Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Футбол
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116
monolithe
Довечера ще има голям екшън.

Барселона - Милан

Мисля, че това е единственият мач с интрига. Кефът е, че говорим за най-зрелищната двойка. Надявам се Барселона да се класират, но истината е, че мачът си е тотално непредсказуем, още повече след 0:0 в първата среща. Гуардиола вече каза, че очаква Милан да вкарат попадение, но важното е Барса да е с един гол повече! Евентуалната липса на Шави ще създаде доста проблеми в средата на терена за каталунците. Фабрегас не притежава нужната класа и авторитет дори да си мисли, че става за заместник на мотора на отбора. Миналата седмица Меси беше добре опазен и при всички случаи хората на Алегри неутрализираха най-силното оръжие на съперника. Въпреки всичко само едно отиграване на дребосъчето може да реши мача и битката като цяло. Стискам силно палци за Барса.

Байерн Мюнхен - Олимпик Марсилия

Тук нещата привидно изглеждат повече от ясни. В последния месец играта на баварците се промени коренно, може би ударите, които отборът понесе (7-те точки дефицит в наглед решената през зимата Бундеслига, когато Байерн бе на върха с четири точки аванс, както и изненадващата загуба от Базел), дойдоха тъкмо навреме, за да отрезвят максимално Рибери и компания и да ги свалят на земята. Егоистите заиграха като отбор и малко по малко нещата започнаха да си идват на мястото. Единственото, което могат да направят французите довечера е да излязат напълно освободени и да направят един добър мач. При дефицит от два гола не им остава друго, освен да напуснат турнира с гордо вдигната глава.
Megadeth
^Прочетох ти внимателно поста, но си оставам на мнението, че най-големите са ЛУДОГОРЕЦ. АЛЕЕЕ, АЛЕЕЕ biggrin.gif
В колко часа и по коя телевизия е мача барса - милан.?
Svetyl
Студиото почва в 21:00 по бтв action. Самият мач - 21:45. Иначе - радвам се на моите хора (Байерн) и чакаме Барса на финала smile.gif
Vlad
След малко Милан ще забъркат бетона и ще се пробват на контри, а като нямат и някой особено бърз футболист не ги виждам.Вариант е също Милан да треснат един гол още в началото и съвсем ще гледаме мач на една врата
Mor Galad
Макар и фен на Реал винаги съм адмирирал футбола, който изповядват Барса и съм викал за тях освен в директните сблъсъци. Тази вечер обаче се чувствам разочарован. Мачът им беше подарен от съдията. Втората дузпа, странната ръка на Робиньо като човекът си беше прибрал ръката плътно до тялото. Не знам дали съдията беше тенденциозен или просто тъп, но останах с горчив вкус в устата, макар да се класираха по-добрите.

Може би вторият ми най-омразен футболист в Испания след Пепе е Бускетс. Този е най-жалката п**ка симулант за всички времена. То не са падания, превивания и стискания там където не го боли. Имаше един особено комичен момент в дербито миналата година, когато Пепе посегна с бутоните да счупи крака на Бускетс, а той в последния момент се дръпна, но падна все едно са го изнасилили и почна да се превива като червей. Не знаех да плача ли или да се смея. На тези двамата просто трябва да им забранят да играят футбол и да се свършва с цирка.

Поздравления на Барса за класирането, ще ги чакаме на финала. Не мисля обаче, че подобни съдийски подаръци радват който и да е фен на каталунците.
Mor Galad
Цитат(Svetyl @ Apr 3 2012, 05:27 PM) *
Иначе - радвам се на моите хора (Байерн) и чакаме Барса на финала smile.gif

Може пък Белият балет да имат други планове за финала. wink.gif
monolithe
Това, което се случи на Барселона - Милан беше ритуално заколение! Това е! Не можеш да имаш такъв колосален 1/4-финал и да сложиш толкова безотговорен рефер да го свири. Определено този мач и реферирането в него оставя адски горчив привкус. Никой, още повече Барселона, няма нужда от такива подаръци.

