Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: пари от интернет
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
z-man
Регистрирайте се днес и почнете да печелите от Surf Junkey Browser. Ако сте активни можете спокойно да достигнете до 0.75 $ за час за автоматично сърфиране. Започва се с 0.45 $ на час и имате 3 нива на реферали (за тези, които незнаят рефералите са хората записали се под вашият username. Всичко подробно ще обясна по нататък.)

Най-високите заплащания от кадето и да е било другаде.
Започвате с 45 цента на час с възможност да достигнете 75 цента за час и колкото повече сърфирате из спонсорските сайтове толкова повече пари получавате
Автоматичното въртене на сайтовете.
Surf Junkey Browser върти страниците за нас. Всичко, което трябва да направим е да си изберем любимите категории от "options" и той ще започне да ни показва най-добрите сред тях.
Винаги точни преводи на вашите пари.
Вземете вашати пари между 1-во и 15-то число всеки месец за спечелените пари от миналия месец. Парите се изпращат чрез чек (само за САЩ), stormpay, e-gold, paypal. Минималната сума, която трябва да имате в акаунта си преди да можете да теглите пари от него е 25 $.
Реферали - това са хората, които са се регистрирали в тази фирма под вашият nickname. В случая тази програма има 3 нива на реферали:

1-во - 5% от това, което рефералите 1-во ниво са спечелили (От рефералите не се взимат пари. Просто това е начинат за ичисляване. Още се нарича премия.)
2-ро - 3% от рефералите на вашите реферали.
3-то - 1% процент от рефералите на рефералите 2-ро ниво.
Много е важно да имате повече реферали. Колкото повече реферали толкова по голяма печалба. За да превличете реферали трябва да им дадете точен линк, на който да се регистрират. В случая можете да го видете след като влезнете в вашия акаунт в "earn money" или http://www.surfjunky.com/?r=<nickname> като вместо "<nickname>" пишете вашият username.
Може тези проценти да ви изглеждат ниски, но нека напраим един прости сметки:
1.Викате 10 реферала (за 10 дена аз викнах 20 без никакви усилия)
2.Тези 10 реферала викат по още 10 всеки = 100 реферала 2-ро ниво.
3.Тези 100 реферала викат по още 10 всеки = 1000 реферала 2-ро ниво.
Ще смятаме всичко по 1 час работа за 1 ден.
1.От вас 45 цента.(това е само в началото)
2.От рефералите 1-во ниво - 22 цента.
3.От рефералите 2-ро ниво - 1 долар и 35 цента.
4.От рефералите 3-то ниво - 4 долара и 50 цента.
ОБЩО за 1 ден за 1 час работа: 6 долара и 52 цента за 1 час работа. Представете си да оставите програмата да работи докато спите и всички ваши реферали постъпят като вас. Това са 8 часа, което е равно на 52 долара 16 цента за 1 ден докато спите или 1564 долара и 80 цента за 1 месец докато спите. Вие сами можете да прецените дали си заслужава.
За България единствения начин да получите парите е чрез e-gold и moneybookers. Правите от "options" като влезнете в акаунта си да получавате парите чрез e-gold. След като получите парите си в e-gold ги превеждате на сметката си в moneybookers и от там в някой от българските панки описани в moneybookers. Всичко това се налага тъй като e-gold не работи директно с българските банки. Ще получите парите си след като си ги поискате ще ги получите в 30 дневен срок. Желая ви успех в това начинание. След време ще опиша в страницата как да прехвърляте парите си от e-gold в moneybookers. Първо естествено трябва да си създадете акаунт там. Това е абсолютно безплатно и даже няма да искат пари за поддържането на акаунта. Взимат само малък процент за транзакции. За да се регистрирате кликнете тук >> http://www.surfjunky.com/?r=zaptieto

probvaite ako sikate .az ve4e sam registriran.za 20 4asa imam okolo 10 dolara.
gtzvetkov
Когато те видя как си взимаш парите и ги харчиш, тогава ще ти повярвам. Дотогава, си поредния балък.
z-man
bratle poleka s ubidite.ne sam kazal 4e vqrvam registrirah se da probvam 6te vidim kvo 6te stane.prosto re6ih da spodelq i da vidq dali nema nekoi koito ima opit v tezi ne6ta.
Ro6ava GarGa
ахахаха....един приятел се регна...не е видял и цент до ден днешен...откажи се,няма сми... wink.gif
gtzvetkov
Цитат(z-man @ Jan 13 2006, 01:16 AM)
bratle poleka s ubidite.ne sam kazal 4e vqrvam registrirah se da probvam 6te vidim kvo 6te stane.prosto re6ih da spodelq i da vidq dali nema nekoi koito ima opit v tezi ne6ta.

Да беше попитал първо, много хора щяха да ти кажат, че този вид дейност си е пълна измама. Повярвай ми, досега не съм видял някой да е вадил пари от това нещо. hmm.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.