Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Футбол
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116
S.I.N.
Преди няколко години, при подобен рикушет (до колкото помня), Арсенал вкараха гол на Манчестър. Тогава сър Алекс нацели Бекъм с бутонка. Не ми се мисли какво ли му се е случило на Руни снощи след мача.
ping_pong_bitches
Цитат(MetallicaAntiFan @ Mar 31 2010, 10:42 AM) *
Ван Дер Сар спаси Ман Утд. от позорна загуба. Байерн просто ги смазаха през повечето време. Иначе, ако Руни или онзи педал нани си бяха вкарали положенията резултатът щеше да е равен. Все пак адмирации за Байерн. Всъщност, това се оказа най-коравият мач който съм гледал в шампионската лига тази година.
Днес очаквам Арсенал да изринат стадиона с испанците.


Е, ако си ги бяха вкарали положенията щеше да е победа за Ман rolleyes.gif (не съм фен на Ман, просто броя рационално и прибавям освен положенията на Нани и Руни, и това на Видич и т.н)
MetallicaAntiFan
Е, това го забравих..
Slash
Етрополе, Черноморец Поморие и Берое полуфиналисти tooth.gif Черно Море ще марширува за купата, ще марширува с тежките ботуши на Танко Дяков!!!
SepulTeraHead
^АХАХАХААХ OWNED!

ЦОНКО! ЦОНК! ЦОНКО!

BTW Барсенал и Арселона баси мача правят...
MetallicaAntiFan
Дали на гуардиола не му стана гадно smile.gif
ping_pong_bitches
Нормално, заслужавахме победата. На всеки би му било гадно.
SepulTeraHead
Ми то резултатът трябваше да е нещо т сорта на 10 : 0 за Барса... Нищо - в Испания ще си свършат работата...
MetallicaAntiFan
Щеше да е 10 - 0, ако парцелона имаха качествени нападатели. Иначе адмирации към Алмуня, или там както се казва, той им показа как трябва да се пази врата!
Slash
Барса може да са най-добрия отбор на планетата първите 70 минути, но Арсенал са последните 20, така че ако Пеп не го е знаел си е за негова сметка. Безспорно имаше бомбандировка първите 15 минути, но пък головете на Ибрахимович бяха ЕВТИНИ и плод на грешки от страна на Сонг, който се наложи да заиграе по-назад (като споменах босненската овца, тя струва колкото целия отбор на Арсенал, смятай). Освен това Арсенал са яко обременени от последните няколко домакинства на Ман Юн и Челси, та този резултат е някакъв напредък. Гордея се с последните 20 минути на отбора, но СМЪРТОНОСНИ контузии на Аршавин, Фабрегас и Галас, които са по-лошото нещо и от 0:4 ме лишават от каквато и да е радост...
SepulTeraHead
Сега в Англия е време за мача на истината. Бербатов вероятно ще е титуляр и ми е много интересно сега дали най-стене ще успее да затвори устите на всички, които го плюят, или ще потъне тотално. Защото сега с тая контузия на Руни, нашето момче е тоя, който трябва да вкара головете за спечелване на титла и шампионска лига.
PitBull
Еми не успя...
SepulTeraHead
Дам. Доказа се като недоразумение... BTW мачове на Арсенал вече ще гледам от 70-та, 80--та минута нататък, че иначе баси...

Тоя баси дузпата ни свири в Бургас ахахах
Diablo
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 3 2010, 08:19 PM) *
Дам. Доказа се като недоразумение...

Не сме имали, няма и да имаме футболист от такава класа!
ping_pong_bitches
^Едва ли си гледал Стоичков в Барса. Аз - да rolleyes.gif

edit: Да, на 17 си, което не е порок разбира се
Slash


icon_headbang[1].gif
Mor Galad
Арсенал са ми наистина много любим отбор. Не исках да играят с Барса, но за съжаление жребият реши друго. Този мач беше доста жалък. Барселона си заслужаваха победата. И не знам кой си мисли, че нападателите на Барса не са качествени, но аз имам малко по-други впечатления от изявите на Меси в Испания и Европа. Изключително калитарско равенство за топчиите, а дузпата дори не искам да я коментирам - Фабрегас си пъхна крака между тези на Пуйол, и падна. На всичкото отгоре съдията реши и червен картон да даде. Този сблъсък наистина трябваше да бъде решен още в Англия. Пуйол е най-коретният защитник евър просто и този съдия се подигра с него. Този мач не прави чест на Арсенал по никакъв начин. Наистина вярвам, че поне този път справедливост ще има и по-добрият отбор ще продължи напред, а и върлите фенове нa лондончани ще се съгласят, че това не е Арсенал. Бендтнер е скандално слаб. Пак ще кажа, че този е новият Индзаги. Вкарва много голове, но почти всичките са на празна врата. А когато трябва да реализира доброто положение създадено от съотборниците му, бие във вратаря.

