Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Обяви
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
prayer4eto
Зависи колко пари смяташ да отделиш ... whistle.gif
Gelu
Ами затва питам да видя колко още ще ми трябват, кажете цени аз ще ви кажа дали мога да дам толко/
Aggressive Perfector
^Китара можеш да си купиш за 50 и за 5000 лв. Зависи от китарата.
Gelu
Еми някоя за по-аматьори и да също си търся добро кубе...
Aggressive Perfector
Аматьорска китара с аматьорско кубе (каквито аз си взех предиии... сложи ги 2 години) струват нови към 200-300 лв общо. Може да търсиш и на старо. Виж в http://forum.muzikant.org/ . Пък и разгледай се - така ли няма музикален магазин в <там откъдето си>?!
Gelu
То остава и в столицата да няма laugh.gif Просто искам да съм подготвен
TerminalFrost
Продавам безжична система за китара T-Bone EWS 16GT, купена преди 3 месеца от http://www.thomann.de, и използвана само няколко пъти. Ето описанието от Thomann:

Тhe Т.Bone EWS 16GT - 16 channel UHF wireless system, diversity receiver, plug-in guitar transmitter, 16 switchable frequencies (863.125-864.875MHz), switchable mic/line input, adjustable squelch, XLR/jack output, external power supply (DC 12V/500mW), requires 1x 1.5V AAA battery. Includes 1mtr XLR output cable.



Нов, комплектът струва EUR95, а доставката от Германия е EUR30, което прави EUR125, т.е. 244.47 лева (валутен калкулатор).

Продавам го за 180 лева, и цената подлежи на лек коментар.

Системата е в отлично състояние, и работи добре за класа си. Намира се в София и може да се пробва, но мога да я пратя и по куриер с наложен платеж, като разходите са за купувача. Продавам я, защото не я ползвам.
prayer4eto
^ Караш ме да се замисля ... smile.gif
TerminalFrost
Ако искаш, ела да го пробваш, тъкмо ще се запознаем. За теб ще има отстъпка, ще ти го продам за 160.
TerminalFrost
Системата е продадена.
TerminalFrost
Продава се:



Ефектът е съвсем нов, пристигна преди няколко дни (20.02.2008) и е използван само веднъж. Върви в комплект с оригинален адаптер и книжка с инструкции. Поръчван е от http://www.thomann.de, и се продава за 55 Евро (107лв.). В Thomann струва 56 Евро БЕЗ доставката. Ефектът се намира в София, и може да се пробва при мен. Мога и да го изпратя с куриер, като разходите са за сметка на купувача.

Повече информация за ефекта има на http://www.thomann.de/gb/zoom_g1.htm
TerminalFrost
Безжичната система и процесора са продадени!
TerminalFrost
Продавам комплект (бридж и нек) пасивни адаптери ESP LH-100 в отлично състояние, свалени от китара ESP MH-100. Подходящи са за по-тежки стилове, имат мек и дълбок звук и много гейн. Продавам ги, защото имам навика да подменям адаптерите на всичките си китари със Seymour Duncan Invader. Цената е 130 лева за двата адаптера, и не се продават отделно. Намират се в София, но мога да ги изпратя и с куриер с наложен платеж и за сметка на купувача.
DarkRevenant
Марто а да те пребия? Аз защо не съм разбрал за зуумчето? smile.gif Малко съм офтопик, за което се извинявам... но не можах да се сдържа...
TerminalFrost
Поради стилови различия с групата, с която свиря, съм решил да направя нещо странично, и търся барабанист(ка) и клавирист(ка). Ще се свири инструментална музика - един опит за неокласически хеви метъл и прогресив, както и ще направим опит да изсвирим някои класически произведения на Моцарт, Бах и Вивалди. Репетициите ще бъдат веднъж седмично през уикенда, в репетиционната на Бисер - в Княжево. Всеки в групата ще има възможност за пълна изява, и се надявам да се получи нещо добро. За контакти - във форума, на ЛС или на и-мейл acid_martin@yahoo.com / martin@acidmartin.com. Възрастови ограничения няма.

Става дума за София.
gadabout
след три неуспешни групи се отказах от тая работа и започнах да правя музика сам,. Обаче тръпката зверски ми липсва и затова казвам:

Изпълнявам дълбоки дет вокали и/или високи такива (в които нямам толкова опит=>не звучат много добре). Идеалният вариант е дълбоки дет + чисти, защото мога и да пея чисто. Съответно търся група за дет метъл (къвто дойде), може и мааааааааалко по-мелодични стилове. Тел: 0886 835 826. София
По сериозно ще мога да започна през лятото.
Danny47
Продавам кардан за барабани Gibraltar!

