Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Slayer - Christ Illusion
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
SepulTeraHead
Както може би сте разбрали вече, албумът leak-на вчера. Интересно ми е какви са отзивите сред метъл простолюдието. Аз например съм приятно изненадан, защото очаквах да е къде къде по-зле. 3-те песни, които пуснаха като семпъл са най-тъпите от албума сигурно. "Cult" и особено текстът й ме кара да се изчервявам от срам ид а си мисля "какви тъпотии слушам ебати". Текстовете им по принцип са тъпи и бяха такива и в предния албум, но това някак може да се преглътне, ако музиката е добра. А тя на моменти наистина си струва, според мен. Като цяло май "Christ Illusion" e по силен от "God Hates Us All", но пък му липсват наистина яки открояващи се песни като "Disciple"(която пък е точно едната яка песен в предния албум).
abductor
Слушах го два пъти вече и някак не ме грабва засега. Изглежда като някакъв опит за връщане в правилната посока, но ми звучи твърде безидейно някак, нито едно парче не ми направи особено впечатление (с излкючение може би на първото, което има бая запомнящ се риф). Ще го послушаме още, па ще видим..
KingSlayer
Поостареха, мамка му devilsmiley.gif
Малко ми бавнее нещо hmm.gif
Airin Of Ancelot
Албумът е повече от приличен. Мощен е, типично слейърски и наистина доста по-силен от предходния. Единственият му недостатък е еднообразието.
Dagon
Съгласен съм, че албума е лееекичко еднообразен. Обаче ме кефи доста повече от GHUA, може би защото звученето му е малко по-олдскуул. Много рифов албум!!! Здрав. Абе общо взето як траш - едва ли ще излезе нещо по-добро в стила тази година...Flesh Storm icon_headbang[1].gif
TerminalFrost
Сега га слушам. 20 години след Reign in Blood, Slayer сякаш правят опит, и то доста успешен, да се завърнат там. Харесва ми.
Vlad
И аз се пресъединявам към мнението че звучи еднообразно. Не че е лош,но все пак като е от тази група и човек очаква нещо мачкащо.Няма нито една песен която да ми направи впечатление.Може би само Catatonic.
Rolf
И мен все още не успява да ме спечели албумът. Професионално е направен, безспорно, но му липсва зарибителният момент, който да кара човек да го слуша отново и отново. Иначе с еднообразието при Slayer съм свикнал, то не е толкова страшно.
Warrior Of Ice
На мен доста ми допада албумът. Не съм очаквал някакъв шедьовър, затова и не съм разочарован. Както каза Rolf, точно Slayer не е бандата, от която можем да искаме кой знае каква оригиналност. Свирнята е здрава, има яки рифове, а текстовете можем да ги подминем...
fanatick
абе нз за вас а ма slayer не ми грабват сарцето особено нз шо така се получава ама до ся нито една тя хна песен не сам харесал освен bloodline
SepulTeraHead
Най-поп парчето им. Гордей се!
fanatick
предложи някое друго тогаз
SepulTeraHead
Ако не ти харесва "Seasons In The Abyss" по-добре се откажи въобще от тази музика, преди да е станало твърде късно.
fanatick
тая пе сен вече повече става от предишните които бях слушал на тая група
max.666
Няма две мнения по въпроса,харесвам албума.
Аз не очаквам от SLAYER някакви помпозни сола или блестящи лирики.
А да свирят бързо и мощно с запомнящи се рифове.
Това е, пускам го от начало metal.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.