Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Абитуриентски балове
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
malleus
^Снимки нема.Некои неща си ги предпочитам за лична употреба wink.gif

^^В най-доброто тогава училище в Хасково.ГПЧЕ "Проф.Д-р Асен Златаров",демек езиковата.За жалост чувам ,че вече нещата не стоят по този начин.
noel_f
Мда, и аз завърших ГПЧЕ-то тази година. Наистина нивото е спаднало значително. Макар че, бяхме на 20-то място по оценки от матурите в страната. icon_headbang[1].gif bowdown.gif Така че ... smile.gif
Ти с какъв език беше?
malleus
Френски естествено!Защото ми беше първо желание,а не щото както някои от съученичките ми не ми беше достигнал бала.
noel_f
Мда, и аз съжалявам, че не записах френски като първи. Щях да го науча идеално, а англиски можех да науча перфектно като втори. Но ето, направих обратното и сега френският не ми е перфектен. sad.gif Аз трябваше да се сетя, че се била от френската, като каза, че сте били само момичета. tongue.gif
malleus
Имахме и едно момченце в началото,но по-сетне се оказа,че е гей.После цялото училище ни бъзикаше ,че един мъж сме имали в класа и сме го направили педал. biggrin.gif
noel_f
Едва ли сте го направили вие. Защо мислиш, че е избрал паралелка само с момичета - за да няма кой да му се подиграва, че е гей. В това училище имаше доста гейове, bdw.
На подготвенцетата пък основна грижа им е как най-добре да си епилират краката и какви кичури да си направят. Лично съм била свидетел на "мъжки" разговори на тема как да изрусим, накъдрим и изправим косата си. laugh.gif Уникално училище беше това! bowdown.gif
malleus
Еба си!Нещата наистина са се изродили от едно време.Тогава беше пълно с рошави метъле,дето пет пари не даваха за прически и дрехи.Ма то днешните младежи са така.Нежнички.Горките вие-девойките.Не знам как си намирате МЪЖЕ.
noel_f
Това ни беше основният проблем на всички. laugh.gif В училището ти само 30 % са момчета като половината са гейове, а другата половина чалгари. blink.gif
А момиченцетата 8,9, 10 клас са такива прости чалгарки, че ме беше срам да казвам, че уча в езиковата, когато някой ме питаше.
Попитай Aggressive_Perfector. Той горкия все още учи там. sad.gif
malleus
Градския?
Сериозно ли?
Като бял в Харлем? biggrin.gif
Ма тва нещо май обърнахме темата на чат канал с тебе biggrin.gif biggrin.gif
Beerzebub
Хейтъри... Кво против сегашните мъже дето се грижат за себе си? М?
Аз като се среша не ми личи... biggrin.gif
Ta' Zhal
Къде останахте, чудни вечери,
с безброй желания неизречени?
Къде сте мигове, пожелавани,
със откровения, незабравени
цял живот?

Един неразделен клас
с радостни песни и шеги
дълго огласяше града
след петия час.

Един неразделен клас,
с общи тревоги и мечти,
чертаеше своя път
и вярвахме всички, до един,
че ни чакат само празници,
че е щедро без предел
времето пред нас.

Къде останахте, чудни вечери,
с безброй желания неизречени?
Къде сте мигове, пожелавани,
със откровения, незабравени
цял живот?

Един неразделен клас
с радостни песни и шеги
дълго огласяше града
след петия час.

Един неразделен клас,
с общи тревоги и мечти,
чертаеше своя път
и вярвахме всички, до един,
че ни чакат само празници,
че е щедро без предел
времето пред нас.

Къде останахте, чудни вечери,
с безброй желания неизречени?
Къде сте мигове, пожелавани,
със откровения, незабравени
цял живот?
Къде останахте, чудни вечери,
с безброй желания неизречени?
Къде сте мигове, пожелавани,
със откровения, незабравени
цял живот?
Цял живот...
Цял живот...




