Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Футбол
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116
Deranged
Аз като фен на Ливърпул май няма да се впиша biggrin.gif. Иначе Бербатов е голям играч, винаги съм го подкрепял дори когато беше модерно да го хули всеки "разбирач". Поклон и това е.
Diablo
Евала на Митака, много голям мач направи! Дано му върви все така!
MetallicaAntiFan
Сега, както по традиция, простия българин ще запее друга песен. whistle.gif
Deranged
^Колко си прав, направо го заби като с парен чук. Лошо нещо е стадото.
PitBull
Много се радвам, че момчето най-накрая възмъжа и доби психиката освен техниката и футболния талант. И предполагам, че не е било особено лесно, след като всеки втори ред в лайняната преса носи твоето име. Само дето се поддаде да се откаже от националния, ама карай.
MetallicaAntiFan
Реално погледнато, Берба игра много добре още от предсезонната подготовка, а както и през миналия сезон. Просто не оправда напълно тези 28 млн. паунда. Тънка е разликата, той днес просто се насра. Но безспорно, най-добрият му мач с фланелката на Манчестър.
abydos
Трудно ще оправдаеш 28млн. след като не те пускат в игра и когато те пускат никой не ти подава когато си открит.
karelian
Гениално е това момче, отдавна съм го казала. bowdown.gif
scion_of_storm
Бербатов просто им еба майката.
LordZombie
Чудесен мач, особено вторият гол беше феноменален ! Лошото е само, ако Бербо се контузи или не е във форма, щото тоя сезон Рууни нещо го няма и ще трябва да се разчита главно на Берба и на младоците.
sgoh
Кур за скъм и за Благоевград!
LordZombie
^Айде па ти се връщай в лайняната дупка бе, смешник !
sgoh
^От доста време изучавам форума за еквивалент на бутона "докладвай това мнение за обида", ама не мога да го открия smile.gif
LordZombie
^Аз, пък от доста време изучавам за бутон "идиот", ама не намирам.
Megadeth
Цитат(sgoh @ Sep 19 2010, 10:55 PM) *
^От доста време изучавам форума за еквивалент на бутона "докладвай това мнение за обида", ама не мога да го открия smile.gif

Щото нежната ти душица не може да понесе ОБИДА : ((((
Ух, на мамааааааа
monolithe
В последно време някак си футболния ми глад се загуби поради ред причини. Това обаче не ми пречи да си следя отборите. А те милите, кретат ли, кретат. Особено едни червени мижитурчици, хрантутници и разчалготени глезльовци, които са силни единствено и само на масата в дискотеките. Колкото и да ми е шибано, мисля, че ще е по-добре с ЦСКА да се случи така, както с Ботев. Да се мине през чистилището, да се мине през В групите и така отново до елита. Защото тези ДРИШЛЬОВЦИ, които носят екипа в момента са по-смешни и от Малеш Микрево. Дори когато ЛАтекс ни изтупурка с 8-те парцала не бяхме толкова зле. Не само играта... Манталитета на тези посерковци е объркан. Объркано е ръководството, объркани са собствениците. Тези пичове изгониха публиката, изгониха единствения треньор от много време насам, който РАБОТЕШЕ и ПОСТИГАШЕ РЕЗУЛТАТИ - Любо Пенев. За да берем срама да ни бие СлаБия... А на "Герена" - там СЕ РАБОТИ. Евала на Гонзо, че докара Ясен Петров. Всички му се смяха и му се чудиха - Ясен бил такъв и онакъв, ама Левски на Ясен е с КЛАСИ над Левски на Хасковското Гаврошче. Да ме прощават всички Мърьолюбци. И за разлика от тогава Левски играе КРАСИВО. Мен лично, като тотален АНТИЛЕВСКАР ме кефят. Евала. Понякога просто е необходимо да свалиш шапка на по-добрия и да го признаеш. Левски отново е фактор, какъвто не е бил (лично според мен) от десетилетие. И то без Наско Сираков. Значи може... Успех на сините в Европа. Направиха силен мач и заслужено победиха. Но когато се работи тихо и спокойно - резултатите идват сами.

