Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Българи Юнаци!
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Slash
Цитат
Тежка катастрофа със семействата на Николай Найденов и Светозар Иванов.

Трагичен инцидент почерни празника на волейболните ни национали Николай Найденов и Светозар Иванов, съобщи радио ”Гонг”.

В събота сутринта съпругите им са претърпели тежка автомобилна катастрофа на 20 км от Варна. Дъщерята на разпределителя Николай Найденов – Никол, е починала. Съпругата му Ани е във варненската болница в критично състояние.

Дъщерята на Светозар Иванов - Яна, е в клинична смърт, а съпругата му Даниела е с опасност за живота. Те също са настанени във Варненската окръжна болница.

Единственият, чието състояние е стабилно, е синът на Светозар Иванов.

В момента всички наши волейболни национали са в болницата до близките на съотборниците си.

Ами какво да напиша аз...

Направо ми се доплака. Аз лично харесвам волейбола и съм общувал с доста бивши и настоящи волейболисти. Също така съм подкрепял във Варна страхотните ни национали, които обективно погледнато са едни от най-силните национални отбори изобщо, и сега предстоят важни мачове на националите ни във Варна - ще викам с цялото си сърце и ще бъда в залата. Призовавам всички момчета и момичета от този форум, които живеят във Варна, да бъдат в залата, когато му дойде времето...

Нека почиват в мир!
SepulTeraHead
Шибаната война по пътищата, ебати! hmm.gif
scion_of_storm
suicide.gif По-дяволите, и аз съм без думи....Насълзиха ми се очите дори crying.gif Тежко е, наистина е тежко, съчувствам им на момчетата, дано някакси успеят да преживеят това неприятно нещо...
Нека наистина почиват в мир! crying.gif
MadHatter
censored2.gif ...ама пък с псуване не оправям нищо. ама Е**А СИ, не е честно... evil2.gif абе.....


няам думи
Да почиват в мир...
Wolfheart
Гадно... много хора умират по пътищата и никой нищо не предприема.
Crafter
Наистина неприятно...


Wolf, не винаги има нещо, което може да се предприеме.
Wolfheart
^Да, ама много от шофьорите чак след такава случка предприемат да карат по-внимателно.
InsArtTure
mellow.gif Няма какво да се предпреме. Адски съжалявам и за потърпевшите и за жертвите. А има стотици хиляди случаи, за които никой не разбира. Живеем на гадно място.
t0xIc
Кофти ама квото и да се каже ще е малко и не на място. Дано поне тези в критично състояние да се оправят . Все пак ще е някаква компенсация за другата загуба.
hmm.gif
Beerzebub
Не знам дали е заради шофьорите или заради бурите, които са вилнели в региона, или комплекс от двете. Непоправимото вече се е случило... за пореден път. no.gif
Girl_from_Hell
Каква трагедия както повечето от тук нямам думи и ми се доплака crying.gif Не мога да повярвам че още две деца си отидоха по тоя шибани наши пътища! Голяма трагедия. Толкова сачуствам на тези момчета дано поне съпругите да се вастановят и да нямат увреждания за цял живот. А Дори да ни е гадно за децата не можем да ги варнем за това само ще кажа - ДА ПОЧИВАТ В МИР !!!!! crying.gif никой не заслужава подобна съдба!!!
abductor
hmm.gif
blame
И най-ужасното се получава,че и за пешеходците няма спокойствие....

sleep.gif

Никой не знае какво следва....дано е нещо по-добро.
SkiNHeaD
да е шибано си е ама кво да праи човек случват се такива неща и никога няма да спрат да се случват---- никои не е защитен
Nirvana_Girl
Тъпото е, че повечето хора се замислят за това едва след като стане белята. Дало времето или този който е карал са виновни....вече няма кой знае какво значение, лошото се е случило!!!


Да почиват в мир!!! sad.gif sad.gif sad.gif
`Xandria`
Горките хора, да почиват в мир.
SkiNHeaD
R.I.P
King_of_Beer
sad.gif hmm.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.