Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Футбол
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116
sgoh
Изкушен съм да кажа, че всичките капацитети, дето се изказват след гола на Анри, никога не са се събличали по физическо, ама ще се въздържа tongue.gif

Съвест, феърплей - кво ти пука като играеш продължение и се стремиш с всички сили да добуташ топката до вратата.


Яко е, че гадните египтяни ще си седят с камъните в ръце и ще си гледат световното по телевизията. smile.gif

А като гледах как уругвайците скачаха по гредите ме обхвана някаква такава "световна" меланхолия, че Барби и 6 да беше вкарал на Малта, все щеше да ми е през кура.
monolithe
На Ливърпулци - честито.

Колкото до Жозе Кой и неговия Интер - ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ. Барса си правеше каквото си иска с тях. При това без Меси и Ибра. Сега ако Рубин ги изтряска в Милано ше се спукам от смях и ще съм много щастлив.

Голът на Денилсон срещу Стандарт Лиеж определено бе голът на вечерта. Страшен шут! За Арсенал предстои протоколно гостуване на Олимпиакос. Лошото обаче е, че оставаме без типичен ляв бек точно преди мача с Челски! И Гибс, и Клиши в лазарета, не се знае дали Галас, които би се справил на левия бек, ще е готов за мача, абеееееееееее ебало си е майката.
SepulTeraHead
НА ТОЯ СЕЛСКИ СЪДИЯ ДА МУ ПУКНЕ КОТАРАКА ДАНО!
_Moonshield_
Пълен нещастник! Да му с.ра в устата. Ето такъв Левски искам да виждам, за 10 мин. обърнахме мача и държахме почти до края с 9 души. Евала на публиката. bowdown.gif Трябва да се признае и грешката, обаче, при втория гол на лАтекс. brickwall.gif Доста шибан край, но ако така продължаваме да играем, нещата ще се наредят.

Свинете в момента, ако ги хванем, ще ги пуцаме яко, защото са пълна трагедия. wink.gif
t0xIc
Тихо, че ние като ви хванахме "пълната трагедия" спряхме да играем след втория гол excl.gif
Slash
Ние се заблудихме, че се работи, сега да не се заблудите вие, че се прави нещо?
Discipline
Ние НЯМА да се заблудим, че нещо ще се подобри докато Свинята не се разкара, независимо от резултатите. Спокойно.

Честито на Loserpool, няма да ни липсвате dry.gif

FORZA LA VIOLA! bowdown.gif
t0xIc
Жалко, че вече няма концлагери да не ни залива тъпотията в нет0 whistle.gif
_Moonshield_
^Егати тъпото изказване дето направи metal.gif
SepulTeraHead
Що бе? Феновете на комунистически отбори май е съвсем нормално и очаквано да милеят за концлагерите....
DISSIDENT AGGRESSOR
Aбсолютно е така. И ще ги напълниме с мургавелките-"народни" ще ги подпалим, и тогава "народните любимци",ще бъдат само "любимци".
Slash
Друго си е агент Николай да се изтопорчи и да се изцепи: "Не може селяндури де се подиграват с Левски в центъра на София" icon_headbang[1].gif
_Moonshield_
Цитат
През 1949 г. е решено да се построи в центъра на София нов национален стадион, точно на мястото на игрище „Левски”. Разпоредено е на Министерството на комуналното стопанство да национализира имуществото на клуба, след което стадионът е разрушен. По-късно на това място е изграден сегашния Национален стадион "Васил Левски". На клуба временно е разрешено да тренира и играе мачовете си на стадион „Юнак”, а през 1952 г. му е отредено ново място за игрище в квартал Иван Вазов, където теренът, по ирония на съдбата, е отново сметище, пълно предимно с отпадъци от Тухларната фабрика. На този терен, наречен игрище „Динамо” - от сгурия, без трибуни и с дъсчена ограда - сините играят до 1961 г. И до днес отборът не е получил обезщетение за изгонването от собствения му дом през 1949 г.
monolithe
Цитат(_Moonshield_ @ Nov 28 2009, 10:21 PM) *
И до днес отборът не е получил обезщетение за изгонването от собствения му дом през 1949 г.