Това нещо беше близо да ме разреве днес, при това не от друго, а от това, че ми стана тъжно от факта, че не усещам нищо. Съвсем буквално. Не изпитвам нито радост/нетърпеливо очакване че завършвам, нито тъга/носталгия. И като гледам как се вълнуват другите, като в рамките на един ден и майка ми, и баба ми ме попитаха, дали не се вълнувам, аз дигнах рамене и им признах, че реално ми е все тая (и двете ме погледнаха тъжно, тип "Горкото изродче"), почвам да се питам, дали нещо не съм сбъркан. Имам усещането, че не правя нещо като хората, че едва ли не пропилявам и губя уникален момент от живота си. Или това, или съм по-бездушен от герой на чичко Лукасен. Няма въодушевление, няма липса. А имайки предвид, как в десети(!) клас ми беше гадно при мисълта да спре това спокойно ежедневие, да се разделя с един куп хора(даже не да се разделя, просто да не прекарваме 6 часа на ден на съседни чинове + още 2-3 насам-натам), как още тогава ме беше страх от този момент, а сега-нищо, и почвам да се дразня чак на себе си.

Та, думайте как сте (били) вие, какво е (било) усещането и т.н., честно казано, тая вечер това ме вълнува повече от всичко друго.
gadabout
Aз мислех, че ще ми е все тая, но в ресторанта, като ни пуснаха същата тая песен, сякаш чук ми се стовари на главата и изведнъж си дадох сметка, че ми е зверски тегаво. И то не заради приятели, учители или нещо друго, а заради спокойствието, което съм на път да загубя безвъзвратно. Изведнъж всичките минали 12 детски години ми минаха на лента и се запитах "А какво става нататък?".
Това, което става сега, не ми харесва. Без коментари по това, моля.

Та, поплаках си аз на тази песен, признавам.
_TNT_
^^ Според мен нищо ти няма. wink.gif Много хора придават прекалено голямо значение на събитието, а още повече се опитват да убедят другите каква повратна точка е този момент. А може и по-полека.

Писал съм си вече мнението, сигурно даже и в тази тема. Екзалтиран не съм бил. И при мен се намираха хора да ми кажат "това ти е балът, не се ли вълнуваш *аблабла*". Радвах се, че приключва училището - със задължителният му характер (във всяко отношение) така и не можах да се разбера. wink.gif Относно ежедневието със съучениците - с когото трябва, време винаги ще има. Най-якото е, че се отсяват хората.

Все пак при нас беше весело. Две вечери, официалната в ресторанта, където се получи много добре. Без много самонавиване и поза си изкарахме яко - в крайна сметка това е целта. smile.gif
prayer4eto
@Ta'Zhal

Честно казано и на мене ми беше все едно дали завършвам или не. И през погледа на времето, като че ли този празник остава най-вече радостен и щастлив за твоите родители и близки. Мисля, че се сещаш защо ... wink.gif
sgoh
Мене примерно, неска ми е супер сдухано, и то само щото ходих да гледам абитуриенти.

Не съм имал задружен клас - общо взето най-якото ни събиране си остана бала.

Не се страхувам от сегашния си живот, дори, до някаква степен, мога да кажа, че съм доволен от него.

Не възприемам училището като най-щастливия период от живота на човека.

И въпреки това ми е тежко.

Сигурно съм някакъв чувствителен такъв. unsure.gif

А може би просто ми е носталгично, че не съм си изживял пълноценно училищните години.
Което пак ни докарва до проблема с чувствителността... suicide.gif

Не знам.
noel_f
Цитат(noel_f @ Jul 16 2008, 12:47 PM) *
Това ни беше основният проблем на всички. laugh.gif В училището ти само 30 % са момчета като половината са гейове, а другата половина чалгари. blink.gif
А момиченцетата 8,9, 10 клас са такива прости чалгарки, че ме беше срам да казвам, че уча в езиковата, когато някой ме питаше.
Попитай Aggressive_Perfector. Той горкият все още учи там. sad.gif

Хаха какви глупости съм писала само преди година. Чак не вярвам, че съм го писала аз това мнение. Да, вярно така си беше.
Моят бал беше на Слънчев бряг, и честно казано по-добре, че беше там. Избегнахме доста суетене, а баща ми много изстрада, че не присъства. Плюс това си бях забравила фотоапарата и затова нямаше много снимки и изобщо ... Сега, помъдряла, ми се струва глупаво, че не ги поканих, но явно ме е било срам единствено моите родители да присъстват, а на никого от класа да ги няма. Което е страшно тъпо, разбира се, но явно за 1 година мисленето ми се е променило доста, нз.
Иначе беше много хубаво всичко, с изключение на роклите на съученичките ми biggrin.gif biggrin.gif и костюмът на кавалера ми. rolleyes.gif
Моята рокля беше от зелена тафта, къса, с черна подплата, черен колан и болеро. С две думи подбрах я с много вкус - семпла и леко готик.
В ресторанта танцувахме по столовете drinks_drunk.gif хахах, много беше забавно. През живота си не съм танцувала толкова много по двойки, колкото танцувахме тогава с кавалера ми, определено протече химия. wub.gif
Не се напих много, понеже един негов приятел ми изпи водката. biggrin.gif
А и тогава не пиех още много. biggrin.gif
След това отидохме в клуб Мания и се прибрахме в 5 часа, само аз и най-добрата ми приятелка, и си говорихме цяла сутрин женски работи. След това страшно ми се доспа и съм заспала до една съученичка, а после се събудихме, и си тръгнахме на следващия ден.

