Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Футбол
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116
Vikernes
Искам да е като Клозе,този сезон незнам колко мача си гледал на Байерн,но Тони вкара 1/4 от 100 % положения пред него.До сега сигурно трябваше да е с 45 гола за сезона,искам да не прави тези простотии.Той може да е бил какъвто си иска,въпросът е сега какъв е,а в момента освен да опропастява положения друго не прави.Благодаря му много за миналата година,но сега сме друг сезон,в който той се представя слабо,да не кажа адски слабо,по живо по здраво,защото по-добре няма да стане.На години е и вече е много тромав,за каквото и да било.Пласиране,да имаше го,преди изцяло да загуби каквата и да е скоростна реакция в играта си.На Байерн трябва нападател тип Торес,Бензема,Агуеро,а не колци пред противниковото наказателно.
monolithe
И аз искам 34 победи в 34 мача, ама не става! Ще видим кво ше стане сега с Ван Гаал, а на Волфе - честита титла!!!
Vikernes
С втория полусезон вълците си заслужиха титлата,смазаха всичко в Германия,въпреки че все още имаме шанс. При загуба на Волфсбург от Вердер и наша победа над Щутгарт laugh.gif При положение,че на Вердер този мач им е през хуя,защото в бундеслигата не се борят за нищо и на фона на двата финала няма да си дадат много зор.
Не искам да издребнявам,но Тони днес изпусна десет секунди преди края положение сам срещу вратаря на 3 метра от вратата,топката прехвърли стадиона на Хофе....
LordZombie
Glory, Glory Man Uniteeed... drinks_drunk.gif

Айде Барса са на ред сега.

Догодина без Роналдо и/или Тевес.
sgoh
Честита да ви е на мангалите, макар че се обаждате само когато биете...
monolithe
Цитат(LordZombie @ May 16 2009, 11:01 PM) *
Айде Барса са на ред сега.

Зомба, пожелавам ти Барса само на Мениджъра да ги биете! Иначе, да честита титла, за малко вчера не ви развалихме празника на Трафордърлъръ!
LordZombie
http://www.sportal.bg/news.php?id=174043
monolithe
Поредната тотална трансферна анархия в Северен Лондон ни предстои тези дни май!!!
zoozoo
Скрита Сила Село Мъдрево !!! oneeyedsmiley02.png
Vikernes
Цитат(LordZombie @ May 17 2009, 11:02 PM) *

Улиииииииииииии събуди сеееееееееееееееее whistle.gif
monolithe
Съмнявам се Ван Перси да отиде в Байерн! Мисля си и че всички такива новини са само кьорфишеци, за да изнудват Венгер и ръководството на Арсенал за повече кинти!!!

Едит: http://sportal.bg/news.php?id=174204

НАЙ-ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ЗА СЕЗОН 2008/2009ЧЕРПЯ ЦЕЛИЯ ФОРУМ С ВИРТУАЛНА БИРА tongue.gif (Квото и да значи това!!!)!!!

ФОРЦА ЮВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
elusive
az sam golqm FEN na futbola ...
moite otbori sa 1,Liverpool
2,CSKA

;]]] ROCK ON !!!!!! FUCK YEAH
LordZombie
Код
умри
monolithe
Кратък и изчерпателен biggrin.gif