Че да си отиват обратно в Израел! За кво са ни тука?!

Слашче, скива ли кво стана с Робин? Тцтцтц! 5 месеца! А и ше ядем тоягата от Челски днеска, ама дано стане чудо и земем, че ги бием!
Slash
Ъхъхъх... тактически, физически, технически, всякак надиграни за кой ли път. Не е защото го няма РВП - миналия сезон срещу Ман Юн за ШЛ пак така. За съжаление никакви лампи не светят в главата на Венгер, каквито и резултати да се получават. Колкото и да го обичаме, прави нещата все по-трудни с ината си. Отбора е 95% техника и 5% физика, не става така...
monolithe
Със Сонго, Монго, Бонго и Конго не става. ТРЯБВАТ ИГРАЧИ. ИМАМЕ КРЕЩЯЩА НУЖДА ОТ НОВИ ИГРАЧИ!!! Не може когато най-добрият ти нападател е контузен, да останеш по бели гащи!!! Истината е, че нямаме алтернатива за Робин. Едуардо - той е свършен като футболист за мен. Ще си носи страха от контузията и никога няма да бъде нападател от класата на Ван Перси или Бергкамп. При първата оферта трябва да е ЧАО!!! Фабрегас бе неузнаваемо слаб. Неузнаваемо слаб. Да не говорим, че е невероянто непонятно треньорско решение да се оставят Росицки (който би бил прекрасен вътрешен халф до Денилсон, например) и Уолкът резерви. Не знам, нямам думи. Бесен съм КОЛКО СМЕ ЗЛЕ!!!
След като Анри си тръгна - няма лидер. Ама сега ги няма печикамъковци като Туре и Адебайор и да кажат "те разваляха атмосферата". ТЦ. НЕ СТАВАМЕ ЗА КАЛПАВ ***!!! Не може да падаме от Съндърланд и да се надяваме да бием Челси! Поредният ялов сезон се оформи с пълна сила. Почвам да се ядосвам, че Усманов няма да вземе клуба, за да осигури (ако може да му се вярва) 100 млн. евро за селекция, белким Мосю знае какви играчи да си купи с тях. Тупарлак!!
monolithe
Жребият е хвърлен, всичко е ясно. Само остава да дочакаме да дойде лятото и да се почва с шоуто! С червеничко си маркирам моите прогнози за отбори, които ще минат групите.

Група А:

1. ЮАР
2. Мексико
3. Уругвай
4. Франция

Тук на пръв поглед Франция и Мексико са фаворити, но... Първо - французите са супер зле откакто Доменек ги води, второ - прекалено са зависими от Франк Рибери, без който са съвсем различен отбор и трето - Уругвай и ЮАР изобщо не са за подценяване. И най-малките камъчета обръщат каруцата, а тази на Франция е доста разлюляна. ЮАР като домакини ще имат повече мотивация и заряд за игра, но това може да е и нож с две остриета. Мисля че Франция и Мексико ще минат групата, като няма да е изненада ако "сомбреротата" свършат първи.


Група В:

1. Аржентина
2. Нигерия
3. Южна Корея
4. Гърция

Добра и интересна група. Аржентина въпреки световните си мегазвезди са адски колебливи и непостоянни. Марадона за мен е треньор колкото Стоичков, но поне Дон Диего има в състава си Меси, Тевес, Маскерано, Макси и тн. Но на аржентинците трябва да им е ясно, че без играч като Рикелме не могат да мислят за нещо повече от 1/4 финал. Нигерия не съм ги гледал от години и ще бъде интересно да ги наблюдавам. Мисля си, че заедно с Гърция ще определят втория тим, който ще продължи напред. Гърците никой не ги броеше за съществуващи през 2004, те пък взеха, че станаха еврошампиони. Крал Ото е големият коз на елините и ако Гърция излезе от групата, ще е заради неговата хитрина и опит. Корейците аз поне, не ги слагам в сметките, защото просто няма с какво да се противопоставят на останалите си три съперника, а и едва ли биха повторили (някога) представянето си (макар и доста спорничко) от домакинския им шампионат. Залагам на Аржентина като първи и на Гърците като втори отбор в класирането.


