Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Футбол
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116
Frightmare
Цитат(blood @ Aug 28 2009, 02:01 PM) *
След първия мач:
Цитат

А сега много ми е интересно същия тоя педал кво е казал. (От Левски съм, но ако български отбор е срещу чужд, ясно от кой съм)

Веднага ще задоволя любопитството ти:

Загубата от ЦСКА изкара извън нерви звездата на Динамо (Москва) Александър Кержаков, но той не намери сили да поздрави "червените", а отново ги нарече "слаб отбор".
"Каква психология, какво напрежение? Та ние не можем да си подадем точен пас на 10 метра.... Отново казвам - ЦСКА е слаб отбор, но явно ние сме много слаби."

Групата на Левски:

Група G

1. Виляреал
2. Лацио
3. Левски
4. Залцбург


17 септември - Виляреал - ЛЕВСКИ (от 22:05)

01 октомври - ЛЕВСКИ - Лацио (20:00)

22 октомври : Залцбург - ЛЕВСКИ (20:00)

5 ноември : ЛЕВСКИ - Залцбург (22:05)

2 декември : ЛЕВСКИ - Виляреал (20:00)

17 декември : Лацио - ЛЕВСКИ (22:05)

Slash
Урод, ако ш'се държиш като ултрас циба оттука
Frightmare
Мери си приказките бе, клошар посран! Такива уроди ш'ти дам, че свят ше ти се завие! Това е просто цитат от спорт1.
Slash
Я се разбери първо със себе си като какъв искаш да се държиш, че се луташ между човек и урод. Тука не е форума на спорт1, ще изсъхнеш като повърнато на течение с това отношение. Трябва да научиш някой неща за футболните спорове, че си се учил от Гошо пръча явно, никога не вади лайно от гъза си с телешкия ентусиазъм, че вадиш доводи.
NiksY
Спорът ви е умопомрачително безсмислен. Не виждам с какво Frightmare чак толкова предизвика първата реакция, наистина това бяха думите на Кержаков след мача, а една обида лесно води към друга. Иначе поздравления на армейците за победата, много ми харесаха желанието и умението, с които играха, особено при наличието на толкова млади и талантливи български момчета в отбора. Групата им не е лека, но имат реален шанс да постигнат поне добро представяне в мачовете. Жалко, че Левски отново изпуснаха възможността най-вече да приберат прилична сума и да изградят по-качествен отбор от сегашния, но това така или иначе изглеждаше малко илюзорно да се случи дори и при влизане. Групата ни може би е по-трудна, с тази игра още повече, но се надявам поне с някакво достойнство да излезем от мачовете и да вземем някоя-друга точка. Кофти развитие на нещата и за Литекс, трябва да съжаляваме, че нямаме отново три отбора в групите, но не и това да става нов повод за злоба и подигравки към "гадните говеда" заради Мъри. Радвайте се на отборите ни и подкрепяйте своите спортсменски, жалки са детски истории като по-горе.
MetallicaAntiFan
МИНЬОР ПЕНИК 4 LIFE!!!!!! icon_headbang[1].gif

Няма по-голями селтаци от тях. smile.gif
Frightmare
^^ Съвсем наясно съм със себе си аз, ти не бЕри грижа затова. Пак си излял помия, само че този път е цяла кофа. Просто дадох цитат в отговор на въпроса на blood. Не разбрах къде точно ти бръкнах с него, но явно е било болезнено. А това не са мои думи и съвсем не е задължително мнението ми да се покрива с цитата. Разбирам само, че се изпъчи, като шопар и защити ЦОКАлото, на което си фен по просташки начин. пИснало ми е от криворазбрали и засегнати примадони. Друго, ако имаш да ми казваш, кажи ми го на лични - не желая да занимавам повече останалите с глупости.
PitBull
Цитат(Slash @ Aug 28 2009, 01:12 PM) *
Урод, ако ш'се държиш като ултрас циба оттука

