Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Футбол
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116
_TNT_
Честито на Ca6eTo, Slash и останалите фенове. smile.gif Андрюшата Аршавин rox!
Blashyrkh
Май ще си уредя билети за Интер Манчестър!! icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif
monolithe
Кой е на снимката, ки-ки-ки wink.gif

sgoh
Oт Зенит - в Арсенал.
Пълна липса на въображение laugh.gif
Ludnichar
Цитат(sgoh @ Feb 3 2009, 04:15 PM) *
Интересното е, че страничния беше там, пък не бил сигнализирал... dry.gif

Логика бе пичове... Нали трябва да си измие ръцете от абсолютната гавра преди това...
От ФА също не наказаха босингва, защото направо ги е срам, колко сме били орязани в тоя мач!
Иначе съм абсолютно съгласен, че за това си деяние Босингва трябваше да почива доста време... Въпреки че оная еврейска п**ка си го заслужаваше!
monolithe
Цитат(sgoh @ Feb 4 2009, 11:55 AM) *
Oт Зенит - в Арсенал.
Пълна липса на въображение laugh.gif

Почти колкото пътеписа на Роби Кийн до Ливърпул и назад! wink.gif Сеш' се?
sgoh
Тука говорех само и единствено за имената wink.gif
~Frozen angel~
Ман. Юнайтед, Милан и Ливърпул
LordZombie
Личи, че не си много навътре във футбола whistle.gif

EDIT :
Айдее, Ливърпуул го задухаха и за ФА Къп
1 - 0 за Евертън 118 мин.
monolithe
Един пряк съперник за купата по-малко! Това е добре и за Лузърпул, щото ще могат да се концентрират в шампионата. Макар че и там си изгърмяха патроните! Въпреки всичко стискам им палци, след като ние загубихме шансове за титла!
Blashyrkh
monolithe
Ако някой се е съмнявал, че Емануел Ебуе НЕ Е за Арсенал, надявам се, че вече сте убедени на 1000000000000000000000000000% в това! Този шибан черен боклук опропасти стратегията на Венгер, ако изобщо е имал такава, а още повече осра усилията на целия тим да измъкне нещо повече от СРАМЕН ХИКС с едно аматьорско отборче! Да не говорим, колко трябва да сме благодарни на онзи Пеньо - Модрич, че направи пропуска на сезона! Сбогом Шампионска Лига!
Slash
Тази вечер от 21:45 в дома на Арсенал: Бразилия срещу Италия http://atdhe.net/live-tv-3254.html
Slash
Защитата ни тази вечер? biggrin.gif

LordZombie
Бе добре играем засега

Тъкмо го написах и 1 : 1 ;D
Vlad
Другият мач да излязат направо със сини фланелки suicide.gif Единственото хубаво нещо в целия мач беше гола на Ивелин.
Slash
Попов е на високо европейско ниво като бързина и на българско като труд и дисциплина. Но по принцип е хубаво да играе отпред. Вместо Мартин Петров, който е крило (не кой да е, а Ериксон го наложи като такова), а ние мъчим Благой Георгиев на крилото, който няма бързината за това.
monolithe
Мартин беше крило още в Атлетико, мисля. Играеше вляво зад Агуеро и Торес, а отдясно беше Макси Родригес.

Edit: Иначе за наще, абсолютни тъжни гъдулки. Станимир Стоилов може и да успя да направи нещо в Левски, но всички виждаме работата му в Литекс - посредствена. Онзи ден в "Меридиан Мач" имаше много интересна статия за него, с доста интересни факти! Както и да е! Снощи една Швейцария ни вкара след еднинствената си свястна атака. Защитата ни е ужасна. Без Тунчев ще е труно. Къде беше Вальо Илиев питам аз? Взели Коловати. Коловати играе във втородивизионен (!) японски (!!!) отбор, който бе надупчен от Динамо Загреб мисля, с 8:0. Да не говорим, че е абсолютен БЕЗКАДЪРНИК. Топчо е далеч от най-добрите си години. Ама много далеч. Живко Миланов изнемогна по фланга. Не знам. Трябва да си отворим очите! Имаме двама играчи: Бербатов и Мартин. Другите са на светлинни години от тях. И место да звезделеят като ги извикат в националния, трябва да вземат да си седнат на задниците и да работят здраво. Щото националната фланелка тежи, а оправдания, че едните били много силни, а пък другите съдиите ги подпират (не че не е така - справка: Ейре - Грузия снощи!), вече не минават. Това е!
monolithe
Еееееееееееееееееееедууууууууууууууууууууууардоооооооооооооооооооооооооо Дааааааааааааааааааааа Силвааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!

