Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Футбол
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116
Twilightfall
Боли ме фара к'во ще кажете, нито следя футбол (вече), нито я следя тази тема.

Преди 3-4-5 години, когато футболът ми беше най-голямата страст, а Ман. Юнайтед - религията, щях да споря, но сега не ми се занимава. Просто следя какво става с тях, а това което става е супер.
t0xIc
Преди 3-4 години ще са били времената на Бартез. Нищо чудно ,че си спрял да ги гледаш Юнайтед smile.gif
Twilightfall
Не, точно по това време се зарибих по тях, не са спирали да са ми любим отбор.

Помня го Бартез, колкото и да не искам. :Д После бяха Тим Хауърд и Рой Керъл, които не знам кой ги беше излъгал, че могат да пазят.
_Moonshield_
^Ххаха, помня го този мач с Тотнъм biggrin.gif
monolithe
Ха, двата най-омразни отбора в Англия - Скъм и мошетата. Скъм зимат от мошетата когото си поискат, после се правят, че играят мега интересния мач - 3:0 - 3:5 и 2:0 - 2:5. Айде мерси. Не се чудете ако и Пеньо Модрич поеме към "Олд Трафорд" в скоро време.
Ludnichar
Явно съдбата е решила, че заслужаваме да си го върнем на юнайтед още тази година!
Барселона са силни тази година, но имат много пропуски в тактическо отношение (все пак треньора им е съвсем млад), пък и Стамфорд не е дълъг 10 километра и Mеси няма да има къде да тича като отвързан! Като добавим отсъстващите централни защиници и Анри нещата стават много-много лоши за тях, и съответно добри за нас! Ако Дрогба има ден и му се играе, мача ще отиде много на зле за барселона, ако ли не, мача ще се реши в центъра, където нашите пак имат предимство, защото все пак пространството е доста по-малко, а Балак, Микел и Есиен са доста по-здрави физически от играчите на Барселона!


COME ON CHELSEA!!!
LordZombie
Дам..намирисва на повторение на финала от мин. година. Юнайтед си го заслужават с показана игра. Вярно едно ниво по - ниско е от миналия сезон, но това се дължи на редица фактори като умора, контузии и прочие. Не съм фен на Юнайтед заради Бекъм, Роналдо или който и да е, а заради самия клуб. Фен съм им от някъде 2002 година. От тогава са ми първите футболни спомени.
monolithe
ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
ООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ!

ВАМОС БАРСААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!

abydos
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

аи да свършва вече, че лошо.
_TNT_
ИНИЕСТАААААА ВЕЕЕЕЕЕЕ. АСНУДАУДНУВНЕУВА! МУХАХАХАХАХА
_Moonshield_
biggrin.gif biggrin.gif Още преди да нанесе удара знаех, че ще влезе... Кеф, кеф.
abydos
И аз тъкмо викам на колегата "Глей ся гола", тая атака съм я сънувал още преди седмица.
monolithe
Ще ми хвръкне сърцето, мамка му, представете си ако бях фен на Барса!

Логиката възтържествува. В един вестник писаха "Ако футболът има своя бог, то това е Барселона!"

Мазния брикет Дрогба как се гърчи!!!

Барсаааааааааааааааааааааа!
sgoh
Бе чак ми е жал за Челси unsure.gif Постараха се двата мача. Имаха си идея какво ще правят. Играха 9-1-0 и пак имаха по-чисти положения от Барцилона. Да не смятаме дузпите...

