Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Shadows Fall -2006- Fallout From The War
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
InsArtTure
Така, няма да крия, че Shadows Fall са ми група на сърце. Уникални са със стиловете, които смесват - траш, всякакъв кор, мелодик дет, рок и т. н. Правят великолепни сола и все още за мен са "Царете на рифа".

Ето го и новият албум. Общо взето той е продължение на предишния-отново има преработени песни, има и кавъри, а продължителността е малка. Това обаче никак не пречи. Бандата е изградила имидж на музиканти, които имат силното желание да се усъвършенстват, което е похвално. Винаги търсят, записват наново, напиват се наново и така. Стойностна група.

Новата тава звучи не по-различно от старата, като май й е добавена повече мелодичност на рифовете, повече разчупеност. Чистите вокали най-сетне са това, което трябва да са. Особено внимание обръщам на СОЛАТА. В началото на кариерата си бандата подгрява на DEATH, а влиянията от покойния Шулдинър са повече от очевидни. Бързи, мелодични, размазващи сола. Рифовете отнова са маниакални - няма група, пак повтарям, с такива рифове.

Кавърите още не съм чул, но и това ще стане и ще се изкажа. Иначе сигурно изпускам доста неща, но съм още в еуфория. Дано темата набъбне малко повече от старата за тази банда.
SepulTeraHead
Не ме кефят чак толкова. hmm.gif
Rolf
Много добра група! От всички, които минават за модерни напоследък, те са ми най-любими. Новият албум наистина е доста качествен. icon_headbang[1].gif
blame
Първото, което ми идва на ум при името на групата е една статия за Chimaira в ПроРок.Там имаше 5 албума отстрани, нещо общо май имаха....от 5-те един ми беше непознат и това беше Shadows Fall - The War Within. Заради слабоста ми към някой от другите албуми (Chimaira - The Impossibility Of Reason, Killswitch Engage - The End Of Heartache) реших да чуя и този. В момента пак го слушам, единственият на Shadows Fall, който имам е. Опредлено не съм чак толкова очарована. Разбиващо е в някой отношения, но гореспоменатите групи са ми доста по-скъпи. Някак си, прекално дет ги усещам. Което хич не е лошо.
Бива си ги момчетата, и за сега съм до там. Някой ден мога да реша да се поинтересувам още. smile.gif
SepulTeraHead
"The Art Of Balance" е по-як, според мен.
InsArtTure
^Твърдо. То си беше уникат. Колкото и да се мъчат, надали ще направят по-силно нещо. Сравни коя да е песен с Thoughts Without Words и си проличава.
Airin Of Ancelot
Shadows Fall са страхотни - много добри музиканти! Новият запис не е особено оригинален, но както и останалите, е изпълнен на изключително ниво.
deebo
Страхотна група! Много ме кефят!!! Новия албум е добър, но мисля че може и още. Това е напълно възможно според мен ......... ще поживеем, ще видим!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.