Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Into Eternity
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
InsArtTure
Не, ебати албума e The Scattering Of Ashes. Когато чуя нещо подобно си казвам: мамка му, колко имало още какво да ни каже метъл музиката.

Какво да кажа за албума?!?! Мелодия,много мелодия, адски много мелодия. Рифове,сола, постройки, композиции-свежи, много мелодични, много хващащи, издухващи.

Вокали, всякакви-дерящи се, чисти, хеви метъл крещящи.

И всичко това в един запис, който се слуша на един дъх и който въпреки това звучи страшно дълъг, многопластов и какво ли още не.

ПОвтарям се-ебати албума! Срам ме е задето не съм чул още предишните. Този тук надминава сам себе си.

От 41 минути запис, няма 2 секунди, които да не ме кефят и да не ми правят впечатление.

Това е-модерен хеви метъл.
KingSlayer
Абсолютно!!!
Това е модерен хеви метал или малко смесица хеви-пауар.
Понеже адски много ми харесаха и на мен и се потършувах в нета за тях. Та специалистите навсякъде ги рисуват като дет-поуар с което хич не съм съгласен.
Иначе групата май свири от 99-та и ме е яд, че чак сега ги откривам.
Супер са, направо. Има нещо от Даймънд cool.gif (Петерсън) и малко ми приличат на една наша група smile.gif
Slash
Ама какви ги пишете вие??? mellow.gif


И аз ги чувам за пръв път, чрез този им нов албум. За мене тази група се е учила яко от Chuck Schuldiner, което е прекрасно! Наблегнали са на късните Death, вложили са скорост, едни чисти вокали... и толкоз. Та дори от заглавията на песните се усеща Death philosophy. Къде минавате през всички възможни стилове, егати! Модерно хеви, модерен пауър...


Албума е много голям! Всеки, който се води че слуша метъл, трябва да го наизусти.
Warrior Of Ice
Цитат(Slash @ Aug 7 2006, 02:27 AM) *
Албума е много голям! Всеки, който се води че слуша метъл, трябва да го наизусти.

Подкрепям! Наистина феноменален запис. Много оригиналност и разнообразие, съчетани с впечатляваща техника... icon_headbang[1].gif
Revenant
От Вчера ги слушам, доста разнообразни песни, като че ли не са една група ...интересно
Svetyl
Това е ебати якото! Много ми прилича на 3 Inches of Blood smile.gif
Slash
http://www.kerrazy-torrents.net/index.php?...=68388&st=0


Не знам как е сийда, не съм теглил още, но определено ще се пробвам. Убеден съм, че си заслужава!
InsArtTure
Аз имам първия и третия. Ако някой свали само втория, ще направим един диско-торент.
Slash
Тъкмо бях стигнал до култовите 6%... laugh.gif


Окей, тегля само "Dead Оr Dreaming" и живот и здраве като го изтегля - ще пиша.
blame
Жив.
Това ми беше първото впечатление от албума - жив.
Далеч не опчаквах нещо такова, стиловите ми нагласи бяха опредлено различни. Но т'ва разби. Страшно музикален, страшно интересен... Опредлено съм доста очарована!
Warrior Of Ice
Ревюто на Slash smile.gif
Airin Of Ancelot
Браво, Slash! smile.gif Въобще, чудесни ревюта се качват в сайта напоследък, много интелигентно пишете...
Slash
Мерси. smile.gif Това е защото сме интелигентни и скромни копелета...
Всъщност не е важно ревюто, важно е всеки да оцени по свой си начин този албум. icon_headbang[1].gif