ЦСКА е загадка. Никой не е наясно за какво е в този отбор. Нито Борисов, нито Иванов, да не говорим за Костадинов, на който само съдиите са му виновни. Емо, приятелю, аз ли, или съдиите ти докараха "звездаши" като Шеридън, Грило, Акуаро, Тибони и още не знам си какви незнайни герои в ЦСКА? То си има достатъчно куци тиквеници в този отбор и без тия пенлевета. Не знам как да си обясня мача с Бешикташ. Създаваш нарисувани положения, не можеш да вкараш, праскат ти едно яко центриране, двойката централни увисва и оп - 1:0. Ама сме играли добре, мобре, ама "смо играли добро" не ни топли. И някак си ме гони едно такова "чувственце", че ще сме боксовата круша в групата. И идва палавата неделя и палавата СлаБия, дето не могат да си подадат на 2 метра пас, обаче като кацна ЦеСеКА-то и Дани Пеев го направихме КриЩияНУ РоналдУ, Венци Стефанов - Флорентино Перез, а Емил Велев - Моуриньо. Айде моля ви... СТИГА С ТЕЗИ СРАМОТИИ... Като ще ни шамаросва Славия, да хващат дечурлигата и да ги обиграват тях. Защото дечицата и без това си знаят, че няма да помиришат дори мъжкия отбор, пък току виж вземат, че научат "батковците" как се играе футбол. Нека си го кажем: ЦСКА Е ЖАЛКА КАРТИНКА!!! ЖАЛКА! ГРОТЕСКНА! ГРОЗНА КАРТИНКА, мътна, без образ, без капчица надежда!! И най-лошото е, че светлина в тунела няма. Дано се върне Васил Божков, каквито слухове се носят... Надеждата умира последна...

Иначе днес Бербатов за пореден път доказа, че е гениален играч! Независимо, че мразя в червата Манчестър Юнайтед, се радвам за Митко, защото го направиха на нищо в последните месеци, въпреки добрите му изяви. Бербатов е играч с уникални качества и дано в Англия си отворят очите за тях. Да е жив и здрав, да не го *бе за критиките и да пердаши колкото може повече голове. Пожелавам му да пропусне само вратата на Арсенал.

Артилеристите почнахме силно, но къде ще спрем ще покаже времето. Има доста какво да се каже за тима, но няма да ми стигне цяла вечер... На този етап ще споделя само едно: Арсенал ОТНОВО НЯМА качествен вратар! И лошото е, че феновете отново ще си скубем косите нейде в периода март-май! Помнете ми думата. Много точки ще са загубени точно заради вратарската криза.

Колкото до Юве, май са тръгнали по пътя на ЦСКА ми се струва. Продажбата на Диего във Волфсбург беше показателна. Боже, как може толкова малоумни ръководители във футбола, бедна ми е фантазията, просто! Днес в Удине катурваме домакините 4:0, ама като дойдат Милан, Интер, Лацио и Рома тогава ше видим къде отиваме. Дано не съм прав, но Ювентус е далеч от титлата. По-далеч отколкото бе дори и през миналия шампионат.
sgoh
Цитат(blood @ Sep 19 2010, 11:30 PM) *
Щото нежната ти душица не може да понесе ОБИДА : ((((

Щото на мене за подобни работи мнения са ми трити неколкократно.

Ако ще си сипем, поне да сме равнопоставени wink.gif
DISSIDENT AGGRESSOR
^^Ъъъъ, братле ти от колко отборИ си? Що направо не станеш и едно говедце, явно си ЗА красивия и класен футбол.
И не реви толкоз много, щот шти се смеят момичетата във форума.
monolithe
Какво значение има от колко отбори съм? Едва ли има кой знае какъв проблем в това.

