Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: F R A N T I C - TICK - TICK - TICK -TOCK...
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
Страници: 1, 2
SepulTeraHead
Днеска гледах DVD-то за първи път и си викам. "Ами ебати якия албум! Защо го оплюха толкова?"
Ами защо го оплюхме толкова? Ако не беше безумния звук щеше да ме кефи адски много. Топ 10 на 2003 без никакъв проблем.
Примерно Frantic - ебати якия риф! Набива ти се в главата и не мое да излезе от там щотото е някъв уникален(изразни средства!!!!! Правопис!!). А и клипа е супер як. Някъв пич само се налива с разни алкохоли, пуши цигари и чука женки... w00t.gif Да знам че няма древна елфска приказка вплете на в текста но все пак!?!?!?!?
В тоя ред на мисли:
St. Anger > Всички които пеят за елфи, тролове и прочие...
St. Anger > Всички финландски групи с би-сексуални наркомани за фронтмени
St. Anger > Всички които използват corpse-paint
St. Anger > Всички групи с женски вокали(H.I.M. също!)
St. Anger > Всички което слушате(ако някой слуша Мachine Head нес е брои!)

П.С. Надявам се да няма обидени biggrin.gif
Sw1tched
"Днеска гледах DVD-то за първи път и си викам. "Ами ебати якия албум! Защо го оплюха толкова?""- това беше обяснено от warrior не веднъж, с част от мнението му съм съгласен

"Примерно Frantic - ебати якия риф! Набива ти се в главата и не мое да излезе от там щотото е някъв уникален(изразни средства!!!!! Правопис!!). А и клипа е супер як. Някъв пич само се налива с разни алкохоли, пуши цигари и чука женки... " -ммда - има Риф..гениално headbang[1].gif бати циклежа...макар и с готин риф...и с отвратително пеене и лупкане по тенджери

"В тоя ред на мисли:
St. Anger > Всички които пеят за елфи, тролове и прочие..."
Така е

"St. Anger > Всички финландски групи с би-сексуални наркомани за фронтмени"
Така е

"St. Anger > Всички които използват corpse-paint"
...ПОЧТИ


"St. Anger > Всички групи с женски вокали(H.I.M. също!)"
Определено не е така!

"St. Anger > Всички което слушате(ако някой слуша Мachine Head нес е брои!)"
..хех тука вече се майтапим стабилно

"П.С. Надявам се да няма обидени biggrin.gif"
...надявай се happy.gif
SepulTeraHead
Цитат
-ммда - има Риф..гениално  бати циклежа...макар и с готин риф...и с отвратително пеене и лупкане по тенджери

Абе може би мисля различно щотот на DVD-то звука е приличен.

Не го зимайте толкова на сериозно де!
Warrior Of Ice
Започвам да се замислям дали мястото на тази тема не е в раздела "вицове"... laugh.gif

SepulTeraHead, накратко казано - оплюхме албума, просто защото е неоправдано слаб за група от ранга на Metallica. Някоя прохождаща кросоувър банда сигурно би могла да си позволи нещо такова, но не и те.

P.S. Клипът не е лош... smile.gif
Jicata
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 19 2003, 01:52 PM)
Примерно Frantic - ебати якия риф! Набива ти се в главата и не мое да излезе от там щотото е някъв уникален(изразни средства!!!!! Правопис!!). А и клипа е супер як.

Е по този начин мислят и хората дето слушат Линкин Парк, Лимп Бизкит и ХИМ и ...... "набива ти се в главата" - ми може би защото се върти нон-стоп и няма начин да не влезе у главата..... абе no comment. Твърде далеч е от уникалното за мен smile.gif
Клипът е добър, но не чак пък толкова, пък е и само тва. smile.gif
SepulTeraHead
Цитат
Е по този начин мислят и хората дето слушат Линкин Парк, Лимп Бизкит и ХИМ и ...... "набива ти се в главата" - ми може би защото се върти нон-стоп и няма начин да не влезе у главата..... абе no comment. Твърде далеч е от уникалното за мен 

Ами то и March Of The S.O.D. ти се набива в главата, щото е супер уникален риф. А и не слушам Лимп Бизкит.

Цитат
SepulTeraHead, накратко казано - оплюхме албума, просто защото е неоправдано слаб за група от ранга на Metallica. Някоя прохождаща кросоувър банда сигурно би могла да си позволи нещо такова, но не и те.

