Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Аз съм чалгар
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
prayer4eto
И аз едно време бях рапърче, после блусарче доста време, накрая на знам как минах на метъл ... whistle.gif

А таз тема трябва да се затвори, мда ... rolleyes.gif
bloody
Що бе - нека седи за назидание ! Това е най-позорното нещо , което съм чел в живота си !
Svetyl
Wicked_хуй, мисля, че трябва да си мериш приказките. Не е нормално някакво пишлигарче като теб дето от когато и да слуша метъл е на 16 по лична карта (и на 6 по ум) да обижда хора като Гад, като Парцалесте и тн...
Един вид... можеш първо да погледнеш на колко са и какви са.
На тебе един як бой ти трябва, за да вземеш да се научиш да слушаш и да уважаваш.
Примерно Бат Милен като си говорихме с него и аз започнах да му говоря за стилове различни от метъла, дори за чалга си поговорихме. При него няма избухване ако си говорите нормално. Той просто казва, че това не е негова музика и толкоз.
Учи се от него, защото зъбите са ценни... или ако смяташ, че можеш да подплатиш приказките си с възможност за контакт лице в лице, тогава е друго. Но, честно да ти кажа, определено не вярвам.
По-кротко...

П.П. Много ми се ще Ицо да каже нещо, за да може и той да бъде нахранен от нашия 16 годишен разбирач и последния да си получи бана.
InsArtTure
Светъл, недей с такова отношение към 16 годишния. Какво ще постигнеш освен да го наплашиш и да го обидиш. Всички, които той обиди се държаха по-безобразно и от него. А сега и ти му казваш, че му трябва един яко бой. Втф?
onnellinen
Не ви ли омръзна да говорите едно и също вече сигурно в 5та тема само в този раздел на форума??
И кой, деба, изрови 2-годишна тема, при положение, че има след нея направени още 15 подобни?
Svetyl
^^ Може би си прав. Но той отстоява позициите си по кофти начин. А колкото до наплашването... едва ли smile.gif
Megadeth
^^ Админа smile.gif

^^^ Ти бавачка ли се явяваш на WC-то??
InsArtTure
Не се явявам бавачка, а защитник. Защото тука никой няма защитници и всички са фрий фор оу. И когато нямаш кьорав човек, който да те защити и да потърси добрите ти страни, а си на 16, озлобяваш и си готов да се държиш ужасно, като напшлашено псе.
onnellinen
Админа е изровил темата? Интересно.. Ми що чак сега я изравя, когато в другата тема са написани поне 10 страници, забравих вече бройката? smile.gif
ludspamer
Цитат(Svetyl @ May 21 2008, 02:26 PM) *
На тебе един як бой ти трябва, за да вземеш да се научиш да слушаш и да уважаваш.

Не че искам да се меся и да ме нахранят, ама с бой ли решаваме всичко? Смисъл не искам да се изказвам сякаш ме е шубе, ама ако сте "големи" и "разумни", поне се дръжте като такива.
(сега само ще изчакам да видя какви ругатни ще се хвурлят по мен biggrin.gif)
Svetyl
^Добре, отговори ми, тоя младеж не обижда ли постоянно?
InsArtTure
Не бе, не защитавам държанието му. Но вкрайна сметка всички абидоси, блудове и прочее се държаха по-зле и от него. Той от такива се е учил. Те не спират да използват и цинизми и директни нападки.
prayer4eto
Цитат(blood @ May 20 2008, 07:17 PM) *
Е деба :>

