Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: TheOtherSide magazine
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
xskacorex
САМОИЗТРИТО!!!

Ще кажа само, независимо от всичко, КУПУВАЙТЕ СИ СПИСАНИЕТО...редовно!
SepulTeraHead
Ами ако пишат за някоя група която ме интересува - може.
Но това определено не са The Gathering...
Peter
[UHA]FLIPER otkaza me da si go kupq... tongue.gif
Edno vreme ima6e XAOS... to si be6e Nomer edno. Mnogo me kefe6e faktut, 4e ima6e po ne6to i za Hardcore-a, a ne samo za Metal-a. Za6to po dqvolite go sprqha? Kvo im pre4e6e da si go vurnat na bulgarski samo za BG pazara... sad.gif brickwall.gif
SepulTeraHead
Те не пишат ли сега същите хора в Про-Пок и Ритъм????
Peter
hm... nqmam ideq... no ne sum vijdal i kjoravo material4e za Punk-a ili Hardcore-a...
Bitango
Какво значи "списание", да не би същото като "форум" - имам в предвид кавичките.
Ако не ти харесва, дай да взема да ти върна трите лева? Щото за разлика от вашия смешен "сайт" ние си взимаме интервютата сами и в повечето случаи по телефона. Ние не преписваме. Ние не работим за Хаос и Про-Рок. И ако сте били внимателни през последните няколко години, щяхте за забележите един апокрифен фензин THE OTHER SIDE, щяхте да забележите FORLORN MAGAZINE... и щяхте да знаете кои сме.
Не ме притеснява, че ни плюят. За нас това е добре. Това значи, че ни знаят.
Да, има печатни грешки, има снимки с неидеално качество... но това е в резултат на скромния бюджет, с който разполагаме. Ние нямаме парите на ХАОС (които профукаха с лека ръка), нямаме рекламодатели. Но го правим, защото искаме да има нещо в България. Защото това ни прави кеф и защото можем наистина да говорим по телефона с музиканти от KREATOR, SODOM, DIMMU BORGIR, VITAL RAMAINS... А не всеки да си хленчи че в "тая забутана държава нищо не става"... Става. И ще става.
И вие или ще сте с нас, или ще си останете в селото.
Bitango
Цитат
Критика!


Пише се увеличавам, ако трябва да говорим за грешки.

Оfормлението: да ти дам щайгата, с която разполагаме и софтуера и да видим ти какво ще направиш? Нищо няма да направиш. Снимките са с добро качество и резолюция, просто за да се експонират, преди това минават през принтер. Няма какво да ти обяснявам. Не се получи идеално, но не е и зле.
Списанието и занапред ще бъде черно-бяло и това е неговата концепция.
Интервютата са изцяло наши, все пак ти благодара, че "стаат"...
Ти колко ревюта си написал, че да ми казваш аз как да пиша? Прати ми на мейла 2-3 актуални твои ревюта, може и за сътрудник да те вземем.
И ако някой иска да има PUNK или HARD CORE... Хм, да си направи списание за PUNK и HARD CORE. Стига са се присламчвали към METAL сцената. Подават си касетите в метъл шоповете, не можеш да се допредиш от тях до предаванията по радиото и телевизията... Нали са "unitedandstrong" - да си направят един zine.
RAPTOR
Заслужавате уважение дори само заради опита си да направите нещо. Стискам ви палци, защото ми е мъчно като гледам как "В таз държава нищо не става", как се изнизват хората от тука и най-вече, че и аз съм един от тях sad.gif
Знам колко е трудно да си в конкуренция с някой, без да имаш финансовата възможност, но да имаш хъса и желанието да продължиш.
Това, че [UHA]Fliper е реагирал малко пресилено никой не може да му го отрече rolleyes.gif . Но мисля, че и той като мен се радва на всичко българско, да не говорим за списание за метъл. Сигурно е станал в 5.30 сутринта, за да си го купи!
Bitango
Няма значение. Звучи някак си странно. 10 реда оплюване и после изписано с големи букви "купувайте го редовно" (стига да излиза, естествено).
Би било редно, лично аз да го дам за рецензия в този сайт, но за съжаление, никой от вас не е контактувал с мен. Винаги сме били готови да сътруднчим с когото и да било.
Ако се обърне внимание на ревю секцията, ще забележищ, че обръщаме достойно внимание на българските гупи, фензинове и т.н.
Не съм обиден на никого, просто, като истински металист, не мога да си сдържа простотията да не покажа среден пръст. такъв съм си. като гледам, тук има и пънкари, така че, ще ме разберат.
Warrior Of Ice
Цитат
като истински металист, не мога да си сдържа простотията да не покажа среден пръст
- ако на всяка критика така реагирате... unsure.gif
Bitango
Цитат
- ако на всяка критика така реагирате...


