Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Супер колосалният нов албум на господин Сатриани!
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
Svetyl
По принцип не съм фен на всичко, което е направил Джо Сатриани, но го уважавам. А този албум... този албум ме разби. Отдавна исках нещо такова като звучене, с което да си "почивам" от многото хеви метъл smile.gif и ето-получих го. ПРОСТО ФЕНОМЕНАЛЕН АЛБУМ!
Вие какво мислите?
Slash
Аз пък обожавам абсолютно всички творения на Сатриани!

Албумът е много качествен! Отпускарски, не те натоварва излишно, но същевременно те кара да си мислиш за хубави неща, приятни спомени... изобщо, музика със запазена марка - Сатриани!

Личен фаворит: The Meaning Of Love
Rolf
"Super Colossal" си е типичен Joe Satriani... Това е един от творците, които нямат нужда всеки път да преоткриват себе си, за да правят нещо качествено. Много приятен албум, предразполага към зацикляне и релаксация. Евала на маестрото!
feather
Първо да призная, че хич не бях запозната (пък и все още не съм tongue.gif ) с творчестовто на виртуоза. Албумът обаче ми хареса. Честно казано от написаното от вас имах мааалко по-големи очаквания за съдържанието. Наистина приятни мелодии, отпускащи рифчета, тук-таме соло някакво...но чак пък супер колосален...wink.gif Не се ли е поизхвърлил със заглавието? whistle.gif unsure.gif Все пак мисля, че е достоен албум. За момента личен фаворит е последното парче - "Crowd Chant". w00t.gif Голяма е зарибявката с него, хехе.

guitar.gif
Slash
Цитат(feather @ Mar 13 2006, 12:50 AM) *
Първо да призная, че хич не бях запозната (пък и все още не съм tongue.gif ) с творчестовто на виртуоза.


Оу... ohmy.gif Трябва, трябва... много ще се зарибиш, гаранция! Има такива балади... guitar.gif

А това ново албумче е просто едно приятно рокче! Няма нищо общо с култовите му творби. Затова не се заблуждавай от "Super Colossal". wink.gif
"Crowd Chant" е много дивашко парче. biggrin.gif Напомня ми за една песен на една певица (колко съм конкретен), която издаваше някакви шантави джаз звуци, а след това китариста до нея се мъчеше да ги повтаря...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.