И все пак Хидинк е полуфинален треньор и така ще си остане. Кво се беше затворил като ханъма? И с човек повече вади нападател за защитник. Най-мразя някакви отбори, дето тръгват да пазят резултат. dry.gif


A това ли е прехвалената барса, "бог на футбола", "красавицата на звяра" и не знам си кво? blink.gif

Че те не могат едно центриране да направят. Опитват се да влязат във вратата с топката. Нямат никаква идея в атака - само еднообразни опити да минат между 11 сини. Защитата им чукотките си я надбягваха когато решат, да не говорим че при толкова високи футболисти не могат да се оправят с високите топки...
Нямам думи просто. Челси щяха да са по-корав опонент за мангалите.
scion_of_storm
един слаб мач не прави закономерности wink.gif

интересен финал ще да бъде...два любими отбора, доколкото мога да ги нарека такива.
_TNT_
^^Страшна идея имаха Челси - антифутбол.
abydos
sgoh, трябваше да гледаш поне един мач на Барса тая година. Няма по-добър и красиво играещ отбор в момента. Днес явно не им беше ден, но миналия мач с Челси ги скъсаха - уви малко не им стигаше за гол. Челси сами си го забиха - Дрогба си е некадърен, треньора шубе. При положение, че не са си вързали победата не се спира да се атакува - 1 гол нищо не, особено когато Х е равно на загуба. Когато Барса остана с човек по-малко трябваше да ги смачкат, а не да ми вади дървото и да вкара дерека.
t0xIc
Мен ме радва как съдбата им го върна на чукотките, когато цял мач ги мачкахме на Анфийлд и Рийзе си отбеляза автогол в 95-тата минута. То и подхлъзването на Тери е оттам де whistle.gif
sgoh
^^Тва че са нямали ден, не ги оправдава, че въобще си нямат идея как се центрира шибаната топка sleep.gif


Дано да им върже играта на финала, че не ми се гледат циганетата с КЕШ.
monolithe
Вярно е, че от един мач изводи не могат да се правят, но някой май НЕ Е гледал Реал М - Барселона 2:6. Когато съперника излиза срещу Барса с идеята да ИГРАЕ футбол, а не да вкара гол и после с 11 човека на голлинията - нещата са ясни.
Не е във философията на Манчестър Юнайтед да се брани сляпо и това е единствената черта, която им харесвам. Може да играят дефанзивно понякога, но не играят антифутбол. Затова съм сигурен, че финала ще е хубав.
Дай боже Тити Анри да има по-голям късмет и вдигне купата този път.

Колкото до Челси - те коментаторите си го казаха, парите не могат да се мерят с историята. Барса няма пропуснато участие в евротурнирите, а Челси - без Абрамович щеше да се лута между 8 и 12 място сигурно в Премиършип. Лудата банда на Виали беше романтиката в Челси, тогава бяха симпатични.
Slash
Колеги, как виждате Барса на финала? hmm.gif Знаете ли, че Барса имат титуляр, резерва на Ман Юн - Пике? Да не се сърдят тези, които харесват испанското първенство, но то е СМЕШНО. Реал Мадрид са СМЕШНИ. Един от най-големите некадърници в историята на Арсенал - Сиган, беше титуляр във Виляреал. Бездната между английското първенство и другите е толкова голяма, че прави дори и отбор като Барса беззъб срещу толкова грамотни тактически отбори. Не случайно две поредни години вече Ливърпул и Арсенал отпадат само от английски отбори. Барселона може да е много силна срещу Реал М и Осасуна, дори и срещу Лион и Байерн, но срещу английските отбори е друго. Въпреки това аз съм за Барса, но трябва много да внимават с любимото им владеене на топката, защото Роналдо и Рууни така ще ги резнат на контри, че няма да разберат откъде ще им дойде.

Колкото до Челси снощи, факт е, че не им дадоха две дузпи. Но за играчи с опита на Балак и Анелка е детска работа да я чукнат в ръката на противника и да чакат дузпа. Истината е, че Челси трябва да си се сърдят само на Дрогба - той беше сам срещу Валдес и в Барселона и в Лондон! Снощи трябваше да се скрие, не да се прави на PIMP пред камерата! А Смукачев от бТВ тотално изтрещя
monolithe
Съдийството в Европа се видя, че не е много по-различно от нашето. Интересен коментар имаше днес по повода в "7 дни спорт". Там си е казано с думи прости!