това не е критика, това си е чиста проба оплюване на лична основа. така е, като преди няколко месеца аз от своя страна се изказах за този "форум" - прошка няма. пък и не ми дреме. списанието се купува достатъчно и въпреки тази "реклама", която май ще се окаже доста полезна. аз пък ще взема и ще сложа даже връзка към форума от сайта на списанието. само дето тия регистрации са безкрайно досадни. lamo.gif
SepulTeraHead
Цитат
само дето тия регистрации са безкрайно досадни

Ами налага се.
xskacorex
Цитат(Bitango @ Jul 14 2003, 02:56 PM)
Няма значение. Звучи някак си странно. 10 реда оплюване и после изписано с големи букви "купувайте го редовно" (стига да излиза, естествено).
Би било редно, лично аз да го дам за рецензия в този сайт, но за съжаление, никой от вас не е контактувал с мен. Винаги сме били готови да сътруднчим с когото и да било.
Ако се обърне внимание на ревю секцията, ще забележищ, че обръщаме достойно внимание на българските гупи, фензинове и т.н.
Не съм обиден на никого, просто, като истински металист, не мога да си сдържа простотията да не покажа среден пръст. такъв съм си. като гледам, тук има и пънкари, така че, ще ме разберат.

Виж, въобще не съм го казал това с упрек. Аз редовно ще Ви купувам и това е, независимо от всичко, а критиките идват от съпоставката Ви с едно друго метъл списание.
SepulTeraHead
Значи за мен е много важно нещо да изглежда добре. А по този показател ХАОС разбиваше и западните издания. Просто беше върхът.
А и пишеха доста за Хардкор което мене лично ме кефеше.
xskacorex
Виж, много съжалявам ако съм Ви убидил, но това е личното ми мнение (и аз държа на него). Няма да си променя позицията, това, че може да не съм се изразил точно както трябва е друг въпрос и пак ще ти кажа, съжалявам ако съм Ви убидил. А сега по въпростите:

Цитат
Ако не ти харесва, дай да взема да ти върна трите лева?

Не благодаря, не съм за трите лева. А и както казах ще Ви купувам редовно.

Цитат
Щото за разлика от вашия смешен "сайт" ние си взимаме интервютата сами и в повечето случаи по телефона. Ние не преписваме.

Първо, защо си писал "смешен сайт", то той още не е пуснат, откъде разбра, че е смешен?! Уважавам Ви, че правите това... Но и ние като вас имаме възможност да взимаме интервюта по телефона с чужди групи... Имахме възможност да вземем интервю по телефона със Secret Sphere... И забележи, офертата от WIZARD дойде преди да видят самия сайт. Съжо имаме възможност да взимаме интервюта от български групи...по телефона и наживо. А относно това "ние не преписваме", ами и ние също не преписваме, а превеждаме, или за теб няма разлика от преписване и превеждане?!!

Цитат
Да, има печатни грешки, има снимки с неидеално качество... но това е в резултат на скромния бюджет, с който разполагаме.