Днес е финалът за Купата на УЕФА Шахтьор - Вердер Бремен. Я дайте някакви прогнози и очаквания. Аз лично се радвам, че два много симпатични отбора ще спорят за трофея. От една страна ми се иска Шахтьор да вземат мача, защото ще им е първи успех от подобен калибър, от друга страна искам Вердер да спечелят, най-малкото заради играч като Диего. Не съм сигурен, но май за съжаление той ще пропусне мача. Много ме е яд, защото мъкна отбора на гърба си цял сезон и сега в най-важния мач няма да играе. Като Недвед през 2003. sad.gif Който и да спечели ще се радвам. Залагам на мач с много голове и 2:3 за Вердер!
Vikernes
Аз съм си за бременци, немски отбор да стигне за първи път от бая време на финал на европейската сцена е цяло събитие. Дано Шааф да успее да закърпи по някакъв начин дупката, която остава с липсата на Диего. Шахтьор са много симпатичен отбор и бих бил за тях, ако не беше някои немски отбор на финал, но шанс. wink.gif За мен резултатът ще е 1-2 за Вердер.
monolithe
Браво на Шахтата. Голям мач направиха! Честито!
Slash
Отмениха чист гол на Писаро в 119 минута, борбата със защитника си беше 50:50, съдията реши да няма дузпи. Той пък беше испанец, те са подчертано неадекватни, изнервящи обстановката, накъсващи и страхливи съдии. dry.gif

Като цяло приятен мач, грешките на резервата на Пер и липсата на Диего бяха нормални, както и панирането на вратарчето на Шахтьор. Бразилчетата в Шахтьор се ядват, но през повечето време търсиха как да паднат. Нито един не беше от класата на Елано. Честито им, но не могат да се сравняват с миналогодишния Зенит с играчи като Аршавин и т.н.
monolithe
Според мен стана готин мач! За гола на Писаро, съдията просто се презастрахова, все пак Йорвебьо случая още е пресен, ако изобщо може да говорим за такъв случай де! Та, Вердер не можах да ги позная честно казано, липсата на Диего се оказа решаваща. Нямаха много шансове и според мен логично загубиха, а Вийзе спокойно могат да го пенсионират. Да получиш такъв левашки гол като този на Жадсон (не го вкара Левашки от Локо Мз, който е и вратар) - направо нямам думи.
Slash
Дам, съгласен съм със всичко, но ако имаше дузпи точно Визе щеше да спечели мача, той обаче взе че се осра. Вердер ще се оправят. Да видим сега с какъв играч ще заместят Диего, но най-готиното им е, че са хомогенен отбор - имат един и същи треньор от 10 години, преди това им е бил играч само на тях, имат играчи като Бауман пак с 10 години стаж... много уважавам такива отбори. А Писаро - никога не съм го харесвал. Има проблясъци, но пропуска прекалено много на мач. Добре правят, че ще го разкарат лятото.

Две думи за последния кръг в Бундеслигата - аз лично ще го гледам с голям интерес. Не веднъж първенството се е решавало в последния кръг (оня велик мач на Унтерхахинг е най-ярък пример), вярно, че Волфсбург си заслужиха титлата, а Дзеко може би е изгряващата звезда на Европа (Венгер го е следял миналото лято, пу да се ебем), но всичко става. Шааф каза след мача снощи, че се готвят за още 2 важни мача. wink.gif Сега друг е въпроса, какво ще направи Лудия Йенс (Леман), който може да е много голям в големите мачове...
monolithe
За Вердер адски много ме е яд заради Диего и Торстен Фрингс! Вторият ми е един от най-любимите халфове на света, уникален футболист. Класически германец, винаги се бори до послено, но просто снощи и той бе безсилен. Не знам колко му станаха загубените финали и на него. Писаро е кофти играч, последните му сезони в Байерн бяха пълен смях, затова и го махнаха.

Аз ще си стискам палци за Байерн, но съм повече от скептичен, че Волфе ще изпуснат титлата баш накрая. Вердер едва ли ще искат да направят баварците шампиони, а и не се знае дето викаш какво ще се случи на Байерн - Щутгарт! Не че не е имало драми в последните секунди на Бундеслигата - Патрик Андерсон срещу Хамбург с гол в 94-тата минута смълча цял Гелзенкирхен преди години, но пиленцето не кацва на рамото два пъти!
Slash
Ами аз един уикенд гледах едно документално филмче за Вердер по Еврокома (оня по който дават Бундеслигата), та Вердер на Рехагел в края на 80-те на два пъти са печелили титли в последния кръг измествайки Байерн, а пък Байерн веднъж е спечелил титлата за сметка на Вердер чрез голова разлика. Така че определено има някакви традиции
monolithe
Аз като фенче на Байерн се надявам съдбата да ни цунка пак, но няма да е заслужено просто!
Slash
Не знам все по-циничен започвам да ставам към играта покрай арсеналските красиви загуби още от отбора на Анри, Бергкамп, че отборите май хич не си се делят на заслужили и незаслужили, а на възползвали се от шансовете си и не