Какво ултраско намери пък ти, прочете ли му поста изобщо? Човекът съвсем добронамерено постна цитат от пресата, който осмива оня руски нещастник. Сдържайте се верно, това не е форум на футболни хулиганчета!
Slash
Това не е за определен пост бе, толкова ли не можахте да го вденете. Наградата е за цялостно творчество. Още като цъфна и 'се едно чета някое юзърче от спортните форуми. Не, мерси ignore
Frightmare
Ставаш смешен вече... ясно е, че не ме понасяш, щото освен всичко друго съм и от Челси, а твоята любима в Англия е арсенал. Ама бОли ме фара, де... biggrin.gif
sgoh
Ще си позволя един пост в стилистиката на Агресив перфектора




excl.gif
conguestadors
Съжалявам за загубата Slash, при все, че симпатизирам повече на МЮ, Арсенал играха доста по добре. Според мен това си беше несъществуваща дузпа и невероятно нелепия автогол, но с тази игра можете да се борите за титлата тази година.
Slash
Да, дано да продължим да си играем играта, че е още август, но клането се усещаше още на почивката. На оня със свирката му висеше МЮ фланелката под екипа през цялото време, нищо ново. sad.gif

Новата ни схема на игра е по-добра и Аршавин е титан, оптимист съм. Ман Ю се влачат, но Челси имат играчи с по 10 сезона зад гърба си. Пуул са някъде по средата, много хъс, но и много проблеми. Ман Сити не се знае. Така че титлата е трудна работа, но мерси
Discipline
Човек за една седмица да няма достъп до компютър и вие сте се рзвихрили зверски. Много корава група ни се падна. Ще видим какво ще излезе. Как само разбрахте, че ЦДНА е евробоец от добрите им резултати в Англия? Винаги отпадаха в крайна сметка. И кой отбор направи нещо за коефициента ни, питам?

И докъде са стигнали през 1998/1999?
А, сега се сетих - да не са играли на пореден полуфинал за КЕШ?

Честито на Милан! bowdown.gif
t0xIc
Ей Гулаг Дисциплината - синът ти зет да ти доведе whistle.gif

Discipline
Нали знаеш, "който копае гроб другиму, сам пада в него"? Ай сос здраве.
monolithe
Хм, гледам развихрили сте се тука. Лично за мен миналата футболна седмица беше много доволна най-вече заради ЦСКА.

ЦСКА изигра може би един от най-добрите си мачове от времето на двубоя с Блекбърн насам. Самият аз останах повече от приятно изненадан от мача с Динамо и поведението на играчите на терена. Когато имаш точно поставени задачи и знаеш как да ги изпълниш се получава. Еуфорията беше невероятна и почти не съм спал в четвъртък вечер от кеф. Другото, което ми направи впечатление, бе хъса, с който младоците скочиха срещу руснаците. Интересно ми е да видя дали един роден "специалист", който малко по-късно на същата вечер гледаше като близнал гущер лимонтозу как му пълнят кошницата, ще обърне внимание на факта, че в България има други (значително по-млади при това) футболисти освен Топузаков, Кишишев, Ивайло Петков и тн.

За Манчестър Юнайтед - Арсенал: престъпно съдийство. Вижда се, че не само в България има некомпетентни съдии, но и там те се толерират. Лошото е, че те са там за да толерират основно Скъмовете. Доказателство: """"""дузпата"""""" срещу Рууни в неделя, убийството срещу Аршавин на същия мач и безмълвието на мишока в черно, наречен главен арбитър, и в края на миналия сезон измишльотината срещу Тотнъм, при 2:0 за Мошетата. Въпреки загубата Арсенал показа, че може да направи нещо повече от миналия сезон, на което аз силно се надявам. Отборът е прекалено млад, но нека да не забравяме, че Росицки и Насри ще дадат повече класа. Завръщането на Уолкът също може да даде полюс в играта на отбора. А и сезона тепърва започва, не се знае как ше тръгнат нещата!