EDIT:
2 подаръка за тези, които не използват торенти:
Into Eternity - 2006 - The Scattering Of Ashes
Into Eternity - 2004 - Buried Into Oblivion
Mort
Това за ревютата е интересна тема. Наистина всеки може сам да оцени даден албум, но едно добре написано ревю понякога помага - може да те насочи най-малкото. Най-полезното му действие е насочено към тези, които не познават дадената група, но пък харесват подобен на техния стил. Така е едно ревю може да запознае хората, които се интересуват с една нова група, или пък ако са по-широко скроени и с цял нов за тях стил. Като цяло ревютата не ми влияят съществено, но пък ако са прекалено позитивни и то от хора, чийто вкус познавам, най-малкото събужда любопитство и чувам за какво става въпрос. Всеки си има правото естествено обаче да не се съгласи с тях и често (преди когато имах време) опонирах из metalreviews.com или metal-rules.com, за нещата с които не съм съгласен и се получаваха интересни дискусии. Тук странно не се получават много спорове по въпроса... Явно хората се съгласяват с повечето от ревютата ни.
Rolf
Цитат(Mort @ Aug 29 2006, 03:42 PM) *
Тук странно не се получават много спорове по въпроса... Явно хората се съгласяват с повечето от ревютата ни.

Трудно е да се спори срещу едно информирано и добре обосновано мнение. smile.gif Най-малкото трябва да си също толкова добре запознат с бандата, колкото ревюиращия. А освен това мисля, въпреки емоционалността на моменти, ревютата в сайта са доволно обективни.
blame
Bravo Slash!
I za albumite golqmo mersi - samo da se pribera i gi pochvam! smile.gif
Slash
Цитат(Rolf @ Aug 29 2006, 04:50 PM) *
въпреки емоционалността на моменти

В този ред на мисли - изключително неприятни ми са ревюта, писани сякаш от компютър. Какво го интересува обикновения фен, като мен, каква е структурата на песните, къде има риф, къде няма риф, ала-бала... Важното в едно ревю, според мен, е да се уцелят част от емоциите, които предизвиква всяка една песен от дадения албум. На второ място - дразнещи са и разни псевдоспецове, които прасват някаква разрушителна критика, мислейки си, че пишат градивна такава.


Колкото до ревютата в т.н. "престижни" метъл сайтове... 90% от ревютата, които съм чел в metal-archives, например, ме карат да се хващам за главата. Толкова тъпи, че чак вдлъбнати.

offtopic.gif
Rolf
Цитат(Slash @ Aug 29 2006, 09:32 PM) *
изключително неприятни ми са ревюта, писани сякаш от компютър. Какво го интересува обикновения фен, като мен, каква е структурата на песните, къде има риф, къде няма риф, ала-бала... Важното в едно ревю, според мен, е да се уцелят част от емоциите, които предизвиква всяка една песен от дадения албум.

Напълно съм съгласен. smile.gif С казаното по-горе само исках да изтъкна, че при все наличието на въпросната емоционалност, ревютата не звучат като празни хвалебствия, а са доста убедителни.
RocknRollNigger
Цитат(Rolf @ Aug 31 2006, 06:36 PM) *
Цитат(Slash @ Aug 29 2006, 09:32 PM) *
изключително неприятни ми са ревюта, писани сякаш от компютър. Какво го интересува обикновения фен, като мен, каква е структурата на песните, къде има риф, къде няма риф, ала-бала... Важното в едно ревю, според мен, е да се уцелят част от емоциите, които предизвиква всяка една песен от дадения албум.

Напълно съм съгласен. smile.gif С казаното по-горе само исках да изтъкна, че при все наличието на въпросната емоционалност, ревютата не звучат като празни хвалебствия, а са доста убедителни.

Mи ще ме извините, но повечето ревюта на сайта са точно в тоя стил, няма да споменавам автори, че да не се обиди някой. Но това постоянно повтаряне на структура, риф, ритмика, мелодия или МЕЛОДИКА sp_ike.gif, конструкции, постройки .. Това е смешно.
InsArtTure
^ Кое е смешно? Това е музика и за нея се говори каквото трябва да се говори. Как си я представяш иначе работата?
"Ми много ме кефи тоя албум, супер е, кърти и е много як... или... Тоя албум не струва, скучен ми е, сега ще си пусна нещо друго, много ми е тъп"
Такива ревюта чел ли си? laugh.gif Напиши някое да научиш околните happy.gif
Airin Of Ancelot
Цитат(RocknRollNigger @ Sep 19 2006, 10:14 AM) *
Mи ще ме извините, но повечето ревюта на сайта са точно в тоя стил...