Група С:

1. Англия
2. САЩ
3. Алжир
4. Словения

Тук Англия е абсолютен фаворит. Не си представям хората на Капело по-ниско от първото място. Алжир са тотална загадка и предполагам, че ще са аутсайдер. Американците показаха много сносен футбол на Купата на Конфедерациите и очаквам със Словения да определят втория тим, който ще продължи. Като европеец ми се иска словенците да продължат, но по-вероятно е САЩ да преминат групата.


Група D:

1. Германия
2. Австралия
3. Сърбия
4. Гана

Едната от двете "убийствени групи". Германия дори и в най-лоша форма е показала, че не трябва да бъде подценявана. Немците определено не са в най-силния си период и ще берат доста ядове с нахъсаните сърби и ганайци. Симпатягите от Австралия едва ли могат да се надяват на нещо повече от почетни загуби срещу останалите три тима. Гана и Сърбия са много стабилни отбори и мачът помежду им ще бъде зрелище. Симпатиите ми са за Сърбия и мисля, че заедно с Германия ще преминат в следващата фаза.


Група E:

1. Холандия
2. Дания
3. Япония
4. Камерун

Поне на хартия фаворитите са ясни. Като видях с каква лекота Холандия премина квалификационната си група, очаквам да нямат особени проблеми с тимове като Япония и Камерун. Не подценявам Камерун, но не съм убеден, че са толкова силни, колкото предишни селекции на тима. Датчаните вероятно ще са другия отбор, който ще продължи напред. За Япония е твърде малко вероятно да пребори съперниците си и дори и точка срещу Камерун би бил успех за тях.


Група F:

1. Италия
2. Парагвай
3. Нова Зеландия
4. Словакия

Коварна група за Италия. Като световен шампион от тях ще се очаква много, ама много повече от това, което Скуадрата демонстрира както в квалификациите, така и в турнира за Купата на Конфедерациите. Нещо при Италия буксува и Липи няма много време да отстрани дефектите. Парагвайците са хитри и опитни бойци. Корав отбор, който знае как да печели важни битки. Напълно е възможно да подценят Словакия, а това ще е и шанса на другия европейски тим в групата. Словаците имат своите шансове, но и те и Парагвай знаят, че мачът помежду им ще е съдбоносен. За Нова Зеландия няма да е изненада, ако в графата "точки" в крайното класиране на групата, стои цифричката "нула".


Група G:

1. Бразилия
2. Северна Корея
3. Кот Д` Ивоар
4. Португалия

Великолепна група. Нямам търпение да започнат мачовете в нея. Като абсолютен аутсайдер се очертава тимът на Северна Корея. Тотален дебютант, този отбор е пълна загадка. Бразилия ще започне световното с тежки битки още в груповата фаза. Вероятният победител в групата. Ако искат да станат шампиони, ще трябва да демонстрират класа още от самото начало на първенството. Кот Д'Ивоар са най-силния тим в Африка в момента според мен, и Дрогба и компания ще направят големи бъркочи в сметките на Бразилия и Португалия. Иберийците би трябвало да са вторият тим, който да премине групата, но аз бих класирал Кот Д'Ивоар по-напред в прогнозата си (лична омраза спрямо Португалия).