Байерн си взеха резонно мача, сега ги чака дуел срещу Реал Мадрид. Най-накрая да видим Моуриньовците срещу стойностен, равностоен съперник през този сезон. Че то не бяха едни ЦСКА Москва, едни АПОЕЛ-и, пошла работа. Колко удобно да получиш такъв съперник чак на 1/2-финал, а като гледам какви рефери свирят мачовете в Европа в последните години, нищо чудно, ако се наложи и свиркаджиите да влизат в действие. Ясно е, че един финал Реал Мадрид - Барселона продава повече от всичко, към днешна дата! А за толкова кинти, Платини и неговите марионетки душите си ще продадат.
Thrashard
Един от най-безумните мачове, които съм гледал... кур за Парцелона!!!
monolithe
Набързо, с по едно изречение за мачовете, които вървят:

Челси - Бенфика

Англичаните са с гол аванс (предвид, че е вкаран в Лисабон, тежи като за два) и трябва да са рядко глупави, за да отпаднат тази вечер! Не очаквам Бенфика да се даде без бой, но нещата според мен са почти ясни.

Реал Мадрид - АПОЕЛ Никозия

Тук въпросителната е само с колко ще победи Реал Мадрид.
Svetyl
Абе не че Апоел са кой знае какво мерило, но Реал ме притесняват.
Mor Galad
Много отпуснат беше мача. И двата отбора знаеха кой ще се класира, затова играха без никакво напрежение, в резултат на което влязоха седем гола, два от които във вратата на Реал. Варан определено има бъдеще. Ако случайно някой се сети да продадем Пепе и да пускаме него, няма какво да ни спре да ставаме шампиони вече на регулярни бази.

Очаква ни зрелищен полуфинал с Байерн. Искрено се съмнявам, че Челси ще успеят да окажат някакъв отпор на Барселона.
Svetyl
^May the best (German) team wins tongue.gif
Иначе де да знаеш, може пък Челси да сътворят чудо.
P.S. Мисля, че Байерн-Реал ще свърши с дузпи.
Mor Galad
Не възразявам да завърши с дузпи. Ако има играч от Реал, който рядко греши, това е Касияс, по-популярен като Св. Икер.
Vlad
След като свириха две дузпи за Барселона беше ясно, че ще има рев до небето. Никой не гледа, че и двете си бяха нарисувани. Милан си се преебаха тотално. Не може опитен футболист като Неста да направи такова нарушение. Иначе след снощи тотална доминация на испанските отбори в евротурнирите. Тия имат 5 оотбора на полуфиналите suicide.gif
Mor Galad
Айде втората дузпа да не беше нарисувана. Меле при ъглов и свирене преди топката да е в игра. Барса бяха по-добрият отбор, но такива подаръци просто развалят победите им, това е.
Svetyl
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=101...e=1&theater

Завист, просто завист. И двете дузпи бяха стопроцентови.
Mor Galad
Ако прочетеш докрай подчертания текст в извадката от правилата, която си постнал ще видиш, че пише "при положение, че топката е в игра". Те се дърпаха доста преди топката да е в игра, при което един нормален съдия просто щеше да отиде, да ги предупреди, да даде картони дори, но не и да чака биенето на ъглов и да свири веднага дузпа. Пак ще кажа, че бях за Барса и НИКОГА няма да викам за Милан, срещу който и отбор да играят. Просто правилата са си правила.
Mor Galad
TВ ПРОГРАМА на МИЛАН ТВ :
8:00 часа "Милан на колене" - обзор на последния кръг
9:00 часа "Как да готвим жабешко" -готварско предаване
10:00 часа Милан- Барселона 1:3 документален филм
11:30 часа "Да вкараш като Пипо" - Сутрешен блок за пенсионери
13:00 часа "Милан шампион" - научно-фантастичен филм
15:00 часа "Споделено с Макси Лопес и Александър Меркел" - предаване за хомосексуалността
16:30 часа "Бай Ганьо" - публицистично предаване със Силвио Берлускони
21:00 часа "Милан в шампионска лига" - филм на ужасите
23:00 часа "К*р за Милан" - еротично предаване

Починах няколко пъти, докато го четох това. (rofl)
Thrashard
То това в оригинал е за един столичен отбор по принцип smile.gif
Mor Galad
Тази вечер започва едно много тежка серия от мачове за Реал Мадрид. Белите гостуват последователно на Байерн и Барселона. Следва реваншът с баварците и традиционно неудобни опоненти в първенството като Севиля и Атлетик Билбао. Сега е време да се види дали отборът на Мауриньо има шампионски дух или просто ще се пречупи в края на сезона, както го прави последните няколко години.
Svetyl
Общо взето виждам нещата по следния начин:
Байерн имат предимство в този мач по няколко причини - първо финала е в Мюнхен, второ реално фокуса им е изцяло в ШЛ, в Германия шансовете са теоретични (ако въобще ги има), трето в чисто исторически план имат повече победи над Реал... и четвърто и най-важно, ако Байерн загубят всички ще са го очаквали и няма да има чак такова разочарование, докато ако Реал загубят, ще е много голям шамар преди мача с Барселона.
И другото, което е, едно е да играеш в Испания с атакуващия футбол и многото пространства за Кристиано, съвсем друго е да играеш срещу немски отбор на негов терен и схемата му да е, в най-добрия случай 4-1-4-1 smile.gif
monolithe
Байерн Мюнхен - Реал Мадрид

