Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Футбол
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116
Slash
Абсолютно, нещо градено от Венгер 12 години не може да бъде опетнено от няколко биткаджийски мача, даже напротив, показва гъвкавост. А за балтията на Сол на която толкова се възмущаваш, MG - ще я подмина с усмивка и ще си замълча. Хъл имаха два нарисувани червени картона (срещу Денилсон и Бендтнер), преди да покажат най-накрая червен на бъркащия в лицата на противниците при спряна игра Боатенг. Да не говорим и за измисления гол на Хъл от засада, но в Англия обичат да пускат ентъртейнмънт, демек шоу да става, майната им на правилата.

И никой не отрича как изглеждат Челси и Арсенал, това са очевидни неща. Едните са с Балак, Малуда, Дрогба, другите с играчи собствено производство. В този ред на мисли да се кефи човек на сините е някак... жалко.
Mor Galad
Ами аз се кефя на хубавия футбол като го видя. Финансовата му страна малко ме интересува. Може и да е жалко, както казваш, но наистина не ми пука дали отборът се казва Арсенал или Барселона и играе с собствени не толкова добре платени футболисти или Челси и Реал Мадрид и пръска милиони за селекции и заплати. Важното за мен е какво става на терена. Освен това мисля, че вече писах, че не харесвам Челси като цяло. Просто днес наистина играха страхотно. Фен съм на хубавия футбол и се стремя да не оставям пристрастията, каквито и аз като всеки човек гледащ този спорт имам, да ми попречат да му се насладя, когато го видя, без значение кой го практикува. Не приемам нещата толкова лично. Съжалявам, ако намираш това за неприемливо и "жалко".

P.S. В крайна сметка говорим за клубен футбол. И не виждам логика в обвиненията, че отбор е добър, защото може да си позволи скъпи футболисти. По твоята логика да се кефиш на Арсенал, който с несъмнено по-скъпите си звезди са разбили скромния отбор на Хъл също би трябвало да е жалко, не мислиш ли? Наистина няма смисъл в подобна насока на разсъждения - тя е тотално неадекватна.
Slash
Не, нямах предвид теб, а по принцип. Не се засягай, трябва да сме толерантни. Ето, Монолита е фен на сто отбора и е прав за себе си, ти на футбола без значение емблемата, аз на емблемата без значение футбола... Не че Арсенал не ме спечелиха с Бергкамп, Анри, и не че не ме кефят мачове като срещу Порто преди няколко дни, но отборите си имат периоди. Ето, Ливърпул са играли извънземно през 80-те, сега падат от Уигън и Лил, но са си същата емблема.
Mor Galad
Да. Прав си. А и аз самият винаги съм твърдял, че Арсенал са отборът, практикуващ най-приятен футбол за окото в Англия. Просто съм малко сбъркан и искам да има справедливост на терена и резултатът да е обвързан с демонстрираната игра, което всъщност се случва рядко. Затова се дразня на Ман Ю - не че не могат да играят, ама като печелят го правят по-скоро с късмет и минаване между капките, което ме вбесява. Много се изкефих на това, което им причиниха Барса на финала - там нямаше къде да мърдат! biggrin.gif Изживявам футбола по детски и искам, когато някой отбор победи да докаже, че го заслужава с играта си. Иначе винаги можем да си гледаме италиански футбол. (BTW Catania - Inter 3:1, LOL).

P.S. Интер са типичният пример за отбор, който въпреки невероятните пари, които пръска за футболистr продължава да играе меко казано неприемлив от гледна точка на средностатистическия фен футбол.
monolithe
Като каза футбол в Италия, може и да е скучен, ама няма да забравя една година едно от дербитата Ювентус - Торино. Поведохме на почивката 3:0, а през втората част Торо оживя и мача свърши 3:3. Някой път стават големи екшъни, но като цяло съм съгласен, че при макарончовците играта не е динамична и не забавлява особено. Дето имаше един лаф в Италия дечицата като почнат да тренират, първо се научават да се защитават и след това почват да тренират футбол. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.
Mor Galad
Някой да напише впечатления от мача на Ман Ю с Фулъм, ако може. Не можах да гледам много съсредоточено досега, а трябва и да излизам.