Група H:

1. Испания
2. Швейцария
3. Хондурас
4. Чили

Еврошампионът е в наглед лесна група, но трябва да бъде много внимателен с Швейцария и най-вече с Чили. Отборите от Южна Америка по традиция са повече от коварни, а и стилът на Испания и Чили е горе-долу сходен - технична игра на къси подавания. Разликата биха я направили Чаби Алонсо, Шави и Иниеста. Швейцарците определено няма да бъдат подценени, най-вече заради присъствието на Отмар Хитцфелд на скамейката им. Изключително опитен специалист като него е способен да намери пробойни във всеки един тим, и ако има качествени и равностойни изпълнители може да създаде доста главоболия на испанци и чилийци. Хондурас го броя за аутсайдер.
SepulTeraHead
^ Горе долу съм съгласен, освен че лекичко надценяваш Сърбия. Австралия са в подем, а и Гана са от най-силните африкански тимове. То в тая група и на Германия не са й в кърпа вързани нещата.
monolithe
Не знам дали надценявам Сърбия, просто ми се струва, че са силнички. Фактът, че с лекота преодоляха квалификационната си група ме води към това, което съм казал за тях. Това не може да е 100 %-ов критерий разбира се, но пък сега националният им отбор има всичко, което е необходимо, за да пробие - талантливи играчи и добър треньор. Остава само да си повярват. Аз ще им стискам палци.
monolithe
ТРЕЗЕГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!

ФОРЦА ЮВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Aма после ко стана???!!! Толкова слаб и безидеен Ювентус само при Раниери е бил. Ужас. Никаква идея в играта, нищо. Единствен Мартин Касерес се мъчеше момчето и доказа, че си струва да се бръкнат 10 млн евро за него. Всичко останало бе трагедия.

Колкото до Байерн - те просто смачкаха с игра. Бяха по-настоятелни, по-мотивирани и знаеха за какво са на терена. Дано само този мач не е бил моментен проблясък, а да запазят това постоянство.
Slash
Хм, смесени чувства? Или си бил повече за Юве? happy.gif

Не знам ти какво мислиш, но защитата на Ювентус сякаш ми се струва още на ниво Серия Б, което е странно, нали уж има само италиански национали - Канаваро, Киелини, Гросо. Явно не се раб оти от треньора, което пак е странно, защото Чиро Ферара е защитник. Аз по принцип съм против такива треньорски експерименти като назначаването на играчи от близкото минало за треньори. Гуардиола е едно малко изключение... и Блан е супер треньор, но само толкова.

Освен това Диего в Ювентус е като Анри в Ювентус, а във Вердер беше като Анри в Арсенал. Вердер пък от своя страна дръпнаха нагоре като го продадоха. Шантава работа!
monolithe
Честно казано бях повече за Юве, независимо, че съм болен фен и на Байерн. Нали ти казвам, единствено Мартин Касерес ми хареса как игра, въпреки че направи дузпа. Много слаба работа. Но нека не забравяме, че Киелини не игра и всичко най-лошо ставаше именно през центъра.

Но Юве сами са си виновни. Не можеш да искаш да се класираш след само 4 точки спечелени у дома. Няма начин. Не знам дали Ферара е виновен, но е факт, че Ювентус не може да се отърси още от изгнанието си в Серия Б. Може би Юве рухна заради НЕПРОСТИМАТА ГРЕШКА на Чиро да извади Дел Пиеро на почивката, за да пусне Поулсен. В атака всичко се срути, а игровият план, ако изобщо е имало такъв, беше унищожен напълно. Датчанинът се загуби, не се разбираха с Фелипе Мело в средата и оставяха страхотни пробойни в центъра. Ходът Диего да бъде поставен като ляв халф тотално заличи и без това бледото представяне на бразилеца в мача. Пълен с грешки, веднага бе разкрит от Лам и Швайнщайгер, които не спираха да тормозят него и Гросо. Просто не знам, неузнаваемо слаби. И ако така са играли срещу Интер (нямах възможност да гледам мача), значи представете си какво всъщност НИЩО е италианският шампион. Дано Рубин ги нашиба тая вечер!

