Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Футбол
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116
mordred
Днеска ще дават ли Шалке - Манчо ?
HateBreeder
Разбира се,що за въпрос?
mordred
Естествено, че ще го дават smile.gif Що за отговор smile.gif Става въпрос къде да поясня - в смисъл по кой канал smile.gif
MetallicaAntiFan
Сигурно БТВ. Което значи, че ще слушаме оня неуметник Алекси Сокачев. Дееба мазната твар, да умре дано копелето малоумно.
mordred
Хахахахха оня като заговори ме връща в ерата на Студената война smile.gif
MetallicaAntiFan
Нашио ше играе. smile.gif
mordred
Да smile.gif)))))))))) Последен шанс му давал Сър-йо smile.gif)))) Топ-голмайстор на отбора ама ей го на - говно шотландско
monolithe
Цитат(NiksY @ May 4 2011, 06:09 PM) *
Трудно е да си представи човек наличието на по-неприятен и симулативен отбор от сегашния на Барселона. Разбира се, никой не може да отрече, че разполагат с прекрасни футболисти, към които за голямо мое съжаление вече не изпитвам никакво уважение. Струва ми се, че единствено феновете на Барселона си затварят очите за това, което намирам за доста лицемерно, каквото е и цялостното поведение на любимия им отбор на терена. Аз бих се срамувал да подкрепям, какво остава да се възхищавам на подобни путкенски прояви, които са подходящи по-скоро за театъра или порно индустрията, но не и за футболен мач. Всъщност ми беше доста безразлично кой отбор ще се класира на финала, но не мога да не се подразня от упорития отказ на някои, писали в тази тема, да си махнат синьо-червените очила и да видят помията, избълвана от UEFA FC.


Никсън, баце, пусни си Висшата Лига по Диема и Нова Спорт и ще намериш отговор в две думи - Манчестър Юнайтед!!! Мразя ги в червата си шибаните копелета и ще ги мразя до гроб! Мисля си, че просто тази година УЕФА се опитва да върне на Барса това, от което ги лиши през миналия сезон - финалът в Шампионската лига! Да, веднага ще бъда опониран за онзи полуфинал с Челси, вероятно и ще ме затапите, но колето се върти, дръгнем си езиците и така. А ония... Гушат се с кинти, но поне играят! А, че Барселона демонстрира извънземен футбол (когато няма срещу себе си 11 коня, излезли за нищо друго освен безразборно ритане), аз поне не мога да си изкривя душата. Шибано ми беше, че ни отстраниха, но това е играта. По-силният просто спечели!
Лично на мен ще ми е много по-приятно да гледам Барселона срещу Манчестър Юнайтед, отколкото Реал Мадрид. Така ще има поне един отбор, който ще ИГРАЕ.
RunningWild
Манчестър съвсем леко разбиха Шалке. Те по средата се бяха понадъхали немците, ама нямаха шанс. А Андерсон вкара два гола и продължава да стреля от някакви невъзможни положения. Алчен бастърд е biggrin.gif
mordred
Нашия как беше ???
Svetyl
Асистенция. Пак е нещо. Иначе Манчестър просто смачкаха.
MetallicaAntiFan
Типичен Арсенал, невероятен Манчестър. Добри резултати за Уулвърхемптън, Нюкасъл и Съндърланд.

Мисля, че тази година ще си отидат Уест Хям, Уигън и Блекбърн. Има още два кръга все пак, но дано Блекпул останат - заслужават го. Както и Уулвс.

А плейофите в Чемпиъншип са интересни - Суонзи и Нотингам, Кардиф и Рединг. Жалко за Лийдс.
MetallicaAntiFan

Дано догодина Ливъпул отвърнат на удара. Поне да бъдат пряк съперник за титлата.

А сега стана супер напечено в зоната на изпадащите, а и малко над нея. Кочината е пълна. Всичко ще се решава в последния ден.

Днеска имаше голова фиеста на Блуумфилд роуд. Блекпуул цепят Болтън с 4-3, а Ман Сити печелят трофеи от не знам си колко холяди години.

И двата плейофа за влизане в Премиършип завършиха при равни резултати 0 на 0.