Няколко думи за Юве и Байерн: Юве започва кампанията силно. Бием Рома като гости, а това не е малко. Ако задържат инерцията, жална им майка на Интер. Колкото до Диего - великолепен играч. Превъзходна техника, чудесен поглед върху играта, силно присъствие в средата на терена.
Байерн направиха що-годе добра подготовка, но започнаха сезона колебливо. Победата срещу Волфе определено ще вдигне самочувствието след фалстарта, но не бива да се подценява факта, че този отбор е твърде зависим от Франк Рибери. Мисля си, че Ван Гаал е човекът, който може да промени това мислене, но му трябва още малко време. Иначе Байерн отново направиха силен трансфер с привличането на Робен. Той показа, че ще е ключов футболист още в дебюта си и хвърли ръкавицата на Клозе и Тони, макар и да е различен тип нападател. Определено ще става все по-интересно!
Mor Galad
Струва ми се, че това ще е сезонът на испанските отбори. Реал Мадрид имат невероятна селекция - взеха човека отбор на Манчестър Ю и човека отбор на Милан, а Барса доминират евросцената вече две години и ако не беше изпълнението на Манчестър Ю срещу тях преди две години, което беше съвсем малко по-жалко от това срещу Арсенал (владението на топката дори и в Англия беше смазващо за испанците, игра се предимно в половината на момчетата на САФ и двата мача, а трите греди за Барса допълниха тоталното им превъзходство, все пак абсолютният малшанс си каза думата) съвсем спокойно каталунците можеха да се борят за трето поредно отличие в ШЛ тая година. Признавам си, че съм пристрастен към испанския футбол, защото харесвам красива и технична игра, която да се води по земя. Такава игра в Англия практикуват Арсенал и по тази причина винаги съм изпитвал дълбок респект към тях и мениджъра им. Мисля, че без Кристияно Роналдо този сезон ще е тотален провал за Манчестър Ю. Челси имат хубав отбор, но с тоя треньор, който в Милан, когато тимът му губеше, пускаше футболисти като Фавали, няма да прокопсат. Ливърпул наистина не знам как го правят с такива селекции всяка година да не постигат нищо в Англия, но тая година май ще празнуват юбилей 20 години без титла в Премиършип, ако не стане чудо.

По-важният футболен въпрос в момента, обаче, е дали Мъри ще преодолее негацията от изгонването му от Литекс и ще мотивира момчетата ни да направят нещо срещу Черна гора.
SepulTeraHead
Не бях виждал толкова добра България от доста време. И кво, пак кур. Ама поне създаваха яко положения, можеха да вкарат 1-2 като нищо. Ако играят така и следващите мачове, Мъри ще заслужава да го оставят и за следващия цикъл да работи с отбора, поне според мен.
MetallicaAntiFan
Мъри е дупка. Вчера и двата гола паднаха заради непазене на играчите. Или наще играят някаква скапана зонова защита или просто не могат да си пазят зоната. Трябваше да играят лична, всеки да си пази всеки, и можеше да няма недоразумения. Вторият гол беше абсолютен плод на каръщина от страна на нашите, нито голмайстора беше покрит, нито Пирло или там който беше. За Иванков няма да коментирам, той отдавна трябваше да се откаже от футбола. Бербатов се кри през целия мач, а има талант който малко футболисти имат(хайде целете ме с камъни), просто му трябва повече хъс, да му избива отвътре.
Сега да се надявам за Евро 2012 да направим нещо, щот на световно от 98ма не сме се класира, което е ебати резила. Ама и да се класираме, пак ще ни напукат на турнира, така, че не ебе кво ще става. Просто треньора трябва да се смени, щото тая дупка Мъри хабер си няма от футбол.
monolithe
Поредните квалификации се изнизаха, а ние пак сме с пръст отзад. Снощи се видя, че Италия не е чак толкова страшна, но ако играеш грамотно и с идея. Каква идея може да има у Мър(д)и, който пуска вътрешен халф (с определено дефанзивни функции) като дясно крило (Чавдар Янков), а най-ниския играч на терена игра централен защитник(!) - (ко)Пелето. Изобщо не се съмнявам в качествата на Ангелов, който е доказвал, че е повече от сносен играч, но мястото му изобщо не беше там. Цялата дясна зона я нямаше и това не се случва за сефте. Нека хвърлим поглед на стартовите 11:

