Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Футбол
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116
Mor Galad
Интересни мачове ни очакват в Шампионската лига. За някои от сблъсъците съм съгласен с преценката на monolithe. От друга страна гледам доста редовно испански футбол и мисля, че нито Реал, нито Севиля ще имат някакв проблеми да продължат. Мачът с ЦСКА Москва съвсем няма да бъде оспорван по мое мнение. Реал за първа година от доста време насам пръснаха пари за хора, които могат да играят като Роналдо и Кака. Португалецът е в страхотна форма, а ако треньорът се усети да не пуска Бензема и Шаби Алонсо, които са тотални дупки, без значение колко добре играха за предходните си отбори, Кралският клуб не би трябвало да изпита трудности срещу Лион. Последният мач в Испания за белите, когато в центъра играха двамата Диара беше много показателен - подигравка с 6:0 срещу Сарагоса с един гол-шедьовър на Игуаин. Много ми се ще Бордо да запазят начина, по който играха в групите, тъй като изключително се накефих как се разправиха с грандове като Ювентус и Байерн и мисля, че могат да победят всеки с такава игра, а защо не и да вземат купата. Не съм сигурен обаче дали имат необходимата стабилност и нерви да продължат по същия начин, когато залогът се вдигне.

Моите прогнози за това кой ще продължи - Барселона, Бордо, Челси, Байерн, Севиля, Реал М, Арсенал, Манечстър Ю
Svetyl
Супер се радвам, че на Байерн се падна (на пръв поглед) лесен съперник. Не ми се пишат дълги коментари, затова просто ще напиша моята прогноза за победители:
Барселона, Бордо, Челси, Байерн, ЦСКА Москва, Лион, Арсенал, Милан.
monolithe
Glory, Glory, Leeds United!!!
Slash
Who the fuck are... happy.gif

И ASNL с вълнуващ обрат. Доволно!
Void KD
Футбол съкс. Освен ако не е световното, тогава е интересно.
monolithe
Farewell, Premier League Title. Again!!!
Mor Galad
Наистина много съжалявам за Аресенал. И Ман Ю и Челси ги надиграха, това не може да се отрече, но това не променя факта, че са ми любимия английски отбор. Надявам се да се съвземат и да покажат добро представяне в ШЛ. А иначе Манчестър поставиха рекорд с три автогола на опонентите им в едни мач. Не знам това дали е позитивна или негативна статистика де. Някой друг да каже.
monolithe
Каквото и да говорим за останалите, важното е, че те са по-напред от Арсенал. Защо? Защото имат разсъдливи мениджъри, които знаят как да разполагат с отбора си, как да извлекат максимума от футболистите си. Мениджъри, които знаят как да разполагат с финансите си. Мениджъри, които знаят как да изолират слабите места в схемите си. За разлика от Мосю, който за пореден път се предовери на пикльовците и прехвалените Фабрегасченца и другите смешковци. Омръзна ми вече да ни пердашат като прани гащи сички от голямата четворка. Ся и Ливърпул като ни обърне хастара в неделя и ше го видя франсе-то как ше хълца пак колко била неспаведлива загубата и т. н. и т. н. Все песен, която ни е позната до болка! За шеста поредна година я пеем все така гласно и на всеослушание!
Vlad
Мача е утре вечер не в неделя sp_ike.gif Ливърпул са в подем, а и както си ги знаем играят добре с големите отбори.Та очаквам да се приближат на 2 точки от третото място.
monolithe
Oще по-зле за нас, че е утре вечер. Не виждам как ще вземем дори и точка.
Svetyl
Никой не говори за евроквалификациите обаче smile.gif Нормално, това също ще е първенство, на което няма играем smile.gif
PitBull
Не е чак толкова зле, де, възможно е да играем. Пък и ние да не играем, има доста европейски отбори, на които може да се симпатизира за трофея.