Споделям мнение, лично при това, което не ангажирам никой да приема за собствено. "Говедо" няма как да стана - причини за това колкото искаш. Но пък не ми пречи да им призная, че прогресират. Едва ли има смисъл да се влиза в спорове, които са излишни.
Braindead
Хахаха, сигурно вече сте го видяли, но

Ода за Бербо

"английските...терени ще газиш като БАГЕРИСТ!"
LordZombie
http://www.sportal.bg/news.php?news=260725v

АХАХАХА !
Deranged
Ае стига, бе biggrin.gif
ludspamer
Айде Левскииииии, ахахаха :Д :Д

Въпреки че и ЦСКА-то падаха с поне 3 гола ако Порто играеха.
scion_of_storm
Големите шамари ядохме днес.
karelian
РЕЗИЛ suicide.gif
SepulTeraHead
Безумен мач. Явно бяха излезли за равен (само Дембеле изнесен напред, останалите зад центъра, търсят го с дълги пасове...). Ми да ви еба и играта за равен! И Ясен и на 1:0 и на 2:0 и на 3:0 промени точно нищо. Този отбор не може да се брани, защото защитата му и особено жоро вратаря са трагични. По-добре да понападат малко... А и баси вратарските голове чесно...
Deranged
Епа Жоро Петков си е доказана риба. Имаше там някакви силни периоди ама като цяло нищо особено. Иначе трагична работа. Попринцип от българските отбори съм за ЦСКА ама в последно време нещо хич не ми пука за българския футбол. Пълна трагедия са всички.
Slash
Аз на Мишел Платини мога ли да му еба майката. Как успя да я изкара на ДАЛЕЧНАТА ГРЕДА нямам идея. Това си е висш майсторлък да наказваш феновете.

Мболи е много голям, звезда от Световното в ЮАР, чак ми е неудобно, че още играе тук. Поне да играеше с Тунчев, Забавник, а не с измисленяците на пернишкия мафиот.
sgoh
Цитат(SepulTeraHead @ Oct 1 2010, 08:44 AM) *
Безумен мач. Явно бяха излезли за равен (

Ти да не си очаквал да се надиграват със Спортинг? unsure.gif
conguestadors
В Холандия се трепят яко. bowdown.gif

pa®tci
Цитат
Почина октоподът Паул
26.10.2010| 14:06 часа


Животинчето, което позна изхода на осем мача от Световното първенство, е починало тази нощ в аквариума си. Става дума за октоподът Паул, който се превърна в най-голямата звезда на отминалия Мондиал.
Паул позна изходът на седемте мача на Германия, както и победата на Испания над Холандия на финала. С точните си прогнози октоподът си спечели много фенове, но и много врагове, които след загубите на техните тимове го виждаха в тенджерата. Новината за кончината на Паул обиколи световните медии. БиБиСи също й отдели място, като в публикацията става ясно, че животното е починало от естествена смърт в нощта на 25-и срещу 26-и октомври.

ESPN също пише, че футболният свят скърби.

В България Паул доби бързо популярност и след като стана ясно, че той има 100% успеваемост в прогнозите си, мнозина започнаха да му се доверяват. Тези, които са се вслушали в прогнозите на Паул, са спечелили стотици левове от залози. За него дори бе написана песента "Октопод Паул, обичаме те" от музиканта Пери Гиб от Калифорния. Животинчето си отива от този свят на четиригодишна възраст.
sgoh
Букмейкърите доволни от смъртта на Паул

Тва букмейкърите не са хора! dry.gif
Mor Galad
Кога най-после това недорузамение, ПИПО, ще се махне от футбола. Наистина не знам как го прави - гол след рикошет на празна врата от 10 сантиметъра и гол от явна засада, докато съдиите спят. Това са му запазените марки! И така е топ голмайстор на европейските турнири за всички времена. Не мога да разбера как се случва това.
sgoh
Както беше казал Фъргюсън - роден в засада biggrin.gif

Ма пък умее да се пласира добре - изниква от нищото, удря и бяга.
Renegade
^

Най-добър, ама автогол.
Автогол, ама най-добър.

biggrin.gif
monolithe
Футболната седмица с две думи: Бербатов; Барселона. Честито на Мадридистите.
pa®tci
monolithe
Евала!!! Разби ме!!
LordZombie
Днес пуснах един ЕвроФутбол, да видим дали ще ме огрее :