Не отричам, че нямате пари, никой ги няма. И ние нямаме кинти, ама ги събираме, трябва да даваме по 10 лева всеки месец за този, както ти го нарече "форум" и го правим, макар и трудно. Сега като дайде сайта ще трябва да дадем още около 40$ за домейн, ама не с е оплакваме. Дори нямаше да спомена за пари ако ти не беше го направил. И все пак си мисля, че правописните грешки не зависят от бюджета. И не ме е срам ( то няма и закакво ), да кажа, че писах до екипа на списанието с молба да стана нещо като редактор, в смисал такъв, да редактирам материалите от грешки... Но стига толкова!

Цитат
Списанието и занапред ще бъде черно-бяло и това е неговата концепция.

Това просто не го знаех.

Цитат
Ти колко ревюта си написал, че да ми казваш аз как да пиша? Прати ми на мейла 2-3 актуални твои ревюта, може и за сътрудник да те вземем.

Първо, аз не ти казвам как да пишеш ревюта, а и аз самия не съм писал досега. Просто изразявам личното си мнение, ако кажа, че не сте професионалисти и затова не са идеални ревютата, ще ми се разсърдите, затова остава да кжа: "Има време, всичко ще се изглади постепенно"

Цитат
Това, че [UHA]Fliper е реагирал малко пресилено никой не може да му го отрече  . Но мисля, че и той като мен се радва на всичко българско, да не говорим за списание за метъл. Сигурно е станал в 5.30 сутринта, за да си го купи!

Въобще не съм се изказал пресилено, това си е личното ми мнение и точка. Прочетете началото на поста... И не, не станах в 5 и 30 smile.gif купих си го към 2 следобяд. И то още в първите дни като излезе.

Цитат
10 реда оплюване и после изписано с големи букви "купувайте го редовно" (стига да излиза, естествено).

Пак повтарям, това НЕ Е оплюване. А лично мнение... И естествено, че излиза естествено smile.gif

Цитат
това не е критика, това си е чиста проба оплюване на лична основа.

Ха-ха, как можа да го кажеш, каква лична основа, та аз за първи път ти срещам ника. Стига глупости, това си е критика, ама стига съм повтарял едно и също.

Цитат
така е, като преди няколко месеца аз от своя страна се изказах за този "форум" - прошка няма.

Къде си се изказал за "форума", кога, какво си казал, въобще не знам и критиките ми нямат нищо общо с това.

Цитат
аз пък ще взема и ще сложа даже връзка към форума от сайта на списанието. само дето тия регистрации са безкрайно досадни

И аз ще сложа линк към сайта на списанието и то ще е линк с ревю, засега бяха само 2 сайта с тази превилегия - на Про-Рок и на Автора.Ком, но след излизането на Вашето списание няма как вече да не са 3.

Това беше от мен. Съжалявам, че се включвам толкова късно в разговора, но съм затрупан с работа, която чака.
xskacorex
Само да добавя, че съм разпространявал новината за списанието, което говори, че нямам нищо против -> http://forums.techbg.com/index.php?showtopic=2009 + това сложих новина и тук. И на близки казах.
Изтрих си мнението, защото много хора ме нападнаха, че ви плюя!
Peter
Цитат(Bitango @ Jul 14 2003, 05:32 PM)
И ако някой иска да има PUNK или HARD CORE... Хм, да си направи списание за PUNK и HARD CORE. Стига са се присламчвали към METAL сцената. Подават си касетите в метъл шоповете, не можеш да се допредиш от тях до предаванията по радиото и телевизията... Нали са "unitedandstrong" - да си направят един zine.

Nokoi NIKOGA NE e iskal da se prislam4va kum Metal scenata... Ako nqkoi ne e zabelqzal po-underground scena ot HC/Punk-a nqma, nas ne ni vurtqt po MTV i MM (po MM se se6tat ot vreme na vreme za6toto Vasko e fen).
A kakvo ti pre4i prodajbata na MC-ta i CD-ta na Punk i Hardcore bandi v Metal magazinite? Vse pak tazi muzika e naso4ena kum po-razli4na auditoriq ot Metal-a. Ako horata si kupuvat kaseti i CD-ta na BG HC/Punk bandi, to tova e za6toto scenata ni e na dosta dobro nivo i tova sa ni go kazvali hora ot New York(mekata na Hardcore-a).