/discuss
Svetyl
Само симпатизиране, да. Чак и Капело ни забрави...
LordZombie
По мое мнение класирането в групата ще е нещо от рода на :

1.Англия
2.Швейцария
3.Уелс
4.България
5.Черна Гора

Единствено се колебая дали ние или Уелс ще сме трети, а и черногорците също могат да поднесат някоя изненада, но това все пак е прогноза.
_Moonshield_
Аз пък залагам швейцарците да са някъде четвърти, а на второ място - Уелс или Черна гора.
LordZombie
И това е възможно, зависи от състоянието на футболистите им в този цикъл. Винаги са възможни изненади, освен може би ние да сме втори, звучи твърде оптимистично и нереално.
Vlad
От пета урна Черна Гора са най-сила според мен.За Уелс изобщо нямам никакви наблюдения.за тъпите англичани няма какво да говорим.Цената на отбора им е на второ място в Европа,като ги оценяват на 520 млн.За сравнение наще са 69 и са на последно място по този показател в тази група.Въпреки това си мисля, че имаме нелоши футболисти,които могат да направят изненада.Големият минус е тоя палячо до тъч линията,който си е доста решаващ
Discipline
При "Съмтаймс люн" и при Петьо Марков не беше по-добре.

Според мен имаме някакви шансове, доста равностойна група ни се падна. Ще поживеем, ще видим. Аз съм по-скоро оптимист.
monolithe
Пламен Марков wink.gif И да, малко по-добре беше от при бащата на "правилния футбол" Мърди smile.gif
LordZombie
Чудя се какво се промени при него като треньор, че от водещ отбор в групите на ШЛ и участник на 1/8 финал за Уефа стана пропадняк, уволнен от Литекс, заради загуба от БАТЕ и национален треньор, който никой не иска.
Discipline
^^
Шегуваш се, надявам се rolleyes.gif
А Петьо всеки знае откъде идва wink.gif

^
Първо - беше 1/4 финал. И второ - изчерпа се.
monolithe
Най-накрая нещо радващо, което да стопли бедните артилеристки душици. Бихме Ливърпул, но който и да беше спечелил нямаше да е незаслужено, въпреки че Арсенал бе по-често нападащият отбор. Браво на Диаби и най-вече на Росицки. Дано изземат от СеКС Фабрегас лентата и я дадат на Росицки или Вермаелен.
Vlad
Малко скучноват мач. Иначе честито на Арсенал. Направиха си го гола перфектно. Ливърпул както винаги се сеща да играе като вичко отиде. А Джерард с тия тръшкания по терена почва вече да дразни. Да се стягат, че на есен да не играят пак в турнира в които са в момента.
Другите мачове също интересно се развиха. Жалко че Арсенал изгубиха толкова точки напоследък.
t0xIc
Е не знам кво се тръшка, ама тая ръка как да не я видяха не знам.
SepulTeraHead
Баси якото. Кур за Ливърпул!
monolithe
Цитат(t0xIc @ Feb 11 2010, 12:29 AM) *
Е не знам кво се тръшка, ама тая ръка как да не я видяха не знам.

И да я бяха видяли максимум червен картон за Фабрегас и НЕпряк свободен удар. Нищо повече! Малко изкупление за съдийската содомия срещу Арсенал в последните години!
Mor Galad
Поредният автогол, който отборите, играещи срещу Ман Ю си вкарват. Това вече е патетично. Дали ще процедират така и в ШЛ?
Slash
Ся, Арсеналчи ако нямаха слабости щяха да са перфектния отбор, щото дори и в такива времена имат моменти на гениалност. Мосюто е най-инатия човек на планетата, но не можеш просто да изриташ най-успелия мениджър в историята на клуба. Факт е, че са на 6 точки зад лидера, което си е геройство. Най-малкото си бетонираха третото място, другите да се оправят за четвъртото. Плановете се объркаха още като си счупи стъкленото краче РВП, защото състава е къс и Венгер няма план Б. Мен друго ми е интересно, как може отбор като Челси (червив с пари и играчи дето знаят 2 и 200) да пада толкова често. Те едва ли не трябва да бият 4:0 всеки мач за да си оправдаят заплатите само. Така че ако по някаква случайност артилерията завърши пред Абрамович в края на сезона ще е ебахти Победата на Футбола. Иначе реално - отстранява се Порто задължително и се броят седмиците в които ще се върне Робин Ван Перси. Тогава евентуално може да се постигне нещо в Шампионската лига, но най-вероятно и там пак ще се стигне до мачове с ония добитъци Ман Юн и Челси, защото са адски опитни, мамицата им.
ping_pong_bitches
Аз от 10 години слушам, че Арсенал са неопитни, градят отбор и т.н.
Slash
Ми няма как да си слушал от 10 години защото преди 6 години се случи това
ping_pong_bitches
И все пак потвърди мисълта ми
Slash
Въпрос на гледна точка. Някои отбори печелят много титли наведнъж и после суша, други печелят по-малко, но постоянно и без големи прекъсвания. Какво имам предвид, Ман Юн имат суша от 66–67-ма до 92–93-та без титла, Ливърпул нямат титла от 89–90-та, а при Арсенал титлите са през всяко десетилетие, без едно, от 80 години насам. Чаткаш ли?
t0xIc
Цитат(monolithe @ Feb 11 2010, 02:15 PM) *
Цитат(t0xIc @ Feb 11 2010, 12:29 AM) *
Е не знам кво се тръшка, ама тая ръка как да не я видяха не знам.