Ми няма да те извиним, защото пишеш малоумия. wink.gif Ревютата (почти без изключение) са много компетентно, сериозно и интелигентно написани. Личи, че авторите и са разбрали, и са почувствали музиката.
Slash
Кой не слуша Into Eternity да го винти етърва ти!!! icon_headbang[1].gif

Просто не можах да го напиша по-тъпо. Гордея се със себе си... biggrin.gif
Идеята ми е, който е пребивавал в открития космос или просто е живял в пещера да се запознае с тази изключителна банда.
winterstorms
Новият албум ме разби! Не е по-силен от "The Scattering Of Ashes", но все пак това са Into Eternity! Страшно свирене, много мелодия и още повече агресия този път. Във вокално отношение също има някои интересни нововъведения, които отначало може и да дразнят, но определено заслужават мястото си в тавата. Е, как ви се струва "The Incurable Tragedy"?
Warrior Of Ice
На мен не ми хареса толкова. Твърде е истеричен и разпилян, няма я онази плавност и непосредственост от предишните албуми. След няколко слушания продължавам да мисля, че "The Scattering Of Ashes" беше с класи отгоре и като замисъл, и като изпълнение.
Airin Of Ancelot
И мен не ме грабна. Опитали са се да звучат колкото се може по-разчупено и прогресарски, от което музиката стои малко изнасилена. Иначе има и доста силни моменти, но като цяло "The Incurable Tragedy" не е на нивото на предишните албуми.
lodborg
На мен албумът ми хареса много. Вярно, не е нов "The Scattering Of Ashes", но за сметка на това е страшно здрав и хващащ, носи специфичния заряд на групата и е оригинален. Искам повече такива тави, по дяволите. Честно казано, предпочитам модерният метъл да се развива в такава посока като обмисля алтернативите.
InsArtTure
Музиката изнасилена!!! Абе стига сте били ботове в писането си с Ицо! Личи си, че всичко, което струи от новия Инту Итърнити е спонтанно, толкова плавно идват всички прогресарски и разчупени идеи. Слушаш и се радваш на всичките нови мелодии, които не си чувал във всички останали албуми от последните месеци... Тотал метъл! Прозрачно като стъкло на автобус 404.

А новия Драгънфорс бил великолепен laugh.gif Не може ли нещата да са по-прости - "харесвам си пауъра, не ви ща модерния метъл, не го разбирам"

И друго - албумът е ТОЛКОВА различен и странящ от The Scattering, защо вечено трябва да се сравняват по "доброта" албумите с предшествениците им?
The wise
Много тъп албум! InsArtTure, извади си главата от гъза, ако обичаш. Благодаря предварително!
InsArtTure
Хмм, кажи ми го наживо, за да ти завра твоята в твоя. rolleyes.gif
Mago De Oz
^Киро, що се хабиш, знаеш че такива на живо са пълни мърди!
Албума е много добър, има си всичко, което трябва да има една дорба творба, за разлика от хилядите пластмасови продукти, излизащи напоследък... примери няма да давам, излишно е!
The wise
Цитат(InsArtTure @ Jul 24 2008, 10:44 PM) *
Хмм, кажи ми го наживо, за да ти завра твоята в твоя. rolleyes.gif

Вониш на пасивен от разстояние, така че не ме плаши със завиране на каквото и да е, смешно е.
Slash
Много ми харесва!! Супер свирене, има парчета както от предишния албум като "Indignation" така и от по-предишни като "A Black Light Ending" (съвсем произволно), интрото и аутрото са най-красивите и емоционални които чувам от последния Undertow насам, ще се върти с голямо удоволствие.

Хем "The Scattering Оf Ashes" си остава за историята такъв какъвто е, а не с опит да бъде повторен едно към едно, хем Into Eternity вадят нещо ново и свежо. icon_headbang[1].gif
Warrior Of Ice
Тук можете да гледате видеоклипа на "Time Immemorial".
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.