Каквото и да кажа за такъв мач, ще е малко. Очаквам корава битка, най-накрая да видим стойностен, истински равностоен съперник срещу Мадрид тази година. Отвсякъде троен мач. Иска ми се баварците да играят освободено, да бъдат спокойни и да не се предават. Винаги немците са били черна котка за съперника, дано и тази вечер е така. Успех!!!
Mor Galad
Разликата между Байерн и Реал първото полувреме е, че изстрелите към немската врата бяха на Бензема. Знам, че сигурно ставам досаден, но наистина ме втрещява упоритостта, с която Мауриньо мач след мач пуска този човек, който проваля усилията на целия отбор.
gordost
Еничерският отбор пада, големо щастие за мене. smile.gif drinks_drunk.gif
Mor Galad
Слаб мач за Реал и добър резултат преди реванша.
Svetyl
Какво да кажа. Нечовешки шибан отбор е Реал... Видяха, че не могат да се правят на интересни и почнаха секирите. Поне един червен картон беше спестен от госпожа Уеб. Поне една дузпа също. Байерн направиха каквото трябва и каквото могат. Играха хубаво, пресметнато и показаха, че испанското първенство е слабо (без Барса и Реал). Изключително разочарован съм от балерините, все съм бил против тях, но това дето го направиха тук, беше просто ужасно. Не може да гледаш, че те преодоляват и да секириш като първия селянин. Това ли ще е шампиона на Испания???
P.S. Всички ми реват, че Барса ги подпирали. Ами ако беше свирена поне една от дузпите срещу балерините? Ами ако беше показан поне един червен картон. Съдийска помощ, неопитна (но доста силна, между другото) защита на Байерн и Гомез без късмет... ето заради това резултата е такъв.
Vlad
И аз не съм очаквал подобно поведение от испанците. Играха като някой махленски отбор.Като изключим факта, че Реал трябваше да завърши в намален състав обаче съдията се справи.Яд ме е единствено, че за няколко секунди невнимание в защита и падна гол.Реванша определено ще е интересен.Дано утре Барса да издънят яко тия палячовци.
monolithe
Получи се доста интересен мач вчера. Според мен заслужена победа на Байерн, която както можеше да бъде както по-изразителна, така и можеше да я няма, най-вече заради играта в отбрана, а не защото Реал заслужаваше друг резултат освен загуба. В защита баварците бяха много зле. Никакъв синхрон между Боатенг и Бадщубер, но за сметка на това много силна игра на двамата крайни бранители - Алаба и Лам (убийствена асистенция за победния гол), на моменти доста рискова, понеже оставяха доста места за Роналдо и Бензема. Швайнщайгер разочарова, просто след контузията изобщо не е във форма и по-редно би било да бяхме видели един Тимошчук, който да спира атаките на Реал в зародиш. Неприятно впечатление ми направи на моменти Франк Рибери, който честичко си позволяваше абсурдни симулации. Не съм привърженик на такова театрално поведение. Като изключим това, беше невероятно силен и в двете фази на играта (същото важни и за Марио Гомес) - често се връщаше и помагаше, комбинираше, търсеше пробиви и постоянно тормозеше съперника. Робен беше горе-долу ок, като неговия проблем е основно в главата, след мача с Дортмунд.

Говорихме за Мадрид колко са добри и т.н., но снощи аз лично се убедих, че още първият равностоен и достатъчно добре физически и тактически подготвен отбор, ще спре испанците. Далеч съм от мисълта, че Реал са слаб отбор, напротив!!! В крайна сметка показаното от Байерн в мача, не е най-добрата тяхна продукция, която съм гледал, но въпреки всичко изиграха мача много мъжки и борбено. Роналдо показваше някакви си бедра срещу Атлетико, но къде беше снощи? Имаше 1000000000000000000000000 процентова ситуация очи в очи с Мануел Нойер и се схвана като първолак. Като цяло абсолютен фигурант на терена, като влезе в повторенията заради постоянните си ръкомахания към Уеб и тук-там заради някоя игрова ситуация. В лагера на Реал трябва моментално да отидат на църква и да запалят свещичка за здраве на защитниците на Байерн, които им позволиха да вкарат толкова лесен гол. Колкото до Бензема, аз не бих го критикувал за игровото му поведение. Човекът постоянно пробиваше защитниците и беше в основата на всичко опасно пред Нойер.