Дано Блекпул не отпаднат. Дано Бербо вземе златната обуква на Висшата Лига, тоест - дано Тевез не се разиграе в последните два мача и дано нашио да поиграе срещу Блекпул. Дано Нотингам се класират.
monolithe
Aз мисля, че на Арсенал най-прилягащата им титла е "неудачник на десетилетието", като достойни подгласници могат да им бъдат швабчетата от Невъркузен. В един сезон, в който Висшата лига никога не е имала толкова слаб шампион, нашите сополанковци пак напълниха гащите в мачовете с отбори под 7-то място! Венгер никога няма да разбере, че пораженческият манталитет, който тези играчи имат, е невъзможно да бъде изкоренен. Ами то така се получава, когато от 25 играчи нямаш НИТО ЕДИН ЗАКОРАВЯЛ БИТКАДЖИЯ, каквито до преди 6-7 години все още вирееха на "Хайбъри". Сега са само дришльовци разглезени.

Арсенал трябва да бъде променен изцяло, за да могат да се надяват на трофеи на вътрешна сцена и да са ИСТИНСКА конкуренция на отборите в Европа. Играчи, които да помогнат това да се случи има колкото искаш, стига да има кой да ги види и да се бръкне малко повечко, за да ги довлече до "Емирейтс". Иначе сянката на "вечните плачковци, калъфкаджии, неудачници и т.н." ще си тегне над Арсенал, а отбора няма скоро да се измъкне от затворения кръг, в който се натресе съвсем, съвсем сам!
MetallicaAntiFan
Преди 6-7 години на Хайбъри вирееха едни от най-добрите играчи в света. wink.gif Сега имам чувството, че младите играчи на Арсенал се развиват до едно положение и после спират.

А на този Бентнер да му счупат краката. Както и на двамата братя-педераси от БРазилия от Манчесър Юнайтед, и Павличенко, и още ей такива недодялани лайна. Направо ми се гади.

Начи ко, Норич и Куинс Парк във Висшата лига. Сега въпроса за третия отбор е дали ще е първият уелски клуб в Премиър Шип или Нотингам най-накрая ще ги огрее слънцето. smile.gif А може и Рединг, но се съмнявам.
Thrashard
В България ЦСКА СОФИЯ !!! В Англия е Liverpool smile.gif КЗЛ drinks_drunk.gif
monolithe
Ебаси кефа, супер съм доволен. Рядко се случва да ида на мач на ЦСКА и да бием, но... Днес имах късмет!
Thrashard
Честито значи smile.gif НА ВСИЧКИ АРМЕЙЦИ, ЧЕСТИТА ПОБЕДА!!!
monolithe
Eвала, Митко, евала, Бербатов!!!

Ще гледаш финала на картинка само, след като те извадиха безцеремонно от групата за мача. Така приносът ти за ЕВЕНТУАЛНАТА купа на МанафчУ ще е НУЛЕВ!!! НУЛЕВ!!! Видя ли сега твоят шеф, Челюсти, колко държи на теб???!!!! И кво??? Още ли ти се играе за циганетата?

Мощен съпорт за Барса!!! До дупка!!!
pa®tci
България определено е пълна с всякакви чуждопоклонни олигрефени и отрепки, и за съжаление и този форум не се е опазил от тях. sad.gif

Поздравче за мен и за всички останали, които са се насладили на ИСТИНСКИЯТ ФИНАЛ днес:

http://www.youtube.com/watch?v=hTyEnpocBSo

SoulOfPerdition
Заслужена победа... Барса - машина за футбол. smile.gif Всички ми изглеждат като пеленачета пред тях. Големи!
Thrashard
^ Съгласен съм. Кур за дъвчещия педераст, дето не пусна Бербатов...
HateBreeder
АБЕ,малоумни ли сте всички?Как да го пусне,като той дори не беше на скамейката.
monolithe
Барселона просто бяха извънземни, а Меси си правеше каквото си поиска! Честита им купа! Напълно заслужена!
RunningWild
По принцип не съм голям фен на Барселона, ама бяха много силни. Бах ти отбора. Чичо Фърги има още да се мъчи.
Discipline
Пребиха доволно. С малко се отърваха Манафчестър.
Deranged
Така му се пада на деденцето като не вкара Бербатов в групата за мача.
RunningWild
^Да ходи сега да реве и да си джвака бедните дъвки викаш tongue.gif
Mor Galad
Извънземни Барселона! Не знам какво да кажа просто! Така трябва да изглеждат отборите, които печелят купи. Да излизат на терена и да смачкват с техника, пасове и притежание на топката.

Манчестър по принцип са ми антипатични, но тази вечер ми беше жал за тях, главно заради Фъргюсън, за който не мога да си кривя душата, че е много голям треньор. За първи път обаче съм съгласен с реплика на Алекси Смукачев, Барса изнесоха лекция по футбол.