@onnelinen - тоз изрови темата ph34r.gif
Megadeth
^ suicide.gif
Админа ми я даде.
Mago De Oz
Светльо, аз се държа нормално... донякъде, към теб, защото знам, какво мислиш и какво харесваш... ти не би ме нарекъл "тесногръд" защото харесвам Рънинг примерно... и остави малкият на мира, той е прав за много неща и се бори смело срещу цяла глутница хиени, които, както ти самия каза, ако тръгнат да ми говорят това в лицето, няма да им стане приятно. Момчето е на 16, както самото то каза, допреди 2 години е слушал лайна и после е прозрял..това е! И пак казвам, това МЕТЪЛ ФОРУМ и САМО МЕТЪЛ МУЗИКАТА ИМА ПРЕДИМСТВO, затова другите стилове ще бъдат хранени, който не му харесва, да си сменя форума!
Aggressive Perfector
^Метъл форум е, но тук специално си е раздел "Всичко, несвързано с метъла". Тоест - тук хората могат да си пишат каквото искат. Никой не е тръгнал да ти пише за чалга в раздела "Metal/Rock/Punk-Rock/Hardcore", нали?
Megadeth
^^ Е де.. сякаш не четеш.
Mago De Oz
^Да бе, "мъж" си...пред монитора....

^^Абе направете си една тема, сложете и отгоре "ЗА ВСЯКАКВА ДРУГА МУЗИКА" и там си пишете, какво толкова ви пречи ?!
Aggressive Perfector
^Гадабаут нали направи? Какво стана? Оревахе орталъка - чалгарани, негри, позьори и пр.
Mago De Oz
"За "музикалната помиарщина", тесногръдието и прочие..., Тема без край..."

Това е доста по различно, от което аз предлагам.....
Aggressive Perfector
^ http://www.metal-world.info/forum/index.ph...%94%D0%A0%C2%B0
Mago De Oz
А така, пишете си там и толкова....няма да бъдете хранени , защото който се интересува само от метъл, няма да влиза (като мен), а другаде ще се пише, няма как...
Battle Magic
Нима е забранено в този раздел да се пише за друга музика dry.gif Нали си има цял раздел за метъл, това е общият форум....
ludspamer
Цитат(Svetyl @ May 21 2008, 02:50 PM) *
^Добре, отговори ми, тоя младеж не обижда ли постоянно?

Да де, прав си..не бях доизчел някои коментари^^
Battle Magic
^ Да де, ама чак пък до бой да се стига... Това е смешно.
П.С - Перфекторе, само ти заслужаваш бой... Къде е дискографията на Магма> :Д
gad
Цитат(Mago De Oz @ May 21 2008, 02:28 PM) *
А така, пишете си там и толкова....няма да бъдете хранени ...

conguestadors
Ебати, връщам се след 3-дневна командировка и тук е станало мазало blink.gif .
Сипвам си водка с кола и почвам да чета. Наздраве на всички. drinks_drunk.gif
abydos
Цитат(InsArtTure @ May 21 2008, 02:52 PM) *
Не бе, не защитавам държанието му. Но вкрайна сметка всички абидоси, блудове и прочее се държаха по-зле и от него. Той от такива се е учил. Те не спират да използват и цинизми и директни нападки.

Ти все призоваваш хората да ти препрочитат постовете, явно сега кой не е чел. Хлапето няма никакво възпитание и уважение към хората и техните мнения и вкусове, тръгва да псува и обобщава хора и стилове без дори да има ясна представа за какво говори, а когато се опиташ да му обясниш заедно със защитниците му започват и на бой да скачат. Как сме се държали по-зле просто нямам идея. Нападките не идват от нас, може би ще трябва отново да прочетеш постовете.
Mago De Oz
Това е форум за метъл, защото да не псува другите неща... да не би да псува метъла? Като искате да не ви псуват музиката, което харесвате и е различна от рок и метъл или напуснете форума или си пишете в отделената за това тема...
Wicked Child
Цитат(Svetyl @ May 21 2008, 01:50 PM) *
^Добре, отговори ми, тоя младеж не обижда ли постоянно?