Слаб??? А ти какво искаше!?!?!?!?!? Нов Load? - Аре стига вече! Нов Justice? - вече не е 89-та!
bobz
Ha SepHead e prav - albuma si e ubietz, niamashe nujda predi da vlizam v spora, kogato izleze CD-to, sediah si vkushti i si go slushkah s kef. I sega prosto iskam da si izkaja mnenieto, 4e toi produljava da mi haresva i si go slusham vse pove4e i pove4e. Nai-mi haresa tova, 4e otna4alo ne go shvanah, nali znaete - dosta puti se povtariat niakoi neshta, malko shemite na pesnite sa oburkani, koeto e mnogo iako vsushtnost. na vtoro i treto slushane zapo4nah da otkrivam vse novi i novi neshta - tova e spored men Metallica - ne da ti haresa ot raz - da ti vleze pod kojata ot 3-tia put naprimer. He he, abe az si znam zashto sa mi liubima grupa ot 14 godini!
Metallica rulez - na nikoia izpulnitel (osven Hendrix) ne sum tolkova goliam fan kolkoto na tiah!!!
My lifestyle determines my death style, ma'afuckaz...
mat.gif
Warrior Of Ice
Цитат
Слаб??? А ти какво искаше!?!?!?!?!? Нов Load? - Аре стига вече! Нов Justice? - вече не е 89-та!

Не, просто исках да спрат да се излагат, но парите явно никога не са достатъчно... А че въпросният албум е правен най-вече за пари, е повече от очевидно.
t0xIc
samo da popitam koi album ne e praven za pari:)?
ne 4e za6titavam metalika..prosto ne gi slu6am otkakto bqh 4 klas smile.gif)
SepulTeraHead
Ceers Bobz!

EDIT - Warrior - Казваш ,че албума е правен само за пари. Това според мен е тъпа теза, защотото ако наистина искаха да е комерсиален щяха да го изпипат повече. Масовата публика не може да се накефи на недоизшлайфани албуми като този...... Сега разбира се ти ще ми кажеш че е комерсиален щото имитира модерния кросоувър. Поне правят някаква музика която е в настоящето... А и Frantic е велика песен. Изяж ми думите!
Warrior Of Ice
Хм, за мен звукът е нарочно осран, и то с цел да се търси някакво автентично "ъндърграунд" звучене. Иначе по никакъв начин не мога да си представя Боб Рок да се изложи толкова с дадена продукция.

Цитат
Масовата публика не може да се накефи на недоизшлайфани албуми като този
- Ами явно се кефи, след като вече са продали над 2 млн бройки... wink.gif

Цитат
Поне правят някаква музика която е в настоящето...
Това само по себе си е прекрасно, а ако бяха вложили и малко свои, оригинални идеи във въпросната музика, цена нямаше да имат.
SepulTeraHead
Добре тогава - кажи ми някоя песен, албум или каквото и да е което да прилича толкова на нещо от St. Anger. Щото нали не са вложили свои идеи и така нанатък.......
Warrior Of Ice
На моменти се опитват да звучат ала Slipknot (виж самият стил на свирене), но оригиналът ми харесва повече, честно казано... Най-малкото е далеч по-разнообразен.
bobz
Sep, i az tova bih iskal da nau4a...
Mejdu drugoto naistina e gotino, 4e zvu4i garajno - v momenta vsi4kite moderni rock grupi zvu4at to4noto obratnoto na "t. Anger" - i Papa Roach i Linkin Park, i Limp Bizkit, da ne govorim za "Satellite" na P.O.D., kudeto dokaraha barabnite i zvuka iz4isten kato metal-a prez '80-te - vsi4ki zvu4at (uj) svetlinni godini napred v zvuka.
ranting.gif
p.s. ta na vsi4ki e iasno, 4e zvuka naro4no e dokaran i ne sum 4ul Metallica da sa kazali obratnoto...
Crafter
Глейте са!


Албума е добър, но ако го бяха направили Папа Роуч или Корн!


1. Хетфилд МОЖЕ да пее за разлика от неометълчетата от гореспоменатите групи!


2. ТОй може и да свири!

3. Ларс може да не е такъв барабнист, какъвто го изкарват, но може да свири...а в този албум показва само че може да удря барабаните!