Виляреал - Динамо Загреб(1.25)
Палермо - Спарта Прага(1.45)
Рапид Виена - Порто(1.80)

Не са кой знае какви коефициентите, но пък съм вкарал 4 лева, а мога да взема 13. Дано не стане някоя изненада.
Mor Galad
Нещо е позамряла тази тема гледам, ама то и в европейския футбол положението не е по-различно. Доста трагични отбори и Барселона. В интерес на истината не виждам кой ще ги спира в Европа, или пък в Испания. Реал се мъчат ама таз годишният отбор е доста по-слаб от този на Пелегрини, според мен. Там поне имаше 100+ вкарани гола в шампионата, а тази година белите май ще я помнят само с унижението на Камп Ноу.

В Англия честно казано най-малко жалкия отбор тази година е на първо място. Щеше ми се да е Арсенал, но макар да не харесвам Ман Ю, не мога да си кривя душата. Челси не ме изненадват особено, тъй като този треньор е повече от смешен според мен и очевидно инерцията от предната година вече я няма. Ливърпул няма да ги коментирам, само ще цитирам един надпис, който фен надраскал на статуята на Джон Ленън, на която пишело Аbove Us Only the Sky. Разочарованият привърженик написал там Below Us Only West Ham.

В ШЛ двата испански гранда са в класи над останалите според мен (не че съм безпристрастен де), та прогнозата ми е, че Реал ще бият, докато не се натресат на Барса, които пък ще станат шампиони като мачкат наред. Тоя път я няма комбинацията Маурниьо + чекиджийски отбор, умеещ да се окопава в защита, която да ги спре.
monolithe
Хареса ми коментарът ти за Ливърпул biggrin.gif biggrin.gif. Хубавото е, че най-накрая Ходжсън си тръгва, защото не е хубаво величина като Ливърпул да крета в средата на таблицата. Ако Кени Далглиш е човекът, който да извади отбора от кризата, то нека да му пожелаем успех. Утре ще се види дали ще има съществена промяна в играчите. Какъв по-добър тест от мач срещу Манчестър Юнайтед.

Арсенал просто не спират да ме изненадват (и в повечето случаи неприятно, за съжаление). Този сезон похабихме ужасно много точки у дома, като още ме боли от мача с Тотнъм. ГОЛЯМ СРАМ. Скриха ни шайбата на "Емирейтс", при положение, че водим с 2:0. От няколко години пред Венгер стои един и същ непреодолим проблем - вратар и защита! Абсолютен дебилизъм бе с този състав да поискат да се изправят срещу Барса. Ами ето, падна ни се! Сега да видим... Много, ама много ме е яд. Вярно е, че сме в битката за титлата, но с това критично непостоянство не виждам как ще се задържим още дълго там.
MetallicaAntiFan
Днес "магията на английския футбол" е жива, но до известна степен. Вземете, например, едни Newcastle, които загубиха с 3 гола срещу 1 от отбор, който за пръв път дебютира в английския шампионат, въобще. Другата изненада е загубата (1-2) на Sunderland от един от най-старите клубове в Англия - Notts County; Southapmton с два гола срещу Blackpool. Интересен е бил и двубоят между Norwich и Leyton Orient, където канарчетата губят с един гол разлика. Няма да е излишно да спомена и мача между Arsenal и Leeds Utd. Няма да е лошо и да спомена колко ми се повръща от това "побутване" от страна на съдийте в моменти, когато мултимилионните отбори губят от нискоразрядни такива. Arsenal трябваше да загубят; сега - майка им жална на Elland Road. А споменах ли публиката? Днес на Emirates феновете на Лийдс може да бяха едно 5000 от общия капацитет на стадиона (а той е над 30к, ако не греша), но само те се чуваха. И после Liverpool имали най-отдадената публика, айде бе, виждам ги колко са "отдадени".... което ме навява на мисълта че утре ще се играе едно от най-големите дербита на Албиона.