Ako Metal muzikata v BG e ka4estvena ne vijdam kakuv problem 6te i bude Hardcore/Punk scenata...
Peter
A i o6te ne6to...
Na koq ot podgrqva6tite grupi, koito uspqha da svirqt na nesustoqliq se koncert na Anthrax publikata se izkefi nai-mnogo? Mai na LAST HOPE -> Sofia City HardCore. Komentarut e izli6en.
Crafter
МЕТЪЛИ ПЪНКОВЕ И СКИНОВЕ ЗАЕДНО! Знам че не харесвате скиновете, ама тва си е ваш проблем!
Bitango
Цитат(Sturmfuhrera @ Jul 17 2003, 12:46 AM)
МЕТЪЛИ ПЪНКОВЕ И СКИНОВЕ ЗАЕДНО! Знам че не харесвате скиновете, ама тва си е ваш проблем!

Всъщност, не ви обръщаме внимание. А ако на метъл концерт провите "Oi!" ще ядете "бOi!". иначе, лично аз нямам нищо против скиновете, които идват на концерти и се забавляват заедно с останалите. Стига да не се заяждат с нашите хора (както беше на Приморско).
Колкото до THE OTHER SIDE: нацизмът няма място там. Това не е политическо списание.
Bitango
Цитат(Peter @ Jul 16 2003, 11:44 PM)
A i o6te ne6to...
Na koq ot podgrqva6tite grupi, koito uspqha da svirqt na nesustoqliq se koncert na Anthrax publikata se izkefi nai-mnogo? Mai na LAST HOPE -> Sofia City HardCore. Komentarut e izli6en.

а кои се кефеха? май че бяха метълите? виж какво, нямам нищо против в нашето списание да има материали за punk и hard core по принцип. но това е списание за METAL. пише се от хора, които си имат поне малка представа от този стил. аз от hard core не разбирам. какво да пиша? да се излагам ли? ако се сещаш, в хаос имаше хора, които специално се занимаваха със този стил.
между другото, чат-пат получаваме по някой промо материал на punk и hard core банди. стараем се да ги оценим по достоинство, без да ги насираме (примерно, защото това не ни е любим стил). всъщнодт, аз от punk схващам малко повече, но душата ми е в метъла.
сега, незнам дали се сещаш за моята разпаднала се вече банда DISTORTED REALITY, но барабанистът ни си е хардкораджия и това за нашата група, свиреща death metal, беше от голяма полза... сега той свири в няколко софийски hard core банди и се радвам, че се реализира успешно.
в следващия брой трябваше да има интервю с Billy Milano. човекът се обади, обаче помоли да направим интервюто друг път, и не се обади повече. жалко. но пък нали в про-рок има интервю с него.
Peter
Oi! = Music For The Working Class

Pro4etete tazi statiq: http://unitedandstrong.hit.bg/statii/skinheads.htm za da razberete ot kude idvat istinskite skinheads i Oi! muzikatai 4e v na4aloto te ne sa imali ni6to ob6to s fa6izma i nazizma.
Bitango
Цитат([UHA)
FLIPER,Jul 16 2003, 05:39 PM] Само да добавя, че съм разпространявал новината за списанието, което говори, че нямам нищо против -> http://forums.techbg.com/index.php?showtopic=2009 + това сложих новина и тук. И на близки казах.
Изтрих си мнението, защото много хора ме нападнаха, че ви плюя!