Добре дошъл обратно, Дуду! Великолепно завръщане! Намерихме ли си голмайстор най-накрая?

Ааааааааааааааарсенааааааааааааааааааааааааааааал!
Slash
Намерихме си и още как.

Моя човек Бендтнер също беше неудържим. Бори се с противниците, за топката, с гредата, със себе си по едно време!! biggrin.gif
Ludnichar
Цитат(Vlad @ Feb 12 2009, 01:34 PM) *
Другият мач да излязат направо със сини фланелки suicide.gif Единственото хубаво нещо в целия мач беше гола на Ивелин.

Що не с червени със снимка на сашо томов, а?
monolithe
Цитат(Slash @ Feb 17 2009, 12:58 AM) *
Моя човек Бендтнер също беше неудържим. Бори се с противниците, за топката, с гредата, със себе си по едно време!! biggrin.gif

Бендтнер беше неудържим и в пропуските си на 200 %-ви положения! Определено има какво още да доказва за да заслужи да е титуляр. Хубавото е, че Дуду се върна, скоро се очакват Уолкот и Росицки! Дано да почнем да набираме скорост. Ако преодолеем Рома, завръщането на Фабрегас би било доста важно, в доста ключов момент от сезона!
Slash
Аз силно вярвам, че има какво да ни предложи края на сезона. Последния път, когато бяхме зле в първенството, играхме финал на ШЛ. Сега съм по-скромен - стига ми ФА. Почва се отнякъде, а винаги съм обичал най-стария турнир в света. Традициите ни са големи там, втори в историята сме само на 1 купа зад Юнайтед. Програмата ни е супер до 1/2 финалите, там на Уембли, вече ще играем с Челси и Ман Юн, но мотивацията ни е на ниво срещу такива отбори. happy.gif
_TNT_
Цитат(Slash @ Feb 17 2009, 12:58 AM) *
Намерихме си и още как.

Моя човек Бендтнер също беше неудържим. Бори се с противниците, за топката, с гредата, със себе си по едно време!! biggrin.gif

laugh.gif Тоя човек явно е голямо шоу, ще си пусна някой път като има мач да го видя.
Slash
http://www.youtube.com/watch?v=_qrEjGaYnc0

icon_headbang[1].gif
monolithe
ohmy.gif ohmy.gif Верно, верно! Ебати простака! Какво положение! ohmy.gif ohmy.gif
LordZombie
Е, сега млад е дайте му шанс.
Ето ви по - големи сакатлъци whistle.gif :
http://www.youtube.com/watch?v=FmKGncLi93w
monolithe
Почва се екшъна пак тая вечер.

Арсенал направо не ми се мисли кво ше правят, но отпаднат ли, сезонът ше е траурен! Не, че вече не е!
Slash
Играх:
Arsenal - AS Roma 1
Atletico Madrid - FC Porto 1
Inter Milan - Manchester U. х
Lyon - Barcelona 1
LordZombie
Арсенал - Рома 1:0
Атлетико (М) - Порто 2:2
Интер - Манчестър Юн 0:0
Лион - Барселона 1:1
Slash
Тиери и Лисандро ме изненадаха, но като цяло гепих идеята. happy.gif
monolithe
Интер - Манчестър Юн - Дзеро-а-Дзеро

Очакваше се. Изненада ме посредствеността на Интер. Много приказки, много закани и какво? Бездарен Интер. Това ли е шампиона на Италия? Не, мерси! Моуриньо само плямпаше, а отборът му не показа нищо. Трябва да е благодарен, че Манафчестър играха само с Бербатката в атака, а Роналдо е долен, мазен, лаком циганин, безкраен егоист и сякаш с кеф опропастяваше всичко, което му се откриваше като възможност.