Еdit: Браво на Челси в първенството! Време е да има магия и Арсенал да станат шампиони.
Mor Galad
Меси не е просто много голям! Той наистина прави каквото си иска! Не знам какво повече може да пожелае един зрител от футбола!
MetallicaAntiFan
Меси е просто един луд късметлия. Начи, първия гол няма да го кометирам, там всичко му беше нагласено. Накрая стана още по-нагло, когато топката мина между двама защитника. Другите два, и те, бошлаф работа. Меси ще е добър играч, ако бъде част от атаката на отбора, а не да чака на гюме, за да вкарва сам срещу вратаря. Барса може да имат играчи като меси и нам си колко там звезди, но Арсенал имат играчи, които не са известни, но пак са на тяхната класа.

Утре манечестър треа бият, щото иначе първи полуфинал, от незнам си колко години, без английски отбор.
Discipline
metal.gif
Шегуваш се, предполагам.
Mor Galad
Май няма нужда да те опровергавам. Меси го прави сам. Минава през 3-4 противници като вземе топката. Вкара и още един гол. Не знам какво наричаш добър футболист. А пък Арсенал са много симпатични и им пожелавам да вземат тилата в Англия, но срещу Барса вкараха едни гол след нарушение, един след несъществуваща дузпа и само един, който беше реален. Разликата в класите беше смазваща. Ман Ю може и да се класират утре, но Барселона ще ги чакат на финала.

P.S. Знаех си че трябва да сложа пари на това, че Барселона ще вземе ШЛ, ама като съм тъп! smile.gif
ping_pong_bitches
Защитниците на Арсенал ще получат утешителна награда веднага след мача - по един космодиск laugh.gif

Моят отбор играе със страст smile.gif
ludspamer
Меси копеле.
МЕСИ КОПЕЛЕ!

Съсипа ги тва момче!Играе си е така не си дава зор, изведнъж му доскучае, фане топката, измеша 5ма и вкара гол!
Megadeth
Вие не разбирате от футбол, бе. Само Skid Row xD
Slash
Не можех да очаквам повече от артилерията без тримата най-добри и отпадналите преди мача Сонг и Кембъл, които реално единствени можеха да вложат малко мускули в срещата. Така се наложи шестия или седми избор Силвестре да играе и той не изневери на себе си като започна обрата. Иначе учудващо подредена игра на Кампа и супер старт, Бендтнер вече прави това което правеше Адебайор в най-добрия си сезон, но оня не е летва. Резултата е суров, може би компенсация от предишния мач, но нямаше нищо общо с представянето на Байерн на Кампа миналата година, примерно. Меси е достигнал върхова форма, но не всички са като кавалерите на Венгер и очаквам Моуриньо да озори максимално и него и Барса с антифутбола си. Преди години имаше същата истерия по Роналдиньо, испанските грандове просто се нуждаят от един такъв за да му се кланят. Коментаторите на про бг са обида.

За Лион!
Slash
Честито на Светъл и Монолита drinks_drunk.gif

Нормален спад в МЮ, ей такива завързани мачове ги решаваше Тевес, примерно. Просто е време да се чупят от сцената на победителите за едно известно време (надявам се по-дълго). Корав отбор са защото са много подредени, грамотни тактически и хитрически. Играта им в момента се базира на един голям вратар, седем дърводелци, две остри крила и един ръгач в атака. Байерн пък нямат елементарни изисквания за вратар и защита, пълен ужас. Имат шанса обаче да разполагат с един Робен (Реал са идиоти, някой да не знае??), който тази вечер я копна малко като Зидан на финала в Глазгоу... и като цяло им се получава играта в атака.
ludspamer
Абе Байерн се окопитиха 2рото полувреме, много добре им се получи.После Ман натиснаха чак последните 10 минути, можеше по-отрано да се стегнат и да изравнят....
Svetyl
Мерси Слаш, доволен съм, че Байерн са крайните победители, но не съм доволен от това, че нямаме добър ляв защитник и добър вратар... След втория гол за Ман, всеки път когато Бут пипнеше топката и затварях очи. Като цяло защитата на мюнхенци е трагедия... ами че той Швайнщайгер в повечето случаи запушваше зоните, които зееха просто... Както и да е, де, важното е, че Байерн са на полуфинал, че Лион е възможен противник и че няма английски отбор в последните 4. Смятам, че и четирите полуфиналисти заслужават да са там и все пак ми се ще финала да е Байерн - Интер... biggrin.gif
Discipline
Честито на Мангалчестър bowdown.gif

Трябваше все някога да им се върне поне малко. Ако днес "20 години без титла" отпадне ще е страхотно.


