Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Правилата са, за да се спазват!
.::Metal World::. Форуми > .:: Metal World ::. > .:: Metal World ::.
Страници: 1, 2
Warrior Of Ice
Създавам тази тема, за да напомня на някои хора, че в този форум има правила. Конкретният повод е пускането на три теми, дублиращи други, в рамките само на един ден. И не е само това - също масово се нарушава правилото да не се цитира по-горното мнение. Хубаво, ако искате да отговорите на нещо конкретно - цитирайте го, но ако отговорът е към цялото мнение - хайде не. wink.gif

Въобще, мислете малко, преди да поствате! Предупредил съм ви вече, оттук насетне ще санкционирам.
SAA
хахаха the lord of the forum.. разбирам
Slash
Наистина е досадно, през ден да влиза някакъв екземпляр, който не знае, че първо трябва да се представи в дадения подфорум и после да бълва 1 000 000 простотии.
Blashyrkh
Абе съгласен съм с това за цитирането, защото много място отива, обаче не съвсем. Пример:

Фена на гранулом, преди няколко дена, ми написа едни глупости и аз му отговорих в следващият пост, но той в последствие си редактира съобщението и ги изтри. Та се наложи и аз така да правя.
SAA
издавайте наръчник.. просто форум е.. да се разкая ли.. погледнах темите.. пропуснал съм тази за клиповете.. locked.. flamed.. всичко е наред.. не бийте новобранците
Warrior Of Ice
Теми като тази изобщо не биха били нужни, ако всеки новодошъл си правеше труда да изчете внимателно правилата, които одобрява при регистрация. wink.gif
Rolf
Цитат(Slash @ Apr 4 2006, 03:56 PM) *
Наистина е досадно, през ден да влиза някакъв екземпляр, който не знае, че първо трябва да се представи в дадения подфорум и после да бълва 1 000 000 простотии.

Напълно съм съгласен. Разгледай форумите, попрочети темите, разбери кое как е, пък после се втурвай да пишеш...
Svetyl
Нормално е да се повтарят теми понякога... все пак този форум е сравнително голям. И не е болка за умиране, че някой е написал (преписал) някоя... голямата работа.
Според мен трябва да се заключват не само повтарящите се теми... има толкова много малоумни.
Warrior Of Ice
...което ме навежда на една друга мисъл. Най-любезно приканвам всички да спрат с коментари от типа "Тази тема трябва да се заключи/изтрие/редактира", или "Този трябва да се банне". Подобни предложения не се приемат. Има хора, отговарящи за администрирането на форума и ако те преценят, че трябва да се предприеме някакво рестриктивно действие, ще го извършат.
Svetyl
Прав си Ицо, и аз избягвам да правя това. Идеята беше, че + или - 3 теми нищо не е.
SepulTeraHead
А ПМ-ове да ти пращаме ли, или ти си всевиждащото око на Саурон и няма нужда?
Warrior Of Ice
Ако чувствате вътрешна нужда - пращайте. happy.gif
InsArtTure
Цитат
Подобни предложения не се приемат. Има хора, отговарящи за администрирането на форума и ако те преценят, че трябва да се предприеме някакво рестриктивно действие, ще го извършат.

А къде отиде демокрацията?! suicide.gif mat.gif Искаме подфорум "парламент" Искаме депутати, които да представляват нас, потребителите. Искаме право на глас-най-вече да избираме управляващите biggrin.gif drinks_drunk.gif
Warrior Of Ice
В случай, че на някой не му е ясно, този форум никога не е бил ръководен според демократични принципи и доколкото зависи от мен, никога няма и да бъде. Същевременно, както съм изтъквал многократно, никой не е вързан тук. Ако не одобрява правилата - прав му път, но ако смята да пише във форума, ще се съобразява с тях.
stage
Поне си сменяй цвета в зависимост от настроението ти smile.gif Като си в червено да знаем да си траем devil.gif laugh.gif

bowdown.gif Респект bowdown.gif
Vivi
Съжалявам, че пиша в позабравена тема, но се замислете:
1. Не трябва да се дублират теми.
2. Не трябва да се изваждат стари теми.

И ако човек иска да обсъди нещо и това нещо съществува, му е забранено реално да го обсъжда?
Megadeth
За да сме тук, не плащаме. Това не е държавна институция, а сме тук по желание. Идеята на това правило е, че като почнеш теми от 2004 от рода на "Предложете ми вибратор" или "Загубих си кучето, ако някой.." и хората, които имат навик да преглеждат новите съобщения им става доста неприятно и всичко се превръща в едно голямо мазало. Та, не приемай всичко толкова пряко и стига флуди безмислено : )
Vivi
Не толкова надменно wink.gif И не флуудя. Колко теми от рода на написаните от теб съм върнала?
lodborg
Vivi, къде е написано, че не трябва да се изваждат стари теми? В правилата на форума не съм видял нищо подобно.