А днес Лийдс показа футбол от най-висока класа - много добро пласиране по игрището, страхотно разбиране между играчите, комуникацията между тях - чрез жестикулиране, ефективност, твърда игра и Каспър Шмайхел, естествено. Вообще, дори това равенство ще стимулира отбора да се бори още по-ожесточено за класиране в Premiership. С нетърпение ще очаквам двубоя, който (май) ще е след 10 дни, а предполагам и monolithe тръпне за този ден. smile.gif

Иначе май доста мачове ще се преиграват: Stoke - Cardiff, Leeds Utd - Arsenal, Doncaster - Wolferhampton.. И утре ще видим какво ще е. Между другото - кои играят утре?
monolithe
Правичката да си кажа, не съм особено изненадан от резултата. Лийдс винаги са ни били костелив орех и трудно играем срещу тях. Няма да забравя една година, как с гол на Хасълбенк ни спряха за титлата и я сервираха на Скъм. За играта нямам особено какво да кажа. Никога не сме можели да играем срещу отбор от по-долна дивизия, който не идва на "Емирейтс" (60 000 места и отгоре wink.gif), за да печели. За пореден път се видя головата немощ на нападателите ни и упорито се чудя докога недоразумение като Бендтнер ще ни къса нервичките с безкадърните си изпълнения. След 10 дни ще видим какво ще стане, но Арсенал тази година е по-силен като гост (изглежда наистина невероятно). Дано тогава Уолкът има по-точен мерник, отколкото в последната минута днес.

Колкото до резултатите, които спомена, те са само доказателството, че Еф Ей Къп си остава най-качественият и непредсказуем турнир в света. Няма Шампионски Лиги, няма УЕФИ и прочие. Поне за мен, де!
MetallicaAntiFan
Predvaritelno se izvinqvam, che ne razpolagam s kirilizaciq na Windows-a.

Nachii, sporno sydiistvo na macha mejdu Man Utd i Liverpool - bih kazal. Za duspata - lichi si, che ima kontakt mejdu dvamata igracha, no do kolko toi povliqva realno na deistviqta na Berbatov ne stava qsno. Ot povtorenieto ima vidima konfrontaciq s krakata na dvamata, no (kakto kazah) ne se znae kak e povliqla i dali Berbatov ne e padnal umishleno. Vsichki znaem obache, che Mitko ne e ot tipa igrachi, koito simulirat, taka che az si mislq, che deistviqta mu sa opravdani. Kolkoto do cherveniq karton na Jerrad - lichno az si misleh, che shte byde sankcioniran, no s jylt karton. Dosta presileno ot strana na Howerd Webb. Realno, toi (Jerrard) zakysniava sys shpagata - vlizaneto mu e nerazcheteno - sled, koeto, edin vid, sqda vyrhu ediniq krak na Carrick. Triabva da se otbelejat i deistviqta na Carrick, koito si preigra v tazi situaciq, malko ili mnogo. Inache, skuchen match otkym polojeniq i dinamika, obshto wzeto. Az, obache, vse oshte se chudq kak na igrach kato Torres moje da mu obqvqvat cena ot 60 mln na bazata na negovata efektivnost, koqto e meko kazano jalka.

Inache, drugite rezultati kato che li ne iznenadvat, koi znae kolko. Tottenham s klasicheski rezultat sreshtu Charlton v londonskoto derbi mejdu dvata otbora; Chelsea pregazvat Ipswitch sys 7 na 0, a Leicester gubqt ot Man Shitty s 2 na 1 na pochivkata. Ami tova e. Za syjalenie sydiistvoto v takiva machove ne vinagi opravdava kriteriite, a moje bi i Howerd Webb ne e choveka, koito triabva da rykovodi dvuboi ot takava velichina. Kakto e izvestno - v momenta toi e edin ot nai-dobrite v Angliq. V predishniq mach mejdu dvata otbora ot Shampionata toi otnovo be sydiq, a (otnovo) otsyjdaniqta mu bqha protivorechivi.