4. Робърт е некъв мноого странен човек.. тъпо е да излезнеш на концерт с фланелка:

Уест Сайд! НАЛИ!

Ама може да свири... е той май го праи smile.gif

Онова малцинствено човече няма да го коментираМ! (Кирчо)
bobz
Abe mo'a li da ne se suglasia?
6toto ne prili4a na nishto kato tia dvete grupi...Papa Roach kradat ot Judas (kolkoto i stranno da zvu4i oba4e riff-a na Last Resort si e Judas) i Megadeth (malko) i vuobshte hi4 ne prili4a na "St. Anger".
Na Korn puk stila im ve4e e suvsem drug - sega imat niakakvi za4enki na Gothic, riif-ove malko, samo melodii - pak nishto obshto sus "St. Anger". Predishnite ima albumi sa v sredno tempo, nito edna burza pesen, nito puk niakoga sa svirili burzi kitarni rifove, kato v "St. Anger". S dve dumi prilika za men niama, osven ako ne mislite, 4e kreshteneto na James kopira modata da se kreshti neistovo, no shte pomolia da si pusnete togava "Kill 'em All" i "Ride The Lightning" i da si govorim pak za kreshtene, zashtoto osobeno v purvia peeneto mu e malko:)
ranting.gif
p.s. estestveno, 4e moje i da ne ste suglasni, no predpolagam, 4e prosto albuma ne vi haresva, a ne 4e Metallica sa reshili da stavat modni.
ooo, za potnika na Robert - Suicidal noseha kusi gashti i bandani oshte v sredata na '80-te - izrasnali v koftite kvartali kudeto po printzip si hodiat taka - ama niakoi da gi e obvinil togava, 4e sa rapper-i?
- ina4e vsi4ki sviriat - to tova niama spor, puk i Jason izkomentira, 4e mu e haresalo, 4e sa vkliu4ili DVD-to, zashtoto tam mojelo da se vidi, 4e Lars naistina moje da sviri i po-spetzialno dve kasi.
- a Kirk ne e ot maltzinstvata - triabva da pogledna na kartata za da se setia otkude e bashta mu, no mai be6e niakude ne ot Hawaii, ami malko po-nadolu...
ranting.gif
jago
Цитат(Sturmfuhrera @ Sep 21 2003, 12:45 AM)
2. ТОй може и да свири!

е то ясно че може, ама само колкото да се каже че може.
Warrior Of Ice
Цитат
shte pomolia da si pusnete togava "Kill 'em All" i "Ride The Lightning" i da si govorim pak za kreshtene, zashtoto osobeno v purvia peeneto mu e malko:)

В Ride крещене почти няма, това че гласът на James просто е дрезгав е съвсем друг въпроса. От ...And Justice нататък имах чувството, че гласът му става все по-добър и изчистен, но явно престоят в клиниката си е казал думата.


Цитат
4e prosto albuma ne vi haresva, a ne 4e Metallica sa reshili da stavat modni.

Хм, ами и двете... smile.gif А че са решили да се приспособят към актуалните тенденции е повече от ушевидно, нима го отричаш? Колкото до Kirk, спокойно можеха да минат и без него в тоя албум... laugh.gif

P.S. На кой му пука за потника на Роб?! Важното е, че пичът може да свири и като гледам, се раздава най-много от всички в групата.
SepulTeraHead
Цитат
4. Робърт е некъв мноого странен човек.. тъпо е да излезнеш на концерт с фланелка:

Уест Сайд! НАЛИ!

Мисля да си взема една - ако си гледал на Колумбиеца и М'глата един клип в който са с фанелки на West Side... като логото на Warner Brothers ама пише WS. Има ги в "На Тъмно"... Аз нали съм от Люлин и съм най-west side от всички! 30 километра(или там колкото са) и съм у Сърбия!
\m/ WEST SIDE \m/
alpha prime
make st.anger go away
fyrli cd-to w bolkuka


(li4no mnenie ) biggrin.gif
Sw1tched
Цитат(Sturmfuhrera @ Sep 21 2003, 12:45 AM)
Глейте са!


Албума е добър, но ако го бяха направили Папа Роуч или Корн!


1. Хетфилд МОЖЕ да пее за разлика от неометълчетата от гореспоменатите групи!


2. ТОй може и да свири!

