Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: SENTENCEDse razpadat!!!
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
Blackhearted_Angel
thumbdown.gif 4uhte li za towa mad.gif mn mrazq kato stawa taka,ima li fenowe na grupata wyw foruma i za6to spored metal grupite se razpadat?
Mort
В повечето случаи заради пари (не че в метъла те са много) или заради егоизма на някой от групата, който е решил, че е по-добър и велик от останалите и забрява, че гробищата са пълни с незаменими хора... Има и случай, в които просто групата се е изчерпала и това, че се разделят не е толкова лошо. Първо че си остават приятели и второ престават да мъчат феновете си със скапана музика. Колко групи се сещам само, които спокойно могат да напуснат сцената и да престанат да се излагат и да скапват това което са сътворили досега.
Apocalyptic City
Гадно е да се чуе, пък и като се има предвид, че са ми любимци,
но все пак Mort е прав - няма смисъл да ни мъчат с нещо скапано,
а примери много за изчерпана отвсякъде група.
Важното е, че записаха името си в историята с прекрасни творби, носещи удоволствие.
Angermeans
Прочети цялото съобщение на сайта им и ще разбереш. Според мен е правилното решение за една банда, след като вече кефа от свиренето не е както преди и новите идеи стават все по-малко свежи.

Ако и последният албум на Sentenced не разочарова, то те ще напуснат сцената без дори един лош албум. На това му се вика край със достойнсво !
Blackhearted_Angel
Da taka e praw si.Po-dobre da sprat dotuk,makar i towa da e mn jalko,za6toto (ne sum im koi znae kakwa fenka,no...)naistina bqha mn dobra grupa.Wypreki 4e mn obi4am Dimmu Borgir mislq 4e i te wyrwqt natam.towa naistina e mn bolezneno za men,no pyk ima mn drugi bandi koito zaslujawat da pokajat sebe si...Grupite kato Metallica sega tr prosto da sprat(izwinqwam se na fenowete im!)-taka mislq az...Frozen na SENTENCED mislq 4e 6te ostane w iztoriqta na metala,kakto i Crimson wsy6nost guitar.gif
Angermeans
Според мен Down бие и двата изброени от теб албума wink.gif

Аз иначе това лято сериозно съм решил да се замъкна на някой от фестивалите (Wacken, Summer Breeze, Dynamo, Waldrock...) като ще гледам Sentenced специално задължително да ги гледам.
Ако някой друг също има някакви подобни планове - да свирка wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.