Широк отзвук имат мачовете и "представленията" на играчите на Барселона, но се учудвам защо се мълчи срещу футболния тероризъм в бяло? Играчи като Коентрао, Пепе и Марсело, да не говорим за онзи манекен Серхио Рамос, трябва да получават жълт картон още със стъпването си на терена, за да имат едно на ум. Такова касапско поведение е просто недопустимо. Да не говорим, че на Байерн не бе отсъдена абсолютно кристална дузпа! Та това (гилотинирането на Гомес в наказателното поле), ако беше срещу Барселона, щеше не дузпа, ами направо директно гол да им се свири! Много слабо рефериране на мача от Хауърд Уеб, който затвърди мнението ми за себе си, като абсолютно посредствен съдия, който не може да поема отговорност!
SoulOfPerdition
Много по-интересен от снощния мач е днешният!
gordost
Дрогбаааааааааааа icon_headbang[1].gif
Megadeth
Майка му дейба
SoulOfPerdition
Защитата беше ненормално добра! Точно като оня мач през 2009 година.
Megadeth
А последните 15 секунди от мача бяха най-сърцетупкащи!
Svetyl
Нулев късмет за Барса.
Mor Galad
Доста добър мач направиха Барселона, но тоталният карък в завършващ план ги ограби този мач. Очаквам съкрушителен реванш на Камп Ноу.


Само да допълня за Реал - имам усещането, че Мауриньо беше решил да играе супер предпазливо този мач и да пази силите и за Супер Класико. Когато получихме първия гол и португалският СПЕЦ разбра, че няма да стане както той го иска, пусна футболистите да направят това, което могат - първите 15 минути на второто полувреме. Тогава белите имаха тотално надмощие и логично стигнаха до гол. После обаче господин "преводача" реши, че отборът си е свършил работата и може да не играе повече. Байерн обаче имаха друго мнение по въпроса и буквално смачкаха съперника си. В общи линии мисля, че Реал се биха сами и ако са достатъчно концентрирани в реванша и при условие, че не понесат разгромно поражение в класикото, ще покажат, че са ПО-КЛАСНИЯТ отбор и ще си вземат своето на Бернабеу. Марсело трябваше да получи директен картон за просташката си изява. Целият хейт към Реал обаче кара хората да не догледат ситуациите, които съдията отсъди в полза на баварците. Спомням си пряк свободен на опасна позиция, когато един от стената на немците ПОСЕГНА с ръка и изби топката без никаква реакция от съдията. Относно дузпата - Рамос влезе грубо на Гомез, но доста ясно се видя как топката промени траекторията си преди да има контакт с нападателя. А дузпа за игра първо с топката е несериозно да се дава. Като цяло обаче Реал си изпуснаха нервите и трябваше да има по-сериозни санкции. Ако съдиите си вършеха работата, както трябва, доста играчи (включително бившата "звезда" на Байерн - Ван Бомел) нямаше да играят футбол изобщо. Аз съм "за" Пепе и компания да бъдат гонени през мач, защото те вредят на отбора доста повече, отколкото му помагат - един вид ще спечели Реал, ще спечели и футболът.

Продължавам да чакам логичния финал на двата най-добри отбора в Европа - Реал и Барса. След мача в събота може би ще може да се каже кой е по-добър на този етап.
Svetyl
Знам, че си фен, но след такъв мач да казваш, че Реал бил по-класния отбор... С кое по-точно???
Megadeth
С розовите си цвички. (:
Mor Galad
Цитат(Mor Galad @ Apr 19 2012, 12:22 AM) *
После обаче господин "преводача" реши, че отборът си е свършил работата и може да не играе повече. Байерн обаче имаха друго мнение по въпроса и буквално смачкаха съперника си. В общи линии мисля, че Реал се биха сами и ако са достатъчно концентрирани в реванша и при условие, че не понесат разгромно поражение в класикото, ще покажат, че са ПО-КЛАСНИЯТ отбор и ще си вземат своето на Бернабеу.

Продължавам да чакам логичния финал на двата най-добри отбора в Европа - Реал и Барса. След мача в събота може би ще може да се каже кой е по-добър на този етап.