Ман Юн са незаслужили шампиони, но на кой му пука, изравниха се по титли със заслужаващите Ливърпул. Недай си боже вземат ШЛ стават и там на купа зад Пуул. Сър червен нос може да е всякакъв, но егати и историята им написа. Добре поне, че не взеха ФА, че там Арсенал са само на купа зад Юнайтед.
monolithe
Дали са заслужили или не, ти сам каза, на никой не му пука. Ама на мен лично би ми останал горчив привкус от евентуална титла на Байерн, защото направиха отвратителен сезон с отвратителен треньор. Който каквото и да ми говори, Клинсман си остава най-големия виновник за тоталания хаос, който цареше в Мюнхен. Не можеш да взимаш по 5 шайби от Вердер, Волфсбург и 4-ки от Херта и да имаш самочувствието и вярата, че ще си шампион. Такава разсипия нямаше по времето на Хитцфелд. Може би най-слабия откакто съм фен на Байерн (повече от 10 години). От друга страна е хубаво да има различни шампиони, особено симпатяги като Волфе, та дори и Хофе, ако бяха запазили кондиция и концентрация.
Ludnichar
Именно това му е най-хубавото на немското - често има различни шампиони, няма точно определени 3-4 отбора, които да играят всяка година в ШЛ и т.н.

Аз лично бих се радвал вълците да вземат титлата, защото определено я заслужават, а и ще продължат традицията често да печелят различни отбори трофея!
LordZombie
Абе за отбор станал шампион е тъпо да се каже, че е незаслужено, щото нали се сещаш колко труд и пот е трябвало, за да стане такъв. Пък и не виждам с какво Пуул биха били по-заслужен шампион? С непостоянството си ли?
monolithe
Айде, Марио Гомес за 30 млн ойро! Ама да не стане като с Подолски, че ше си изям ушите! (Ше имам бая материал biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif)
Discipline
Крайно противни отбори на финала. Дано поне да има интересен футбол с повече от 2 гола.
_TNT_
Ти сигурно си от не-противните дето вкарват по 10 на мач, нали?
Discipline
Лично мнение, пич. Има ли нужда да обяснявам повече?
monolithe
Вамос Барса и толкоз! Казах! biggrin.gif

Прогнози няма да давам, щото не ми върви с тях този сезон! Ще стискам палци за Барса!!! Дано бият и Лео Меси да покаже, че е най-добрия играч в света, заедно с Франк Рибери!
sgoh
Изпрогнозирай тогава едно нулево равенство, че да гледаме голове cool.gif
monolithe
Добре:

Барселона - Манчестър Юнайтед 0:0 ми е прогнозата...

biggrin.gif

Sgoh-a ме накара! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
scion_of_storm
Дузпи.

Това мисля, че ще стане, аз. И дано, но в редовното да е 2-2, примерно ;п
monolithe
Гооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол!!!

Барсаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!