Иванков (и в ръцете да му бият, пак няма хващане), Манолев (посредствен), Ангелов (стара се момчето, спор няма), Стоянов (такава грешка на природата има място само в националния отбор на Мозамбик), Кишишев (суперстар), Мартин Петров (стара се, но няма игрова практика и му личи), Стилиян Петров (най-добрият на терена за нас), Георги Сърмов (КОЙ???!!!), Чавдар Янков (не му бе мястото вдясно за втори пореден мач, но няма кой да гледа), Митко Бербатов (приклещен между Киелини и Канаваро, които са сработени перфектно, бе обречен) и Митко Рангелов (с Кипър и Малта да излиза титуляр - става).

Какво излиза, местим Янков вдясно, за да може да играе Сърмичката, които нямаше запомнящо се отиграване, Чавдар беше бледа сянка на това, което е, но все пак той бе контузен през почти целия минал сезон. За Ангелов казахме, Манолев бе твърде самоуверен и показа отлично неразбирателство с Чавдар, като изобщо не се покриваха взаимно (пролича си при гола на Гросо). В същото време на пейката седят Благо Георгиев (може би най-добрия БГ халф в момента, след Ст. Петров) и Валери Божинов. Хора, които винаги се раздават максимално, когато са на терена. Дори един Домовчийски да бе започнал титуляр, би могло да има повече острота в играта. Разочарован съм тотално! Италия определено не е този тим, който спечели световното в Германия и това се видя през целите квалификации. Вярно е, че нямахме късмет при 1:0 да изравним, но не може да разчитаме само на късмет. Само преди няколко дни Черна Гора ни изнесе 45 мин. лекция по прагматичен футбол и ако Кишишев не бе вкарал, не се знаеше накъде отива мача! Още тогава трябваше да светне лампата на Мър(д)и, че нещо не е наред. За мача в София с Ирландия пък, не ща и да си спомням. Тези дървета трябваше да ги унищожим!!!

Като се обърне каруцата пътища много, казал народа, но тези момчета се специализираха в провалите. "Гледаме напред, идват нови квалификации", ше кажат, ама ше си ги играят на празен стадион, щото на хората им писна да слушат клишета и да гледат едно и също вече толкова години!
Clayman
Интересно ми е до кога в националния ще играят петна от рода на Митко Рангелов, Манолев,Пелето и Кишишев, който правят толkова мн грешки че по някое време се чудиш абе те за кой отбор играят. Има толкова млади български таланти на, който грам шанс не им се дава. Кво да се прави май тоя отбор винаги ще се гради по симпатии. Единственото което бих казал на Мъри е: МАХАЙ СЕ !!!
Discipline
Вие чувате ли се кво говорите? Да не би да сте гледали друг мач? В никой случай нямаше да бием Италия вчера. Такива отбори от половин положение вкарват два гола, за кво говориме. Ако бяхме играли по-добре и те щяха да увеличат темпото и класата на играта си. Вчера не беше мач от съществено значение за нас - той беше срещу ирландците, където се осрахме зверски. Тука няма какво да дирим дивото. Ясно беше още след онзи мач, че отпадаме. Марто Петров (уважавам го изключително) беше абсолютна дупка тези два мача, няма място в титулярния състав за момента. Сърмов беше абсурдно да започне. Но да говорите, че Иванков трябвало да се отказва??? Как щяхме да бием Черна гора, ако не беше спасил тези бая положения през първото полувреме? Нищо добро не се вижда на хоризонта. И аз не искам(х) Мъри да ни е треньор. Ама кво да правиш?
MetallicaAntiFan
Цитат(Discipline @ Sep 10 2009, 03:46 PM) *
Но да говорите, че Иванков трябвало да се отказва???

