бори дето сте no.gif blackmetal.gif
Mer De Noms
Цитат(Ludnichar @ Aug 16 2008, 10:49 AM) *
Вие в цялата си 60 годишна "история" на "евробоец", "велик отбор", "шампион" и обитател на кочина имате ли поне една честна загуба, всъщност?

t0xIc
Стиви Джи пак измъкна другия ми любим отбор вчера icon_headbang[1].gif
Vlad
Старата песен на нов глас. Тая година пак ли така ще я караме, все накрая да се измъкваме, когато стане. dry.gif Да отебават и ШЛ и всички турнири и да зимат шибаната титла, че вече е трагично.
LordZombie
Честито за "продължаването" на Локо Сф, но пък нямахме шанс да устоим на "класата" на Борац Чачак dry.gif
Vlad
Локото ги смазаха тия, но просто нямаше кой да ритне тъпата топка във вратата. Цял мач им седят в полето и се въртят. Поне да имаше някой, който умее да стреля от по-далеч да го сложат пред наказателното и той само да блъска. Тия техни анемични ударчета, дори и при тоя тотално неадекватен вратар не минават. Трябва да отчетем и ролята на съдията, който се изгаври с Локото. Без тая дуспа, тия нямаше да се затворят така и безидейното нападение на наще хора все щеше да набута 1-2 гола още.
Сега ни остава да стискаме палци Бате да отнесат недоразумението довечера whistle.gif
Atrocity
Довечера 19:00 пускате Нова Телевизия и викате(немога да повярвам, че го казвам) "Само Левски", поне пред екраните да имат подкрепа. Ай дано се класират.

ПП Без Гошо Петков сме. Вместо него на вратата ше бъде Даниел Киш. Звучи ми съмнително, но все тая. boxed.gif
Mago De Oz
Уф, писна ми!!! Добре, де чорбари, викайте ако искате и за Бате и за Кака и за Чичо, щом ви харесва да се правите на цигани, вместо на българи! Аз лично винаги съм ви подрепял отбора, когато играете с чужд такъв, защото съм българин, а вие сте...
Ония Малахер или къв беше там ясно, че е мангал, ама недейте и другите да падате на неговото ниво, нищо че сте чорбари! На мен кума ми е болен чорбар, но това не ни пречи да сме като братя или имам толкова приятели в агитката ви, ама на някой изказванията са просто цигански!

И мен ме яд за Локо и вчера се ядосвах, нищо че Боби и Дебелият трябва ще ги бия някога когато говорят против Левски smile.gif
Atrocity
Ок за Кака ще викам. whistle.gif Споко бе, аз твърдо съм за Левски, ако пак паднат обаче от този кирлив отбор няма да имат оправдание. suicide.gif
Mago De Oz
^Напълно подкрепям, всички ще са за уволнение, поне да знаем че нямаме отбор! Това вече ще е капака на всички идиотски отпадания в клубната ни история... а те не са малко, за съжаление!
Atrocity
Аз лично смятам, че Левски трябва да ги смажат. Пък ако отпаднат, няма да очудя. Това което направиха с Тампере ме накара да си мисля, че няма невъзможни неща. Но за да паднат и днес се иска много, все пак видяхме БАТЕ какви друпльовци са. Ако има истински фенове на Левски днес на мача в Беларус, трябва да викат "Къде пере ? Там пере!" за да се събудят. whistle.gif
Atrocity
Абе ей говедааааааа събудете се най-накрая ве пак ви вкараха гол. Леле да му *** майката нещастници излагате България! mat.gif mat.gif mat.gif mat.gif mat.gif mat.gif mat.gif mat.gif mat.gif mat.gif
pa®tci
Цитат(Mago De Oz @ Aug 27 2008, 03:29 PM) *
... Дебелият...