Тази вечер, в дербито с Валенсия, Барса трябва да докажат, че могат да се преборят за титлата с Реал. Очаквам много зрелищен мач.
monolithe
От днес в Италия: шок 1, шок 2, шок 3 и шок 4. Тия са яли повече пармеджано от нормалното. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Пореден срам за Юве между другото.
SepulTeraHead
Зле сме.

Edit накрая: Ми няма какво да искаме. Тва е положението.
Discipline
Всъщност има - вън Борат!
Mor Galad
Въпреки убедителните като резултат победи, които постигнаха, нито Реал, нито Барселона бяха особено впечатляващи. Каталунците започнаха мача много слабо и Валенсия доминираха през по-голямата част от първото полувреме. Все пак класата не Меси беше достатъчна, за да им даде победата през второто. Реал Мадрид от друга страна изглеждаха все още зашеметени от отпадането си от ШЛ и не можеха да вържат два паса в първите минути на мача. Единствено Роналдо напомняше за себе си и в крайна сметка той откри резултата със запазена марка изстрел от пряк свободен удар. В последствие Игуаин отбеляза хет-трик. Съдийството на мача беше скандално слабо. Невидяна дузпа за Валядолид след абсолютно умишлена игра с ръка на Серхио Рамос в наказателното, две засади за Реал и една за Валядолид, които ги нямаше изобщо, спряха голови атаки и два червени картона, които трябваше да бъдат дадени (единият за футболист на Валядолид, който след отиграване на топката умишлено стъпи върху крака на Роналдо и му остави "красив" белег, който естествено португалецът не пропусна да показва за остатъка от мача и другият, който трябваше да бъде изгонен беше самият Кристияно, който като видя, че съдията се е обърнал на другата страна просто ритна съперник без топка). Само искам да отбележа, че този съдия свири в Шампионска лига (Мехуто Гонзалез).
ping_pong_bitches
Цитат(Mor Galad @ Mar 15 2010, 01:54 AM) *
Въпреки убедителните като резултат победи, които постигнаха, нито Реал, нито Барселона бяха особено впечатляващи. Каталунците започнаха мача много слабо и Валенсия доминираха през по-голямата част от първото полувреме. Все пак класата не Меси беше достатъчна, за да им даде победата през второто. Реал Мадрид от друга страна изглеждаха все още зашеметени от отпадането си от ШЛ и не можеха да вържат два паса в първите минути

Гледах и двата мача. Барса си играха напълно нормално. Не съм съгласен, че Валенсиа бяха по-добри през първата част. Те си играха като всеки отбор, който гостува на Барселона - прибрано с игра на counter attack. Барса си владееше топката, но не създаде много голови положения. През второто полувреме Анри се оказа добър ход, а единственото сериозно положение за Валенсиа беше опазено от Валдес (то стана също от контра и при резултат 1:0) Когато от Валенсиа останаха с 10 души не мисля, че това промени за тях нещата в някаква значителна степен - те така или иначе се бранеха с 10 човека пред вратата.

Преди голa на Роналдо Реал стояха много лошо, Валядолид мисля имаха поне 2 добри положения за гол. След гола мачът беше ясен.
Mor Galad
Цитат(ping_pong_bitches @ Mar 15 2010, 11:30 AM) *
Гледах и двата мача. Барса си играха напълно нормално. Не съм съгласен, че Валенсиа бяха по-добри през първата част. .

В статистиката, която видях към 25-тата минута Валенсия имаха четири опита за гол, а Барса - един. Владеенето на топката също беше до към този момент в полза на бяло черните. Не мисля, че Валенися играха на контраатаки първото полувреме. Определено натискаха Барселона.
Slash
Да, ама има една подробност... на Валенсия мерника е под всякаква критика. А Меси като овладее топката и набере скорост в 1 от 10 пъти пропуска. Така че остави процентите притежание на топката на Батков да ги разправя тия. tongue.gif

Игуаин се радваше като малко дете на хеттрика си... да беше вкарал на празната врата на Лион, хъх
Mor Galad
Много важна причина за това е отсъствието на Давид Вийа. Той бележи и без положения.

А иначе за Игуаин съм съгласен, да го еба! Ама ще стане гол майстор на Испания преполагам.