След като му лепнаха гол от 30 метра, смея да твърдя. Дори в мача с Италия, можеше да спаси първия гол, но просто не излезе напред и не скъси ъгъла на Гросо. Но всъщност като се замисля това може би е най-добрата алтернатива в момента, Николчо е дупка или беше дупка (щот нали сега играе в Твенте, а щял и в ПСВ да ходи, което си е чисто връзкарство, значи е дупка). Та Гьорето май е най-добрата алтернатива. smile.gif
Slash
Ох, чужд треньор няма да видим още 100 години, както са се наплели Михайлов/Сираков/Стоилов като свински черва
sgoh
Абе Митко Вратарчето си има и рефлекси и хъс. Вярно, че прави и грешки, ама ако имахме 11 играчи, надъхани като него, нямаше да се чудим 15 години за кого да викаме по световните. Пък и при положение, че Мъди се цупи на Петков, някак си имам естествени предпочитания към Иванков пред Малката Перука.
monolithe
Кеф, днес започва Шампионската Лига. Я дайте прогнози за фаворити. Моите са следните:

Барселона: Този отбор съгради история и мисля, че е единствения победител, който има потенциала да дублира трофея си. Барса играе фантастичен футбол и лично за мен са най-големия фаворит!

Реал Мадрид: Не заради селекцията, нито заради играта. Просто по дифолт. Не съм им гледал мач от началото на сезона, за да видя на какво ниво са, но мисля, че с времето новите ще се сработят и ще станат силен тим. Или поне по-силен от миналата година. Имам чувството, че играчът, който ще им направи сезона не е нито Роналдо, нито Кака, нито Бензема. Ел Капитан (Раул)? Възможно е, но аз залагам на Чаби Алонсо!

Манчестър Юнайтед: Със сигурност Юнайтед няма да имат същата мощ без Роналдо и Тевес, но са изключително силен и балансиран тим и е напълно способно, предвид уникалния си късмет, да се доберат до купата.

Ливърпул: Въпреки слабия старт в Премиършип и продажбата на Алонсо, също включвам тима сред фаворитите. Мърсисайдци са доказали, че в този турнир мотивацията им е в пъти по-голяма и са изнесли не един и два инфарктни и запомнящи се десетилетия наред мачове.

Челси: Нов мениджър, нов късмет. Но паричките на чича Роман май не са толкова много в последно време. Въпреки липсата на гръмки трансфери, това, което оставя Челси в графата "фаворит", е наличието на утвърдени футболисти, които играят заедно вече толкова години и се познават добре. А и Анчелоти вдигна два трофея в ШЛ с Милан.

и останалите:

Арсенал: Всички ги подценяват. Това е и големия коз на Венгер и компания. Този сезон Аршавин е на линия. Единственото, от което Арсенал трябва да се страхува са контузиите на решаващи играчи. Младоците могат да бъдат с гордо вдигнати глави след миналото си участие в турнира. Някои от тях вече понатрупаха опит и сега остава само да си повярват.

Ювентус: Юве тръгна фантастично в Серия А. Чиро Ферара е отличен млад специалист, когото голяма част от тези футболисти познават добре. Точно там е предимството. Присъствието на фантастичен плеймейкър като Диего трябва да запълни празнината, оставена след напускането на Зидан преди години. Ако можем да кажем, че Юве най-сетне намери своя диригент, може да очакваме минимум титла в шампионата в края на сезона. Играчите са гладни за успехи, а и черно-белите по традиция се представят силно в турнира на шампионите.