3. Ларс може да не е такъв барабнист, какъвто го изкарват, но може да свири...а в този албум показва само че може да удря барабаните!

4. Робърт е некъв мноого странен човек.. тъпо е да излезнеш на концерт с фланелка:

Уест Сайд! НАЛИ!

Ама може да свири... е той май го праи smile.gif

Онова малцинствено човече няма да го коментираМ! (Кирчо)

1 . Хетфилд пее по-зле от множество вокалисти от нео-метъл групи..поне в st. anger

2. не ме интересува дали може да свири а дали свири smile.gif..да речем че прави нещо де.

3. Барабаните ...ако не звучаха толкова отвратително на записа щях много да им се радвам

4. Роб си е печен бе кво като носи вест сайт ..не всички възприемат метъла като "darkness and evil" icon_headbang[1].gif
bobz
Ha, shto be i v Ride the Lightning ima sushto takiva iztzepki kato v Kill 'em All, samo verno deto ne sa tolkova mnogo, a pi4a v Kill 'em All po-skoro vriaska, koeto za men e mnogo zabavno:) Ta ne vijdam mnogo goliama otlika ot vriasutzite v "St. Anger". A puk vokalistite na neo-metal grupite mogat samo da mu lijat podmetkite:) Golemi sporove sme zaformiali s Axl (basista ni) po toia vupros - az mu vikam fred Durst i Jonathan davis peiat falshivo, toi mi vika "ne be, iako e!":)
A za svireneto mu aide da ne govorim, tui kato e edin ot bogovete na diasnata ruka, za men nai-golemia bog be6e Rocky George ot Suicidal, ama ve4e ne sviri tam.
Za barabanite - e da tuka vseki si ima mnenie dali mu haresva zvuka ili ne, tuka niama spor vsushtnost:) Abe vsushtnost za prisposobiavaneto kum muzikalnite tendentzii mi e malko sporno - ne otri4am, 4e ima vlianie, oba4e pove4e mi prili4a vse edno te sami si opredeliat tendentziite, tuka ve4e moje da se zaformi spor, az prosto taka go vijdam ili po-skoro 4uvam.
ranting.gif
Warrior Of Ice
Цитат
Ta ne vijdam mnogo goliama otlika ot vriasutzite v "St. Anger"

Има разлика - това, което наблюдаваме в момента не е умишлено завръщане към стария стил, а по-скоро неспособност да се пее по-добре. На моменти James просто издиша...


Цитат
A puk vokalistite na neo-metal grupite mogat samo da mu lijat podmetkite:)

С това съм напълно съгласен, но не и що се отнася до St. Anger. Колкото до Fred и Jonathan, намирам и двамата за крайно бездарни вокалисти. И ефектите не ги спасяват... Отделен въпрос е, че за музиката на групите им друг тип вокал едва ли ще пасва. Все пак Fred като че ли е малко от малко по-добър.

За барабаните - звукът им е отвратителен. Иначе чисто технически Lars прави най-доброто си представяне до момента.
SepulTeraHead
Ама вие двамата как сте се нагънали biggrin.gif Я Peace! drinks_drunk.gif
HAH!!!!
bobz
A, ne ne, nie tuka sporim drujeski:)
ranting.gif
SepulTeraHead
Бих искал да отбележа пред Warrior, че спора около Dimmu Borgir е идентичен, само дето сме си разменили местата. Тея неща са безсмислени.
Warrior Of Ice
...с малката разлика, че на Metallica дискографията им я знам наизуст. wink.gif biggrin.gif
synchu
Цитат(Sw1tched @ Sep 21 2003, 11:29 AM)
[1 . Хетфилд пее по-зле от множество вокалисти от нео-метъл групи..поне в st. anger

2. не ме интересува дали може да свири а дали свири smile.gif..да речем че прави нещо де.

3. Барабаните ...ако не звучаха толкова отвратително на записа щях много да им се радвам

4. Роб си е печен бе кво като носи вест сайт ..не всички възприемат метъла като "darkness and evil" icon_headbang[1].gif

ааааа тука вече нещо май не е така /отбелязвам, че St.Anger не ми харесва за разлика от почти цялата останала дискография на Металика/.

Хетфийлд, като глас и като стил на пеене, пасва изключително добре на музиката на Металика.

Хетфийлд може да се нарече родоначалник на науката "Рифология". Заедно с Кери Кинг /Слейър/ са едни от на-добрите с дясната ръка в тежката музика.