Уефскарите сега нали реват, че Пастата бил такъв, бил онакъв. Без да е минал мача, без нищо, а не помнят, че точно Пастата им даде трите точки в Пловдив срещу Локото и не изгони Гонзо за очеизвадна симулация и втори жълт картон за купата срещу столичното Локо. Ще видим в съботата как ше свърши мача и после ше анализираме съдийството. Дано да нямаме поводи, де!
monolithe
Напред, напред, напред червените
Напред за победа, за тази публика!!!
gareth
Гонзо!!Поклон за тебе баце! bowdown.gif bowdown.gif
Дай боже и купата да вземем!!!
t0xIc
ква купа бе мейт whistle.gif
gareth
Е то коя остана? dry.gif
monolithe
Още ме държи влага от вчера, яд ме е та 2 не виждам. Но мисля, че все пак трябва да кажа това:

На всички левскари, честито. Бихте ни заслужено, а "Сектор Г" отново преглъщаме БЕЗСРАМНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ на нашите "футболисти"! Не знам дали е подходящо да правя анализ на нашата "игра", щото то такава нямаше, за което трябва да благодарим на грешки на природата като Маркиньос например. За У(ротсуки)доджи няма кво да говоря.

Като гледам колко неуспешна футболна седмица изпращам, не ми остава много да се надявам, че днес Арсенал ще бие Челски! Дано Аршавин и ко ме опровергаят и да донесат победа!
Slash
"Чудесен" завършек на "чудесна" седмица.

Абе, пичове, сигурно ли е, че ако Ман Юн загуби от Арсенал на ОТ - Ливърпул е шампион? Голова разлика?
Ливърпул заслужават. Марк Хюз и Стив Брус последните кръгове "съперници" на Ман Юн - СМЯХ ...
monolithe
Слашче, с оглед на това, което видях вчера на "Емирейтс" и ОТВРАТИТЕЛНАТА НЕГРАМНОТНОСТ на бранителите ни, както и факта, че започнахме с състав загадка, не виждам как ще бием скъмовете...

А този Фабиански... Без коментар... Като гледам, към селекцията за сл. сезон освен бранители, ще имаме нужда и от вратар!
Slash
Значи за вратар във Висшата лига е приоритет да е стабилен на центрирания и излизания, рефлекса може да го подобри с времето. Фабиански има само рефлекс, на другото е трагедия. Аз харесвам вратари като Яскелайнен, Шварцер, Макгрегър...

Обаче не можеш да отречеш, че моя човек Бендтнер си го бива. Два пъти влиза при 0:3 и е единствения, който знае какво да прави на терена. Винаги ще твърдя, че е бъдещата ни звезда.



До Андрешко и Теодорчо biggrin.gif
monolithe
Цитат(Slash @ May 11 2009, 04:03 PM) *
Обаче не можеш да отречеш, че моя човек Бендтнер си го бива.

Бива си го - факт. Да пропуска 100000000000000000000000%-ви положения и да празнува по гащи след полуфинала във вторник. Бива си го.

Ако трябва да съм честен, таях много надежди за него, докато беше по-малък! Има ръст, има физика. Но какво повече има от един Карлос Вела например, за да е титуляр или да влиза по-често от мексиканеца в мачовете?

Разочарован съм от факта, че Венгер закотви Денилсон Невеш на скамейката. Заедно с Аршавин, Ван Перси, Насри и отчасти Сонг ни е най-добрия играч до тук.
Slash
Хайде сега ми кажи повратната точка да намразиш Бендтнер и аз ще ти кажа повратната точка да намразя Адебайор - обърналия ни сезона мач в Бирмингам, счупения крак на Едуардо. Тео обръща до 1:2, контра - Адебайор и Бендтнер сами срещу вратаря, Бендтнер в по-изгодна позиция, Адебайор не подава, пропуска, а ставаше 1:3, изравняват, доубиват ни.