Интер: Не вярвам нерадзурите да надминат себе си и да стигнат до повече от 1/4 финал. Моуриньо се подсили с изключителни играчи, като Ето'о, Тиаго Мота, Диего Милито и Снейдер, но не вярвам да постигне нещо запомнящо се.

Милан: Хората на Берлускони са в шок от напускането на Кака и Анчелоти. Не играят нищо, треньорът им е съвсем недоказано име в бранша, а Роналдиньо май няма да бъде същия магьосник, който правеше чудеса с топка в крака с фланелката на Барса.

Байерн Мюнхен: Баварците са скритият фаворит, според мен. Колебливият старт в Бундеслигата озвери играчите на Ван Гаал (Дортмунд разбра за какво иде реч в събота), които с всеки изминат мач ще подобряват поведението си и действията си на терена. Привличането на Ариен Робен бе изключителен трансферен удар, а и си пролича, че Робен пасна като дялан камък в схемата на Ван Гаал. Клозе, Тони и Гомес ще се конкурират за титулярно място. Предимството в момента е за струващият 35 млн евро национал на Германия, но нещата може да се обърнат друго яче я заради контузия, я заради слаба форма. От друга страна в първия тим влязоха няколко нахъсани младоци, които са готови да изядат тревата, само и само за да са на терена. Изобщо Мюнхенци имат толкова балансиран тим от доста време насам (изключвайки вратарският пост, но ако слуховете за Акинфеев се окажат вярни, то нещата придобиват съвсем завършен вид) и само могат да спечелят от това. Дали онази мощна немска машина "Байерн" ще се завърне, предстои да разберем.
Frightmare
Реал Мадрид. Има голяма промяна в играта им, новите футболисти бързо се сработват и тази година всички са се нахъсали за десетата КЕШ.

Барселона. Никак не ги харесвам, но не мога да им отрека невреоятната игра. Имат огромни шансове да дублират трофея.

Челси. Любимият ми тим. През последните 5 години все нещо малко не им достигаше, често пъти това беше само късмета. В този състав, ако тази година не вземат ШЛ, следващата по-реална възможност ще бъде след 5-6 години, когато са изградили и обиграли един по-нов отбор.

Байерн Мюнхен. Баварците имат потенциала да триумфират, единственото слабо звено е защитата им.

Ливърпуул. Също с не-малки шансове, доказали способността си да обръщат и печелят "загубени" мачове.

Арсенал. На тях им е време да вземат този трофей. Но може би на отбора трябват още 1-2 години тотално сработване. Венгер има изключителен стил, а играта на Арсенал почти винаги радва окото.

Манчестър Юнайтед. Според мен с най-малки шансове. Роналдо можеше сам да печели мачове. Сега го няма и това ще бъде решаващо за тях.
sgoh
Цитат(Frightmare @ Sep 16 2009, 02:00 PM) *
Челси. Любимият ми тим. През последните 5 години все нещо малко не им достигаше, често пъти това беше само късмета. В този състав, ако тази година не вземат ШЛ, следващата по-реална възможност ще бъде след 5-6 години, когато са изградили и обиграли един по-нов отбор.

Е що? Сега нали ще си го обиграват все този състав до 2011-та tongue.gif
Frightmare
Така де... Забравих за наказанието. rolleyes.gif
Slash
Много сме бойки, мноого! Верно, че стана малко като в оня виц, "направихме супер мач и вкарахме 2 гола за 1:1", но пък го има и това. Като ги гледам Рома с Раниери какъв ташак ще са нищо чудно да направим доста хубави мачове в групата, а пък и с Любо Пенев сме по-силни като гости. Хубав гол на Платини, очаквам и Манчев да се включи лека-полека. С браненето се справяме, щом има борбЪ

Успех на Левски, драго ми е да видя ПИРЕС!!!
SepulTeraHead
Не бяхме трагични колкото очаквах. Без Сърмов е по-добре винаги...
monolithe
Слашче, аз също съм доволен. Нашите направиха много силен мач, като малко шанс не ни стигна, но понякога и това го има. Отборът върви в правилна насока, а Маркиньос сякаш се преобрази, егати. Дано запази постоянството си! Голям гол изработиха с Платини. Кефа ще е пълен ако успеем да победим Левски, макар че се съмнявам. Както каза един колега, ние сме им мехлема.