Тоя го заеби. Вече носи диадемка
Atrocity
Е по-голяма простотия и срам в историята на БГ футбола не се беше случвала. Нямам думи тия селяни дето се класираха за ШЛ не заслужават нищо мамка им мръсна. Дрогирани копеленца с човек по-малко тичаха цял мач и не се умориха. Всички беларуси са г****е нещастни. suicide.gif ranting.gif suicide.gif
pa®tci
Цитат(Atrocity @ Aug 27 2008, 09:01 PM) *
... Всички беларуси са г****е нещастни. suicide.gif ranting.gif suicide.gif

Шо бе, какво са ти виновни момчетата, че рогатите са Зле?

Аз се накефих на Крумчо как се оака и почна слъзливите тиради tooth.gif
Mago De Oz
Зле сме, много сме зле ! brickwall.gif brickwall.gif brickwall.gif brickwall.gif brickwall.gif
love_hunter
Еми..факт. dry.gif
Atrocity
Никаква вина не видях. Че Левски са си слаби, слаби са, ама говорим за някакви дрогирани некадърници, които с 10 човека на терена не се уморяват 90 минути и едва ритат топката, защото толкова си могат. А да оставим, че в момента сме мишена на подигравки и упреци.. ГОЛЯМ СРАМ ЗА БГ ФУТБОЛА!

ПП И яко някой ми каже, че този смешен отбор от Беларус просто е имал добра подготовка, моля да се застреля!
pa®tci
Цитат(Atrocity @ Aug 27 2008, 09:31 PM) *
... дрогирани некадърници, които с 10 човека на терена не се уморяват 90 минути...

laugh.gif laugh.gif laugh.gif


Оххх, говедцата сте толкова забавни laugh.gif
Atrocity
От ЦСКА съм. laugh.gif Знам, че е странно как говоря за мача, ама съм засегнат от факта, че тези фермери ще играят на ШЛ.
scion_of_storm
РОФЛ за Левски, хях. Срам копеле.
sgoh
Пул пак се измъкват с късен гол.

t0xIc
Левски отново се осраха, Пул бие... Кво повече иска човек icon_headbang[1].gif
Следващия път не се бутайте на мястото на шампионите калъфкаджии такива smile.gif Дръжте си звездата Христов да вади нож на умряло куче и да биете Марек с 8:0 smile.gif
melhaer
стига бе хора, нещата въобще не стоят така, г-н Батков е супер пич, когато взеха лиценза на ЦСКА той каза, че не е справедливо подуенци да играят на мястото на ЦСКА в ШЛ и си спази обещанието човека... точен пич излезе...
Vlad
Голема радост снощи са излизам да си намеря фанелка с картинка трактор icon_headbang[1].gif След целия цирк всичко си идва на мястото.
_Moonshield_
Айде сега ви е времето да се радвате, давайте...
Atrocity
Цитат(Vlad @ Aug 28 2008, 10:57 AM) *
Голема радост снощи са излизам да си намеря фанелка с картинка трактор icon_headbang[1].gif След целия цирк всичко си идва на мястото.




Е добре мама му дееба и аз съм от ЦСКА, ама няма да се правя на циганин и да пиша БАТЕ на фланелки с трактор. Стига, няма смисъл. Те не изложиха само себе си вчера, а и дадоха грешна представа за нивото на нашия футбол в момента.
sgoh
Ай стига бе. Разбрахме вече, че за да си българин трябва да си от левски, може да спрете да го повтаряте във всеки шибан пост. suicide.gif
Левски са велики и затова са тръгнали да влизат в Шампионската лига с Жоро от Ботев и феноменалния Гонзо. Ама ръиш ли ония роботи, дето незнайно как не се уморяват 90 минути, ги прецакаха, щото са селяни и Платини ги обича.


И да. Точно това ни е нивото на футбола вмомента, просто щото нямаме нормален футбол а всичко са някакви далавери.
melhaer
Цитат(Atrocity @ Aug 28 2008, 10:17 AM) *
Цитат(Vlad @ Aug 28 2008, 10:57 AM) *
Голема радост снощи са излизам да си намеря фанелка с картинка трактор icon_headbang[1].gif След целия цирк всичко си идва на мястото.




Е добре мама му дееба и аз съм от ЦСКА, ама няма да се правя на циганин и да пиша БАТЕ на фланелки с трактор. Стига, няма смисъл. Те не изложиха само себе си вчера, а и дадоха грешна представа за нивото на нашия футбол в момента.



