Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Audioscrobbler
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Wolfheart
^Честит да ти е! Със здраве да си го полваш! Честит да и е този на Lanfear.
lodborg
Metallica отново доминират отчетливо на върха на седмичната класация. След тях идват Iron Maiden, Kamelot и Blind Guardian. При песните "Inflikted" на братя Cavalera се намира на първо място, следвана от няколко Wintersun-ски бичкии.
One Shot
Цитат(Wolfheart @ Jun 4 2005, 01:18 AM) *
От тука се регистрирате:

http://www.audioscrobbler.com

От тука си дръпвате плъгин за Winamp:

http://www.audioscrobbler.com/download.php...hp?downloadid=8

Audioscrobbler създава профил с вашите музикални предпочитания, използвайки плъгин за вашия плеър. Плъгина праща името на песента, която слушате в момента към сървъра. Всеки регестриран потребител има страница на сайта, където се показва статистика за най-слушани песни и изпълнители.

моят профил е:

http://www.audioscrobbler.com/user/deadleaves/

И к'ва е целта и ползата от туй нящо??? rolleyes.gif
abydos
Записва кои песни си слушал, прави ти таблици с подредба на най-популярните песни и изпълнители, които слушаш и на тази база сайта ти препоръчва подобни групи и изпълнители на тези, които слушаш. Целта е намирането на нова музика, която да ти хареса, както и на хора с подобни вкусове. Горе долу е това.
Feuerschein
http://www.last.fm/user/Cracked_Brain/

Харесвам си музиката, независимо че са доста различни банди smile.gif
Warrior Of Ice
Nightwish си връщат първата позиция, с минимална преднина пред Megadeth и Kamelot, които си делят второ място. Трети се нареждат Metallica. При песните пък води целият нов албум на Crematory.
Insomnia_girl
ей го и моето http://www.last.fm/user/colina_90/ ама на моменти слушам пълните глупости dry.gif
Warrior Of Ice
Kamelot този път са се провряли напред и оспорват лидерството на Nightwish. Следват ги Iron Maiden и Arch Enemy. Сред парчетата владеят Firewind с песните от "The Premonition".

Клик
lodborg
Тази седмица имаме цели пет групи, които си делят първото място и това са Metallica, Nightwish, Kamelot, Children of Bodom и Iron Maiden. При песните преобладават бичкии от новия Children of Bodom.
wqwrrr
То хубаво класации, ама от два дена вече аз имам отчайващ проблем с Audioscrobbler-а. Става въпрос за по-стария плуг-ин за Winamp, а не last.fm клиента.
Та, като си си пускам песните вместо да ги изпраща на сървъра, ги добавя в cache-а и не ще да ги изпрати. Попитах във форума на last.fm, но оттам ми отговориха, че не предлагат поддръжка за този плуг-ин. Ето за какво става въпрос:

Всякакви идеи и помощ са добре дошли.

Edit: От техния форум ми предложиха да се откажа и да карам с ласт.фм клиента, с който става, въпреки, че е по-неудобен. Така май и ще стане. =(
abydos

Още една седмица на прогресив + малко...там каквото OSI и Chroma Key се водят..
Warrior Of Ice
^^ Йоане, това става, ако си с някоя от последните версии на Winamp. Пробвай 5.33, с нея старият плъгин няма никакъв проблем. Иначе просто си сложи last.fm програмката.
Wolfheart
^^abydos, по-добре сейвай картинката, качи я някъде, примерно имиджшек ъс и после я публикувай във форума. Иначе след седмица поста ти ще придобие съвсем друго значение
abydos
Не се бях замислил...прекалено много работа е, така поне ще е актуален поста и за идващите седмици smile.gif.
crazyfan_metal
За проблема с плъгина - виж лога - там пише всичко, ако не можеш да разбереш какъв е проблема, ми го прати на ЛС. И пробвай да изключиш стената и виж дали има резултат.
prayer4eto
Единственото, което прави плъгин-а е да прати една GET HTTP заявка на порт 80 на техния сървър. Нещо може би комуникацията не сработва, т.е. - не си намира сървъра ...
wqwrrr
Един от екипа на ласт.фм ме вкара в някакъв филм с регистри и логове, а в крайна сметка се оказа, че проблема е в Winamp-a. Сървъра си е работил през цялото време. Явно по-новите версии не са съвместими с този плъг-ин. Инсталирах си по-стара версия и взе че провървя, сега всичко си е както си трябва. Благодаря за полезния съвет, Ицо! openwidehug.gif
Ataegina
И аз си имам веч... от известно време.

http://www.last.fm/user/Ategina/

канена, недопоканена ще се присъединя към регистрите на метъл уърлд
abydos
Top Weekly Artists / Tracks.