Арсенал - Рома 1:0

За пореден път с мощен късмет успяхме да бием. Създаваме положения, но си намерихме своя Гонзо - Никлас Бендтнер. Човек, който е способен от 1000 % сигурен гол, да направи 1100 %-ов пропуск. Притеснителна е немощта пред гола, притеснително е безкрайното доверие към Бендтнер, притеснително е, че Карлос Вела търка пейката в идеален момент, в който може да завре среден пръст в голямата уста на съотборника си с номер 26-ти! Дано се върнат някои играчи за реванша, като основно това важи за Дуду, белким тоя датски пундьо го заковат на пейката.

Атлетико М - Порто 2:2

Жалко за Атлетико. Почнаха сезона добре, но нещо става при тях. Защитата им е много слаба напоследък, а това се видя най-вече снощи. Трябва да дигнат паметник на Лео Франко, че им запази дори и мижав шанса да отстранят Порто, но това ще се случи с много, ама много условности. Хич не ми се гледат португалските цигани на 1/4 финала, но май така ше стане!

Лион - Барселона 1:1

Ето'О се разприказва много и резултатите не закъсняха. Машината на Пеп Гуардиола забуксува яко, макар че хиксът беше напълно очакван резултат. Все пак си мисля, че Барса трябва да са по-доволни, а този гол на чужд терен определено ще натежи в тяхна полза. Мойте симпатии са към Барса, независимо, че много уважавам Лион!
sgoh
Цитат(monolithe @ Feb 25 2009, 10:14 AM) *
Това ли е шампиона на Италия?

Това е най-подпирания тим в Италия, затова са шампион. Морати има пари за даване. sleep.gif

И все пак могат да смачкат фасона на Мангалчо и дано да го направят.
sgoh
It's only on loan,
It's only on lo-o-o-an.
In ancient Rome,
we'll bring the cup home!!!
drinks_drunk.gif
Slash
Честито! Много е сладко да биеш на Бернабеу. Станахте втория британски отбор побеждавал там EVER. Реал вече спокойно могат да си сложат две червени лентички на белите екипи в чест на Арсенал и Ливърпул. tongue.gif

monolithe
Реал Мадрид - Ливърпул 0:1

Очакванията ми за този мач се сбъднаха. Адски скучен тактически сблъсък. Реал Мадрид отдавна изглеждат безлично, а Ливърпул доказа, че е турнирен боец. Яко защита и ако стане нещо напред, кеф. Бенитес е тактик и знае как се измъкват такива турнирни мачове. Ако направят Висшата Лига турнир на директна елиминация - шансовете на "мърсисайдци" изглеждат повече от големи да станат шампиони. Иначе жалко за Торес. Много исках той да го нацепи на "балета", ама нищо. Та, Ливърпул са с крак и половина са 1/4 финалисти.

Виляреал - Панатинайкос 1:1

Голямата изненада. Изкефиха ме ПАО, честно. Играха смело, въпреки че гостуваха и сега им се открива страхотна възможност за пробив. Виляреал ме шокираха с многото си пропуски. Въпреки всичко, мисля че не са за отписване, макар и да ги чака изключително трудна задача за преследване, а именно положителен резултат в Гърция.

Челси - Ювентус 1:0

Челси направиха най-големия трансфер в историята си с привличането на Хидинк. Не само, че ги вдигна на крака, ами им даде и облик. За съжаление. Да излезеш с трима нападатели срещу италиански тим е повече от смело, но определено даде резултат. Болно ми е за Юве, защото бяха повече от посредствени, бяха страхливи. С такава игра не могат да постигнат нищо. Това, че биха два пъти Реал не е успех. На реванша Юве трябва да напада повече, а това не виждам как ще се случи, докато Раниери ни ръководи. Носталгията по Марчело Липи става все по-голяма. Надеждата умира последна, но липсата на гол на чужд терен определено накланя везните в полза на Челси.