PS: Нещо не си харесвам мненията отпреди година, не знам защо.
Atrocity
Какво да ти кажа, аз догодина съм 11-ти клас и общо взето твоето (Ta'Zhal) мнение и това на gadabout обобщават очакванията ми за този ден - завършването.
scion_of_storm
I cannot feel

Sad but true.

но после ще си давам сметка, усещам. ще видим, 4 дни има до събитиозо грандиозо.
Aglarana
Балът ми беше вчера. И какво да ви кажа..
най-прекрасното денонощие в живота ми досега! smile.gif
През тази година бях доста скептично настроена, но всички мои предишни мисли се изпариха. 50 човека в ресторанта преди потеглянето за класната се погрижиха още тогава настроението ми да бъде на 6 (не че имаше нужда, то и без това си беше приповдигнато), после момчетата от класа ми се постараха да попадна на седмото небе wub.gif На Александър Невски се събират випуските от училището ми, това е традиция от близо 10 години и там пак всичко мина страхотно. А после..
после вече беше вълшебно smile.gif
В Хилтън атмосферата бе неописуема - храна в изобилие, аз и не близнах от нея - нямах нужда просто, защото емоционалният заряд ме хранеше :Р. Разнообразна музика, разговори с хора, с които от 8-ми клас например не сме си казвали нещо повече от "Здравей" из коридорите. Танци, снимки!
Ескорт с лимузини на самия хотел до дискотеките - Sin City. Там вече нямаше слизане от столове и стъклени дансинги (Тук очаквам върлите противници на поп-фолка да оплюят, но ми е все тая). Денят и Нощта на 24 срещу 25 ще останат един от най-красивите спомени за мен!

Наско, Сашо - сигурна съм, че на бала ви ще се почувствате страхотно! Няма как просто - независимо дали сте близки или не с класа, дали го харесвате или не - тогава за раздялата с целия ви випуск ще ви бъде тъжно, сигурна съм. И ще е хубаво..
I Like Scat Porn
2011-та ше се бутна в некое паркче и ше се напия сам.
pa®tci
Искам една Дълга с оптичен и няколко чувала патрони, да се заредя на балкончето и да отстрелвам всичко "1235678910 11 12 ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!", което ми се изпречи пред очите. brickwall.gif
Blashyrkh
Цитат(Aglarana @ May 25 2009, 03:57 PM) *
Ескорт с лимузини на самия хотел до дискотеките - Sin City. Там вече нямаше слизане от столове и стъклени дансинги (Тук очаквам върлите противници на поп-фолка да оплюят, но ми е все тая).

Леле като се сетя на моя какви ги вършихме в Биад... whistle.gif whistle.gif whistle.gif
pa®tci
@Агларанче, а ти ебна ли на балчето, а? whistle.gif
blame
/ъпгрейднатото ми мнение от тази година/