Цена: 350лв.; GSM: 0898 56 54 54; Skype: dani_besnia;

СНИМКИ:

http://i89.photobucket.com/albums/k223/dan...ia/DSC01997.jpg

http://i89.photobucket.com/albums/k223/dan...ia/DSC01989.jpg

http://i89.photobucket.com/albums/k223/dan...ia/DSC01992.jpg

http://i89.photobucket.com/albums/k223/dan...ia/DSC01990.jpg
hardcore
здравеите та ние сме група мно в течение на обстоятелствата китариста ни напусна и сега сме без китарист ако има хора тук които се кефат на hardcore/beatdown нека пишат тук или на ЛС
InsArtTure
Аз съм фен и бих свирил с удоволствие, но по-скоро в студио, тъй като имам начални умения.
Gelu
Ние сме 2 (та може би и 3-ма) китаристи, търсим басист и барабанист. Стил - Progressive, Death, Doom..
InsArtTure
А вокал не ви ли трябва? Аз мога да ви свиря баса, но нямам бас китара.
gadabout
Цитат(InsArtTure @ May 23 2008, 12:27 PM) *
А вокал не ви ли трябва?
Gelu
Не. Барабани и бас само no.gif
hardcore
здравеите та сабирам група и си търсим басист става вапрос за софия стил-hardcore/brutal hardcore ако има желаещи да пишат тук или ЛС
Nimlot
Ами аз свиря с някои хора на китара по принцип съм ритъм, но понеже с едни момчета свирим прогресив рок, с други прогресив метъл, а аз винаги съм си мечтал да свиря в Хеви/пауър група с бързи рифчета от типа на Iced Earth с много "galloping" ако някой е навит да дрънчим да пише на ЛС wink.gif
TerminalFrost
Здравейте,

Група Acid Machine търси клавирист и вокалист, които да се справят добре в стиловете прогресив и хардрок/хевиметъл, както и да има залитания към класическа музика, блус и джаз. Групата е сравнително нова, но имаме доста голям опит като музиканти, и може да се каже, че вече сме се сработили.

Изискванията към кандидатите - приличен и адекватен стаж в правенето на музика и наклонности към класиката - Бах, Вивалди, Вагнер, Мусоргски, Албиони и Орф. В областта на хардрок / хевиметъла - Steve Vai, Joe Satriani, Dream Theater, Tony MacAlpine, CAB, Yngwie J. Malmsteen, Eric Clapton, Gary Moore, Bon Jovi и т.н.

Репетиците се провеждат в репетиционната, която се намира близо до кръстовището на булевард Христо Ботев и Пиротска в София, веднъж или два пъти седмично, през уикендите.

Възрастта и полът не са фактор. Барабанистът, басистът и аз (соло китара) сме на 31-33 години, а другият китарист е на 20. Изброените групи, изпълнители и композитори са ориентировъчни, а не задължителни.

За контакти - ЛС или и-мейл - acid_martin@yahoo.com.

Сайт на групата - http://www.acidmachine.com/
Danny47
Давам уроци по барабани. На 20 години съм и се занимавам с ударни инструменти от 11 годишен... завършил съм музикалното училище в София със същото. Както се досещате, през изминалите 3-4 години се занимавам само с комплект барабани. "Специализирал" съм се в рок и метъл музиката, свирене с две каси (кардан) и от скоро в "бласт-бийтовете" и екстремната музика като цяло. Уроците ще са за начинаещи, което ще рече въвеждане в основите на свиренето на барабани и малко елементарна теория (при необходимост). С желащите ще се занимаваме и с тежка музика, но с радост ще дам тласък на всеки, който иска да се развива и в други стилове... най-важното за мен е да го науча как да извлича информация сам за себе си или т.е. как да си бъде самоучител.

Взимам по 5лв. на час. Първият урок е безплатен! Телефон за връзка - 0898 56 54 54. Лек ден!
metal_mania
Значи с няклко приятелки решихме да направим рок банда, но не сме много наясно как да свирим на инструментите biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif всъщност незнаем изобщо biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Изклюително много ви се моля ако има някой който може да ни препоръча човек дето ще нинаучи да свирим на китара да пише. Също търсим и барабанист/ка от 13 до 17 години. МОЛЯ ВИ ПЕШЕТЕ! rolleyes.gif
ludspamer
Аве група не се прави туко така, не знаем как да свирим ама айде да напрайм група.
LordZombie
ъкхъм blink.gif
Aggressive Perfector
^ и ^^, баш на този етап е по-важно желанието.
Heidevolk
Цитат(metal_mania @ Oct 14 2008, 06:15 PM) *
барабанист/ка от 13 до 17 години.