Не знам кой ти е казал да не пишеш в стари теми. По принцип е глупаво да изровиш тема, в която не е писано от 2003-а (примерно), само за да напишеш "ми не знам", но ако имаш да казваш нещо, си го казваш в съответната тема без да се притесняваш. В темата за Grave Digger не беше писано от две години, никой обаче няма причина да се сърди, ако произволен юзър я изрови от небитието, за да си напише мнението.
Megadeth
^^Vivi да продължим в случайни глупости. Якия флуд е в газовата криза, един пост не ти е по темата, а си писала повече от 6 пъти. Другите постове не съм ти ги и чел.

@LodBorg и аз бях видял нещо такова някъде, бтв.
Vivi
Е, казаха ми го. Добре, не ми го е казал някой модератор, дори не съм обърнала внимание.

И все пак не съм с 3 гънки - знам, че е безсмислено да се пишат безсмислени постове. То е безсмислено да се пишат и по актуални теми unsure.gif
lodborg
Няма как да не ти се сопне някой тук, знам. Но е в реда на нещата новите потребители на форума да искат да споделят мнение по теми, които редовните посетители са обсъждали отдавна. Ако възраждаш от мъртвите само теми от типа на "Какъв цвят сандалки предпочитате" (не че ти правиш така), хората ще ти се сърдят с право, но ако изваждаш нормални теми, можеш съвсем спокойно да пратиш мърморковците на майната им.
abydos
Аз и казах да не връща стари теми. Някак си ми се стори подразбиращо се, че ако има какво стойностно да се каже по темата няма проблеми, но както споменаха вече, да се връщат теми от преди създаването на форума, само за да се напише нещо от рода на "не знам" или да се цитира някой потребител, който сигурно вече е умрял...
pa®tci
Цитат(abydos @ Jan 9 2009, 04:34 PM) *
... който сигурно вече е умрял...

Намаляваме бавно... неусетно почти...



... като дните на Митето у Ботевъ, един вид...



Цитат('lodborg')
Няма как да не ти се сопне някой тук...

Е та ние хеви метъли ли сме или шо?


Иначе по темата, това правило за (не)връщане на стари теми винаги ми е било яко селско. Още по-селски са ми били коментарите от типа на "Съгласен съм", като я изкопаш темата. Все пак имай напредвид, че у те тоя форум администрато-модерацията (ега цвръцне та се скашка!) е доста либерална и се намесва доста точно и на място (хеле пък за дублирани теми Ицето цепи секундата на милиардни).

Писането на безмислени постове в актуални теми си е цяла нАука. Посветил съм живота си на нейното изучаване и прилагане. Не винаги се справям(е) на ниво, но опипите продължават.
prayer4eto
Цитат(Vivi @ Jan 9 2009, 02:58 PM) *
1. Не трябва да се дублират теми.
2. Не трябва да се изваждат стари теми.

По тези правила, точка 2 не присъства, така че можеш да си измъкваш колкото искаш стари теми на показ, без да се интересуваш от мнението на който и да било потребител тук. Във форума към момента има един админ (Warrior Of Ice) и един модератор (lodborg).
scion_of_storm
...и една скрита власт, която командва всичко, контролирайки the mere human mind of all here - аз.

whistle.gif whistle.gif
Aggressive Perfector
Anything I wanna do - No rules!
I won't take no shit from you - No rules!
I don't care if you don't like me - No rules!
Do you think I really care? - Let's go!

C'mon lets go and start a riot - No rules!
I like to make noise, I hate to be quiet - No rules!
They can't tell me what to do - No rules!
'Cause I will never ever loose - Let's go!

No rules!
No rules!
No rules!
No rules!

Stand up and shout for what you want - No rules!
Don't give in until you won - No rules!
Never compromise your feelings - No Rules!
'Cause I got the right to show my feelings - Let's go!
Nikola Bathory
Най-дразнещо е съживяването на теми от преди 1, 2 или 10 години! censored2.gif
Vivi
Не - по-дразнещо е дудненето, че са били съживени.
Vivi
Правила на форума:
1. Забранява се употребата на вулгарни думи и цинизми - спазвайте добрия тон.
2. Забраняват се лични нападки, заплахи и обиди към участниците във форума.

Добре е да се обърне внимание на потербителя, който не само ме нарече проста, за което може да има някаква информация от постовете ми, ами и грозна и курва. Не че аз съм цвете за мирисане, но това е прекалено. За определението "евтина" ще си замълча.