И да я бяха видяли максимум червен картон за Фабрегас и НЕпряк свободен удар. Нищо повече! Малко изкупление за съдийската содомия срещу Арсенал в последните години!

Е надявам се следващият мач помежду ни тогава както за ШЛ да не даде една дузпа за вас, а по същия критерий да свири една за нас, че като се оплаквате от съдийството сте мега сладки просто. Само червен картон било и непряк на границата на пеналта... Нищо работа ебаси ....
Slash
Не, Джерардиньо трябва да бъде заведен на водна пързалка за компенсация задето не свириха ръка на Сеск при пряк свободния, който между другото беше изпълнен от дайвинг плейса на Джерард, а не където бе предполагаемото нарушение срещу Каут според коментатора...
monolithe
Цитат(t0xIc @ Feb 11 2010, 03:02 PM) *
Е надявам се следващият мач помежду ни тогава както за ШЛ да не даде една дузпа за вас, а по същия критерий да свири една за нас, че като се оплаквате от съдийството сте мега сладки просто. Само червен картон било и непряк на границата на пеналта... Нищо работа ебаси...

Нека ти напомня, че в онези 1/4 финали за ШЛ, престъпното нарушение срещу Хлеб в наказателното поле не бе отсъдено, а след това на реванша, в момент, в който мърсисайдци бяха аут от играта им се свирна една палава дузпичка за фаул (моля???!!!) ИЗВЪН наказателното поле! И на мен са ми симпатични Ливърпул, но поне не опявайте. Не мача с Арсенал ви осра сезона! Сами си го одрискахте както вие, така и ние!
t0xIc
Цитат(Slash @ Feb 11 2010, 05:14 PM) *
Не, Джерардиньо трябва да бъде заведен на водна пързалка за компенсация задето не свириха ръка на Сеск при пряк свободния, който между другото беше изпълнен от дайвинг плейса на Джерард, а не където бе предполагаемото нарушение срещу Каут според коментатора...

Е да ме извиняваш, но си за чисто съжаление. Не знам Диема ли си гледал или какво, но фаула беше даден срещу Кайт и затова онзи гном-педераст Фабергас получи жълт картон за разкарване на топката няколко метра назад. Няма да е лошо и малко Sky Sports или Setanta да се гледа вместо разни величия като Боби Борисов и други големи капацитети. Тия са толкова жалки, че Наско Русков - BabyFace Clan - като див фен на Арсенал просто им скри шапките с приказки и знания като се е появявал 1-2 пъти.