П.С. Лееееееееееееееееееееееоооооооооооооооооооооооооооооооооооооо Меееееееееееееееееееееесииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии! Гооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол!!!
abydos
Айде после да ми ги разправят кой футбол е най-добрия и т.н. Манчестер не знаеха къде се намират цял мач, а в края само се изложиха дивите селяни. Жалко за Бербатов, защото още с влизането си създаде 2 положения. Трябваше да е титуляр.
Blashyrkh
Жалко.... dry.gif
monolithe
Логиката възтържествува - Барса играе най-красивия футбол в Европа и заслужено спечели. За Манчестър - поздравления за участието в мача, но по-добрият тим заслужено спечели!
Slash
Приятна изненада happy.gif Барса играха така в средата, че всякакви дупки в защитата останаха незабелязани, а липсата на малоумниците Абидал и Алвеш им дойде екстра. Вместо тях играха един ветеран артилерист - Силвиньо, и един Пуйол, който през първото полувреме обезличи Рууни, а през второто Роналдо, какво повече. Въпреки зверщината на Барса в средата в края на първото полувреме ударите към вратата бяха 4 на 8 за Ман Юн, но резултата 1 на 0 за Барса - честит ви Роналдо, дяволи! Иначе мен ми е готино само за Анри и Гуардиола. Анри пак се отличи с пропуск (хе хе), но получи каквото заслужаваше. KING HENRY 14. Колкото до Пеп: Гуардиола > Моуриньо
Кофти ми е за Бербатов, видя се, той има акъл за разлика от другите трима бикоборци, но сър червен нос да си събира камъните от градината.


Цитат(LordZombie @ May 21 2009, 11:51 PM) *
Абе за отбор станал шампион е тъпо да се каже, че е незаслужено, щото нали се сещаш колко труд и пот е трябвало, за да стане такъв. Пък и не виждам с какво Пуул биха били по-заслужен шампион? С непостоянството си ли?

1. Преките сблъсъци. Едно измитане на пода е случайно, но две - не.
2. Начина на печелене на мачове в последните месеци от първенството. Ливърпул - шампионски, мина през всички с лекота (без Арсенал). Юнайтед - калитарски, Роналдо фучи да симулира фаул пред наказателното на противника, свирят му симулацията, гол (изравнителен в повечето случаи) и нататък лесно за опитен отбор. wink.gif
sgoh
Цитат(abydos @ May 27 2009, 11:37 PM) *
Айде после да ми ги разправят кой футбол е най-добрия и т.н.

Тоз пък намерил от мангалите да си прави изводи. Ти полуфинала с Чукотка гледа ли го въобще? whistle.gif


Дъфката просто остави Барцилона да си играят, и те играха...
Страшна халфова линия, вярно си е.

Жалко за Бербатов, май не му е писано да вдигне КЕШ.
abydos
Гледах аз. Двата мача от полуфинала. Първият мач Челси не можаха да си кажат името, втория играха, но пак им го сложиха. Да де, показаха си силата ;п А и с тоя глупав треньор на чело Челси си беше обречен.
LordZombie
Слаба игра - факт! Защитниците просто гледаха как футболистите на Барса навлизат вътре и стояха като дървари. В атака също доста безидейно. Педалдо отново показа какъв "голям" футболист е... Жалко, че не си дублирахме титлата, но явно не бе писано, нищо, че Сър Алекс каза, че ние ще решим мача, а не съдбата. Поздравления за Барселона, добре играха. Няма какво друго да кажа, като цяло сезона беше добър, макар да можеше много по - добре, ала... важното е Фърги да продължава да развива отбора и да го държи на върха, което никак не е лесно.
sgoh
^^Аз щото видях един отбор, играещ 9-1-0 и един дето си няма идея как да му вкара. wink.gif Само дето Дрогба не беше с 2-3 години по-млад, че да е идилята пълна.


А ако си говорим за оста Англия - Испания изобщо, то май друг отбор освен Барса не успя да запише победа срещу английски клуб. А от друга страна имаме някакви общи резултати като 4-1 и 5-0 в полза на островитяните. Aй стига глупости.
Vaskes
Цитат(abydos @ May 28 2009, 12:55 AM) *
Гледах аз. Двата мача от полуфинала. Първият мач Челси не можаха да си кажат името, втория играха, но пак им го сложиха. Да де, показаха си силата ;п А и с тоя глупав треньор на чело Челси си беше обречен.

