Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 2005 замина, 2006 да е още по-добра
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
falio`
Таз тема я отварям главно да пожелая на вси4ки много здраве, щастие и любов през новата 2006, да бъде плодородна и успешна за всеки! И весело посрещане на Новата година.
Другото за което я пускам е защото се замислих за пове4ето неща слу4или се на мене и не само на мен през 2005, не мога да говоря много за равносметки но като цяло беше добра, но ми дойде и една носталгия, примерно за класа с който сега ми е последна година (много ще ми липсва деба :хлип) и като цяло във всеки край на годината така си мисля и си казвам 'ех и тази година замина така бързо'. тва е остаряваме ахах, аре стига съм говорил глупости 4е не ми отива...аххах. утре да си прекарате добре
П.С. 4естит Рожден Ден хДан4ооух. wub.gif
П.С. Не прекалявайте с алкохола, пийте Cola-cola.
Queen_Of_Snow
Цитат(falio` @ Dec 31 2005, 03:37 AM)
здраве, щастие и любов през новата 2006, да бъде плодородна и успешна за всеки! И весело посрещане на Новата година.

и аз ти ги пожелавам... тея неща...
SepulTeraHead
2005 беше добра година за мен. Цел #1 - влизането в Софийския - беше постигната и най-малкото заради това смятам, че е била успешна. Убийте ме с камъни, но се кефя някво и на това, което направихме с Distorment. metal.gif

За 2006 ми се ще основните яки неща да си ми останат добри като досега - здравето например. А иначе да си става квото ще, ебати. Пожелавам ви и на вас тва.

И честит рожден ден на xDancho-AppleMurdererx! Много пиене, пушене, жени и месо през идната година! icon_headbang[1].gif
Svetyl
2005-та беше най-важната в живота ми. Случиха се и добри и лоши неща. Най-важното, още не съм си изгубил усмивката. В глобално отношение обаче, тая година беше зле. За България даже катастрофа. Добре поне, че го има Веско...
Желая на всички много здраве, за да издържим на всичко, много щастие, за да не ни пада усмивката никога, много любов, въпреки, че вече се съмнявам това има ли го. И не на последно място много, много, много концерти още!
На Distorment им желая да свирят в Русе. smile.gif
На форума му желая да стане 2000 потребителя, активно пишещи smile.gif
И тей... 2006-та, здравей!
Blashyrkh
2005 ми беше една от най-тежките и проблемни. Затова да отива в кофите. flush.gif
Пожелавам на всички 2006 да е много по-добра и плодородна!

whistle.gif oneeyedsmiley02.png fun.gif yahoo.gif to_become_senile.gif umnik2.gif blackmetal.gif
spartan117
2005 беше интересна година....дано и 2006 също.....
и много купон на всички тая вечер band.gif fun.gif
ivomag
На мен 2005 мина с много емоции,донякаде тъжни,но мисля,че повечето бяха готини емоции!Иначе постигнях неща,за които мечтаех и планирах от години!
Пожелавам на всичко идната година да е още по-плодотворна от изминалите!
Много щастие и късмет на всички! bounce8.gif yahoo.gif
Sw1tched
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 31 2005, 10:18 AM)
2005 беше добра година за мен. Цел #1 - влизането в Софийския - беше постигната и най-малкото заради това смятам, че е била успешна. Убийте ме с камъни, но се кефя някво и на това, което направихме с Distorment. metal.gif

За 2006 ми се ще основните яки неща да си ми останат добри като досега - здравето например. А иначе да си става квото ще, ебати. Пожелавам ви и на вас тва.