Бендтнер за пръв път игра повечко като титуляр тази зима, около два-три месеца. Ако това че се е отличил с пропуски срещу Фулъм и Съндърланд е толкова ужасно за тебе, съжалявам, човече!!! Голяма болка! При положение, че толкова от основните ни играчи са фигуранти във важните мачове е направо цинично. Искам да ти напомня, че Барса вкараха на Алмуния два гола между краката на финала, но сега ни е титуляр. Но ти разбира се си прощавай на хората, които ти допадат, така трябва. Мисля си обаче, че ти си по-скоро континентален футболен фен, не британски, затова не можеш да разбереш, че за играчи като Бендтнер има място и те могат да бъдат големи. Какво има повече от Вела? Ми когато Вела смаже така силово мултимилионен защитник на Челси (на които грешки не са им позволени, за разлика от нашите) като вчера за да вкара ми се обади. Те и двамата имат място на терена, между другото, само че като тандем.

Не знам дали си чувал, но не от вчера се шири мнението, че Сонг, Диаби и Денилсон са ни слабите играчи! Евала на Денилсончето за това че винаги е здрав и винаги е на линия, но кога си го видял директно да влезе в сблъсък с някого за топката? Това момче е чудесно, но игра преждевременно цял сезон заради простотията на Венгер да не вземе дефанзивен на мястото на Фламини. И като казах Фламини, вчера на Милан - Ювентус щях да заспя на два пъти. Това просто не е моя футбол...
monolithe
Чакай сега, стига се пени, мен! Никога не съм казвал, че не харесвам Бендтнер, не харесвам това, че явно с него не се работи добре. Не може един футболист да не може да подаде на съотборник пас на 5 метра разстояние. При Никлас случаите не са единични. Това, което направи срещу Челси - евала, хубав гол - факт. Но да чакаме цял сезон за такива голове, не е ли малко рисковано. Колкото до пропуските срещу Фулъм и Съндърланд - много много лошо. Не забравяй кои тимове ни изядоха главата през периода септември - ноември. За Аде - ядосвам се, когато го видя да не може да спре топка при дълго подаване понякога. Но голове като този срещу Виляреал наистина са шедьоври.
Колкото до Алмуния не е моят тип вратар, но пича ни измъкна в много ситуации, но ни провали и в няколко (особено в мача срещу мошетата). Все пак това са ни вратарите. Венгер сам си ги е избрал. Същото се отнася и за Бендтнер и Адебайор. Винаги съм казвал, че когато се наложи политиката с младите, вратар трябваше да бъде Акинфеев. Не знам колко си му следил изявите, но това момче прави чудеса. И ако трябва да съм честен, ако трябва да избирам от нападателите, ще избера Ван Перси. Не ме питай защо.
Вела - в схема с един център нападател би бил идеалната свръзка между халфова линия и острието. Защо да слагаме Фабрегас като втори нападател, като се видя, че не става.
Стига с тоя Фламини, голям балон се наду около него мамка му!!! Голям праз, че се махнал... На такива капиталистчета като него и Хлеб - ДОВИЖДАНЕ!!! Арсенал го е имало век преди Фламини, ще го има и след него. Като ти се скръндзат 15 млн за Чаби Алонсо, който беше нарочен за гонене от Ливърпул миналото лято, сега ше си носиш последствията в дефанзивен план.
И на мен ми е гадно, че отбора се мъчи, но с това разполагаме, нямаме парите на Челски, Скъмовете или Ливърпул, но ще дойде момент, в който Мосю ще трябва да извади кесията. И то за ПОДХОДЯЩИ играчи. Сега чувам нещо за Погребняк! Моля???!!! Както и да е. Август ще видим с какъв състав ше почнем подготовка!
И стига си се пенил за глупости, айде наздраве! drinks_drunk.gif
t0xIc
Ако Бенитес продаде Алонсо за оня куц кон Гарет Бари лично му отрязвам главицата. Ебаси да имаш трима супер различни и добри халф-а като Масчерано , Джерард - айде играе по-напред този сезон, но се сещате кво имам предвид - и Алонсо и да искаш тоя смешник от Вила е несериозно. Или да налива акъл и мотивация в Риера и Бабел или да взима добро ляво крило и това е. В средата на терена не виждам кой качествен играч би дошъл и да е по-добър от изброените.
Slash
^^ Добре, само да се вземат някакви мерки лятото, че ме боли да ги гледам как издишат артилеристите drinks_drunk.gif