За Байерн мога само да кажа, че започнаха лека по лека да напипват верния ритъм. 4-та поредна победа във всички турнири, явно нещата си идват на мястото. За първи път в защита бе демонстриран чудесен синхрон. Карето Лам-Ван Буйтен, Демикелис-Бадщубер разби почти всички набези на Юве, като само последният имаше откъслечни проблеми с Касерес, когато на уругваеца му оставаше време да се включва в атака. В халфовата линия Марк Ван Бомел бе над всички. Отново на великолепно ниво, истински черноработник. Свърши си всичко спокойно и беше навсякъде, където трябваше да бъде, за да се намеси. Силна игра по фланговете на Лам, Швайни и Пранич свари крайните защитници на Юве абсолютно неподготвени. В атака Гомес и особено Олич, който бе един от най-добрите на терена, си свършиха перфектно работата. Изненада ме само, че в определен период от мача дори Дани Ван Буйтен играеше като централен нападател. Наистина, много силен Байерн и дано това не е само моментен проблясък!
Slash
Аз най-много харесвам Томас Мюлер и според мен ще стане световна звезда. С Рибери, Робен и скъпите нападатели Байерн няма да имат проблеми да вкарват обаче се чудя как отбори като Байерн и Милан, например, не могат да си позволят да си закупят един добър вратар, а има толкова много - Адлер, Нойер, Акинфеев, Боруц, Яскелайнен... Загадка! Че то от там тръгва всичко хубаво.
monolithe
Томас Мюлер е може би голямото откритие на Ван Гаал. Това, че налага него и Бадщубер бе донякъде изненадващо, но все пак юнаци оправдаха доверието и играят много стабилно. В схема 4-4-2 ромб Мюлер се вписва великолепно, играещ зад Гомес и Клозе, върши големи поразии за съперника. Единствено ме е яд, че Тони и Ван Гаал се дърлят жестоко. А Тони може отново да си върне онази форма от първия сезон когато вкара 36 гола в 42 мача, или нещо от сорта! Надявам се Лука да остане и да се пребори за мястото си.
monolithe
Поздрав за феновете на Уефски с песента на Тодор Колев - Черно Море smile.gif
Discipline
ЯМК
Slash
Аршавин желае весели празници на Ливърпул с пожелания Дед Мороз да ги навести и да им подари чисто нов мениджър с който да забравят за непрестанните дребни симулацийки, като част от играта и част от тактическите указания!

БГ футбол: гъл, гъл, гъл, гъл happy.gif
SepulTeraHead
Кур за Ливърпул.

Цитат(monolithe @ Dec 13 2009, 05:35 PM) *
Поздрав за феновете на Уефски с песента на Тодор Колев - Черно Море smile.gif

Мерси. И на вас така да ви свирят, пак ще поздравяваме...
LordZombie
Какво да кажа, та то нямаше причина да се отмени гол, каквато и да е. Чисто и просто вратаря я изпуска и тя влиза, къде видя фал съдията, не знам.
monolithe
Цитат(Discipline @ Dec 13 2009, 07:51 PM) *
ЯМК


Не така no.gif !

Цитат(SepulTeraHead @ Dec 13 2009, 10:11 PM) *
Мерси. И на вас така да ви свирят, пак ще поздравяваме...


Ше се поздравяваме, що да не! За разлика от някои сини съфорумци, аз не нося "съответноцветните очила" и нося на майтап. Това е.

Ако трябва да съм честен и аз не разбрах защо отмениха гола на Левски. При 2:1 мача ставаше друг. На бялото черно не мога да кажа.

Освен за гола, не виждам какви други претенции може да имат сините. Доколкото дочух голът бил отменен, защото по време на корнера Йовов бил влязъл на терена и страничния рефер сигнализирал. Така и обаче нито една телевизия, както винаги не може да отрази нормално български мач. А на Рабех трябва да му забранят да играе футбол, това е!