Така ми се пада като слушам цели албуми. За първи път слушам цял албум от NIN и той да излезе най-горе само защото е доста дългичък. Първи сериозен сблъсък и с Katatonia.
Warrior Of Ice
В класацията на групата ни Metallica и Nightwish упорито са се закотвили на върха, а плътно ги следват Helloween, Iron Maiden и Kamelot. Трети са In Flames. При песните спорят основно Eluveitie и Warrel Dane.
abydos
Нито една прог банда в топ 25! Срамота!
scion_of_storm
Ми не е задължително да присъства, множеството тук слуша пауър/мелодет и такива неща, също и новите албуми. Едва ли има и фолк/викинг банда, ама това е положението. Каквото си слушат хората - такова smile.gif
abydos
Слушат прекалено малко неща хората. Е, те изпускат де, но все пак...
abydos
Warrior Of Ice
Да не повярва човек, имаме класация навреме! Клик.

Водят Nightwish и вечните Maiden, второ място делят Kamelot и Helloween, а трети са Megadeth. От парчетата най-много сме слушали тези на Warrel Dane, следват ги песните от новия Septic Flesh.
Twilightfall
И аз си направих такова, че нали съм на всяка манджа - мерудия. ;Д

-> http://www.last.fm/user/Stormrider_BG

Откъде да си направя такова, дето дава какво слушам и си го слагате в подписите?
Aglarana
^ Цъкни върху моя подпис и натам, мисля, ще се оправиш smile.gif
Twilightfall
Мерси, то не било голяма философия. smile.gif

Моето стана малко умряло, ама айде ся. Бива. ;Д
GoddesS
Ето ме и мен tongue.gif
abydos
Warrior Of Ice
За миналата седмица първи в групата ни се нареждат Kamelot, на минимална дистанция ги следват Iron Maiden, а тях - Nightwish. При песните положението е доста разнообразно: за първенството спорят такива на In Flames, Wintersun, Edenbridge, Firewind...
scion_of_storm
Цитат
2 Kamelot 73

Омг, какво стана с мен... brickwall.gif
Mwintersun
^ не тревожи се няма лек tongue.gif
тъ ето ме и мен хътътъпъта
zelatorr
Напоследък ласт.фм-а се е посчупил. Нещо не отчита песни пак почна да слага разни други, трие профили. dry.gif
Despair
През уикенда нямаха електрозахранване, и тогава наистина изглеждаше доста интересно. Вярно, че и на мен ми забавя отчитането на някои песни (имам предвид, наистина много време отнема), но в крайна сметка всичко си работи. Странно ми е, как цял профил може да липсва, изобщо, опита ли да им напишеш съобщение за проблемите, които имаш?
scion_of_storm
Ъъъъ, при мен всичко си е ока о_O
zelatorr
Даже по едно време не показваше колко песни са излушани като цяло. А аз мейл не съм пращал. Това с различно отчетените песни беше преди години много грубо. просто всички песни които показваше там няха нищо общо с това което аз наистина слушах. А иначе да незнам как но липсва един профил от ласт.фм. Много много Много странно..... blackmetal.gif
Warrior Of Ice
Класация happy.gif

Безапелационни лидери са Kamelot, следват ги Sonata Arctica, а плътно зад тях третото място делят Helloween и Iron Maiden. При песните положението е доста шарено - имаме неща на Kamelot, Dark Tranquillity, Opeth, както и заглавната песен от новия Judas Priest...
zelatorr
Цитат(Despair @ Apr 25 2008, 10:43 PM) *
Странно ми е, как цял профил може да липсва,

Питай Щурма. happy.gif
scion_of_storm
Цитат
1 Nirvana 89

2 Machine Head 55

3 Twilightning 51

4 Lamb of God 50

5 Darkest Hour 47

Айм нот метъл енимоар sad.gif
abydos
scion_of_storm
Runnin' (Dying to live)

bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif

Невероятна песен на два невероятни изпълнителя.
lodborg
Тази седмица в чест на проведения скоро техен концерт Sonata Arctica оглавяват класацията, следвани плътно от Kamelot. Третото място се дели от цели три банди, а именно Moonspell, Sabaton и Nightwish. При песните диктатурата на Sabaton и новото им военно покушение е пълна.
bloody
Ами то като си свали човек плеъра на LAST FM си има автоматично плъгини! Между другото пишете и там във форума на Metal World - аз се регнах днеска в тая група там! icon_headbang[1].gif
abydos
Warrior Of Ice
В последната класация на Metal World категорични лидери са Metallica, следват ги Sonata Arctica, а трети са Cradle of Filth. При песните отново доминират Sabaton, с включвания на Kamelot и Human Fortress.
abydos
bloody
Не е зле едно форумче да се отвори в групата на Metal World в Last FM - все пак има 112 човека - при таква внушителна бройка е абсолютно задължително да има форум.
crazyfan_metal
Нали тука има форум, пък и там няма да има голяма активност и бързо ще западнат нещата.
abydos
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.