Днес като гледам програмата предстоят две много интересни неща:
Bayern Munich - Bayer Leverkusen
Wolfsburg - Borussia Dortmund
monolithe
Mи, мачкаме Леверкузен, Дортмунд спъва Волфсбург и познай кой излиза първи!!!

Братчеда неска ми се обади, че ше ми носи армаган от Лондон и почти се сещам какъв ще е!!! wink.gif
Slash
Лелеее, Ван Гаал... кураж, монолитче!!
monolithe
Знаеш ли, аз си мисля, че в крайна сметка има нужда от един такъв ненормалник. Тия дришльовци имат нужда от твърда ръка и само Ван Гаал може да ги ошамари едно хубаво. А и Рибери ако остане ще бъде добре, за да може да се гради отбора около него. С едно-две силни попълнения и един добър вратар Байерн ще си е същата машина, както преди!!!
Slash
Ми пожелавам ти го. Що ли ми се струва, че Ван Гаал ще вземе поне половината холандци от Реал, при положение, че преди изборите им там Перес е казал, че ще разкара холандците така или иначе. Снайдер си е попадение, за мен е много по-добър от Швайнщагер. Но и Робен само да вземе, с Рибери и Робен по крилата направо ще летите.

Обаче ако Ван Гаал сложи на пейката Рибери, както преди години Ривалдо в Барса, не отговарям. laugh.gif
Vikernes
Ван Гаал,не е точно твърда ръка,той е цял диктатор,а колкото до нашите лентяи,те просто не са за Байерн.Кажи ми кой от всички тея профани като изключим 3-4 имена(Рибери,Лам,Клозе,Зе Роберто) заслужава да носи фланелката на отбор,където са играли Герд Мюлер,Сеп Майер,Кайзера,Аугенталер,Ауман,Кан,Жан Мари Пфаф,Лотар Матеус,Брайтнер,Шварценбек,Румениге,Ефенберг и т.н.?!Кой е и на половина достоен да носи тази фланелка?!От 8 години сме със селекция 0,защото уж политиката на Ули е да обира каймака от Германия + класни чужденци да подсилят,а той нищо подобно не направи.Защо все още Мертезакер,Адлер/Нойер,Диего не са при нас?Специална покана ли чака ?Или всичко трябва да ни дойде даром със свободен трансфер?За мен това е подигравка с името Байерн и трябва освен почти целия състав и с най-голямо съжаление смятам,че е време и на Кайзера,Хьонес и Румениге да подадат оставка.Найстина са дали адски,адски много на отбора,но от няколко години взимат грешни решения и Байерн тръгна назад.
едит:От Робен няма смисъл,защото е с хронични контузии и освен да се появява веднъж на полусезон няма за какво друго да го ползваме,но току виж незнам за монолит,но аз бих бил адски доволен да се вземат и ВдВ и Снайдер,като и двамата в комплектче надали ще струват повече от 30-35 милиона,което е доста приемлива цена за тези двамата.Байерн не трябва обаче да изпуска Адлер за вратар....ще бъде изключително голяма грешка,ако го изпуснем и го прилапа някой друг гранд.
Slash
Пич, то няма много каймак на Германия в момента. Взехте Марсел Янсен - не стана. Взехте Торстен Фрингс за малко - пак не стана. Плюс това Мертезакер и Диего не са длъжни да си вземат билетче и да се нареждат на опашка за Байерн - те си имат отборче и то много готино (играе финал за Уефа, Байерн се пробваха миналата година...). Аз примерно не разбирам Тим Боровски защо го взехте, при положение, че играе по 10 минути през мач? Той е немски национал...
Vikernes
Работата беше,че Лам и Янсен играят на една и съща позиция и никой от двамата не пожела да играе в другата зона,заради това се каза на Янсен,че ще бъде резерва на Лам и той не пожела да остава,отделно напомни малко на случая Дайслер с хроничните контузии.Каймак има,но играчите са разпиляни по какви ли не отбори,отделно Байерн,ако найстина пожелае един футболист може да си го осигури без главоболия.Боровски беше взет за да запълни дупката,която ще остави Зе Роберто,тъй като в началото на година уж каза,че това му е последен сезон в Байерн,но не е сигурно.Отделно Бомел твърде късно си продължи договора за още една година,дефакто вътрешните ни халфове бяха под въпрос и се подсигурихме с Боровски,който по мое мнение е доста добър,но кой да сложиш резерва-Зе Роберто,който ни е сплав между всички зони или капитана Бомел?Това симпатично отборче наречено Вердер по едно време беше бая близичко до изпадащата тройка и сега не е на завидно място-10-то място,на тях им остана да се борят на тези два фронта->УЕФА и купата на Германия,за да смекчат провала си в Бундеслигата и с евентуална победа за купата на Германия пак да се класира за евротурнирите иначе мафиш.Сравнение между Рекордьора и бременските музиканти не може да има по никакви параграфи wink.gif
Slash
Не знам според мен феновете на Байерн трябва да се отнасят по-търпимо към другите немски отбори, въпреки че всичките ги мразят. Това е цената да си хегемон, а и като се тупаш в гърдите "ние ви притежаваме" работата ти се обезценява сещаш се.