Точно пък на полуфинала Барса бяха зле. Да, те владееха топката през повечето време, но в крайна сметка ние се защитавахме по-добре, отколкото те нападаха. И в двата мача като не им успяха атаките в началото и се изнервиха и играха безидеино до края. Във втория мач имаха един-единствен опасен удар и тогава стана и гола, а Челси от контра-атаки направи много повече положения. Хидинк избра много правилна тактика срещу Барса, ама малшанс с тоя гол в продълженията.

За финала - радвам се, че Барса биха, щото нямаше да го преживея, ако Манчестър бяха спечелили ШЛ два пъти подред. :Р Но самият мач беше скучничък (като за финал), най-добрите мачове от турнира си остават двата между Челси и Ливърпул.
Slash
http://arsenalspot.net/2009/05/lets-all-laugh-at-man-u/

Снимки от мача за всички фенове на Арсенал, Ливърпул, Челси и т.н. cool.gif
LordZombie
Нямате право да се смеете на нищо, щото тоя сезон нищо не е постигнал нито един от изброените...
SpiritCrusher
Двата отбора не са ми особено симпатични, но някакси съдбата щеше да е твърде благосклонна към Манчестър, ако и този път бяха триумфирали. Един финал 1999 с щур късмет и тотално надиграни от Байерн, миналата година ако имаше логика във футболната игра Челси щяха да ги отнесат с резултат от порядъка на 6:3 примерно (с оглед на създадените чисти ситуации). По-класният и качествен тим победи. Изобилие от технико-тактически, физически и КОЛЕКТИВНИ характеристики от страна на каталунците. На обратния полюс инглизите - зализаният гмурец изобщо би тъпомера в тоя мач, видя се какво леке и егоист за н-ти път, Рууни и Тевез - само с тичане и ръгане не става, требе и акъл, мама му стара. Гигс се нуждае от бастун, за да пази равновесие, Скоулс е касапин, Парк муха без глава...Като противопоставиш на тях супер фините, бързи, технични и креативни Меси, Иниеста, Шави, Анри, Ето'о везните много здраво се накланят в полза на Барселона. Дефакто Ман разполагат с 2 истински технични и креативни играчи - Бербатов и Гмурналдо ( при втория с доста уговорки). Юнайтед между другото сгрешиха фатално в тактически план, че тръгнаха да се надиграват с Барселона. Ще се повторя - не разполагат с необходимия човешки ресурс за тази цел, нямат материал (както казваше чичо Пенчо), отборът им се състои от типичните английски дърваци плюс Бербатов и Гмуреца. Толкоз.

ПС. Като наблюдавах начина на игра на Барселона си мисля, че Бербатов би се вписал идеално там - фина, технична игра, с къси пасове и най-важното - пропита с КОЛЕКТИВИЗЪМ въпреки наличието на такива индивидуалности.
pa®tci
Цитат
Иван Славков:
С наемници война не се печели
Как да викам на 10 малки негърчета "българи юнаци", пита Батето

Иван Славков редува периоди на мълчание с излизане на светло. Откакто се оттегли от публичния живот, Батето наблюдава процесите, но рядко ги коментира. "Не искам да изглеждам реваншист", обяснява той своя избор.
Въпреки това, всеки път, когато реши да говори, бившият шеф на БОК и БФС казва интересни неща.