да заровим томахавките. с конфронтация нищо няма да постигнем. прав си за много кусури. благодарим за критиката. не че искам да те поучавам "относно занаята", но избягвай крайните мнения. особено, ако си част от някаква медия, а в случая Metal World е такава. дълго мога да говоря, особено за писането на ревюта. понякога се налага да оценяваш неща които не ти харесват, и още по-зле: да рецензираш неща, които са правени от твои приятели и не ти харесват, но те е страх, че като кажеш, че не ти харесва, те ще ти се обидят. и винаги търсиш някакъв компромис, така че, хем да кажеш мнението си, хем да няма обидени. най е лоша ситуацията с българските демо записи. качеството наистина рядко е добро, въпреки че има някои проблясъци. ако пък кажа, че е супер, а хората се вържат, започнат да го изпращат по разни лейбъли и зинове в чужбина... естествено от там ще ги насерат а нашата група ще стане за смях и дълго няма да пробие, дори да запише нещо по-добро. една група ми се оплака от такъв проблем. пращали гадно демо насам-натам, и сега, когато имат по-добро демо, никой не им обръща внимание...
Peter
Bitango nqmam ni6to protiv spisanieto vi, dori se radvam, 4e ima hora koito se opitvat da napravqt ne6to gradivno, a ne samo da pljuqt nalqvo i nadqsno.

A 6to se otnasq do LAST HOPE i u4astieto im predi Anthrax: tova samo pokazva, 4e muzikata im e ka4estvena i me kara da se zamislq za nivoto na Metal scenata v BG sprqmo tova na Hardcore scenata...

No naistina nqma smisul da sporim na tazi tema. Vajnoto e 4e nqkoi vse pak se opitva da napravi ne6to hubavo i vi pojelavam uspeh offtopic.gif

P.S.: I nqma nujda da "nasirate" revjutata za HC/Punk albumi (nai-malkot oza6toto kakto ti kaza ne razbirate ot tezi stilove...) wink.gif
Bitango
Цитат(Peter @ Jul 17 2003, 01:30 PM)
A 6to se otnasq do LAST HOPE i u4astieto im predi Anthrax: tova samo pokazva, 4e muzikata im e ka4estvena i me kara da se zamislq za nivoto na Metal scenata v BG sprqmo tova na Hardcore scenata...

P.S.: I nqma nujda da "nasirate" revjutata za HC/Punk albumi (nai-malkot oza6toto kakto ti kaza ne razbirate ot tezi stilove...) wink.gif

Когато бяхме xerox lay-out, за нас пишеше един полупънкар (казвам "полу", защото другата му половина беше грайндкорска). Пишеше много яки ревюта, ама като всички пънкари, излезе несериозен и от две години не ми се е обаждал. У!
Признавам, че hard core сцената се развива доста успешно. Ние се опитваме да постигнем нещо подобно. Направихме два що годе успешни metal концерта през март и април, двата с чуждо участие. Замислили сме още неща наесен (с песен). Има няколко български metal банди, които ще пробият в най-скоро време навън.
Но като казах "да си направят списание" - това беше нещо като закачка. Ами такава сцена си направиха, едно списание ли не могат да направят за hard core, punk, та дори и nu metal? между другото, имаше един punk фензин от Стара Загора, NEVER AGAIN се казваше, издателят обеща да ми го прати преди 2-3 години и още си чакам (вече не помня, дали тогава разменяхме?)... пънкарска му работа.
иначе, за следващия брой ще трябва да пиша ревю на едни пънкари, албумът е с кавъри на rock'n'roll парчета от 50-те. и съвсем не мисля да ги оплювам.
Peter
Цитат
такава сцена си направиха, едно списание ли не могат да направят за hard core, punk, та дори и nu metal?


Neo metala nqma ni6to ob6to s Hardcore-a i Punk-a!!!

A kolkoto do spisanieto, ami nie v scenata taka i taka si4ki ob6to vzeto se znaem i novinite se razprostranqvat ot usta na usta wink.gif Puk i po-vajno spored men e da ima koncerti, a spisanie... hm, nali si imame United & Strong smile.gif

Цитат
между другото, имаше един punk фензин от Стара Загора, NEVER AGAIN се казваше, издателят обеща да ми го прати преди 2-3 години и още си чакам (вече не помня, дали тогава разменяхме?)... пънкарска му работа.


Izdatelqt da ne se kazva slu4aino Ivailo Ton4ev?

Цитат
Признавам, че hard core сцената се развива доста успешно. Ние се опитваме да постигнем нещо подобно.