Още не съм имала бал,а май вече не ги понасям.
dry.gif


Тъй де, записвам го това мнение, защото искам да видя, живот и здраве, догодина по това време какво ще мисля.(Хванах се на бас с една приятелка.)
Адски много си обичам класа и колкото и прекрасни изживявания да описвате... аз си гледам отстрани тази година.
Очаквания се старая да нямам, имам впечатления от 24ти и 25ти(днес) тази година, град Габрово. Или с други думи - "Животът ви е Поп Фолк."Без капка общо с музикалният стил.
Обсипаха децата стотаци за рокли/костюми,прически и грим, за да получат масово ефект ала бръкнахме в контакта и си забравих очилата вкъщи... което доведе до лудо неврене преди 1000та снимки и купа внимание. За какъв дявол питам, при условие,че човек с токчета не знае как се ходи и става смешен ги обува? И кани баба, дядо,леля, чичо,стринка, заедка и домашният питон да гледат... да,знам,че те искат да видят.
Да не стане грешка, не отричам Нейно Височество Модата и желанието за разкрасяване, да сме специални в един ден. Отричам фарса, в които се е превърнало. Стилът, красотата идват ако ще и с едно дживение на ръката, не с брокат по талията (да не кажа задника). Една гейша се учи да е такава от дете, за да увладее всяко движение, всяка мимика. Една кралица се ражда кралица. Един пич по дънки и тениска не изглежда елегантно в костюм (БЕЗ вратовръзка, ВТФ?!). Бтв, относно модната критика - спуснатата коса изглежда по-добре когато може да се движи, не когато е скулптура. И не цената прави роклята. А, и Асеновград, България от висша мода не разбира.


За десерт на порнографията ще кажа,че да се забавляваш с хората, с които 5 години всичко си делил вярвам е великата емоция! Пък с грим или без, какво ти пука в един момент. (ето тук е момента за заядка - на една истинска дама винаги й пука, не само на бала)


п.с.: бясна съм.
Chimera
Моят бал беше вчера, и трябва да призная, че се изкефих на макс! biggrin.gif Класът ми, колкото и странен да е бил винаги, на фона на всички малки мутри, мутреси и кифли (с които делихме ресторанта) изпъкна с доста добър вкус на обличане, пък и нямахме двама с двама еднакви biggrin.gif Никой не се е цепил със скъпи коли или рокли за по 5859404 евро, даже се бяхме обединили по 2ма 3ма в кола. А в ресторанта беше яко, както и в заведението по-късно... Абе...минали са 5 часа откакто свърши, а аз искам пак! biggrin.gif
scion_of_storm
БаАААаААаАаАААаааааааааЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛъ!

Майната му, държа на алкохол, почвам да пия :Д!
Aglarana
^ biggrin.gif
Braindead
Е, тазгодишните абитуриенти, хайде, мобилизирайте се и качете снимчици да ви видим! happy.gif
Ta' Zhal
Лени беше много права, на бала си ми беше много приятно. Все пак се радвах, че няма да видя повече 90% от хората. Но ще ми липсват доста останалите 10, с които ще се пръснем. И учителите. Доста гадно ми беше, че няма да ми преподават повечето, но ходенето на училище е ценен навик, който не мисля да прекъсвам с нещо толкова дребно като завършване.
А на тая песничка направихме мас хъгинг целия клас, после като истинско трю си излязох от хотела, намерих си тъмно ъгълче в паркинга и ревах :Д

Иначе съм бог, удрарих два блуса и две хора с три разкъсани сухожилия. Алкохолът е мойта амброзия, това, което днес не ми позволява да се изправя на краката си, на бала беше леко неразположение.
scion_of_storm
Наско е фтв, бе :Д

бтв, кажи на твоите хора да ми мятат снимки като е готова работата. За любопитните, една от малкото начални получени снимки:

http://i40.tinypic.com/zofj2h.jpg
Vikernes
Цитат(Ta' Zhal @ May 31 2009, 05:07 PM) *
Лени беше много права, на бала си ми беше много приятно. Все пак се радвах, че няма да видя повече 90% от хората. Но ще ми липсват доста останалите 10, с които ще се пръснем. И учителите. Доста гадно ми беше, че няма да ми преподават повечето, но ходенето на училище е ценен навик, който не мисля да прекъсвам с нещо толкова дребно като завършване.
А на тая песничка направихме мас хъгинг целия клас, после като истинско трю си излязох от хотела, намерих си тъмно ъгълче в паркинга и ревах :Д

Иначе съм бог, удрарих два блуса и две хора с три разкъсани сухожилия. Алкохолът е мойта амброзия, това, което днес не ми позволява да се изправя на краката си, на бала беше леко неразположение.

