Българският ъндърграунд лейбъл ”AON” представя нов сплит-албум на родните банди Good Food и Goat Perversion.
Албумът представя колекция от записи, дигитално възстановени от Чефо / Good Food/ и Христо Бояджиев(a.k.a. Biarba), който участва и в двете банди.
Компакт дискът ще бъде издаден в тираж от 2000 бройки, споделени между 5 различни лейбъла – Brutallica Records( отговорни за списание Бруталика и дисковете на Eerie и Corpse), Cult Of Vynil (независим варненски лейбъл), Bombheart Records (отговорни за издаването на сплит сингъла на Outrage/Indignity) и независимият американски лейбъл Yousns.
Накратко за бандите:
Good Food (Добрич) са една от първите български noise core банди. В началото си, свирят само за забавление, което силно проличава във първите им ”веселяшки” демота. По-късно те намират своето призвание в тежкия UK хардкор на групи като Sore Throat или Filthy Christians.
Goat Perversion (Добрич) са едни от основоположниците на death metala в България. От създаването си досега те са записали един албум, който не много късно се превръща в едно наистина колекционерско издание. В настоящия нов сплит-албум присъстват парчета от неиздавани досега демо- записи на бандата.
Сплит-албума може да бъде закупен директно от издателя: AON distribution/ Ивайло Тончев /Стара Загора 6010/ кв”Казански” 16-Г-115
aon@dir.bg http://aondistribution.atspace.com

Цената на изданието /с платени пощенски разходи/ ще е 11 лева.
Специално за мейл-ордър клиентите, AON ще предложи и промоционална цена от 6 лева, валидна до края на месец юни, 2005. Предложението е валидно при закупуване на стока над 20 лева от заглавията, предложени в каталога.

Цената на изданието /с платени пощенски разходи/ ще е 11 лева.
Специално за мейл-ордър клиентите, AON ще предложи и промоционална цена от 6 лева, валидна до края на месец юли, 2005. Предложението е валидно при закупуване на стока над 20 лева от заглавията, предложени в каталога.