И честит рожден ден на xDancho-AppleMurdererx! Много пиене, пушене, жени и месо през идната година! icon_headbang[1].gif

общо взето :

+1

----------------
През 2005-та беше първият ми концерт, последваха и още 5, 4 от които в О!Шипка където само година преди това си мечтаех някой ден да свиря докато гледам как примерно Redrum размазват хората..не си вярвах, че ще деля една сцена с тях, обаче. blink.gif Мисля, че сега е и момента да благодаря на Redrum, Zaplaxa, Пропаганда, Eufobia, Redhate, дори на Пецко от Контрол, също и на всички, които ни подкрепиха и ми сбъднаха една мечта bowdown.gif Но айде стига толкова, че после ще ме ебават, че съм говорил превзето и т.н.

Голяма част от годината бях емо hmm.gif хехе, добре че имаше на кого да се оплаквам wub.gif и добре че влезнах в университета, най-малкото за да се запозная с ебати яката жена wub.gif wub.gif и да спра да мрънкам whistle.gif [/teen]

Накратко: 2005 отвори доста перспективи, и през 2006 ще гледам да се възползвам от тях, доста труд ще падне, обаче. Уесно нЕма .
Lethe
Ох,едва ли някой го интересува как е минала годината ми,но общо взето беше добра.Проблемна,но добра. 2006 се очертава с няколко идеи по-напрегната,но ще дойде и ще видим.
Пожелавам всички да се срещнем в подобна тема и в края на 2006 ,живи и здрави, да си разкажем за изминалата година (ок,пускайте фонтаните).
smile.gif openwidehug.gif
_SiegfrieD_
Не искам да идва 2006-много тежка се очертава за мен.Поне първото полугодие...
`Xandria`
[Искам 2оо6 да отмие всичко лошо,което стана през 2оо5,дано новата година бъде година на сбъднати надежди и мечти за всички,по-малко злоба,по-малко завист и само положителни емоции(колкото и клиширано да звучи).
fun.gif happy.gif metal.gif
InsArtTure
Пожелавам на всички много мъдрост и възможност да видят красотата на живота.

Желая на всички да пазят близките си и да не приемат абсолютно нищо за даденост.

Желая на всички много здраве, защото по дяволите, това е много важно.

Желая на всички да получат много любов и уважение, да са доволни от себе си и да разбират и оценяват другите.

Дано новата година е една крачка напред.

Обичам ви smile.gif
falio`
Цитат(_SiegfrieD_ @ Dec 31 2005, 01:14 PM)
Не искам да идва 2006-много тежка се очертава за мен.Поне първото полугодие...

