Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Count Nosferatu Kommando
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
Beerzebub
Ами... Честно казано от известно време се чудя дали да пиша за тия изроди.

Е, престраших се smile.gif

Аз, като почитател на смесването на метъл с електронни елементи, направо се влюбих в единствената (за съжаление) творба на французите от Count Nosferatu Kommando. Изключително интересна и направо екзотична на места, смесица от доста тежичка металургия с индустриални елементи. Дори е меко казано защото електрониката в случая не е просто притурка, мяркаща се тук-там за разнообразие между китарите. Аз личо определям чутото като Industrial Black Metal, но не ангажирам никого с мнението си. Както казах бандата има един издаден албум: Ultra Violence [Uber Alles] (2002г). Интересно е да се отбележи, че водещо място в проекта заема, познатият ни от блек-групата Anorexia Nervoza, Mr Hreidmarr. Много вода е изтeкла откак хавата е на пазара. Явно пичът е преценил, за по-важно да се занимава с Anorexia Nervoza (2х за съжаление)... Съгласете се че е къде-къде по-лесно да продадеш блек албум, бил той и некомерсиален, отколкото нещо като UltraViolence [Uber Alles], за което повечето метъли биха казали, че е твърде "модерно/електронно", а техно-маниаците биха го заплюли, че било прекалено "метълско"... Както и да е, да преминем към най-интересната част... Из пиъринга не намерих нищо на CNK и единственото място откъдето може да се можете да се сдобиете с парчетата (не броя p2p) е: » тук «.
(Трябва обаче да си свалите специална програмка от сайта чрез която можете да точите/сийдвате песните... нещо като торент, ама не баш. В безплатния вариант имате право да дърпате по 10 mp3-ки дневно. Ако предпочитате можете да си свалите някой семпъл от: http://thecnk.free.fr/Download1024.html ... Аз лично ги ненавиждам, предпочитам винаги да чуя цялата песен...)

Препоръчвам:

Political Police
Jim Beamed Ahnenerbe TV
Get A Gun - Shoot At Random


EDIT: Албумът вече може да бъде изтеглен от mm.gen. metal.gif
Svetyl
Не можеш ли да ги качиш някъде тия неща, интересно ми е ама не ми се дърпа някаква нова програма само за тоя албум...
````````
Светъл... в писмен вид те уведомявам.. като ги дръпнеш да ми ги дадеш:")) Нали съм на трафик:/ Ама за какво са приятелите де:")))

Иначе и на мен ми прозвуча интересно де:")
Beerzebub
Бандата е на път за mm.gen!
Warrior Of Ice
В момента дослушвам албума на CNK (мерси, че го прати, Сашо) и мога да кажа, че определено ме радва доста. Звучи доста иновативно. Индустриален/електронен блек е добро определение за това, което правят, макар да не е съвсем изчерпателно. Има достатъчно китари и тежест, за да допадне на метъл феновете, на мен синтезът с електронните елементи ми се вижда твърде сполучлив.

Колкото до Онлайна, ще се появи там в момента, в който админите разчистят място в директорията за ъплоуд.
varg
Мммм добро е албумчето.Сега си го дръпнах и си го слушам.Приятна лудница.
Warrior Of Ice
Слуша се вече четвърти път... icon_headbang[1].gif От последния Tidfall насам не се бях кефил толкова на нещо в този стил.

P.S. Сашо, обади се, като набараш и новия Ram-Zet... cool.gif
Sunforger
Не, че нещо, ама... Dulce Liquido? Mz.412?
Beerzebub
Цитат(Skyggedans @ Aug 16 2005, 11:32 AM)
Не, че нещо, ама... Dulce Liquido? Mz.412?

Първите не съм ги чувал, а вторите май нямат мноо общо... Иначе мерси smile.gif
Beerzebub
Явно стана модерно да ексхумираме стари теми... та да се отчета и аз, ей такоо.

Сега сериозно. Тука си ровех нещо и ми мина през акъла да намина да проверя сайта на The CNK. Надписът "soon" почти ме стресна! Дали мистър Храйдмар е възобновил работата си по проекта?
bowdown.gif brickwall.gif icon_headbang[1].gif
Warrior Of Ice
Звучи логично, след като напусна Anorexia Nervosa. *в очакване*
Rolf
Една от малкото индъстриъл банди, които са успели да ме спечелят. Интересно какво е забъркал Hreidmarr този път...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.