Spored men razlikata idva ot publikata i ideite, koito se vlagat v muzikata, pri HC/Punk-a i Metal-a te sa dosta razli4ni...
xskacorex
Bitango поставям ти една бойна задача...напиши ревю на сайта на "Другата страна"... Да е дълго долу-горе толкова:

Цитат
Сайтът на списание "Про Рок" Ви очаква. В него можете да намерите материали, които не се успели да намерят място в някои от броевете, а също и такива, които са били публикувани. Там ще имате възможността да прочетете и последните новини около праведната музика. Ще имате и шанса да се насладите на един метълски дизайн, да свалите някоя песен, да си поговорите с авторите от списанието и с феновете във форумите... Можете да се регистрирате в мейлинг листата и да получавате последните новини по електронната поща. Въобще не му мислете, пускайте инернета и веднага в www.pro-rock.net, вратите са отворени 24 часа в денонощието. Заповядайте!
Bitango
Цитат([UHA)
FLIPER,Jul 19 2003, 11:25 PM] Bitango поставям ти една бойна задача...напиши ревю на сайта на "Другата страна"... Да е дълго долу-горе толкова:

Цитат
Сайтът на списание "Про Рок" Ви очаква. В него можете да намерите материали, които не се успели да намерят място в някои от броевете, а също и такива, които са били публикувани. Там ще имате възможността да прочетете и последните новини около праведната музика. Ще имате и шанса да се насладите на един метълски дизайн, да свалите някоя песен, да си поговорите с авторите от списанието и с феновете във форумите... Можете да се регистрирате в мейлинг листата и да получавате последните новини по електронната поща. Въобще не му мислете, пускайте инернета и веднага в www.pro-rock.net, вратите са отворени 24 часа в денонощието. Заповядайте!

защо трябва да правя рецензия на сайт, който аз правя? пък и не съм напълно доволен, имам още много идеи за този сайт, а все не успявам да ги въплътя...
Warrior Of Ice
Ами нали ще слагаме линк към сайта ви - по-добре ти напиши няколко думи, които да звучат на място, отколкото ние да напишем някаква простотия smile.gif.
xskacorex
Възлагам задачата да се напишат ревюта на сайтовете на Про Рок, Другата страна, Сцената, MetalFist
Bitango
А, ясно. Ама то ще звучи като самореклама. Не е ли по-добре аз да направя рецензия на някой от тези сайтове, пък на THEOTHERSIDE.bol.bg някой друг да му направи? Иначе, бих могъл да напиша 2-3 изречения за нашия си сайт, ама нали знаеш, всеки си хвали стоката. rolleyes.gif
xskacorex
Pishi za drugite sajtove, pyyk ako iskash i za vashiq napishi neshtichko
Bitango
Като се върнем от Сърбия...
Bitango
Цитат
Официалният уеб-сайт на новото екстремно списание, създадено специално за феновете на тежката музика, като максимално внимание е обърнато на по ъндърграунд ориентираните групи. Списанието "TheOtherSide" е сравнително доста по-ново и затова е съвсем възможно на сайта да намерите информация, която не е побликувана в него. Уеб-сайтът не блести с някаква изящна визия, която да грабне окото и да допринесе за удоволствието от разглеждането му, но предполагам това се дължи на ниският бюджет на екипа! Иначе медията "ТheOtherSide" се старае да информира феновете редовно... Вие купете, прочетете и сами преценете!