И не, не пиша този пост, защото не мога да се справя с него. Просто не ми се занимава и апелирам да се вземат мерки.
ludspamer
Не си първата, която Блъда е нахранил, и надали ше си последната tongue.gif
nikoi
Абе този, който е създал съответните правила, дали не е нарошил други такива?
Megadeth
Нарошил ги е, копеле. Некой да не засегна тънкообидната ти душица, дето не може да се усети, че тук музика се обсъжда, не ментални проблеми.
MrsLinda
^ след като отвори цяла тема за твоите килограми, и как да се оттървеш от дебелините си, не виждам защо да не се обсъждат и ментални проблеми, след като не противоречат на правилата на форума.

Предполагам твоята следваща култова тема да е озаглавена: "Има ли размера значение, и защо дебелите мъже са с малки пишки"



Look forward to hear from you
Linda
nikoi
Blood, мила си. Зная, че можеш да бъдеш малко по-грубичка. То "културата" по хората ходи.
МrsLinda, какво е мнението ти, относно изказването ми, свързано с тази тема?
MrsLinda
^ Blood е мъж... дебел мъж...

прочети малко, преди да пишеш, ок?
nikoi
Грешката е неволна, на подсъзнателно ниво. Съжалявам, че съм я допуснал, но не съжалявам за останалата част от речта си.
Относно Blood, бих му казал, че аз се занимавам от много години с изучаване и професионално представяне на музиката като цяло. Като Metal фен съм запознат с творчеството на много групи, като искам да подчертая, че слушам целите им дискографии, а не отделни песни, за да разбера посланието, отправено към феновете, и мога да кажа, че те, групите, са достойни наследници на класическата музика.
sgoh
97% от пищещите тук хора слушат цели албуми, а не отделни песни. Явно ще трябва да си намериш друга причина да се чувстваш елитарен :Д
MrsLinda
97% от пишещите тук са най-обикновени (недоклатени) комплексари, дет са се помислили за метълисти.
I Like Scat Porn
Класическата музика няма "достойни наследници" - тя никога не е преставала да съществува...

http://en.wikipedia.org/wiki/Contemporary_classical
Во Царствии Твоем
^^Не мога да повярвам, че "наглостта" ти стига до там да си мислиш, че запълваш 97% от пространството на пишещите тук!!
MrsLinda
^ грешиш, аз съм от останалите 3%
karelian
Аре всяка жаба да си знае гьола!


Цитат(MrsLinda @ Aug 6 2009, 02:46 PM) *
Blood е мъж... дебел мъж...

И не ми обиждай френда, ОК wink.gif
gadabout
^^Не знам кой в какво греши, но ти заслужаваш да бъдеш изритана оттук, дори и без да си нарушила никое правило директно, по мое мнение.
Достатъчен е факта, че дразниш всички, а единствено извратеното ти и болно съзнание явно те кара да стоиш напук на нас и на липсващите ти достойнство и трезва преценка.

Никой друг не си позволява генерализациите и откровените обиди, които отправяш към юзърите тук.
А дори не си даваш сметка колко си противна на всички ни с перверзната си, а не дотам празна глава, която при това има наглостта да се афишира постоянно, с което печели още повече погнуса, но явно и удоволствие.

Осъзнай най-накрая, че не си желана тук.
И спри да говориш кой бил "комплексар" и "недоклатен" - само виж какво наричаш свои "интереси"...
Warrior Of Ice
MrsLinda многократно беше предупреждавана, така че отива на едномесечна ваканция. Ако продължи с простащините и след това, ваканцията ще е перманентна. smile.gif
_Moonshield_
Мен ме беше псувала на лични, жалко че нямах опцията да й благодаря и да си правя гавра с нея. biggrin.gif
Megadeth
Ебавайте се, ма тая нали се сещате, че ако ви издебне в гръб последствията ше са трайни.
Preacher
Егати цирка изпуснах!
Язък! biggrin.gif

Драги... никой. Бих бил повече от щастлив да обсъдя с теб емоционално-атавистичните проблеми на твоята пуберска физика и манталитет, за да намерим заедно най-доброто решение за тях.

В сряда в седем как ти се вижда? biggrin.gif

Не, сериозно... rolleyes.gif ... децата могат да са толкова жестоки. whistle.gif
nikoi
Относно обективността на субектите тук:
"O, двойственост на човешката природа! - провикваше се той. - Като възприемаш сетивно света и го разлъчваш на веществен и невеществен, откъде знаеш за невещественото?"
("Тихик и назарий" - Емилиан Станев)

Нека, все пак, обсъждаме темите поставени тук, а не да превръщаме форума в място за личностни излияния.
gadabout
^К'ъвто и да ми изглеждаш, те подкрепям за последното.

Хора, айде да спираме с глупостите, че вече два-три дни повече се излива помия по някого, дори и да го заслужава, вместо да говорим за музика.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.