Да земеш да се докараш за мача с Рома, или поне тоя с Базел, да ходим заедно. Вчера нямаше такава атмосфера. Настръхнах целия. Просто беше уникално, а за делириума при гола няма какво да говоря.
Discipline
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 18 2009, 12:11 PM) *
Не бяхме трагични колкото очаквах. Без Сърмов е по-добре винаги...

Аха. И мен ме учудиха. И с Балтанов също е по-добре. Сърмата не може една топка да спре на по-малко от 10 метра от себе си smile.gif
MetallicaAntiFan
Радвам се, че не ни биха с повече. Сега да видиме дали нещо можем да измъкнем в София макар, че жестоко се съмнявам. А Фулам сега в Англия с колко ли ще бият цска, тъй като вчера играха с най-изтрещелите си резерви?
SepulTeraHead
^ С колкото реши вратарчето biggrin.gif
monolithe
Цитат(MetallicaAntiFan @ Sep 18 2009, 06:12 PM) *
Радвам се, че не ни биха с повече. Сега да видиме дали нещо можем да измъкнем в София макар, че жестоко се съмнявам. А Фулам сега в Англия с колко ли ще бият цска, тъй като вчера играха с най-изтрещелите си резерви?

ФулАм не знам, ама ФулЪм може и да ни бият, но дори и да е така, ако загубим с мъжка игра, каквато демонстрираха момчетата снощи, няма от какво да се срамуваме. Колкото до вратарчето, то е само на 20 години. Изскача от юношите и всички искат от него чудеса. Че сгреши сгреши, но това е. Все пак не се е намерил кой да му вкара 3 гола от 30-40 метра все още.
SpiritCrusher
Monolith, Slash, нямаме креативни халфове, пичове. Един Маркиньос не стига, пък и той се люшка от крайност в крайност, а Ники Манчев не е възстановен напълно и ще е пълноценен чак през пролетта. Другите ни халфове са по-скоро безлични и посредствени - Коце Янев има техника, футболен интелект, но не става за плеймейкър. Тошко е взел дал - дърво пълно, вчера имаше 2-3 верни паса за 90 минути.
Обърнете внимание на най-доброто попълнение - Костадин Стоянов, преквалифицирания в ляв бек. Скромно и работливо, но и много можещо момче, с нетипична за бг защитник скорост и техника и поглед върху играта. Спасчо не ме впечатлил с нищо кой знае какво от началото на сезона, не знам що е така величан от медиите.
monolithe
Тук съм напълно съгласен с теб, факт е, че куцаме от към плеймейкър. Уж Тимонов направи много силна подготовка, но драстично му падна формата, май. Ако някой може да ми посочи свестен млад плеймейкър българин, ше го почерпя. След като си взехме нападател, остава зимата да намерим плеймейкър и сичко заспива. Но, не знам дали ще се намери играч на този пост или ще трябва да се търси вариант от чужбина. Любо си знае работата.
sgoh
Цитат(monolithe @ Sep 19 2009, 11:23 AM) *
След като си взехме нападател, остава зимата да намерим плеймейкър и сичко заспива.