Спортинг - Байерн 0:5

Честито на Байерн! Добра победа, добър Рибери! Но... Предвид показаното през сезона, не мога да се зарадвам на такава победа. Първо: едва ли на 1/4 финалите Байерн ще има такъв късмет при жребия и второ: едва ли той ще е толкова ошашкан от името на съперника. Истината е, че в момента тимът няма лице, ако Рибери не е на терена и напълно разбирам исканията на французина за класни нови попълнения. А и този Клинсман... Ще видим на 1/4 финалите. Дано бъда опроверган, това ще е най-доброто, което може да се случи!
monolithe
Щеше ми се да избъзикам феновете на Ливърпул за вчера, ама отборът им поне е в зона ШЛ! За разлика от едни ялови лондонски мушмороци! sad.gif Шом Фулялялям не можем да бием, значи колко сме злеееееееееееееееееееееее!
Slash
Тая вечер да вземем да бием Уест Бром за разнообразие censored2.gif

http://www.youtube.com/watch?v=labytsb3gfI
хахахаха, първите секунди - музика от реклама на Премиършип по Диема. Евала! icon_headbang[1].gif
monolithe
Чул те свети Ван Перси! hmm.gif
monolithe
Я, Бендтнер уцели вратата! Че и втори път! Взема, че вкара два гола! Нещо му става, сигурно е опънал едно масе преди мача! Слашче, честито победа - първа от шест мача в лигата насам!
Slash
Честита и на теб! Не знам какъв е бил Лаудруп, но Бендтнер може да се окаже най-техничния датчанин в историята на футбола им :р Аз го харесвам щото си мечаех отдавна за такъв юнак отпред, физически не могат да го смажат дори Видич и Фърдинанд, а те са големи говеда, само да спре да прегаря и е готов да мачка. Видя снощи, че не страда от липса на качества (за разлика от Ебуе), а и е най-младия и неопитен в сравнение с другите ни нападатели: Едуардо, Ван Перси и Адебайор. wink.gif
monolithe
Дано да си прав, но имали сме други подобни разочарования, подобни на Бендтнер! Колкото до Ебуе, онази асистенция, която даде на Марко Не в мача Беверен - Левски 1:0 го издигна в очите ми! В последствие обаче, се оказа, че е абсолютен смешник, а Венгер има НЕЧОВЕШКО търпение и инат да го държи в отбора, въпреки откровените му простотии, особено пък през този сезон!
Slash
Аз си мисля, че Бенитес бие Венгер по дебелокожие през този сезон, но тъпото е, че един Мойс е доста по-адекватен като мениджър от нашия. Това си е мое мнение, никога няма да разбера защо не закупихме играчи като Ъпсън, Лескът, с които щяхме да сме БЕТОН отзад и защо, когато бяха контузени Сеск и Тио не играха Рамзи и Уилшър. Щяли сме да бъдем по-зле дефанзивно ако не играел Ебуе, казват някои, но ти видя вчера какво направи в стената ни, така че... няма да ги виждаме и Ебуе и Сонг до 1-2 седмици, а пък днес да пожелаем успех на Ман Сити срещу Вила. happy.gif
monolithe
Време е на Божинката да ги лепне! Майната им на Астон Мартин и на тоя балък Стилян. Смотльо!

Мен за едно ме е яд. Има едно момче - Венсан Компани. Уникален! Играе еднакво добре и като централен бранител, и като дефанзивен халф. Малоумник като Марк Хюз се сети за това, а Венгер пак спа! Защо? Сега се натиска за тийн от ПАО - Сотирис Нинис. Ами то хубаво, ама дясно крило. Тио за какво е в отбора? Трансферната ни политика в последните години граничи с абсурд, а държанието на бездарници като Ебуе подбужда у мен 20 мин псувни средно на мач, които отиват само за въпросния брикет! Радва ме обаче прогреса на Денилсон Невеш! Това момче след още един сезон като титуляр ше засенчи напълно онзи капиталист Фламини, който сега само лъска пейката (и бастуна си) в Милан, а в Арсенал беше неизменен титуляр!
monolithe
Евала на Ман Сити! Свършиха малко полезна работа! smile.gif
monolithe
Боклукът Томов се маха от ЦСКА? Не може да е истина! Иначе браво на Любо Пенев! Вярвам, че той ше ни вдигне на крака. Само ЦСКА!
alexander_yanakiev
Чак сега видях коментара ти по адрес на Венгер..
Благодарение на неговите решения Арсенал е сигурно единствения елитен отбор, който всяка година е с положителен финансов баланс..
Това относно трансферите.