Syshtevremenno, Teo Wallcot priznava za simulaciqta izvyrshena ot negova strana, s pomoshta na koqto Arsenal specheliha duzpa i, respektivno, shans za preigravane sled 9 dni na Elland Road.
monolithe
Първо искам да те поправя за Уолкът. Той си призна, че е симулирал за дузпа, но не в ситуацията, в която бе отсъдена така за Арсенал. Така че в това отношение поне за това съвестта му е чиста. Иначе наистина похвално, че се извини, за това, което е сторил. Браво, Тио!

Второ, само като видях кой точно е рефер на мача Манчестър Юнайтед - Ливърпул просто изключих телевизора, защото не ми се гледаше порнография. Хауърд Уеб е най-силният играч на Манчестър от години насам (колко дербита и закучени мачове им е измъкнал, не е истина), а в това колко безсмислен съдия е, се убедихме И на финала в Шампионската лига миналата година, И на финала на световното първенство.

За Фернандо Торес - при него положението хич не е розово. Беше се оперирал наскоро и все още не може да навлезе в подходяща форма. Нека само да спомена, че единствената победа на Ливърпул срещу отбор от топ 4 през сезона (срещу Челски, 2:0), дойде след брилянтна игра на Ел Ниньо и гол. При Рафа Бенитес играеше страхотно, сигурен съм, че и Кени Далглиш ще измъкне най-доброто от него!
MetallicaAntiFan
Az pyk iskam Dalglish da ustanovi edin stabilen otbor ot "ostrovichani" i vsichkata tazi latinoamerikanska-ispanska-portuglaska sgan da byde razkarana! Igrachi kato Martin Kelly sa nujni na otbora.

P.S.: Leicester - Man Shitty zavyrshvat s rezultat 2 sreshtu 2.

Inache, kolkoto i da gledam narushenieto na Gerrard zapochvam da se ubejdavam, che kartona si beshe zaslujen - s dvata kraka s butonite napred v krakata. Inache shte kaja, che v posledniq shampionaten match mejdu dvata otbora Howerd Webb mnogo pomogna na Liverpool da se doberat do ravenstvoto. wink.gif

Inache, tova koeto i vchera kazah - bez da celq da se zaqjdam - e che duspata za Arsenal syshto beshe mnogo izmislena..
monolithe
Абе има такава работа, но поне при нея Уолкът не се пльосна като брашнян чувал, а продължи да атакува топката. Както и да е, след 10-на дни ще се види кой кого! Тъпото е, че се ощетяват биткаджийските отбори от по-долните дивизии, докато лигнетата от Премиършип ги тласкат напред, но...
Mor Galad
Много хубав мач стана между Виляреал и Реал тази вечер. В общи линии защитата на мадридчани беше смешно слаба, но пък за сметка на това Роналдо нямаше спирачки. Само искам да се паднат Реал и Ман Ю в ШЛ специално за всички фенове на Червените, които твърдят, че Роналдо не им е бил половината отбор. Но преди това белите имат да връщат дългове на Лион с лихвите.

Барселона пък имам чувството, че си правят загрявки в шампионатните мачове. Не че Депортиво са кой знае какъв отбор в момента, ама при четири на нула да те принуждават да продължаваш да се защитаваш е малко унизително.
Mor Galad
Гледах церемонията по връчването на златната топка. И тримата доминирани бяха от един отбор - поредното явно доказателство за тоталната доминация на Барса. Моментът, когато Гуардиола излезе, за да даде наградата на един от своите футболисти, без значение кой, беше наистина покъртителен. За който не е разбрал още носител на отличието за втора поредна година е Меси.
Ето и идеалният отбор за 2010:

Вратар
Икер Касияс

Защитници
Маикон
Лусио
Пуйол
Пике

Полузащитници
Снайдер
Роналдо
Иниеста
Шави

Нападатели
Меси
Виля

Няма да видите играчи от английското първенство, но за сметка на това тук 60% са играчи на Барса и на световния шампион, който между другото също се нарича Барселона. Лично мое мнение е, че Барса са най-добрият отбор в Европа от пет години насам и най-хубавото е, че постигат това с атакуващ и атрактивен футбол и само абсолютната калитарщина на Ман Ю и анти-футболът на Интер са причина да не са 4 поредни години носители на купата в ШЛ.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.