Всъщност никъде не съм казал, че Реал е бил по-класният отбор В ТОЗИ МАЧ. Даже, ако се зачетеш по-внимателно, ще видиш, че съм писал как Байерн са ги смачкали.
Svetyl
Окей и по принцип Реал не е по-класния отбор. Хубаво е да си шампион в Испания с двата (или хайде трите) конкуриращи се наистина отбори smile.gif
Mor Galad
Много важна победа за Реал. Белите успяха да създадат по-опасните положения в мача и въпреки смазващото превъзходство във владението на топката за Барса, достигнаха до успех, който най-вероятно ще им донесе титлата в Испания и ще им даде една позитивна психическа нагласа преди реванша с немците. Много се надявам каталунците да успеят да преодолеят Челси и да видим още едно последно класико за тази година на върха на европейския футбол.
Discipline
Абе, Реал са били най-добрия отбор в света ли? rolleyes.gif
Megadeth
Барса ще разцепят Реал на финала. Всичко изглежда прекалено нагласено. Челси бият Барса с 0:1, Реал падат с 2;1. Сега на техните стадиони бият, а на финала Реал падат, защото станаха шампиони на родна земя. Нагласено изглежда според мен.
Svetyl
Моля обсъждащите да не забравят едно важно нещо. А именно, че финала на ШЛ е в Мюнхен. По този начин, поне според мен, теорията за нагласеното Ел Класико на финал, отпада. Пък и едно е да играеш срещу Барса с тримата (я ги има, я ги няма) защитници, съвсем друго е да играеш срещу Байерн и тяхното 4-5-1, даже 4-6-0 smile.gif
LordZombie
Байерн - Барса е финалът и баварците ще триумфират. Allez!
Mor Galad
Дори и да успеят да отстранят Реал, Байерн не могат да се противопоставят на Барса, особено когато каталунците се съсредоточат да играят само в ШЛ и не трябва да полагат усилия в първенството. Теорията Байерн да стане шампион е Челси да излъжат Барселона, когато още им е прясно от загубата в класикото.
Svetyl
Значи, за пореден път казвам: Едно е Испания, съвсем друго е срещу германски отбор, който има някакви идеи какво се прави. Едно е Барса срещу Байерн от 2008-2009 г., съвсем друго е сега. Не подценявайте немския футбол, ей! Тепърва "великите" отборчета ще има да плачат.
Megadeth
^Ела в скайп да се разберем по мъжки.
monolithe
Барселона - Челси

Тази вечер ни чака страхотен мач на "Камп Ноу". Предимството от един чист гол на Челси ги поставя в ролята на фаворит, колкото и еретично да звучи. Основите на "тоталната" Барселона се клатят толкова силно, че дори и самите играчи изглеждат прекалено разколебани. Ако може да се вярва на пресата от последните дни, в лагера на каталунците се случват интересни неща, а един провал тази вечер може да раздели пътищата на Гуардиола и отбора на сърцето му, предвид, че все още няма яснота около новия договор на Пеп. Та...
Довечера очаквам тактика "автобус" от страна на Челси. Като знам националността на Роберто Ди Матео, подобно решение никак няма да ме изненада, още повече, че дори мачът на "Стамфорд Бридж" се игра на една врата. А в тази среща сините доказаха, че могат да се защитават, а контрите им да бъдат смъртоносни. "Старците" май още не са спечелили най-добрия си двубой, но задачата е изпълнена на 55 %.
Според мен Барса трябва да изчистят главите си от събитията и резултатите, споходили ги през миналата седмица, а Пеп да престане с експериментите! Колкото и да не харесвам Фабрегас, той определено би придал много повече вариативност в играта на на своя тим, отколкото младоците. Ранен гол във вратата на Челси изравнява нещата, а ако Барса набере инерция от самото начало и разпечата Чех, може и да има повече от два гола. Но всичко е "ако". Антипатията ми към Челси ме кара да стискам палци за Барселона, а и пристрастията ми към красивия футбол. Дано каталунците се поздравят с краен успех в двубоя, колкото и трудно да им бъде! И нека този път е без (подарени) дузпи и червени картони!
Mor Galad
^ +1

http://www.webcafe.bg/id_544082300_Da_se_h..._campaign=sport

Ако финалът е Байерн- Челси, отивам да режа вени някъде. При всеки друг сценарии ще го гледам с интерес и ще подкрепям единия отбор.
Thrashard
Деба, истина е, че българина разбира най-много от футбол измежду другите народи... трябва да станете треньори и мениджъри, момчета w00t.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.