Меси обаче е толкова голям, че нямам думи просто! Барселона винаги имат по един такъв. Спомням си как една година трябваше да бият Валенсия задължително, за да се класират за ШЛ. Мачът свърши 4:3 за Барса, а Ривалдо направи хеттрик, като последният му гол (победният) беше в края на мача със задна ножица. Нямам коментар за това!
monolithe
Maчът всъщност завърши 3:2, ако не ме лъже паметта. Обаче още не мога да се цъкна как в Италия сички полудяха. Счупиха се да вкарват тоя кръг. Сигурно им е най-резултатния кръг в последните 10 сезона.
t0xIc
Гледам Янев пак е шибал говеда icon_headbang[1].gif
monolithe
Голям гол изтряска, трябва да му се признае.
ludspamer
Абе чакай сега, оня гол за Левски дето го отмениха края на 1вото още не разбрах ква беше тая засада?
Vlad
Не при подаването за гола, а при предното беше засадата.Иначе на Литекс и трите гола бяха много добри.
Slash
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...y.html?ITO=1490

Интересно е да видиш любими футболисти в "цивилно" облекло. Теo е като някакво PIMP tongue.gif
Slash
Бах тоз Моуриньо biggrin.gif Бях 96% сигурен, че така ще стане. Що ли не го играх, да се ева
Mor Galad
Как се случи това, по дяволите? Днес нямай възможност да гледам мачовете, но не очаквах интер да се класират, а пък ЦСКА Москва - съвсем.
Mor Galad
Страхотни мачове в лига Европа засега. Валенсия и Вердер просто ми напълниха очите, а пък за Ювентус - LOL.
Megadeth
^Да, много оспорвано, макар да бях от Валенсия, единия им гол си беше от засада.
Утре чакаме следващите мачове, че вече съм вътре от вчера ;р
Discipline
Juve Merda!
PitBull
Арсенал са с доста късметлийски жребий в Шампиоснката, обаче... biggrin.gif
Vlad
Обаче е време да напускат турнира на големите отбори bye.gif Иначе ще гледаме пак финала от миналата година, пак Барса взима купата и това е.
Slash
Кой е време да си тръгва, Арсенал? Възможно е. Играят срещу най-впечатляващия клубен отбор на планетата. Няма да се дадат без битка обаче.

Иначе Барса няма да дублират титлата си, НИКОЙ не го е правил. Най-вероятно победителя от Арсенал - Барселона ще бъде излъган от Моуриньо. Нищо чудно, Шампионската лига е за такива като него и Бенитес.. шахматисти.

btw, Литекс са най-тъпия отбор на планетата. Падат от Пирин 4:1, бият Левски 3:0, сега не могат да бият щата Монтана huh.gif
LordZombie
^
На това на Литекс му се вика "игра под масата" ми се струва. Нямам друго обяснение. Сигурно и срещу Цска ще паднат...
Mor Galad
Барса определено заслужават да дублират титлата си и ако не беше много незаслуженото им отпадане от Ман Ю преди две години това щеше да стане. Не мисля, че има по-добър отбор от тях в момента, а на Интер им пожелавам да се паднат срещу Барселона. Да го видим тогава Мауриньо какъв е шахматист.
MetallicaAntiFan
Ливърпул ще станат шампиони на Англия когато върбата роди круши rolleyes.gif
Другото е напълно излишно да се споменава. Ако "шахматистът" иска да постигне нещо, то ще трябва да разкара всички наведени играчи от отбора си, а те не са хич малко...
Интересно ми е какво ще кажат специалистите, когато най-"великият" отбор падна от толкова мразеният Ман Юнайтед whistle.gif Но резултатът и играта говорят красноречиво кой може, и кой не smile.gif Аз няма какво да кажа.
hammer
Турците от небеизвестният отбор на СЕСЕКА за пореден път се доказаха като абсолютните селяндури. И преди да говорят, че виждаш ли домакините нямали пари и т.н., ДА НЯМАТ, ТОЧНО СЕСЕКА ИМ ДЪЛЖИ 500 000 ЕВРО ЗА РИУ МИГЕЛ И ДАВИД СИЛВА!
t80
животни
_Moonshield_
^Бъди конкретен - прасета (свине). sp_ike.gif
Vlad
Простотията е на ниво, но главната вина за мен е във властите. Неколцината кретена във всяка агитка могат много лесно да бъдат спрени при наличието на добро желание. Сега единственото важно е да бием подчовеците от подуене
Во Царствии Твоем
Евала на нашите "грандове"... и честито на Partzi (не те видях по телевизията smile.gif)
Slash
Докато Мигел е на терена аз ЦСКА не гледам! Това португалско лайно ми е най-противния футболист играл някога в клуба! Андоне е КРЕТЕН ако ще ми играе с Мигел! Манчев, Платини, Панку, Делев, Саидходжа, сякаш няма кой друг. Днес се излъгах да ги гледам - ми два пропуска на Мигел и мача отиде в лайната. Пирин и Берое са МНОГО по-добри от "грандовете" ама едва ли защото те са задобрели толкова....
Vlad
Ти поне си се излъгал да го гледаш, а някои се излъгахме да отидем до там dry.gif Аз имам чувството че тия ни се подиграват. Да си некъдърен добре, но чак толкова не е нормално, просто не искат да играят тия лайна.
pa®tci


