Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Behemoth
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Preacher
Оф, стана повече от явно, че просто наливаш масло в огъня, защото наистина толкова тъпи хора няма.
Така че спри се най-сетне. Съумяваш да дразниш, но не по начина, по който ти се иска.
Макар че, докато ти се връзваме май няя спреш... да, забавно е.
lodborg
Дали са леко еднообразни - не знам.
Дали правят вече пет еднакви албума - също не знам, може би, оставям на вас да прецените.
Дали къртят и извозват - къртят и извозват.
Дали се кефя ненормално на всеки следващ албум - кефя се.

Толкова по въпроса от мен.

А, и още нещо. Показателно за новия албум е, че като си го сложа в плейъра и не знам откъде да почна. Толкова са хващащи и изпипани всичките песни. Добре, че се появи "Evangelion"-ът, че малко да живне годината и за мен. А че не им е най-добрият албум - не им е. Но, както каза Warrior-ът, те си направиха и изгладиха стила отдавна. Бяха иноватори тогава, когато трябваше. Сега просто си развиват собствения стил и поддържат качество. И то със завиден успех.
Ghost
Цитат(lodborg @ Jul 17 2009, 03:04 PM) *
Дали правят вече пет еднакви албума - също не знам, може би, оставям на вас да прецените.

Ами, не мисля. Само Demigod и The Apostasy си приличат, предните са си уникални отвсякъде. А и новият се отличава, така че...
Во Царствии Твоем
Гледам тук всички се превъзнасяте по последния Бехемот. Аз лично го намирам за приличен албум (но не за това пиша) като личното мое предпочитание е албумът им от 2007г. Все едно де... Исках да попитам във вашия релийз на албума на Behemoth предпоследната песен с различно ниво на звука ли е или само при мен е така? Чини ми се, че са забравили да мастерират този трак (а както знаем и на други банди се е случвало - Arcturus в "La Masquerade...").
Rolf
Новият албум е едно от най-изкъртващите неща, които са издавали досега! punk.gif Радва ме определено повече от The Apostasy, горе-долу наравно с Demigod. Страшно кадърна банда са, за пореден път се убеждавам, малцина успяват така да балансират между бруталност и техника. Изпипват нещата до последно, просто няма за какво да се захване човек. smile.gif
_Moonshield_
Честно казано, едва ли "Evangelion" ще попадне в мойте Топ 20 албуми за 2009 г., съмнявам се, че ще попадне в някакъв топ въобще. Като гледам съм единственият в този форум, който е сбъркан и не харесва албума, обаче едвам изтрайвам една песен до края. Абсолютна скука ми е. (не трепете с камъни, искам бърза смърт sp_ike.gif)
pungent_stench
Не си единственият, споко.
scion_of_storm
Споко колеги, не сте сами.

С малката уговорка обаче, че има интересни моменти, макар и по-малко от преди.
Preacher
Сингъла и т'ва е.
Поне знаят какво да изкарат наяве.
scion_of_storm

роцкъ!

~Seirbhiseach de talamh
Ulair
Ъъъъ и аз бих се наредил в списъка на хората с ограничена поносимост към новата бехемотска тава. Преслушах го поне три - четири пъти... ем, просто не ме грабва! Не бих го нарекъл слаб, но все пак не го понасям.


Цитат(scion_of_storm @ Jul 25 2009, 10:07 PM) *

Еееех, Свентевит и Гром (роцкъ indeed!)! Суровото звучене и пейгън тематиката най-ми липсват, май.
scion_of_storm
ти мани, аз сега слушам кавъра им на Wish на Nine inch nails.

