Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Филми
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
ZerraX
Outlander

Абеее бива горе-долу, има викинги, което е на +, но като се появи някъв пич със совалка и бластери разваля атмосферата... Е няма значения така са го измислили и не съжалих, че го гледах.
Warrior Of Ice
^ Е, бластерите така и не влязоха в действие, за щастие... За сметка на това имаше култови мечове от извънземна сплав. icon_twisted.gif Абе, приятно филмче, определено - нещо като фантастична версия на "13-тия воин".
pa®tci
Цитат(Urungela @ Jan 29 2009, 06:28 PM) *
Ахахах,голям съм идиот.. whistle.gif
Имах предвид ужаси като жанр,незнам трилърче нещо...
Абе, заеби

Пробвай "Phantasm", ако не си го гледала. Не е от най-втрещяващите ужаси, даже първата част е леко тъпичка, обаче нататък историята се развива много добре, а ефектите са стилно пипнати. Още в "Howling" има добри неща, особено една трансформация на върколак, която ми обра точките.
````````
И аз гледах Outlander снощи и беше забавен. Ебати и животното дете беше това! Как не се сетиха да го пуснат срещу искрящо синия поглед на мацката. biggrin.gif
Ta' Zhal
^ Ебати и неизпипания филм. Имената на хора - БОРОМИР?! УНФЕРТ?! Омг. Май-май и Хеорот срещнах. Защо направо не ги кръстиха Оптимус Прайм или Мегатрон или нещо такова? Защо просто не са цъкнали в гугъл, за да проверят имената, а не да ръгат всичко, дето им звучи добре?

Иначе филмът няма развитие/идея, атмосферата са я попрецакали с чудовищата и подобни, скука и малоумие. Съжалявам и за оня половин час, който изгубих, гледайки тая бозица.
````````
^Унфирг беше..струва ми се. Унфирг звуги готино biggrin.gif А пък Кейнан е най-благозвучно, защото нали не е "викинг". Чудовището се нагряваше сякаш се зарежда с ядрена енергия и мацката без малко да умре! И накрая той си намери ново семейство.. тоест имаше някакъв замисъл. Може да не е гениално засукано, но все пак...
LordZombie
Абе има ли екранизация на Кери ? ( на Стивън Кинг )
Ta' Zhal
^^Нем, според ИМДБ има и Улфрик, и Унферт.

Сега ще гледам Здрач, че се съдраха да го хвалят. Ако ми хареса, може да видя и книгата.
Цветомир
cunt
Цитат(LordZombie @ Jan 31 2009, 08:06 PM) *
Абе има ли екранизация на Кери ? ( на Стивън Кинг )

много ясно
noel_f
Гледах Revolutionary Road. Давам му доста добра оценка, почти отлична. Почти.
Warrior Of Ice
Появи се "Обитаемият остров" на Фьодор Бондарчук - филм, който чакам от близо две години. Доста ми допадна интерпретацията по творбата на Стругацки, придържали са се доста плътно към оригиналния сюжет. Хубава визия и игра, наред с всичко останало. Интересно ми е какво ще представлява втората част, тъй като филмът свършва почти на същото място, на което приключва книгата.
Twilightfall
Цитат(WarSkull @ Jan 31 2009, 09:24 PM) *

Виж ми мнението на предната страница. :Д
Slash
S. Darko (2009)

Какво ли е намислил Ричард Кели? Дони Дарко е уникално филмче и някак си не му ходи продължение. Все пак ще го очаквам с интерес. hmmm.gif
killer_rose
Абе ще ми препоръчате ли някое хорър сериалче, което го има из БГ тракерите. Препоръчително е сериите да не са свързани. В момента тегля Masters Of Horror. Иска ми се нещо такова.
Slash
_TNT_
Вчера гледах "RocknRolla". Голям фен съм на "Snatch" и "Lock Stock.." и едвам изтраях да не го гледам вкъщи. Добър е, макар и не колкото предните два. Нещото, което най-много липсва, са идиотските лафове, редящи се един след друг в култовите ленти. Стреляницата също беше малко. sad.gif Не съжалявам, длъжен бях да го гледам и не се разочаровах.
lodborg
А гледал ли си Revolver - третия филм на Гай Ричи с Джейсън Статъм? Определено не е толкова як колкото култовите два, които спомена, но пък и не е лош.
_TNT_
Гледал съм го. Най-шашавият от четирите е според мен. smile.gif Не е лош наистина, но май го нареждам след "RockNRolla" в личната класация.
Night
Insomnia
Как така съм го пропуснала досега не знам?! Нолан ми става все по-любим, а от Ал и Робин нищо не мога да очаквам освен отлично изпълнение. Не съм гледала норвежкия оригинал, твърди се, че бил по-добър, но дълбоко се съмнявам поне актьорската игра да надминава римейка.
П.П. Филмът с Ръсел Кроу и мистър Уейн ми е един от най-любимите, правени напоследък.
abydos
Insomnia е наистина страхотен. И двамата правят такава игра, просто нямам думи.
Току-що изгледах и License to Wed по HBO, голям смях имаше - много забавна (романтична) комедия, отново с Уилямс. Препоръчвам ако сте в настроение за нещо леко и забавно, особено ако имате половинка, с която да го гледате.
pa®tci
Oh joy, oh joy! Пу за мене! Пък!