За Ларс няма да коментирам! Добър си е, един от основателите и основните композитори на бандата. Не е Майк Портной, но има изключително свежи попадения smile.gif
Crafter
Bobz, престани с глупостите! Трябва ли да слушам целия Килл за да намеря, че си пее? В момента слушам Сик...... и никой не крещи smile.gif

А иначе... Хетфилд кво създал? Хетфилд само добре, че пее добре та поне да има защо да харесвам Металика без Мустейн smile.gif
bgm
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 19 2003, 02:52 PM)
Да знам че няма древна елфска приказка вплетена в текста но все пак!?!?!?!?

Е, удар под кръста, бих слушал и "Ох, банана", вместо тия стомашни газове. w00t.gif
bobz
He he, Sturme - slushal sum go milion puti za da znam kakvo prikazvam, osven tova sum im edin ot nai-golemite fan-ove, taka 4e veroiatno razbiram koi kude kakvo sviri, pee, tropa i t.n.smile.gif
p.s. Daje moje da propusnesh fakta, 4e sum izsviril i izpial 3/4 ot par4etata im...
mat.gif
anamnasia
Цитат(Sturmfuhrera @ Sep 21 2003, 12:45 AM)
4. Робърт е некъв мноого странен човек.. тъпо е да излезнеш на концерт с фланелка:

Уест Сайд! НАЛИ!

Ама може да свири... е той май го праи smile.gif

Онова малцинствено човече няма да го коментираМ! (Кирчо)

глей ся,
онзи странния е един от най-виртуозните басисти на нашето време(за справка:INFECTIOUS GROOVES,SUICIDAL TENDENCIES)така, че може доста повече от това само да свири.
Колкото до малцинственото момченце само за протокола един цитат от интервю с Кери Кинг където той казва,че още десет години няма да му стигнат за да достигне класата на Кърк като китарист, а ние всички знаем, че Слейър посвирват и то доста punk.gif
Warrior Of Ice
Цитат
Колкото до малцинственото момченце само за протокола един цитат от интервю с Кери Кинг където той казва,че още десет години няма да му стигнат за да достигне класата на Кърк като китарист, а ние всички знаем, че Слейър посвирват и то доста

Kirk винаги си е бил един посредствен китарист - идеално пасващ на Metallica, но далеч от всякаква виртуозност. Все едно пък Kerry King е велик инструменталист, че изказванията му да са някаква гаранция за класата на Kirk... wink.gif Не ме разбирайте погрешно, Slayer управляват! icon_headbang[1].gif
bobz
Ia! Koga Kerry King e kazal takova neshto? Az imam edin Metal Hammer ot ''96-a ili '97-a deto suvsem ne hvali Kirk...
ranting.gif
Crafter
Цитат(Warrior Of Ice @ Sep 26 2003, 09:08 AM)
Цитат
Колкото до малцинственото момченце само за протокола един цитат от интервю с Кери Кинг където той казва,че още десет години няма да му стигнат за да достигне класата на Кърк като китарист, а ние всички знаем, че Слейър посвирват и то доста

Kirk винаги си е бил един посредствен китарист - идеално пасващ на Metallica, но далеч от всякаква виртуозност. Все едно пък Kerry King е велик инструменталист, че изказванията му да са някаква гаранция за класата на Kirk... wink.gif Не ме разбирайте погрешно, Slayer управляват! icon_headbang[1].gif

ДААААДААААААААДАААААААААААА!

100% СЪГЛАСЕН!