Никой не е казвал, че този мач осира сезона, ама е много тъпо толкова явни неща и Рейна и Венгер да ги виждат, а само онзи смотльо Уеб да се прави на сляп. Ти си дай на границата на наказателното поле фаул, а дали някой ще го вкара си е проблем на Ливърпул.
monolithe
Споменавайки пльосването на Джерард, то е нищо в сравнение с начина по който Яловата Ярка Дирк Каут реши да цунка тревицата на Емирейтс. Дори видни "подхлъзгачи" като Индзаги, Раванели и Велизар биха завидяли на такова изпълнение. Да не говорим пък за рекламното лице на "Брикел" брикети - Дидие Дрогба, неговата мама!
Slash
^^ Хайде като се събудиш от YNWA съня ти пак ще си говорим. Рафата е направил симулацията част от печеленето на обикновено нарушение, не само в критичните моменти, което е зловещо. И Джерард води хорото без капчица срам. Нямам ник'во намерение да вярвам на нито едно нарушение в полза на Ливърпул. Севиля си печелят нарушенията по този начин. Shame on Rafa.
t0xIc
Добре ...Явно се учи от Едуардо срещу Селтик whistle.gif
monolithe
Или обратното? whistle.gif Никой да не пипа доброто Стиви, че може да се опари!
t0xIc
Ох ,it never gets old smile.gif Точно с вашите меки играчи дето нямат никаква физика да се спори да плонжове е смешно. Само Диаби и датчанина приличта на нормални футболисти smile.gif

whateva
monolithe
Де да можех да казаща за Бендтнер, че прилича на нормален футболист!!! laugh.gif biggrin.gif Поредното калпаво недоразумение на Венгер.
MetallicaAntiFan
Ливърпул могат да лапат. "Малчуганите" най-накрая се отпушиха! Възхищавам се на треньор като Арсен Венгер който има смелостта и желанието да създаде и изгради отбор от млади, и до известна степен неопитни играчи. А сега пожънатото семе продължава да дава резултат. Рано му е още за титла, но накря ще бъде възнаграден. С талантливи играчи като Перси, Аршавин, Сеск(който вече си пропиля кариерата отивайки в Барселона) и др. Арсенал има голям потенциал! Жалко, че опитът си казва думата и при важните срещи работата се оплесква, но това с времето ще се оправи. Как се казва новият футболист, всъщност. Става въпрос за датчанина.

От как Жерар Олие си замина, Ливърпул вече не са отбор. Този така наречен "гении" Бенитез обра славата когато дойде и взе ШЛ, просто защото отборът беше вече направен още от Олие. Сега ливърпул бълва от разглезени изпедерастели испанци и латиноамериканци... Направо ми се гади..
monolithe
Само ще те поправя - Улие. tongue.gif Датчанинът, Бендтнер, не е нов футболист. Вече трети сезон си скубя косите, че тази издънка дори играе в Арсенал. Новият играч (май) ще е Маруан Шамак от Бордо. Аз съм доволен, защото със сигурност ще е по-продуктивен от Дуду и Бендтнер взети заедно. За съжаление Едуардо не е този, който беше преди контузията. Жалко sad.gif

Относно мнението ти за Улие и Бенитес не съм съгласен много. Но няма да ми стигне ден да си говорим за това. Изключително уважавам Рафа и методите му на работа. Факт е, че си има трески за дялане, но определено сега Ливърпул е доста по-класен от онзи тим на французина, според мен.
sgoh
Цитат(MetallicaAntiFan @ Feb 13 2010, 08:49 PM) *
От как Жерар Олие си замина, Ливърпул вече не са отбор. Този така наречен "гении" Бенитез обра славата когато дойде и взе ШЛ, просто защото отборът беше вече направен още от Олие. Сега ливърпул бълва от разглезени изпедерастели испанци и латиноамериканци... Направо ми се гади..

Ти пък кво говориш сякаш си спомняш нещо бе, ебати. Кога стана бахти капацитета, кога му се догади... dry.gif
MetallicaAntiFan
Това, че не пиша в тази тема не означава, че не се интересувам от футбол.
sgoh
Все си си на 12.
monolithe
Их, Байерн как взеха да ми пълнят душицата пак. Май се нагодиха към философията на Ван Гаал. Ако продължават да играят така смело и продуктивно излизат на предна линия като фаворит в ШЛ.
t0xIc
Ти сериозно ли? Байерн винаги са си нумеро уно в Германия, но нямат състав за нещо кой знае какво... Няма ги от едно време Янкер, Матеус и т.н .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.