На мене пък тези Лам и Лел никога не са ми харесвали, едни такива мижави, никакви. hmm.gif Та това за Янсен ми се струва тъпо, при все, че той може да играе навсякъде в защитата. За защитници баварци трябва да погледнат към Англия - не можеш да си представиш каква класа е Бреде Хангеланд, въпрос на време е някой гранд да го лапне. Колкото до сезона на Вердер - те са машина за голове, а защитата им е калпава (което е странно, все пак е съставена от германци). В много мачове не вкарваха този сезон и затова са на това място, но сезона им не е провален. Не съм чувал за отбор стигнал до финал за Шампионска лига или Уефа да има провален сезон...

Обаче едно й е хубаво на Бундеслигата напоследък, че Хамбургер, Щутгарт, Херта и разбира се Волфсбург заиграха много добре.
Vikernes
За немските отбори повярвай сребърната салатиера значи найстина много,адски много.Пък малко си противоречиш в мнението "Вердер - те са машина за голове" и " В много мачове не вкарваха този сезон и затова са на това място" (; Вердер са отбор,който ги носи на гръб Диего,ако не е той не са нищо особено.Колкото до защитата,не следа кой знае колко Англия,въпреки че ми е интересно да гледам мачове от там,незнам как играе Бреде Хангеланд,но до колкото го знам нашето ръководство,няма да вземе защитници.В интерес на истината защитната линия не е лоша,ако е в този формат-> Лам, Лусио, Демикелис, Одо, но де да беше преди 3-4 годинки... Одо сега изгуби доста от скоростта си и не може да гони като преди ветрогончета като Меси,Лусио и Демикелис са добри защитници,но често допускат елементарни грешки,а Лам той е честно казано доста специфичен ляв бек,той играе повече в атака,по този начин се покриват с Рибери и Рибери има възможност да се измести малко по към нападателите,а не да е забит на тъч линията.Лам е много стойностен защитник,притежава много скорост,разсъдлив е,но е малко нисичък,което му изиграва лоша шега понякога.Колкото до Лел,той нямаше да гони топките на състава на Байерн от 70-те,пък камо ли да облече фланелката. Лел, Отъл, Алтинтоп, Рензинг, Тони, Швайнщайгер да си стягат багажите и на добър час. Байерн не е приют за полуталантливи футболисти или бивши звезди.
monolithe
Зе Роберто - колко Зе Роберто за да играе в Байерн? Я малко кротко, Зе Роберто изобщо не е същия играч, който беше преди години. Марсел Янсен така и не разбрах Клинсман що го продаде, при положение, че спокойно можеше да му намери място на терена и докато Лам играе. Диего вече е в Ювентус, от което лично аз съм предоволен по обясними причини wink.gif. Както Слаша каза, никой не си купува билет да се реди на опашка за Байерн. Дайте ми свестен отговор - с този отбор Хитцфелд почти достигна до класата на тима, спечелил последната си ШЛ и само година по-късно Клинсман успя да осере сичко. Как си обяснявате, че машина за голове като Лука Тони нанизал 38 гола в 42 мача мин. година, сега едвам ше стигне до 20 във всички турнири? А? А?