Renegade
Та в събота да има желаещи червени да се съберем за мача?
На "Г" може да минеме сутринта и хореографията да наредим, което ще ни осигури и с безплатни пропуски...
... ако не тогава директно за мача.
PitBull
Цитат(Vlad @ Mar 24 2010, 04:26 PM) *
Аз имам чувството че тия ни се подиграват. Да си некъдърен добре, но чак толкова не е нормално, просто не искат да играят тия лайна.

Ултимативната истина на българския футбол, би могла да е изречена от фен на кой да е отбор...
t80
животни 2
t0xIc
em kato ne moje da biesh bezumno slabiqt Lefski nqma titla mda ...Ima obache potencial otbora.
SepulTeraHead
^ Тва да съм съгласен с прасетата е просто красноречиво за трагедията. Даже май бяха една идейка по-добри, но разликата е от 0 до 0.0000001....
Mor Galad
Страхотни мачове в Англия и Испания. Челси меко казано покъртиха отбор, който има претенции за евро турнирите. Манчестър също биха рутинно, а Арсенал "удариха греда" за съжаление. Да се надяваме, че това няма да ги изхвърли от борбата за титлата. В Испания имаше много драма в мачовете на Барселона и Реал Мадрид, но и двата отбора успяха да вземат своето. Чаби Алонсо направи такъв пас за втория гол на Реал, какъвто не бях виждал през живота си, съвсем честно. Валенсия и Севиля се изложиха и то много със слаба игра и резултати.
t0xIc
Цитат(Mor Galad @ Mar 29 2010, 01:20 PM) *
Чаби Алонсо направи такъв пас за втория гол на Реал, какъвто не бях виждал през живота си, съвсем честно. Валенсия и Севиля се изложиха и то много със слаба игра и резултати.

e tva mu beshe redovniqt nomer v Liverpool. Da ne govorim za golovete ot centura - samo 3 na broi uspeshni, drugite blizo do celta smile.gif
Svetyl
Видя се как прехвалените манчестърци бяха тотално надиграни от осакатения Байерн. Горд съм с любимия си отбор и дано и в следващия мач се справят на ниво. А дори и това да не стане, няма значение. САМО БАЙЕРН!
Slash
Дано и аз утре да мога да кажа същото за любимия ми отбор. icon_headbang[1].gif
MetallicaAntiFan
Ван Дер Сар спаси Ман Утд. от позорна загуба. Байерн просто ги смазаха през повечето време. Иначе, ако Руни или онзи педал нани си бяха вкарали положенията резултатът щеше да е равен. Все пак адмирации за Байерн. Всъщност, това се оказа най-коравият мач който съм гледал в шампионската лига тази година.
Днес очаквам Арсенал да изринат стадиона с испанците.
Vlad
Абе франчулята направиха по-добрия мач снощи. Интересно беше как и на двама мача се случхава идентични дори еднакви неща като дори 2 от от головете бяха точно в един момент и да се чудиш къде да гледаш laugh.gif Иначе тоя гол Байерн добре, че го вкараха. Нямаше да е изобщо честно тия селяни пак да измъкнат нещо след като ги газят.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.