За преквалифициранията..
Вижданията кой играч на кой друг пост освен обичайния да играе също е сред специалитетите на Венгер. Това го виждаме и в момента, а има и безброй примери от преди.

Така че Венгер не е взел Компани, не защото е спал.
monolithe
Цитат(alexander_yanakiev @ Mar 8 2009, 02:41 AM) *
Чак сега видях коментара ти по адрес на Венгер..
Благодарение на неговите решения Арсенал е сигурно единствения елитен отбор, който всяка година е с положителен финансов баланс..

Нали се сещаш, че положителният финансов баланс не може да носи трофеи! Няма да ти давам примери с отбори, които харчат луди пари за играчи и след това вдигат купа след купа, щото примерите са крещящи! Трофеите носят пари, а парите покриват евентуални дългове, при положение, че си харчил неразумно. Не искам Арсенал да се превръща в Реал М №2, искам да само да си попълваме дупките, които оставят контузени играчи, за да не се стига до такива серии от 4 мача без гол в шампионата (равенствата ни изядоха шансовете за титла тази година) и едно на мъка в ШЛ!

Колкото до преквалификацията - с играч като Ебуе и нападател да го сложат пак няма да си променя мнението. Такива уникални смешковци е по-добре да са на пейката, защото все ще се намери някой хлапак от школата, който да бъде в пъти по-добре от въпросния тиквеник!
Slash
monolithe:

http://www.arsenal.com/match/report/0809/p...port?tab=report
http://www.arsenal.com/match/report/0809/p...-yth?tab=report

Впечатляващо, нали? За втория мач нищо не мога да кажа, но първия го гледах директно. Най-якото е, че младежите ни пак си играят тоталния футбол на Венгер, но има и нещо допълнително, нещо което е добавил треньора им, легендарния ни защитник Стийв Боулд - британски дух. Защитата на младежкия ни отбор може да сложи в малкия си джоб тази на титулярния ни, а централните полузащитници действат с такова самочувствие, че сегашните ни без Сеск са смехотворни пред тях. В атака пък има едно момче Рис Мърфи, който ми прилича на бъдещия голмайстор на английския национален отбор. Мисълта ми е, че Стийв Боулд просто владее. Може би е човека, който ще наследи Венгер един ден.
monolithe
Хубаво е, че разполагаме с добра школа, а още по-хубаво е, че легенда като Стив Боулд е треньор на децата. Човекът вря и кипя години в отбора на Арсенал и може да придаде на хлапетата своята борбеност на терена и вярност към емблемата, която е защитавал. Имаме добри млади таланти и е хубаво Венгер да поглежда по-често към тях. Чудя се за какво взе Рамзи, след като момчето здраво търка скамейката, а с нищо не е по-слаб от всички в настоящата ни средна линия. Както и да е!

Съвсем скоро ми мина през главата за Фламини, като обсъждахме финансовите въпроси. Та, кой тим плати известна сума на бившия му клуб, разви качествата на въпросния играч, а накрая той просто стана поредната "мегазвезда", пойска невъзможна заплата и си обра крушите като пръдня из гащи за да се разкара без трансферна сума? Кой печели в случая? Не само, че клубът не печели, ами излиза и на загуба. ОК, нека развиваме младите играчи, но нека не им позволяваме да хвърчат в небесата и да се натискат за пари, за които до скоро един Ван Перси не смееше да си отвори устата.

А какво ще кажете за гола на Едуардо срещу Бърнли? Една дума: ВИРТУОЗНО!!! bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.