Хехе, току що го видах това. Защо ме караш тогава да му пиша ревю? Вие се справяте добре.
Моля, това което пиша, да не се приема като заяждане, просто искам да дам пояснения. Иначе, моля ревюто да остане каквото е (естествено, ако сайтът претърпи развитие, актуализирайте го).
Има някои неточности, но това не кахър. Значи, THE OTHER SIDE хич не е ново издание. През 2000-2001 г. бяха издадени 4 броя на newsletter със същото име. После се появи сайтът THE OTHER SIDE, който бе замислен като българоезична версия на FORLORN magazine (http://forlorn.search.bg), но по-късно се разви като самостоятелен проект. Идеята бе да бъде webzine и той е такъв. В него са включени материали, както от FORLORN, така и от неизлезлите броеве на THE OTHER SIDE (живеем в България, все пак). Но ето че дойде и печатната версия, екипът реши да използва същото име, базирайки се на традициите на ъндърграунда.
Желанието ни е да помагаме на българските групи и го кравим доколкото можем. Семплият дизайн на сайта се дължи единствено на концептуалното виждане на webmaster-а. Концепция, мразя шарениите, особено що се отнася за Metal. Предстоят още неща за този сайт, той търпи постоянно развитие.
xskacorex
@Bitango к'во става с втори брой на 'Другата страна'! Ще се появява ли скоро на пазара и можем ли да очакваме ревю за Metal World?
Bitango
Цитат(Abbath @ Dec 5 2003, 11:37 PM)
@Bitango к'во става с втори брой на 'Другата страна'! Ще се появява ли скоро на пазара и можем ли да очакваме ревю за Metal World?

преди да се появи на пазара, трябва да бъде отпечатан... аз лично, дописвам последните си материали за него. е, има да го странираме, но мисля, че ще свършим бързо.
апропо, сменихте ли линка към theOtherSide.dir.bg? (имам в предвид новия адрес)
Warrior Of Ice
Цитат
апропо, сменихте ли линка към theOtherSide.dir.bg? (имам в предвид новия адрес)


Готово е! smile.gif
mettal
[quote=Abbath,Jul 16 2003, 10:40 AM] Виж, много съжалявам ако съм Ви убидил, но това е личното ми мнение (и аз държа на него). Няма да си променя позицията, това, че може да не съм се изразил точно както трябва е друг въпрос и пак ще ти кажа, съжалявам ако съм Ви убидил. А сега по въпростите:

[quote]Ако не ти харесва, дай да взема да ти върна трите лева?[/quote]
Не благодаря, не съм за трите лева. А и както казах ще Ви купувам редовно.

[quote]Щото за разлика от вашия смешен "сайт" ние си взимаме интервютата сами и в повечето случаи по телефона. Ние не преписваме.[/quote]
Първо, защо си писал "смешен сайт", то той още не е пуснат, откъде разбра, че е смешен?! Уважавам Ви, че правите това... Но и ние като вас имаме възможност да взимаме интервюта по телефона с чужди групи... Имахме възможност да вземем интервю по телефона със Secret Sphere... И забележи, офертата от WIZARD дойде преди да видят самия сайт. Съжо имаме възможност да взимаме интервюта от български групи...по телефона и наживо. А относно това "ние не преписваме", ами и ние също не преписваме, а превеждаме, или за теб няма разлика от преписване и превеждане?!!

[quote]Да, има печатни грешки, има снимки с неидеално качество... но това е в резултат на скромния бюджет, с който разполагаме.[/quote]
Не отричам, че нямате пари, никой ги няма. И ние нямаме кинти, ама ги събираме, трябва да даваме по 10 лева всеки месец за този, както ти го нарече "форум" и го правим, макар и трудно. Сега като дайде сайта ще трябва да дадем още около 40$ за домейн, ама не с е оплакваме. Дори нямаше да спомена за пари ако ти не беше го направил. И все пак си мисля, че правописните грешки не зависят от бюджета. И не ме е срам ( то няма и закакво ), да кажа, че писах до екипа на списанието с молба да стана нещо като редактор, в смисал такъв, да редактирам материалите от грешки... Но стига толкова!

[quote]Списанието и занапред ще бъде черно-бяло и това е неговата концепция. [/quote]
Това просто не го знаех.