Да, аз влязох в темата и казах "Svetyl, ти си идиот", ей така, заради удоволствието от това да те обидя. Без даже да цитирам някое твое мнение. Много се нервя на хора, които ми правят избирателен разбор на мненията- заяждат се с това, с което могат, ама когато не им е угодно да ме цитират, просто си мълчат или пускат някой шибан коментар, с който целят да омаловажат това, което съм казал и ако съм нарекъл черното- черно, те ще кажат, че съм ограничен и не правя разлика между черно и черно.
Ако искам, ще псувам такива като каруцар, защото това заслужават- прости са и вместо да помислят над нещо, те бързат да го oсмеят. И въпреки това смятам, че само веднъж бях истински вулгарен.
Blashyrkh
Цитат(Wicked Child @ May 21 2008, 11:16 PM) *
вместо да помислят над нещо, те бързат да го oсмеят.

Виж, аз не обичам да се заяждам с хората и не искам да се заяждам с теб. Когато видя мнение като това обаче ме засърбяват пръстите... и то не за да те обидя а просто защото ми е смешно - все още не съм го надраснал просто.

Сигурно сега ще се опиташ да ми върнеш леката обида в горните редове. Няма особено значение обаче. Не ме карай да се аргуменирам - не виждам смисъл. Ще се опитам да не пиша повече.. и без това си счупих рекорда тия дни покрай теб и някой други хора smile.gif

П.П. - GLORY GLORY MAN UNITED!!!!! bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif
Svetyl
^^Наистина е добре да пораснеш...
alpha prime
Wow, метъл мастърмайнд Wicked Child,
Прости на грешниците, че не са коне с капаци като теб. Всички са били трю, някой са го надживели. Аре със здраве, нига

PS: 1-во правило на Трю метъла - мрази взичко освен метъла. Това те прави по-як метъл
InsArtTure
Опа, Тупак се завърна! Пише се някоИ, а не някоЙ.

И след като 100 човека се изредиха да му приказват тези неща, не успя ли ти да си по-оригинален, ами повтаряш думите на останалите нападатели.

Retarded. А това за метълското правило стана тъпо клише преди 6-7 години. Но явно не си го надживял още. rolleyes.gif
Wicked Child
Цитат(gadabout @ May 22 2008, 02:19 PM) *
Дебелянов е твърде разреван. При него всичко е поза. Отива на фронта, че да видиш там белоцветни вишни, да видиш сиротни песни - тогава той става истински, поне според мен. А останалото преди това не може да ме накара да му повярвам, да ми внуши...

И после коментираш моите изказвания за рапа, където, видиш ли, нищо не е "поза".
Мхм, да, никой да не надига глас срещу рапа и чалгата, но когато става дума за един от най-великите български поети, можем преспокойно да го наречем "разреван" и "позьор". Браво, браво, точно от такива хора има нужда страната ни, уважаваме негрите наркомани повече от поетите си.
bloody
"РАЗРЕВАН" споре мен е несериозно казано за Дебелянов , дал толкова много на българската литература . Да кажеш за Дебелянов , че е "разреван" е меко казано недостойно изказване /
gadabout
Цитат(Wicked Child @ May 22 2008, 03:39 PM) *
Цитат(gadabout @ May 22 2008, 02:19 PM) *
Дебелянов е твърде разреван. При него всичко е поза. Отива на фронта, че да видиш там белоцветни вишни, да видиш сиротни песни - тогава той става истински, поне според мен. А останалото преди това не може да ме накара да му повярвам, да ми внуши...

И после коментираш моите изказвания за рапа, където, видиш ли, нищо не е "поза".
Мхм, да, никой да не надига глас срещу рапа и чалгата, но когато става дума за един от най-великите български поети, можем преспокойно да го наречем "разреван" и "позьор". Браво, браво, точно от такива хора има нужда страната ни, уважаваме негрите наркомани повече от поетите си.

Не считам за необходимо да ти се обяснявам. Ще загубя време и нерви, защото наистина имаш проблем.
Wicked Child
Аз не смятам, че нещо би могло да обясни просташкия ти коментар. Ако не харесваш творчеството му, имай поне малко уважение, човекът е умрял на фронта.
Vlad
Умрял е на фронта и е завлякъл още хора с него заради болните си амбиции и комплекси
gadabout
Цитат(Wicked Child @ May 22 2008, 04:22 PM) *
Аз не смятам, че нещо би могло да обясни просташкия ти коментар. Ако не харесваш творчеството му, имай поне малко уважение, човекът е умрял на фронта.