Не бива също така да се отминава според мен жалкия опит на съдийската бригада да подпре червените, да пусне гол от засада и да придаде интрига на един мач, който де факто беше свършил след десетата минута.

Страхотен жест на целия отбор на Барса, който даде на Абидал пръв да вдигне купата, това е истинският дух на феърплея и спорта като цяло - големите награди принадлежат на големите бойци като него.

ЧЕСТИТО НА ШАМПИОНИТЕ!!!
ludspamer
Е как десетата минута, края на първото беше 1:1 :Д:Д

Иначе да, Ман натиснаха 5 минути в началото, после Барса им зеха топката и ги ошашавиха....заслужена победа откъдето и да погледнеш
pa®tci
Цитат(Mor Galad @ May 29 2011, 12:46 AM) *
... Не бива също така да се отминава според мен жалкия опит на съдийската бригада да подпре червените, да пусне гол от засада и да придаде интрига на един мач, който де факто беше свършил след десетата минута...

Абе мно'о сте ми интересни, каква засада виде бе, шушляк, обясни ми!

ДА, Барса СМАЧКАХА Манчо и биха абсолютно заслужено, но ако се търси "под вола теле" (да ме прощава @кравата), то тая дузпа дето не я дадоха при 3:1 беше сто пъти по дузпа отколкото каквато и да била "засада" (при това пасивна не ами оттатъка). Да, тя най-вероятно нямаше да промени нищо, но я имаше.
Mor Galad
Значи ти не знам на какво викаш пасивна засада, но Гигс, НА КОГОТО БЕШЕ ПОДАДЕНА ТОПКАТА, беше човекът, за когото имаше съмнения. По-активна от това здраве му кажи, освен ако имаш някакви други разбирания за правилата на играта. Точно повторение нямаше, но този гол беше по-скоро нередовен от останалите повторения. Освен това, ако нямаше засада, щяха да си го повторят както трябва и да се види, което не се направи - добре позната тактика, когато нещата се оплескат с "големите съдии" на ШЛ. При "дузпата" Виля си беше прибрал ръката за разлика от аналогична ситуация в наказателното на Манчестър.

Най-обичам "безпристрастни" мнения, един вид.

И можеш да си спестиш епитетите, тъй като не те аргументират по-добре. wink.gif
SoulOfPerdition
Ето я въпросната засада.
Mor Galad
^ Благодаря!

Тънка, но все пак засада.
Thrashard
ЦСКА СОФИЯ!!!
Vlad
Скапан чорбар icon_axe.gif
Иначе Локо нещо много стабилно щяха да се насерат преди 2 дни.Тотална трагедия..Дано да се подобри нещо за следващия мач, че иначе голем срам.Даже може да отидем да ги подкрепим.
Thrashard
От алкохолици съвети не приемам biggrin.gif евроидиот!!!
monolithe
Успех на Локо София и Левски довечера. Пожелавам им силно представяне и дано успеят това, което Литекс за съжаление няма да може - да преодолеят наистина преодолими отбори. Жалко за ловчанлии - отборът от Краков изобщо не е толкова класен, колкото се мъчат да го изкарат медиите и това се видя! Но липсата на самочувствие, увереност и най-вече точност и способност да отбележиш, ще направят така, че Литекс да гледа Европа само по телевизора и на картинка!
Thrashard
Успех на Локо и на говедата, дано бият, че малко да ни вдигнат коефицента
Vlad
Литекс колкото и да са криваци имат шанс да се класират. Тия поляци не са нищо особено. Успех довечера на Локо. Дано покажат по-добра игра от тази с македонците. А за ония от подуене чакам с нетърпение поредната излагация. Жалко само за нелепата смърт на фена на Спартак. Дано поне това надъха отбора им довечера.
Магардич
ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ!!!
t80
КУР ЗА СКЪМОВЕТЕ
Thrashard
КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1 ?
pa®tci
На чичо ти гАзо.
SepulTeraHead
Цитат(Thrashard @ Dec 8 2011, 03:18 PM) *
КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1 ?

Crazyforester, що?
Thrashard
ахахаха, я го духайте, говеда rolleyes.gif
alpha prime
Лилчо Арсов е Номер 1 whistle.gif
Discipline
Души, свиня.
Thrashard
Подушвам купата, а ти ми душиш дебелия гъз, говедо брадясало biggrin.gif
mordred
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.