Колкото до това, че Вердер са машина за голове, не си ли спомняте пет пръстния шамар, който ни зашиха... Сега трещят Айнтрахт с 5:0. От години насам Вердер играе най-хубавия и стойностен футбол в Германия. Колкото и да ми се иска това да е Байерн - не е така! Вердер са симпатяги!
И другата простотия - продажбата на Подолски... Нямам думи... Всичко в съвременния футбол е робуване на имена. Ако беше някой по-смел тренер щеше да закотви Тони и Клозе на пейката. Уважавам и двамата адски много... Но не играеш - сядаш на пейката. Защото Подолски е от тези, дето ще хванат кокала и не се знае дали ше го пуснат!!!
Vikernes
Зе Роберто може да е на години и да е далеч от висотата си преди време,но пак бе по-полезен играч от Швайщайгер в общ план като погледнеш цялото първенство.Тони е чиста дупка,това не е футболист.Във форума на Байерн България,още преди началото на този сезон казах,че Тони въобще няма да бъде това,което бе този сезон и ще е много по-зле.Защо го казах?Защото всичките му голове бяха топки дадени му от Рибери на гол линията или някакво масово разбъркване и той се озовава с топката на 1 метър пред вратата.Това беше Тони миналия сезон,имаше точно 5 майсторски изпълнения,нищо повече.Консуматор,пък добре че и си изконсумира положенията миналия сезон,за разлика от този,в който той се чудеше каква бройка чисти голове да изпусне-3 ли,4 ли,дай 5.Хицфелд миналата година видя,че защитата ни е много неубедителна и затова насити средата на терена с футболисти с дефанзивни функции,дефакто ние играехме с близо 5 защитника и 2-ма дефанзивни халфове,а отпред Рибери в топ форма и Тони,който не пропускаше положение след положение като сега.Клинсман искаше по-отворен и атакуващ футбол,понякога ставаше,понякога не,отвориха се пространства в нашата половина,защото играехме с 3-ма отзад,който се бяха изтеглили малко зад центъра,а Лам помагаше в атака,по-отзад оставаше само Бомел да помага в случай на контраатака,но тъй като защитата ни е леко гламава и изпуснахме няколко мача.Тони не бележеше,Подолски 2 сезона се излага в Байерн.Все ревеше,че не получава шанс,а като получаваше избиваше гаргите над стадиона със сватбарските шутове.Аз лично много го харесвах,но Байерн просто не е отборът за него и не е първият пример за футболист,който не може да се приспособи към Байерн.Отделно тази сутрин видях една статистика на немски сайт за най-ощетяваните отбори в Германия,Байерн е най-ощетяваният отбор този сезон с дефицит от 8 точки,ако ги имахме тея 8 точки,щяхме да сме шампиони 2-3 кръга преди края и Клинси е виновен за това ощетяване?Той искаше да наложи атакуващ футбол,който просто няма как да се осъществи с тези изпълнители.Хлабава защита,прискърцваща халфова линия и съмнително нападение,което е на приливи и отливи.Беше му наложен Рензинг като титуляр,защото е чакал дълго време за това място и продължаваше да му бъде налаган,докато не се осра тотално това бледо копие на вратар и после обвиниха Юрген,че твърде късно направил ротация на този пост.Провалът на Клинсман бе предвещан още от почването на сезона,не защото е некадърен и опропастил всичко,а поради създалите се обстоятелства и стечението им.