[quote]Ти колко ревюта си написал, че да ми казваш аз как да пиша? Прати ми на мейла 2-3 актуални твои ревюта, може и за сътрудник да те вземем.[/quote]
Първо, аз не ти казвам как да пишеш ревюта, а и аз самия не съм писал досега. Просто изразявам личното си мнение, ако кажа, че не сте професионалисти и затова не са идеални ревютата, ще ми се разсърдите, затова остава да кжа: "Има време, всичко ще се изглади постепенно"

[quote]Това, че [UHA]Fliper е реагирал малко пресилено никой не може да му го отрече  . Но мисля, че и той като мен се радва на всичко българско, да не говорим за списание за метъл. Сигурно е станал в 5.30 сутринта, за да си го купи! [/quote]
Въобще не съм се изказал пресилено, това си е личното ми мнение и точка. Прочетете началото на поста... И не, не станах в 5 и 30 smile.gif купих си го към 2 следобяд. И то още в първите дни като излезе.

[quote]10 реда оплюване и после изписано с големи букви "купувайте го редовно" (стига да излиза, естествено). [/quote]
Пак повтарям, това НЕ Е оплюване. А лично мнение... И естествено, че излиза естествено smile.gif

[quote]това не е критика, това си е чиста проба оплюване на лична основа. [/quote]
Ха-ха, как можа да го кажеш, каква лична основа, та аз за първи път ти срещам ника. Стига глупости, това си е критика, ама стига съм повтарял едно и също.

[quote]така е, като преди няколко месеца аз от своя страна се изказах за този "форум" - прошка няма.[/quote]
Къде си се изказал за "форума", кога, какво си казал, въобще не знам и критиките ми нямат нищо общо с това.

[quote]аз пък ще взема и ще сложа даже връзка към форума от сайта на списанието. само дето тия регистрации са безкрайно досадни[/quote]
И аз ще сложа линк към сайта на списанието и то ще е линк с ревю, засега бяха само 2 сайта с тази превилегия - на Про-Рок и на Автора.Ком, но след излизането на Вашето списание няма как вече да не са 3.

Това беше от мен. Съжалявам, че се включвам толкова късно в разговора, но съм затрупан с работа, която чака. [/quote]
Kato ti 4eta mnenieto,ne mislq,4e si nai-podhodqshtiqt 4ovek za redaktor na spisanieto.... wink.gif
Deicide
Цитат
Kato ti 4eta mnenieto,ne mislq,4e si nai-podhodqshtiqt 4ovek za redaktor na spisanieto....


mettal
ti wuobshte chel li si spisanieto mat.gif

PEACE icon_headbang[1].gif
mettal
Цитат(Deicide @ Dec 9 2003, 02:46 PM)
Цитат
Kato ti 4eta mnenieto,ne mislq,4e si nai-podhodqshtiqt 4ovek za redaktor na spisanieto....


mettal
ti wuobshte chel li si spisanieto mat.gif

PEACE icon_headbang[1].gif

Suvsem slu4aino si go kupih v denq,v koito izleze...zashto?
Deicide
smqtam che Bitango e perfekten za redaktor na spisanieto, zashtoto ima golqm opit i znae kak da pishe. poznawam go lichno i sme si goworili (i pili) dosta puti i smqtam che razbira strashno mnogo ot muzika i ot towa s koeto se e zahwanal icon_headbang[1].gif
mettal
Цитат(Deicide @ Dec 10 2003, 05:55 PM)
smqtam che Bitango e perfekten za redaktor na spisanieto, zashtoto ima golqm opit i znae kak da pishe. poznawam go lichno i sme si goworili (i pili) dosta puti i smqtam che razbira strashno mnogo ot muzika i ot towa s koeto se e zahwanal icon_headbang[1].gif

Hubavo... :)Da sum spomenal neshto po toq vupros???
Deicide
icon_headbang[1].gif
mettal
Цитат(Deicide @ Dec 11 2003, 09:36 AM)
Цитат
Kato ti 4eta mnenieto,ne mislq,4e si nai-podhodqshtiqt 4ovek za redaktor na spisanieto....




towa ako ne e spomenawane po tozi wupros togawa kakwo e ???????? icon_headbang[1].gif

A slu4aino da zabelqza kogo zitirah?
Deicide
sorry moq greshka brickwall.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.