и мене ми е напрегнато, ама няма на4ин ще се у4и
````````
Благодарна съм за всичко, което ми се случи през изминалата година. Нямам за какво да се оплаквам. Или дори и да имам в момента съм напълно щастлива, което измива всякакви неприятни спомени. Няма какво да изреждам, нещата са дребни, но комплексно постигат това, което наричам пълно щастие:") Иска ми се по често всички да се чувстваме така. Пожелавам ви го. Пожелавам ви още една година изпълнена с успехи, усмивки и много много любов:")
Приятно посрещане!
feather
Първо да благодаря за пожеланията на всички по-горе. smile.gif
Наистина май е дошло времето за равносметки. Може би и мнозина от вас са успели да гледат едно обзорно предаване по БНТ вчера, в което накратко разказаха за всичко значимо през изминалата година. Е, дадох си сметка, че изобщо не е била добра. Стискам палци и се надявам всичко това да остане в историята и никога повече да не си спомняме за онези ужасни бедствия, за войните, глада...Трудно постижимо е, но лично за себе си знам, че ще давам най-доброто, на което съм способна, за да направя малко по-добра поне обстановката около самата мен и за моите близки хора.
Изминалата година беше добра за мен. Имах няколко доста критични момента, но кой не е имал? Важното е резултата накрая. smile.gif Започнах усилената подготовка за предстоящата важна година, взех шофьорска книжка, бях на невероятни места, запознах се със страхотни хора. Сбъднаха се няколко мечти! Доволна съм! Разбира се, че може и повече...

Желая ви шеметно прекарване довечера и още по-успешна и щастлива година! punk.gif
MidnightWalker
За мен 2005 беше както хубава, така и много лоша.. Случиха се много приятни неща, които ме промениха завинаги към добро, но се случиха и такива за лошо.

Надявам се всичко да е наред 2006 и пожелавам и при вас да е така! Радвайте се на всеки момент с близките си тази нощ! Не я забравяйте!
Nightmare
Честита нова година на всички ви /официално/!

Ако трябва да си правя равносметка - доволна съм от нещата, които се случиха през изминалата ... добри или лоши не съжалявам за нито едно от тях, обогатиха ме, отвориха ми очите и ми помогнаха да осмисля много. Общо взето богата реколда беше тая 2005, във всяко едно отношение ... направих много от нещата, за които толкова съм мечтала ... иии в момента ме заля вълна от топли, морски спомени, които тактично запазвам за себе си. biggrin.gif
Пожелавам ви от все сърце една година, една частичка от живота ви, изпълнена с приятни и запомнящи се емоции!!!
2Cool4U
Честита нова година на всички и много любов. И най-вече късмет. Без значение каква е била 2005, 2006 да бъде творческа и плодотворна.
Ro6ava GarGa
Честита Нова Година! на всички да ви се сбъднат желанията(особено на кандидат-студентите)
колкото до 2006 то се знае че първите 6 месеца ще е ад,а после идва моретооо:) wub.gif
MadHatter
2005 си имаше своите гадни неща,но пък втората половина на годината ми беше особено ползотворна...
за 2006 мога да пожелая само да има ужасно много здраве и мотивация.останалото идва само.и нека това да е най-лошото нещо,което може да се случи.
giggle
2005 добра във всяко отношение в личен план,постигнах целите си и за 2006 се надявам да го направя+1-2 отгоре
4.Н.Г fun.gif
Mort
Айде честита 2006 и от мен, малко със закъснение, но сега се прибирам. Щастие и успехи на всички!
cunt
Ех патетична тема. Когато съм много емо ще я препрочитам.
Цялата таз еуфория покрай нова година не я разбирам. Повод за напиване главно и за някви равносметки. Бе радвайте се
и айе Аллах да бди над вас!
falio`
абе незнам хора ама мога да ви кажа 4е тази Нова Година то4но след като си тръгнах от купона сутринта, е от тогава вси4ки ми се струваха много странни. по-разли4ни от колкото през другите години....незнам никой няма да ме разбере, важно е метъл да има!!
blackmetal.gif Darkest Hour - With A Thousand Words To Say But One blackmetal.gif
Ro6ava GarGa
ох милия тои:) ти трябваше да видиш колко различни изглеждаха хората когато се псуваха в началото на вечерта hmm.gif no.gif просто не мога да повярвам че тези хора са прекарали едно цяло лято(наи малко) секи ден заедно..и точно на нова година...само разправии dry.gif
`Xandria`
Цитат(CuntKiller @ Jan 3 2006, 01:32 AM)
Цялата таз еуфория покрай нова година не я разбирам.

Мене ужасно ме дразни,навсякъде ще кажеш че кой знае какво става boxed.gif
spartan117
Ох не съм сигурен дали искам 2006 да доиде втория срок е по-гадно hmm.gif
King_of_Beer
е както си замина 2005 година така ще си и замине 2006
scion_of_storm
Аиде и аз да се отчета с маааалко закъснение,ама бях Afk последните няколко дни thumbdown.gif
Та,честита Нова година на всички! metal.gif
Nikola Bathory
Честита Нова Година!! wink.gif
Какво е Afk че се зачудих?
scion_of_storm
Away from keyboard,не се мъчи толкова biggrin.gif
Dragon's Bride
huh.gif Честита нова година и от мен!
На всички пожелавам здраве и усмивки...
аз това ще кажа само...
като мине 2006та тогава ще знам каква е била и 2005та unsure.gif

п.п. успех на кандидатстващите rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.