Ако тоя нападател още е в България през зимата.
Mor Galad
Току що гледах как Барса се подиграха с Атлетико Мадрид. Меси, Ибрахимович и компания правеха каквото си искат на терена и макар интригата да беше убита след три гола в първия половин час, с огромно удоволствие изгледах този мач до последната секунда, защото каталунците на спряха да се забавляват с топката, а това винаги означава зрелище със запазената марка на Барса. Препоръчвам мачовете на този отбор през този сезон на всички ценители на красивата игра.
SepulTeraHead
Тъпо ми е да хваля ЦСКА, но правилната трансферна политика дава плодове. А при нас цирк и разруха...
monolithe
Перфектен ЦСКА. Тотално надиграхме Левски, които изобщо не знаеха къде се намират на терена. Толкова агресивно поведение в средата на терена от нашите не съм очаквал. Много силен мач за Тошко Янчев и Коста Янев, а Иван Стоянов и Спас Делев бяха страхотни. Наистина съм адски приятно изненадан. Дано да задържим форма и постоянство. САМО ЦСКА!!!
LordZombie
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 21 2009, 01:15 PM) *
Тъпо ми е да хваля ЦСКА, но правилната трансферна политика дава плодове. А при нас цирк и разруха...

Така е... Мисля че е крайно време другаря Батков да си тръгне от Герена, защото твърде много бъркотии забърка. Дори не се и учудих на поредната футболна гавра - случая с четиримата левскари заминали за Русия...
За ЦСКА, наистина правилен подход, сега са по - добрия отбор в България. Повече ме интересуват нещата в Левски де.
conguestadors
http://levski.gol.bg/article.php?id=63460

Просто нямам думи вече!!! suicide.gif
Slash
Само Спас Делев може да финтира Спас Делев.

Ако задминеш Спас Делев, значи той е дал задна. Но Спас Делев никога не дава задна.

Когато Спас Делев се усмихне след спринт, в зъбите му има мухи. Когато мухите се усмихнат - плюят тревата от терена.

Спас Делев може да бяга между чимовете на тревата.

Спас Делев е единственият футболист, който, дриблирайки, е по-бърз, отколкото с чист спринт. Защото влиза във въздушния коридор на топката.

На Спас Делев не му трябват бутони.Той не се хлъзга по тревата. Тревата се хлъзга по Спас Делев!

Спас Делев няма нужда от екипировка - екипировката има нужда от него!

Когато Спас Делев атакува по крилото, страничните линии се отдръпват, за да му направят място!

Спас Делев не надбягва защитниците - те бягат от него.

Спас Делев е толкова бърз, че ако вкара гол в 65-ата минута, в официалната статистика му се записва още в 15-ата.

Спас Делев е толкова бърз, че като се разтичва на загрявката преди мача, сам се блъска в гърба си, тъй като всички знаем, че Земята е кръгла.

Спас Делев вкарва голове само с мисъл!

Спас Делев може да играе 90 минути мач само в едно полувреме.




ЧРД на Спас Делев! drinks_drunk.gif icon_headbang[1].gif bowdown.gif
monolithe
Ахахаахахахахахахаахаха!

Да е жив и здрав, му желая аз, макар и на патерица. Дано наще шефове намерят пари да го откупят. СПАС Е ВЕЛИК!!!! Ще си зема фланелка на момчето, като пуснат в магазина с номерата!
SepulTeraHead
Спас Делев има най-селския вид на света.
monolithe
Хех, абе и Рибери не е особено голям красавец, но въпреки това е гениален играч.

Спас поне играе със сърце, за разлика от повечето мишоци носили фланелката на ЦСКА и сините!
SpiritCrusher
Аз лично не разбирам тази всеобща червена мания по Спас. Играе със сърце, но за мен е играч тип Тевез - поне от показаното досега. Гони, бута, ръчка, подобно на аржентинеца и Рууни. На мен такива футболисти не са ми по вкуса. Неслучайно последните ми големи любимци на Армията бяха Мето Деянов и Бербатов - техника, финес и интелект в едно. Друг е въпросът, че без подобия на Тевез и Рууни в днешния футбол е невъзможно и те са най-тачени, което е жалко, поне за мен.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.