сууупер як :Д
Twilightfall
Трейлър на "Ov Fire and the Void"

Баси сочната кака са избрали. wub.gif
lodborg
Ай, дано клипът да е по-различен, защото идеята за трейлъра е взаимствана 1:1 с Константин.
killer_rose
Вчера вечерта се появи видеоклипа и още 10 минути след като го пуснаха - youtube го блокира. За целта Behemoth качиха цензурирана версия, която обаче също не може да бъде изгледана цялата без регистрация, защото дори и тя е забранена за лица под 18 години. За целта ето ви нецензурирания клип с високо качество в avi формат. И внимавайте... suicide.gif

Download!
Twilightfall
Хах, да, мернах го вчера, но беше късно и твърде много ми се въртеше главата, за да гледам к'вото и да било. ;Д
Сега на свежо ще му обърна подобаващо внимание.

ПП:


blackmetal.gif
lodborg
Мога ли да помоля някой да качи клипа в mediafire?
killer_rose
Заповядай!
lodborg
Благодаря.
killer_rose
Видеоклипа определено е доста брутален и въздействащ. Цялата идея е много devil.gif ! Видеоклипа определено е с една идея по-добър от всичките им останали, което не е малко. Може би лично за мен единствената му кункуренция е Inner Sanctum.
Twilightfall
И на мен ми хареса видеото, но не бих го нарекъл най-доброто им.

Фаворит ми все още е "At the Left Hand ov God". ;р
killer_rose
Никой ли друг не го е гледал още за даде коментар?.....Или пък - някой жив ли е след този клип? blink.gif
MetallicaAntiFan
Малий, таз кака се метна, размаза се и роди!!!

Сега без лайнарщини, клипът не е лош, само дет не разбрах т'ва накрая с перата които онези шефове ядяха. Стори ми се безсмислено... и аз не знам.
Но като цяло е приличен. Нецензурираната версия си беше, ако ме питате - цензурирана. Заради кръвта която течеше от разкритието на каката ли. Или, че показа вертвопринушението на едно момиче което беше голо?

Цензурирана, нецензурирана версия, клипът е приличен или поне по-добър от това, което съм гледал.
the_mess
Е що бе пичовете охолно си живуркат явно - пируват с ангели, явно е някакъв антихристки деликатес.Няма лошо.
А иначе свен п***такръв имаше и едно дебело голо бабе в една от клетките.
Клипа рути както се и очаква от Бехемотски клип.
Во Царствии Твоем
Интересно, как източно европейските банди залагат страшно много на имиджа и качественото изпълнение, а банди като Крейдъл или Димму - клиповете им са образци за посредственост.
PitBull
Абе не бих го величал твърде много тоя клип - добър е, както се и очакваше, но някак си имам чувството, че твърде много американска телевизия и кино са гледали напоследък. Прекалено ми е изпипан някак си, леко изкуствен в сравнение със старите. На мен любим ми е "Conquer All". Но пак казвам, на фона на тоталното изпростяване в метъл клиповете напоследък си е глътка свеж въздух. Важно е и визията да си ходи с песента, което донякъде постига, в доста по-голяма степен от, да речем, "Inner Sanctum".

^ Е ако ми кажеш, че в техните клипове ("Progenies", "From the Cradle to Enslave", etc.) не са вкарани супер яко пари и старание...
Warrior Of Ice
Цитат(Tokio Hotel @ Aug 8 2009, 12:28 AM) *
Интересно, как източно европейските банди залагат страшно много на имиджа и качественото изпълнение, а банди като Крейдъл или Димму - клиповете им са образци за посредственост.

Само дето има един оборващ те контрапример, а именно "From the Cradle to Enslave" - един от най-оригиналните и въздействащи метъл клипове евър (поне за мен). Пък и на "Progenies of the Great Apocalypse" хич не е лошо видеото. wink.gif

Иначе "Ov Fire and the Void" кърти, чисти и извозва! icon_headbang[1].gif Поредният смазващ откъм визия клип на Behemoth.
Ghost
Бруталнооо! metal.gif suicide.gif Моментът с маската ме смаза. biggrin.gif Абе яки клипове правят Behemoth, винаги имат идея.
Во Царствии Твоем
^Моментът с маската - не знам защо но в този момент в главата ми нахлуха спомени от времето като цъках като луд Silent Hill и пред мен в някое видео изскачаше The Pyramid...

