Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Enslaved - Isa
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
2Cool4U
Изтеглих си последният албум на Enslaved и останах приятно очарован. Не слушам Black, освен Burzum и Bathory, така че не съм запознат много със стила. Въпреки това албума ми се струва доста приятен с тея прогресив елементи. Кажете какво мислите за групата и/или албума.
_SiegfrieD_
По принцип не харесвам дори и по-ранните неща на групата,а този албум дори не го издържах докрай.Точно прогресив елементите никога не са ми били по вкуса.
Almanah
Въпреки от добрите отзиви по всички възможно места за музика, аз не мисля, че този албум може да се определи като добър. харесвам старият период на групата.
Feanor`
По-консервативните блек метъл фенове го отричат, но за мен албумът е разнообразен,епичен,музикантски, новаторски и смел... може би най-добрият им. От половин година не ми е омръзнало да го слушам. Всеки път преоткривам нещо ново, което не съм забелязал преди. Мисля, че прогресив и траш мотивите са адаптирани много добре към стила на групата.
Enslaved - Isa - icon_headbang[1].gif super.gif wub.gif
Angermeans
Албумът е много добър, но за мен лично предишният, "Below the Lights", си остава по-добър... може би най-добрият Enslaved заедно с "Hordane's Land" и "Vikingligr Veldi".
Everblack
Като цяло не са ми от любимите групи, но в ранния викинг период имат доста добри неща. Vikingligr Veldi е любимия ми албум... Но сега с тези прогресив елементи някак си не ми допадат много...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.