момче, ти добре ли си бе? каква грешна представа, какви 5 лева? да не би минлата година ЦСКА да са отстранили Ливърпул, а говедата да са били Манчестър Ютд?

Ти едва ли не изкара, че сме с футбол на ниво англия и испания - представата въобще не е грешна - лефски падна от БАТЕ, миналта година от ТАМПЕРЕ, локото сега падна от БОРАЦ - какви грешни представи ти се въртятя в главата - нито имаме клубен футбол, нито националният отбор играе...

Виж за какво става дума в БГ футбола - тресе се ото скандали с подкупени рефери, лефски взима Христов от Ботев и сега случая е в Лозана, ЦСКА изваден заради неплатени данъци - по счетоводният баланс на лефски и данъците, които са платили излиза, че средната заплата в клуба е 300 лева...Разследват Томов и Гарибов за откраднати пари...

Каквото сме надробили, това ще сърбаме, друг е въпросът, че говедата са евродиоти...
Atrocity
Не е така. Може би има спад във футбола ни последните години, но това да падаме от такива отбори(особено при Локо си беше чисто безкъсметство) не е реално. Не сме толкова слаби, а и Левски си личи, че с този отбор са си за Б група. И пак си пролича, че все пак сме 5 класи над тези момчета от Беларус, които след гола ритаха топката възможно най-далече и си стояха в собственото наказателно поле. А за тези далавери, винаги ги е имало и ще ги има и занапред.
melhaer
виж сега, в случая с говедата може да се каже, че има и Господ, който забавя, но не забравя...

1. Участие в ШЛ без да имат право на това - 16 точки зад истинският шампион
2. Борат каза, че нямали морално право до играят в ШЛ - след това се отметна...
3. На жребия им се падна възможно най-слабият отбор, който някога е стигал до този кръг на надпредварата...
4. В софия получиха правото да изпълнят дузпа...
5. Вратарят на БАТЕ, който бе определн като половин отбор получи втори жълт картон и пропусна реванша в Борисов, като мястото му зае абсолютен дебютант и некадърник.
6. След нещастният гол в 15-тат минута, подуенци изравниха и дори от 43-тат минута на мача играха с човек повече...

изивнявай, като погледнеш всички тези неща накуп излзиа, че все едно аз да удрям шестица от тотото всяка седмица...

И те пак се осраха

и ето един цитат, който мисля, че казва всичко:

Цитат
Не е срамно
Изпратено от Анонимен (непроверено) на Чет, 2008-08-28 15:17.

Не е срамно посредствен отбор да падне от шампиона на Беларус

Atrocity
Ок, за Левски си прав няма спор. Но съвсем не може да се каже, че като цяло футбола ни е по-слаб от този на тези измислени отбори, които остраниха Локо-то и Левски. Даже е смешна мисълта.
Vlad
От кое не е по-слаб, от сръбския ли? Много,много сме назад от сърбите,както и от около всички около нас.A като се почне български отбор не знам си кво.лефски са лефски винаги съм срещу тях и се радвам много като падат.А като падат така позорно се кефа още повече,а това в последните сезони става редовно rolleyes.gif
http://www.ultras.ro/two/wpg2-3?g2_itemId=1687
Ето за кво става въпрос.Тия, на които викахме цигани преди по-малко от година на стадиона, вдигат плакати за нас,а говедата всячески се опитват да ни преебат.Трактористи,скиори и негърчета е такива ще ги бият винаги, тва е селски отбор със селски манталитет.Да ходят са да се отбият на Вихрен или Бела не с 6,а с 16 и да се мислят за велики.Жалко, че вчера вкараха тоя куц гол та развалиха серията от 9 поредни загуби в турнирите.
scion_of_storm
А ЦСКА е по-малко селяндурски отбор със селяндурски манталитет? ;]

Цялото ни първенство е такова. Няма по-бял, няма по-черен. И повечето фенове са с такова държание, или поне тези, които аз наблюдавам.