Слашче, честито. Пукнахме им дупарките на мърсисайдченцата пестеливичко, без много усилия. Жив да е Аршавин. Ся зимата ако махнем Едуардо и земем някое качествено нападателче, каквото нямаме след контузията на Робин, може и да стане нещо от нас.
Slash
ский, ский, ский shifty.gif

Ае нападател, да вземем вратар, че Маймуния/Кашкавалуния/Страхливомуния пак ме хвърли в тъча!
monolithe
Моите желани варианта са два: Мануел Нойер от Шалке и Игор Акинфеев от ЦСКА Москва. Специално за Акинфеев вярвам, че това момче съвсем скоро ще е най-добрият в света. Хубаво ще е да дойде в Лондон при нас.
sgoh
Дейба тоя отбор ще ме умори censored2.gif

Честито на арсеналските!
monolithe
Meрсим. Ето това наричам аз достойно поведение на фен на загубил отбор. bowdown.gif

Кофти е, че Ливърпул са в куца форма, но сезонът е дълъг. Да, нямат шанс за титла, остана им ФА и Лига Европа, дано там успеят да направят нещо запомнящо се.
t0xIc
Много пък ме кефи как сте ни "разцепили" ахахаха whistle.gif

Измъкнахте победата с адска клизма и много късмет, но и това го има във футбола. И ние бихме Евертън така примерно smile.gif Само недейте се изхвърля, че без Перси оставате само с един Аршавин и донякъде Фабергас, който прави 1 силен мач и спи 3 мача поред след това smile.gif За Пуул какво да говороя - каквото можеше да стане се обърка се случи и адският малшанс ми преследва. 3 гола след 90-тата минута само в групите на ШЛ. За головете след рикошет от балони, автоголовете и елементарните ни грешки при статични полужения дори няма да почвам, че няма толкова място в нет-а да се оплача smile.gif
Vlad
Така е никакъв късмет тая година.И снощи мача още първото можеше да си оплетат кошницата.Гола на Аршавин обаче беше страшно як.
Важното е че Левски падна отново laugh.gif Наистина отменения гол беше пълен ташак,но морето си ги надиграха.А това, че Рабех преебава всеки мач, не е виновен съдията.
monolithe
Toxic, баце, Арсенал бяха слаби първата част. Факт. Но после се оказаха по-хитри. Аз го казах - спечелиха пестеливичко, без да блестят. Понякога и това е достатъчно и по-добре да спечелиш така. В крайна сметка са важни трите точки, щото специално Арсенал в голям процент играе красиво и зрелищно, но губи. Колкото до "изхвърлянето" - видя се, че откакто Робин Ван Перси е аут, чист нападател на Арсенал не е вкарал гол.
SepulTeraHead
Ливърпулци, на които всичките им шибани успехи се коренят в калъфски късмет, сега да се оплакват от липсата на такъв... ми смешно е!

Всички инвестиции на Арсенал в правилен футбол и красота тепърва ще се връщат.
sgoh
Можеше и да се върнат, ако Венгер си оставяше футболистите да пораснат tongue.gif



Пък късмета обикновено е на страната на силния - ето защо нашите отбори от години ги бият по Европа "само с шанс".
Discipline
http://www.sportal.bg/news.php?id=210028

Симпатяги, а?
monolithe
Sgoh, бая бяха пораснали онези пичове дето свършиха сезон без загуба. Говоря за Анри, Пирес, Виейра, Адъмс, Парлър, Бергкамп, Сиймън. Но си прав де, в последно време се лапетията играе, в което няма нищо лошо. Понякога за възрастта си демонстират завидна класа и умения.
Slash
http://www.youtube.com/watch?v=hHGEEaP8rgw

Ми вижте разликата. Като гиганти са в сравнение със сегашните. Това обаче не е оправдание за най-опитния и най-важния - вратаря, че е мекотело.
monolithe
Aбе чувам нещо Ван Дер Ваарт май ше цъфне на "Емирейтс" тия дни за договор, а дано, мамка му. Това е фантастичен играч. Дано го вземем.
PitBull
Добре че са играли с резервите Лацио вчера, та да ги нанижем, но както и да е, малка утеха на фона на скъсаните нерви, които двата български "гранда" причниха на феновете си тази година.
LordZombie
Добре, че и един друг столичен отбор игра с резервите на столичен отбор, пък загуби класически. wink.gif Нека сме обективни поне като говорим. Че бяхме слаби през сезона бяхме, обаче...
monolithe
Честито на левскарите за победата, пък макар и срещу децата на Лацио. Успехът си е успех. "Другия" отбор си го оставете да си ближе раните, че и без това са много.