Бобз, изпял си Металика! Леле колко е било трудно! Обади ми се като изпееш Мейдан или нещо подобно и като изсвириш Мегадет! ТОГАВА ТЕ ПРИЗНАВАМ ЗА НАЙ-ВЕЛИКИЯ МЕТЪЛ НА СВЕТА! А за сега просто си изпял... хмммм и това не е малко постижение де smile.gif А имаш ли записче на някои песни?
bobz
Ha ha, ti si veseliak:)
Da ne mislish, 4e Metallica sa edinstvenata grupa, koito sum pial i sviril? Megadeth edno vreme mi biaha edni ot liubimtzite, no s albumite sled Countdown mi izpadnaha ot klasatziata. A puk ne iskam da govoria za Maiden...purvo ne gi haresvam, vtoro diapazonite ni s Bruce moje i da sa ednakvi, no toi ima po-visok glas - az po-nisuk - sus sushtia uspeh moje da pitash dali moga da izpeia Mariah Carey:)
Zapisi na cover-i dali imam? Ami ako na niakoi mu e interesno da se slusha kak pravi cover-i postoianno sigurno sviri v "Bibliotekata":)
Spoko be Sturme - ti shto tolkova naseriozno vzimash vsi4ko poniakoga ti se 4udia!
HM rulez!
p.s. e vij priznavam, 4e ne moga da peia kato vokala na Manowar!
Crafter
Мдам smile.gif Сигуерен съм ч, че свириш солото на Механикс без ръце! ХАХАХАХХ! А тази песен заедно с четиримата Хорсмана потвърждава теорията ми, че Кирчо НЕ МОЖЕ ДА СВИРИ! А съм сигурен, че пееш по-добре от Мустейн в Механикс! ХАХАХХАХАХАХА И в Килинг ис май бизнес smile.gif хахахахах!

I AM A SNYPER! ALWAYS HIT THE MARK! HAHAHAHAHAHAHHA
SepulTeraHead
Леле човече, снайперите от KK'ND какво правят... малее!!!!!!!! с 10-тина спиран цели армии... Хах!

\m/ KK'ND \m/
bobz
He he he! Ne ne, zabravih neshto drugo da kaja, 4e sum nai-velikiat vokalist na sveta i vsi4ki drugi mogat da go duhat, a Ingwey Malmsteen sum go u4il da sviri kato maluk, he he he!!!
ranting.gif mat.gif ranting.gif
Crafter
Хахахаххахахаха! Знаеме те тебе smile.gif Междудругото ти ли си китарягата ма Антиерекционика? хахахахахахаахах Не сериозно ти ли си? Щото добре звучи... докато ония не решат да си отворят устата! Да ги еба... smile.gif

Та кажи де.... на Мегадет кво си свирил?
synchu
Цитат(bobz @ Sep 28 2003, 03:37 PM)
, a Ingwey Malmsteen sum go u4il da sviri kato maluk, he he he!!!

ама като много малък wink.gif, дет се вика още си клатеше краката седнал на бордюра на тротоара.... smile.gif smile.gif punk.gif
bobz
Ha ha ha ha!!!!
mat.gif
bobz
Na Megadeth sum sviril malko - niakoi neshta ot "Rust In Peace" i ot "Peace Sells.." - no...da uto4nia sola ne sum sviril nikoga s edno izkliu4enie - vednuj nau4ih soloto na "Sad But True" i tova be6e - pove4e vzemane davane s tova niamam:)
Taka 4e ako imash predvid neshto za sola, priznavam si, ne gi ta4a osven za slu6ane!
mat.gif
Crafter
Мдам smile.gif

Ако искаш разучи солотоо на Механикс! ИМА КВО ДА СЕ ВИДИ!
Warrior Of Ice
Това на Symphony Of Destruction (дето го свири Friedman) също кърти отвсякъде... bowdown.gif icon_headbang[1].gif
bobz
Aaaa, Marty Martyyyy, eba ti jestokia kiatrist...
...imah edin negov solov album, ako znaete samo kakvi razmazvashti melodii i vsikakvi neshta imashe...
p.s. ne be6e mnogo metal, no na koi mu puka sled kato be6e ubiistven
ranting.gif
Warrior Of Ice
Този човек е герой! smile.gif От соловите му албуми Dragon's Kiss ми е любимият... Последният, Music For Speeding, също си заслужава.
Sw1tched
towa wsi4ko e tokowa swyrzano sys frantic i metalika 4e naprawo moe si goworim za 800-te dni na carq
Crafter
Добър е... НО! Е ПРЕДАТЕЛ! Та той е фен на Бритни Спиърс! Иначе солото КЪРТИ! headbang[1].gif headbang[1].gif headbang[1].gif headbang[1].gif
lordborken
Цитат(Warrior Of Ice @ Sep 21 2003, 02:20 PM)
За барабаните - звукът им е отвратителен. Иначе чисто технически Lars прави най-доброто си представяне до момента.

Moje i da mu e nai-dobroto predstavqne i pak ne uspqva da se dobliji do unikalni instrumentalisti (e.g. Mike Portnoy)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.