Жалък си. InsArtTure e прав за едно - на такива като теб трябва да им се помогне, да им се покаже път, след като са толкова неориентирани. Само че, ей богу, не знам при теб как ще стане... И дори не говоря за тези постове покрай Дебелянов, защото сега говориш наизуст и се правиш на каквото не си... както впрочем и в останалите ти постове.
На коментари от твоя страна повече няма да отговарям, не си струва. Добро за теб ще бъде, ако всички сторим така. Току виж си се усетил.
Wicked Child
Цитат(Vlad @ May 22 2008, 03:24 PM) *
Умрял е на фронта и е завлякъл още хора с него заради болните си амбиции и комплекси

Ммм, не точно, аз смятам, че за да се опиташ да изпълниш дълга си, дори да не си съгласен с него, докато другите около теб в окопа пищят и треперят от страх няма нищо с болни амбиции или комплекси.
Gadabout, как точно разбра какво съм или на какво се правя?
stage
Взехте да се оливате мили хора. Излезте на вънка, на кратка разходка.
Vlad
Къв дълг бе човек при заповед за отстъпление да ръгнеш напред с ясната мисъл, че ще пукнеш, но само и само да станеш герой и то да повлечеш още хора с теб си е чиста проба тъпотия.
Battle Magic
Това за Дебелянов... Вие сте болни бе! censored2.gif censored2.gif

^ Хаха, бил ли си на война, че си толкова смел в тези изказвания...?
bloody
Цитат(Vlad @ May 22 2008, 04:38 PM) *
Къв дълг бе човек при заповед за отстъпление да ръгнеш напред с ясната мисъл,че ще пукнеш,но само и само да станеш герой и то да повлечеш още хора с теб си е чиста проба тъпотия

Ти си феноменално тъп ! Питай дядо си дали е имал избор навремето ! Пък и сигурно дори в казарма не си ходил .
Vlad
По цел ден съм с камуфлажо, а ти бил ли си бе умник? Аз ли съм виновен, че е такава случката или не е било така?
Battle Magic
И да е така, КАКВО ОТ ТОВА? За какви комплекси говориш... Между другото, всички знаем кой е Димчо Дебелянов... P.S- А ти кой беше?

С всякакви смешки допускам гавра, но с българските поети да се подиграваш... censored2.gif
abydos
Цитат(Wicked Child @ May 22 2008, 04:22 PM) *
Аз не смятам, че нещо би могло да обясни просташкия ти коментар. Ако не харесваш творчеството му, имай поне малко уважение, човекът е умрял на фронта.


Цитат(Wicked Child)
Ама сте големи образи- единият казва първо, че не обича рап, а после добавя, че все пак трябва да го уважаваме. Пръскате се по шевовете, за да защитавате нещо, за което не ви пука. Искате да покажете колко нетесногърди сте, ама внимавайте, че ще ви се пръснат сутиените от надуване.
InsArtTure
Хаха, Абидос, готина забивка! biggrin.gif
Wicked Child
Цитат(abydos @ May 22 2008, 07:45 PM) *
Цитат(Wicked Child @ May 22 2008, 04:22 PM) *
Аз не смятам, че нещо би могло да обясни просташкия ти коментар. Ако не харесваш творчеството му, имай поне малко уважение, човекът е умрял на фронта.


Цитат(Wicked Child)
Ама сте големи образи- единият казва първо, че не обича рап, а после добавя, че все пак трябва да го уважаваме. Пръскате се по шевовете, за да защитавате нещо, за което не ви пука. Искате да покажете колко нетесногърди сте, ама внимавайте, че ще ви се пръснат сутиените от надуване.

Глупак. В единия случай става дума за наш, български поет, който е признат от много по-образовани хора за брилянтен, а от другата имаш една група негри, които нямат текст без цинизми. Ама се иска да помислиш, за да се сетиш, нали?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.