Шампионска лига:

Щутгарт - Барселона

Швабите се шмугнаха през иглени уши и въпреки, че не са за подценяване, не вярвам да дадат сериозен отпор на Барса. Ако каталунците не подценят съперника, победителят в двойката е ясен!

Олимпиакос - Бордо

Гърците са костелив орех, но предимството на Бордо е, че тази година в ШЛ са изключително постоянни. Ако Олимпиакос не намери как да ограничи статичните положения в близост до врата си, ще бере големи ядове. Бордо е фаворит не само защото оцеля в една от най-тежките групи, а защото играе хубав футбол и най-вече успешен.

Интер - Челси

Определено не съм привърженик и на двата отбора, но бих бил доволен, ако Челси отпадне. При това възможно най-рано. Но... Анчелоти е доказал, че любимата му жервта е Интер, а и италианците гостуват в реванша. "Арогантният" Интер срещу "прагматичния" Челси, нахаканият петел Моуриньо (пълен боклук) срещу скромният, работлив (вечно втори) Анчелоти. От двете злета Интер е по-малкото, затова ще заложа на тях, въпреки силата на лондончани.

Байерн Мюнхен - Фиорентина

Байерн се прероди в последно време и сякаш напипва точния модел. Дали ще е така и срещу Фиорентина? Виолетовите играят стабилно и не се плашат от големите. Ливърпул го усетиха. Обещава да бъде интересен двубой. Предвид личните ми (болни) пристрастия, залагам на Байерн.

ЦСКА Москва - Севиля

На пръв поглед абсолютно равностойна двойка. Домакинството в реванша дава леко предимство на Севиля, но пък срещу Ман(аф)честър Юнайтед ЦСКА показа, че може да бъде изключително силен гост. Определено ни чака заплетен мач.

Лион - Реал Мадрид

Пътуващият цирк се спира в Лион. Нарисуван жребии за французите, които са напълно способни да катурнат смешниците в бяло. Реал Мадрид не са сила и за никого не е тайна. Това че имат Кака, Роналдо, Бензема и кой ли не още скокопръц, не означава, че ще бият леко. Напротив. Лион от години градят име на здрав турнирен боец и ранно отпадане на балета хич няма да е изненада.

Порто - Арсенал

Коварен жребий. Арсенал буксува. Ван Перси е аут за дълго (може би пропуска и световното??), а без него няма кой да вкарва, освен ако Венгер не е решил да вземе Лука Тони (който не е лош вариант, но напълно неизползваем в ШЛ). Порто е хлъзгава рибка и очерниха живота на Юнайтед през пролетта. Пълно себераздаване и концентрация. Това са козовете на Арсенал. И името. Go, go, Gunners!!!

Милан - Манчестър Юнайтед

Мач взрив. Не знам какво мога да кажа, освен, че един от двата най-омразни ми отбори на света ще изхвърчи! Сега сериозно... Милан сякаш се поокопитват и се нагаждат към работата на Леонардо, но има какво да отработват. Юнайтед пестеливо стигнаха дотук, без много зор, като по традиция си запазват правото на драми за елиминационната фаза. Мисля, че Бербатов и останалите ще продължат, защото са по-постоянни и хитра лисица, като сърА с дъвка ще намери начин как да катурне бетонясалите италианци.
SepulTeraHead
Абе ние се ебаваме, ама глей - съмтаймс верно люн!
Slash
Всичко се постига със сакрифифиси!
Slash


Бахти, тия британци са луди...
monolithe
Фабре е луд! Може ли да влезеш за половин час, да нахакаш два гола и да се контузиш??? Ненормална работа!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.