Много се радвам за Лион и ще се получат доста интересни мачове с баварския колос.
Svetyl
Да вляза малко в ролята на t80 :
http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2542409

Баси надменните тъпаци...
_Moonshield_
Защо да са надменни, и кьорава баба видя колко жалки бяха Байерн първото полувреме, наистина картонът реши мача.
Svetyl
Да, слаби бяха първото полувреме, да картонът ПОМОГНА мачът да се реши. Но съм далеч от мисълта, че само той, едва ли не, беше причината Ман да загубят. В крайна сметка стана 3:1 в края на първото полувреме. А Байерн си започнаха с добрата игра още в първата секунда на второто. А и никой не му е виновен на Рафаел (или както там се казаше), че е млад и глупав...
_Moonshield_
Той беше причината, иначе не биха се затворили толкова много в собствената си половина и би било доста вероятно да бяха вкарали гол и второто полувреме.
Svetyl
Човек, изгониха го в 50-тата минута, а Байерн заигра добре някъде към 40-тата...
_Moonshield_
MU много хубаво си чакаха една контраатака и Байерн нямаше да ги има в сметките.
Svetyl
Да ама ги има smile.gif Това е. На който не му харесва, да чака следващия сезон biggrin.gif
_Moonshield_
Хехе, аз бях за Байерн вчера. Иначе въобще не ми дреме за чуждестранните отборчета...
MetallicaAntiFan
Голяма роля, за това което се случи вчера, изигра шведският съдия, който отчете голът на Клозе от засада в мачът срещу Фиорентина. Длъжници са му швабите, големи при това.

Иначе ШЛ не доказва по никакъв начин, кой отбор колко може. Този турнир се организира с цел парични облаги, това е всичко. За едни е и добър шанс за изява, защото ще бъдат гледани от милиони зрители.
Slash
Норвежки съдия, шведа беше друг клоун. Баварци, швабите са Щутгарт. happy.gif
sgoh
Швед беше педераса от миналия четвъртък дето подари обрата на Бенфика smile.gif

А тоя разкован Байрен Мюнхен нищо чудно да сбъдне мечтата на франсетата и да ги прати на финал.
Mor Galad
Барса много убедително показаха кой е най-добрият отбор в Испания. Каталунците не оставиха особени шансове на Реал.
Discipline
Непобедими, а? icon_headbang[1].gif Направо извънземни.
Mor Galad
Много съм изненадан и то не особено приятно от това, което се случва с Барселона. След като спечелиха Ел супер класико и Ман Ю отпаднаха от ШЛ, голяма част от футболните фенове и специалисти считаха, че дубълът е вече в ръцете на момчетата на Гуардиола. Може би и те самите решиха така и се отпуснаха. Последва мълниеносно отрезвяване. Равенство с Еспаньол и съответно победа на Реал в дербито с Валенсия върнаха интригата в първенството, а това което се случи на Джузепе Меаца беше наистина нелепо при полoжение, че в групите каталунците категорично бяха демонстрирали кой е по-добрият отбор. Искрено се надявам Гуардиола да си е направил верните изводи, защото макар че преобладаващата част от тази година Барселона без съмнение бе най-добрият отбор в Европа, нито Реал, нито Интер, нито пък евентуалният финалист (разбирай Байерн), ще сведат покорно глави, само защото Меси излиза на терена (макар че на Арсенал им се наложи wink.gif ).

Другият полуфинал в ШЛ не се нуждае от особен коментар. Крайно време беше тези смешници от Лион да си получат урока. Байерн е по-добрият отбор и ако не стане чудо (както срещу Реал), ще продължи на финала.
Svetyl
Бахти тъпия съдия вчера... Хубаво, изгони Рибери, сега какво? Вижда се, че не Рибери, а Робен пое функцията на лидер...
А колкото до Барса, не ми се ще да ги отписвам... Мисля, че те ще са на финал.
ludspamer
Надявам се на некав супер обрат на испанския стадион.А тоя Сезар ебаси кучето, кви топки спасява....
Mor Galad
Аз се чудя как УЕФА ги намира тези съдии! Първият мач не свириха дузпа за Барселона и пуснаха гол от засада на Милито. Сега пък голът на Барса беше от засада, но за сметка на това им отмениха такъв за несъществуваща игра с ръка. Нямам думи. Отдавна не бях гледал толкова слабо съдийство в ШЛ. Като се вземе в предвид и 6-метровата неотсвирена засада, която помогна на Байерн да отстрани Фиорентина, нещата придобиват скандални измерения.
Discipline
Честито на ПарСЕЛОна! Един час с човек повече и да не можеш да отстраниш тези "толкова грозно играещи" италианци rolleyes.gif Браво! bowdown.gif
pa®tci
И невероятният футбол на сфИнктер - Ето'о и Милито на дъгата на своя пеналт цял мач. Два измислени (съдийски) гола в Италия. Убеден съм, че ако не беше тоя подарък, въобще нямаше да дишат толкова лесно в Барцилоната.

А най-мразим е такива противни финали да гледам - Франция-Италия, Фекал Мадрид-Ювентус, сфИнктер-Байерн... да ти се прииска некой самолеД да им падне отгоре. Предпочитам даже нещо безлично, като Порто-Монако, пред тоя шит.
Mor Galad
Порто - Монако хич не беше безлично. Не знам дали изобщо да го гледам този мач. Ако го направя, със сигурност ще викам за Байерн (за първи път в живота си).
Vlad
Според мен снощни нямаше засада при гола.За положението с ръката топката си го удари и е друг въпроса,че вече беше по преценка на съдията.Факт е обаче, че тия тъпи жабари играят безбожно грозен футбол( по-скоро рушат опитите за игра на другия отбор) и дано Байерн да ги бие мазно с 1 гол.
По темата за футбола забравате, че вчера се играха полуфиналите и за нашата купа tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.