+ бонус, попаднах на ово:

Цитат
"Хиперион" тръгва към големия екран
06.02.2009 г.

Носителят на наградата „Хюго” за 1990 г. „Хиперион” и продължението му „Падането на Хиперион” на Дан Симънс ще станат обект на екранизация, под режисурата на Скот Дериксън („Денят, в който Земята спря”).

Шрайка, кошмарно създание, измислено от Симънс скоро ще завладее тъмните зали. Смесвайки мистични култове, киберпространство, политика и междугалактически войни, амбициозната поредица е на път да се превърне в титаничен филмов проект за „Warner” и „GK films”. Тежката задача да синтезира многопластовата история от двата романа в един-единствен филм се е паднала на сценариста Тревър Сандс.


Не знам дали да съм щастлив или да плача. При добро таковата може да стане новите Star Wars (за мен tooth.gif ).
lodborg
"Хиперион" не може да се филмира пълноценно. Съжалявам, изгубена кауза... Книгата е прекалено велика, прекалено добре написана и с прекалено сложна фабула, която практически би направила филмово изложение прекалено разпокъсано и/или мудно. Единственият начин е да я сбие, което пък ще убие историята. "Паденето..." може да се получи доста добре обаче. "Ендимион" и "Триумфът" ще изискват страшно много пари.

Малко съм скептично настроен обаче, предвид постигнатото от Дариксън в последния му филм... no.gif Но да видим, една от най-любимите ми поредици ще бъде филмирана, няма как да не стискам палци.
pa®tci
Е, съмнява ме, че ще го нагъчкат цялото това в един филм, просто е ПРЕКАЛЕНО мащабно. Иначе за режисьори и такиви не съм много в час. Достатъчно ми е просто финалният резултат да е на ниво. Пък за историята... да, страхотна е, определено, макар и все да ми се струва, че накрая привърши малко на тъгъдък.

Междувпрочем, един приятел си е взел "Мисия "Земя" и десетте книжки за... 10лв.
Warrior Of Ice
Днес изгледах "Dorothy Mills" с малко смесени очаквания, но ми допадна. Не е най-оригиналният или стряскащ психотрилър, но определено има силна атмосфера. И го постига без никакви свръхестествени елементи, което си е забележително.
sharon
Цитат(pa®tci @ Feb 15 2009, 02:10 PM) *
Не знам дали да съм щастлив или да плача. При добро таковата може да стане новите Star Wars (за мен tooth.gif ).

Би могло, би могло. Книгите са ми невероятно любими, но и аз като Венци се съмнявам в реализацията на цялата шашма. Някак не си представям каквато и да е (истински достойна) екранизация на "Хиперион"/"Ендимион", ама хич. Ако разполагат с точните хора, идеи и не на последно място финанси, разбира се, може поне да се почучи нещо. Друг е въпросът, че съм доста скептична спрямо резултата още отсега.
LordZombie
Сега гледах
The Return of the Living Dead
нищо кой знае какво, но приятен филм
Една от песните в OST-o кърти
sgoh
Доста съм доволен от 3:10 to Yuma.

Май само по финала има какво още да се желае.

LordZombie
Riding the Bullet

Мамка му, шибана гениалност !!!
Думите не са достойни за Стивън Кинг

"Fun is fun
and
done is done "
Night
"Иван Василиевич сменя професията"
няма такъв филм!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Slash
Yes Man Най-доброто, което съм гледал от не знам кога. Оригинален, мотивиращ, има брутално смешни моменти, оставя те доволен! Сред съкровищницата на Джим Кери.

Blindness Най-накрая. Успели са да създадат атмосфера, доста пълноценен е, не се получил шедьовъра на шедьоврите, но е отличен и идеята е много достъпна до всички ни, просто трябва да затворим очи за да си я представим.