monolithe
Mного трудно ще ме убедиш, че Лука Тони не е никакъв нападател. Много трудно ще ме убедиш и че Юрген Клинсман е треньор, при това добър. За ощетяването, не само ние сме ощетени от съдиите, погледна ли най-малкото репортаж от мача срещу Леверкузен? wink.gif
Байерн тази година крета, защото няма колективен манталитет, Клинсман направи Ван Бомел капитан и после го закотви на скамейката!!! Моля ти се, гениален ход! При полоение, че Ван Бомел е един от малкото хора през сезона, които се раздават и наистина изгарят в мачовете. Двете победи срещу Спортинг бяха тотална заблуда. Целия сезон на Байерн аз го оприличавам с първото полувреме на Ноу Камп - Шок и ужас и тотална излагация. Абсолютна тактическа неграмотност и некомпетентост. Ако бяха Левски нямаше да е изненада, но това е Байерн мамка му!!! Пълен срам!
Vikernes
Аз не казвам,че Клинсман е най-великият безгрешен треньор,казвам,че не е толкоз чер колкото го изкарват повечето хора.Найстина допусна грешки,но кажи ми това ли е съставът,който гордо може да носи името Байерн?Същият този състав го биеха като тъпан в Европа при 3 различни треньора(Магат,Хицфелд,Клинсман) знайни и незнайни отбори-Милна ни отнесоха четворка,така и Челски,така и Зенит,така и Барселона.За мен не е треньора само виновен,толкова е максималният капацитет на тези футболисти-1/4 финал в Шампионската лига и евентуална титла в Германия,нищо повече с разни недоразумения като ОтлЪ,Лел,Рензинг,Алтинтоп,които често намират място сред титулярите.
Колкото до Тони слушам те какви са му позитивите?Изчерпват се с късмет....не играе добре с глава,едвам се отлепя от земята,Рафиня,които е с глава по-нисък от него му взимаше всяка въздушна топка на мача с Шалке(това е само един пример от многото).Нямя силен удър(въобще удър няма),изключително муден,спирането ми е под всякаква трагедия,да ритна топката в дъб няма да отиде толкова далеч,колкото ако ударя него с топката.Техника да не говорим.Това,което той направи миналата година се изчерпва с късмет,нищо повече.Клозе върши работа за двама нападатели,тича като обезумял,трудно губи топката,контролира положението отпред,има перфектна игра с глава и силен начален спринт.
edit:Да гледах репортажа и какво?Първото не е дуспа,второто е,ако може да ни върнат на нас всички отменени голове и несвирини дуспи,с охота ще им я дам тази дуспа на Леверкузен и въобще няма да ми пука.
monolithe
Какво искаш от централен нападател тип таран, освен да бележи голове? Не забравяй, че точно Лука Тони беше първия нападател в Италия от десетки години насам нанизал над 30 гола за един сезон в Серия-та (с екипа на Фиорентина). Да, може да няма силен удАр, но има уникален нюх за пласиране, което е ЕДИН ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ПОКАЗАТЕЛИ за играч от такъв тип. След това, всичко е лесно. Колкото до дуЗпите, всеки си ги интерпретира по различен начин, но лично за мен, това си бяха два 11- метъра! Със сигурност!!! Както и да е!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.