- Спомняте ли си момента, в който Борислав Михайлов спечели изборите за президент на БФС. Как се почувствахте тогава?
- Как се почувствах - не знам защо никой не го каза, но аз се явих на тези избори просто така - да видя хората за последен път. Далече преди това бях наказан от МОК и не можех да се занимавам с никакъв олимпийски спорт. Това го казах 10 пъти, но вие, журналистите, си го пуснахте покрай ушите.
- По-добър ли сте от него като президент?
- Аз съм по-добър даже и от тебе. Не по-красив, не по-желан. Е, как да не съм по-добър?
- А забележки към Боби имате ли?
- Не. Познавам го момчето, работили сме 5-6 години заедно. Ако съм имал забележки, нямаше да го поканя в ръководството на футболния съюз. Така че бъдещето е пред него.
- Какво трябва да промени Борислав Михайлов, за да започнат да се оправят нещата?
- За спорт, за футбол, за олимпизъм в България не говоря изобщо. Общофилософски теми може да разискваме, но конкретни - не, първо защото нямам право и второ, защото може да излезе като някакъв дребен реваншизъм или завист и злоба, които не са ми присъщи. Затова не бива да се говори, само да се наблюдава. Както е казано в теорията на журналистиката, фактите трябва да се показват, а не да се размахват. Така че събирайте фактите и правете съответните изводи.
- Какви са вашите изводи?
- Аз не съм събрал още достатъчно факти. (Смее се)
- Е, кога?
- Ами, има време, аз съм още млад човек. Така че за изводи още е много рано. Изводите обикновено се обличат в доктрини, следва доктрина-план за действие и чак тогава правиш легионите на полето.
- Кой ще бъде шампион?
- То вече е решено кой ще бъде шампион.
- Заслужено ли е?
- Ами, защо да не е заслужено, след като най-разсипаният отбор от предишното първенство - ЦСКА, който беше пратен във "В" група и се върна в "А" завърши сезона с една точка разлика от първия. Какво мога да кажа за качеството на първенството? Всяко първенство си е първенство - играе се, тича се, има резултати, влиза в историята. Това е таванът в момента и за съжаление това е проблем не само на футбола, но и на спорта, и на цялото общество. Снощи пуснах финала на Шампионската лига, но докато не вкараха Бербатов, не го и гледах - гледах си един филм. Мен не ме интересува този мач, а едно лице. Какво ме интересуват мен Манчестър или Барселона? За мен е важно да имам някакъв контакт и съпричастност. У нас станаха звезди чалгаджиите. Кой спортист у нас е истинска звезда?
- Бербатов например.
- Той е, да, макар че нашият печат го оплюва повече. В Англия му правят една критика, тук всичко излиза на квадрат. Той, както Стоичков, който ми е много близък, да каже какво му е дала България. Сега Христо дори дава съвет каква да ни бъде републиката - президентска.
Абе, Ицо, гледай си футбола бе, мойто момче там си наистина Стоичков. Скоро тази идентичност ще се изгуби. Аз ще изляза да викам, ако съм левскар, чорбар или от Марек или от който и да е български отбор, айде, наш'те. Кои наш'те - Мбо от Ангола, Нгоро-Нгоро от Мозамбик. Той не знае една дума на български. Какво може на мен да ми бръкне в сърцето и да възбуди патриотичния ми трепет? Нищо! Това е най-голямата опасност. Така че с наемници война не се печели, нито се повдига национално самочувствие чрез спорт. Съжалявам много за това нещо. И второ - професионализмът, който трябва да бъде много по-откровен, както и допингът. Вместо да се борим срещу допинга, аз съм го казвал - трябва да развием сериозна фармация, ние да сме една крачка пред другите, тях да ги ловят с нашия допинг от миналата година, не ние да им събираме от битпазара хапчетата които са изтеглени от пазара. Основното е, че се губи трепетът на това "Айде, българи, българи, юнаци". Представяте ли си на 10 малки негърчета да им викам "българи юнаци"? Аз ходя от време да разговарям със студентите от НСА и им казвам - няма го това, за което аз съм губил мач. Аз съм играл водна топка и съм плакал половин час след като сме загубили мач. Сега нашите футболисти, като загубят мач, дори не се къпят в съблекалнята, мета се на аудито и прас у дискотеката, щото го чака... Алисия примерно. Или Бони - тя ми е приятелка. Така че загуби се тоя трепет.

Magne
Че да не е лъжа?
Beyond the Grave
Честита титла, говеда! bowdown.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.