Вие какво - ще копирате Hanson ли? laugh.gif
Megadeth
От кой град сте?!
idiot
Рок-метъл група търси басист и барабанист.(София) Кандидати от 16-20 години. За контакти skype: spibal
metal_mania
да бе ясно че не става толкова лесно ама ние супер много искаме да го направим и все отнякъде трябва да си се запчне все пак нали? happy.gif от София сме
RPAngelov
Търсим барабанист. Групата ни няма име. Аз съм басиста, а китариста е най-добрия ми приятел. Има само 1 проблем. Аз уча в чужбина, но когато съм в България си правим репетиции. Искаме да си намерим някой, който е сериозен (не професионалист, а сериозен!) с който да можем да си направим добре репетицийте... в крайна сметка всичко е за удоволствието, нали? smile.gif Ако някой е заинтересован... нека пише. От София сме. Възрастта не е важна (все пак да кажа, че и двамата сме на по 16), важно е да е симпатяга и да може да свири горе-долу и да се развива. Ние свирим от 2 години. Радваме се на интересната музика (слушаме предимно рок и метъл, но не ни е проблем да направим някой блус/джаз кавър). Стилът към който сме се ориентирали е нещо от рода на... Блек Сабат, но малко по-мрачно и агресивно. Който има интерес, нека ми пише. Ще му пратим и запис да се увери, че сме сериозни (не сме виртуози, но се учим и всичко правим само и единствено за кефа, ако някой си е поставил твърдо за цел да става известен може би няма да сме добра комбинация). Успех и здраве на всички!
MadHatter
Окей, благотворителна дейност за двама ентусиасти:

Издирва се барабанист с наклонности към viking/death/whatever-like-this-shit (кавъри на Ensiferum, Amon Amarth, Insomnium и вероятно авторски парчета). Засега налице има китарист и басист, ако някой въобще прояви някъв интерес - туй е скайпа на китариста (thedarkonebg).
prayer4eto
^ Тюуу, че не съм барабанист. sp_ike.gif Това е единият ентусиаст, а вторият? happy.gif
degrade
Търсим си басист- сериозен човек който да се присъедини към групата. В момента завършваме демо записи, за които да уточня, че се различават доста като стил от нещата които сме пуснали във myspace. Който ни харесва и иска да се присъедини и има сериозно отношение към музиката нека пише лично съобщение.
Info за бандата - http://www.myspace.com/breakpointbg
Vortex
Цитат(FuckMeJesus @ May 23 2003, 10:18 PM) *
heavy metal grupa si tursi vokal
920 06 12- velislav

Хей сега се регистрирах, ако може да каже някой дали още е валидно предложението? Да се кандидатирам нещо rolleyes.gif
ZerraX
Като гледам годината едва ли е whistle.gif

Цитат
Цитат(FuckMeJesus @ May 23 2003, 10:18 PM)
Twilightfall
Групата (ако е просъщестувала) навярно има множество концерти, албуми и DVD-та зад себе си. ;р
dearth
Хело еврибади!
Решихме да засвирим пак след 10 г пауза. Вокалът ни обаче е твърдо решил, че е пенсионер и затова ни трябва нов човек.

Изисквания: Ниска и плътна бленда, подобна на вокалите на Sentenced и Paradise Lost, възраст - между 20 и 30 г.

Не държим да се пее на репетиции, вокалите са ни нужни само на записа.

Басист ни е китаристът на Enthrallment, които са излизали на една сцена с доста известни световни имена и може да се заформи сериозно нещо при добър резултат на репетициите.
Скайп: chris_deadguy
GSM: 0888 64 28 10
Twilightfall
Enthrallment са големи, да.
Anwen
Има ли хора от Испания (Мадрид)? Некой желаещ за бира и дрънкане? Ако сте такъв рядък екземпляр, пишете на лични. drinks_drunk.gif icon_headbang[1].gif
CrazYyY_Boy
Здравеите, аз и моите приятели искаме да си направим група ни сме трима аз съм момче а те двете са момичета вокал. Та търсиме си китарист, басист и барабанист по възможност да свирят отдавна и доста добре и да са от София. Разбираме трудностите но сме готови на всичко да постигнеме целта си и по точно ние не мечтаем а кроим планове whistle.gif Благодаря за отзовалите се. Написах темата понеже не видях да има такава съжалявам ако съм се дублирал с някого. А за годините не се притеснявайте ние не сме много големи metal.gif drinks_drunk.gif drinks_drunk.gif
Twilightfall
Е, вие искате трите най-важни неща за една рок група. :О
CrazYyY_Boy
За контак с мен skype: spirit_931 За контакт с вокалистката Ками skype: xxx-machtiges_konigreich-xxxЕми кво да направя whistle.gif аз съм от скоро в тяхната група и така те само текстове са писали до момента пък и аз мисля че ще съм беквокал icon_headbang[1].gif
CrazYyY_Boy
И все пак винаги се почва от някъде.
Neurosis
и все пак какво свирите,за да дойда и да ви наритам задниците от свирене wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.