^^, ^^^Да, в progenies е правен с пари, но на мен ми лъха една хмм леко недомислена пошлост от него. Сюжета - ние сме лошите момчета и за това около нас трябва да има бойни кучета, много черепи, змия и голи жени - без да разказва конкретна история. Единственият момент, в който музика и видео ми въздействат там е частта с чистите вокали на Саймън Вортекс и метеоритите... Да клипа на кредъл си беше "новатроски" за времето си, но Дани предизвиква само смях в мен, докато Нергал - при него всичко изглежда премерено точно и не успявам да доловя позата му на слаб актьор.
Никога не съм бил фен нито на Бехемот, нито на Аркона, но моят огромрн респект за това как успяват да направят нещата си качествено.

И пак всичко опира до пречупването на "светлината в 24 кадъра" през собствената ни призма.
shogot
Новия клип на Behemoth наистина е образец за бруталност. Невероятен... както предполагах.
Rolf
Наистина най-якият и идеен клип, който са правили досега. icon_headbang[1].gif Не спират да вдигат летвата - евала!
Mort
Крайно време е и аз да споделя мнение за новото провинение на полските обесници. Силен албум, може би най-силният за тази година (изчаквам новия Immortal преди да потвърдя със сигурност), макар и не толкова проникновен като предходния. Липсва ми малко мелодиката и като че ли малко повече идейност не би била излишна, тъй като ми е пределно ясно, че тия гадове само за 1 час да се съберат ще изкарат сигурно 6 (числото не е избрано случайно) часа зверства. А зверства в Evangelion има в изобилие - бавни и мъчителни, точещи се като черна погребална процесия. Но албумът е чук и троши кости и християнски глави, заслужено попълнение в дискографията им, навярно стъпало по осеяният им с кръв път към успеха.
scion_of_storm
Любо, голяма поетика те е ударила напоследък :ь
Mort
Ми то като не съм писал отдавна се е трупало и трупало... ама важното е да се лее кръв... поетично tongue.gif
Jesus Goat
Албумът на годината им принадлежи.
Warrior Of Ice
Малко лайв неща от Атина:

Decade of Therion

Slaves Shall Serve

Lucifer
winterstorms
Машини! icon_headbang[1].gif Пак ми се догледаха.
Enslaved
Behemoth ще ни убият на феста в Бургас! Гответе се.
winterstorms
Там съм задължително! Някой друг ще ходи ли?
t0xIc
Да, но заради Fear Factory и Карцер icon_headbang[1].gif
Ghost
Цитат(winterstorms @ May 31 2010, 08:59 PM) *
Там съм задължително! Някой друг ще ходи ли?

Аз, стига да уредя някакъв транспорт. Някой да има две свободни места в колата, че не ми се лангърка с влак? biggrin.gif
Mort
Каква нова визуална сеч са ни подготвили батковците от Behemoth?! blackmetal.gif
Twilightfall
Безспорен факт е, че с всяко следващо видео надминават себе си, кой к'вото ще да говори. Аз лично останах с отворена уста само от тези кадри, предствям си цялото видео какво ще е...

ПП: а и гледайки тия СС-овски униформи направо се навлажних. ;Д

Цитат
This time we decided to make something different. We'd like to make video in "cinematic" style without so many VFX like in last two videos. We found great location, we had dozen of actors and extras and awesome stylizing. 16 hours of hard work resulted with best video we’ve ever made!
Enslaved
Клипът ще е уникум!
Во Царствии Твоем
На Бехемот клиповете винаги са размазвали. Няма друга такава визия, идея и т.н. Очаквам го с интерес!

Офф:

Behemoth v/s Lady Ga-Ga...

някой се е постарал доста... Бих понамалил гласа на лейдито- доста smile.gif
sharon
Трейлър към клипа...
shogot
Олелеее...зловещо!!!!
Twilightfall
suicide.gif

Всякакъв друг коментар би бил излишен... ;р
ping_pong_bitches
Имат по-добър PR от всякога.
Enslaved
Нормално, нали са с Nuclear Blast.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.