Veronica Guerin Доста занимателен, не съм сигурен дали е исторически изцяло достоверен, но е хубав за гледане и е с много ирландска атмосфера! За минута се появява и Колин Фарел с готино присъствие, но той не е действащо лице в самия филм. В главната роля е Кейт Бланшет.
_TNT_
И аз ще се разпиша. tongue.gif
"The Curious Case of Benjamin Button" - при мен това е най-доброто, което съм гледал от сума време. Завладяваща атмосфера. Човечен бих казал. Кейт Бланшет e... wub.gif
"Body of Lies" - Така и не се научих да възприемам Лео насериозно. Винаги го асоциирам с лигнята от Потъник и ми се гади. Тук е добър, обаче. Готино е направен екшънът. Разузнаването ми е слабост. smile.gif Ръсел Кроу обаче нещо не ми хареса. То и героят му беше такъв, де - отблъскващ.
"21 Grams" - Тук се разочаровах леко. Толкова добри отзиви имаше за него, а в крайна сметка не ме докосна. Не мога да кажа, че се откроява с нещо от средностатистическите драми.
Slash
А какво ще кажеш за иранката в Body Оf Lies... Стори ми се сладка и се разрових за нея, Golshifteh Farahani се казва и си има проблеми с властите в Иран, тъй като не е поискала разрешение от тях да се снима във филма. tongue.gif Първия й холивудски филм, смело момиче. Жалко че не убиха Лео накарая... Ръсел Кроу съм го признал, но ролята му е кофти тук, за разлика от 3:10 To Yuma, където е във вихъра си.
lodborg
По принцип и на мен ми се гадеше от Ди Каприо само допреди година и половина, но оттогава всичките му роли са страшно силни. За справка - "The Departed" и "Blood Diamond".

А отделно, 3:10 To Yuma = icon_headbang[1].gif, Ръсел Кроу по принцип = icon_headbang[1].gif
_TNT_
Иранката е сладурана! Интересно, не знаех за проблемите с властите. Ръсел Кроу е страшен по принцип, харесвам го много. Хубаво е, че ме подсети за "3:10 To Yuma", трябва да го изгледам.

Edit: ^"Blood Diamond" не можах да го изгледам докрай. Рядко спирам филм, но този просто ми беше ужасно муден. sad.gif "The Departed" също ми е в списъка за гледане. smile.gif
stage
Цитат(Slash @ Feb 21 2009, 02:24 PM) *
Yes Man Най-доброто, което съм гледал от не знам кога. Оригинален, мотивиращ, има брутално смешни моменти, оставя те доволен! Сред съкровищницата на Джим Кери.

uh uh oh


за съжаление слепотата не ми хареса въпреки идеята
филм който не бих гледал повторно
ZerraX
Гледах Петък 13... боже баси скуката, само дето не заспах в киното. Вярно имаше забавни моменти, но нищо повече. Доста предвидимо е станало киното. Трябваше да гледаме Операция Валкирия, без това СС-овците са по-симпатични.
stage
Цитат(ZerraX @ Feb 21 2009, 03:26 PM) *
Гледах Петък 13...

Кой от всичките? huh.gif
Ulair
^ Явно последният вече е излязъл, щом го е гледал на кино..
stage
Последния няма нищо общо с класиката/ите Петък 13, аз и затова попитах wink.gif
ZerraX
^ Усетих, доста предвидим и скучен беше. Жалко за 8те лева на вятъра.
pa®tci
Абе вие от Петък 13-ти какво очаквате бе? Заплетен и засукан трилър с неизвестен край, с въплатена драма и философски проникновения, най-верочтно. Утре ще ходам да го гледам и аз, да си помастурбирам на Нашичкият Джейсънчо. happy.gif
LordZombie
Тая вечер ша гледам Silver Bullet по Стивън Кинг, после ще дам мнение дали си струва.
sgoh
Тръпнем.
LordZombie
Да, добър е филма очакваше се.

Спойлер :







Шибания свещенник е върколак suicide.gif
Slash
Интересно ми е къде мога да си изтегля новите късометражни филмчета като получилия Оскар снощи La Maison en Petits Cubes и This Way Up, примерно? Още ги няма из торент тракерите. Все пак браво на Арената, че имат Vincent на Tim Burton. icon_headbang[1].gif
sgoh
Чак са се оляли с тоя Циганин-милионер dry.gif
Slash
Ами Doubt? Те го изкараха великия филм. Католик педофил, голям шок!! То е като китаец с купичка ориз. Интересно е направен, но се усеща че му липса нещо. Най-дразнят филми, които се правят само за Оскари. Толкова са изкуствени. Затова и не изгарям от желание да гледам The Reader.
sgoh
E те на Кейт Уинслет така или иначе рано или късно щяха да и дадат Оскар, ако ще и само за постоянство tongue.gif
pa®tci
Най-големия преебан в целата чалга е Мики Рурк, да му го тура на Леджър (да ме прощава).
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.