А сърбите като първенство ни карат да им духаме през един час, ако ще правим сравнение. Цървена звезда и Партизан ни омитат всите отбори само те.
Atrocity
Какво кой ни е виновен ? Левски ли, че сами се закопахме? Айде стига. Призовавам всеки "истински" цскар да отиде в Беларус и да си живее там. Може да гледате мачовете по телевизията и да викате АЗ СЪМ ЦСКАР. Е такива фенове сте комплексари нищо повече.
t0xIc
Айде друс-друс-Беларус и стига повече за Левски и техните евроидиотщини. Очаквахме го всички. Пишете за нещо друго. Аз съм доволен ,че за пореден път се осраха. То не става само с подпиране от БФС. И после щото съм българин да викам и плача за тях - айде у лево dry.gif
sgoh
Словаците от Жилина надали осъзнават какъв огромен шанс имат да влязат завинаги във футболния фолклор на България rolleyes.gif Не може да им се отрече на Левски, имат късмет. Все се падат на отбори, чиито имена съдържат потенциал biggrin.gif
Vlad
Тия каруцари пак удариха най-лесния жребии. Тия Жилина да взимат пример от сънародниците си Олимпия и Слован и да трескат говедата. 2 тотални излагации за 1 месец ще дойдат много добре rolleyes.gif Черно Море са си отлетели от сега, но Литекс за мен имат шанс и ще направят интересни мачове.
melhaer
що бе, Жилина каруцари ли са? Иначе няма спор, лесен жребий си уредиха - ФИЕ smile.gif
sgoh
^^Олимпия са словенци. wink.gif Ама пак могат да дават пример.
Mago De Oz
Защо ли не виждам Кочината в жребия за УЕФА... аааа, извинявам се, там прасета не допускали, било само за хора! Айде квичете си на воля, какво друго ви остава, след като цяла Европа видя какви сте прошляци! "Евробоеца" хахаххахаха... "Евро прасетата" оставени в собствената си кочина да мрат и грухтят!
t0xIc
Тихо... БАТЕнце whistle.gif
Mago De Oz
че съм ти БАТЕ, БАТЕ съм ти, така че тихо ще викаш на наборите си в кочината...
t0xIc
http://www.vbox7.com/play:5053911d

Както казах ...тихо БАТЕ. Не виждам кво сме ти виновни, че си фен на най-селския мутренски отбор на Балканите. Поеми го анално като мъж и си трай. Кво да не ви се смеем на поредната излагация ли?
sgoh
Абе така като си седя и си мисля, и у мене се надигат един въпрос и малко остатъчни изпарения от една Болярка. smile.gif

Това е форум за музика. Поправете ме ако греша!
Като форум за музика, се очаква в него хората да са събрани от общите си интереси към музиката. Следователно, дори и да се надигат разни спорове по други теми като футбола, те не би следвало да се вземат толкова лично и без капчица чувство за хумор.(То това би следвало и за музикалните спорове, ама нейсе...)

Така де, всеки от нас има приятели които симпатизират на другия отбор. Нормално е след издънка на левски да се избъзикам с приятелите ми левскари, да ги поздравявам с "Къде си батко" или "Камион ме блъсна, трактора ме гази" и други подобни, просто защото и те така биха постъпили при издънка на ЦСКА. Това си е part of the game, дет се вика. И няма лоши чувства и обидни квалификации. И пак сме приятели и пак пием заедно и заедно гледаме мачове.

Тука навсякъде се пишем големи и зрели хора, обаче като се спомене левски или ЦСКА, настават страсти като у спорт1 след статия на Георги Атанасов. Говеда, прасета и прочие флора и фауна... dry.gif

Някои хора просто не могат да разберат, че форумите служат основно за забавление и разтоварване и писанията вътре не бива да се вземат твърде насериозно и навътре. Това е големия проблем. wink.gif
Atrocity
Що бе ти пък откъде знаеш, че го взимаме на лично ниво.. "Къде пере? Там пере, БАТЕ!" devilsmiley.gif



едит: иБАВАМ са tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.