Насе, насе нали аз не съм от тези 90 %, които не искаш да виждаш повече ? laugh.gif openwidehug.gif
Балът бе добър, алкохолът на ниво и последвалите неща през нощта и на сутринта, бих казал, че се чувствам свежарка smile.gif
beyondtheblack
Скоро бях на бал на братовчедка си

Хубаво беше, че се събрахме цялата рода, но 1000 лева за ресторант ми се струва малко излишно...Отделно братовчедката празнува, естествено, в хотел (Марица в Пловдив), а после пък в Гърция. Роклята, гримът, ноктопластиката и бла бла не знам колко още струват...
Та по наше време нямаше такива раути! whistle.gif
Void KD
Хмм.. не знам кво да очаквам. Съмнявам се, че ще се кефя много. Може би ще се радвам, че най-сетне приключвам с идиотската образователна система, в която ще съм пропилял 12 години от живота без да науча нищо съществено, освен че "това на пръв поглед е бяла дъска, но зад нея има нещо друго!" от един час по философия.
Сега завършвам 11 клас и с нетърпение чакам лятната ваканция, писна ми от тва проклето даскало.
Може би, ако вместо чалга и кючеци се чува и малко жица и техно ще е по-добре. Ама от къде да знам, ще разбера догодина.
Aglarana
^ Момче, в ресторантите на хотелите звучат по максимум 1-2 поп-фолк песни - всичко останало е ретро, денс, поп и евъргрийни. Не се притеснявай чак толкова..

Наско, аз пък много се радвам, че видях теб и Васко openwidehug.gif Бяхте много хубави!
Alti
Ами какво да ви кажа smile.gif ? Балът си беше прилично добре smile.gif Не се оплаквам. В ресторанта майка ми беше поръчала да направят меденки с моя лик отгоре им и това ми се видя доста WTF ама другите поне се изкефиха. Доволно доволно ни закараха с едно хубаво BWM. Шофьорът ни също беше ебати пича-голям образ беше bowdown.gif Да си кажа честно в Шератон хич не ми хареса, това което ни предлошиха от страна на яденето unsure.gif За 160 лева мисля трябваше да е по-вкусно със сигурност... А и човекът.който пускаше музика, беше идиот... НО пък се забавлявахме доста добре smile.gif После се преместихме в една малка дискотечка Inside , където не пуснаха НИТО 1 чалгия и се изкефихме на макс metal.gif drinks_drunk.gif Толкова се кефих,че се прибрах в 3 часа в нас, като и двете ми колена ме боляха много. Докато пиша това мнение още ми се спи ohmy.gif Ако трябва да опиша бала с два реда:

We're going off tonight to kick out every light

Take anything that we want, drink everything in sight

We're going till the world stops turning

While we burn it to the ground tonight
scion_of_storm
Сти'а си бъркал ж с ш, мама ти biggrin.gif
Alti
Няма! Така знаете, че съм аз а не някой друг
Aglarana
smile.gif
Сладури, хайде пускайте снимки вече..или аз направо тази меденка :Р
Night
Моята абитуриентска вечер беше на 21 май и беше голямо вълнение.Осъзнах колко много обичам повечето си съученици и колко ми се иска отново и отново да се събираме випуска,за да празнуваме годишнини от завършването ни.Балът беше в едно казино в Албена,където доста хора останахме до 4 часа.Други предпочетоха дискотеката,но на мен лично през ум не ми мина да отивам на друго място.Роклята ми беше ужасно неудобна за танци и малко пострада,но и без това не възнамерявам да я обличам пак и не се сърдя. smile.gif Добре че си бях взела още една,в която да мога да се движа без да се чувствам омотана и опакована отвсякъде.Дансингът беше постоянно пълен,музиката,естествено,чалга,което не попречи на много хора,които през живота си не са слушали,да се забавляват.
Ужасно благодаря на почти половината си клас,с които останахме в една стая в хотела до сутринта,след което слязохме до плажа и се разхождахме с влакче из Албена.Всъщност това си беше highlight-ът на целия бал според мен-спокойна атмосфера,тишина и приятелски разговори. openwidehug.gif
Daddy`s Girl
и на мен не ми е толкова кеф за тия балове. Аз за моя бал няма да дам повече от 100-200 лв. За една вечер 1000 лв, че и повече са не просто много, а твърде много. Сестра ми ще прави бал другата година ии се чудя кой ще й го плати. Още не е почнала да мисли, ноо със сигурност ще одере нищожната заплата на родителите ни biggrin.gif
Sile
Цитат(`Xandria` @ Oct 6 2006, 07:35 PM) *
Само аз ли не се вълнувам? rolleyes.gif

И аз не се вълнувам. Успях да не се охарча мн за аборигентската whistle.gif
Void KD
@Daddy's Girl: И аз така си виках, когато бях на твойта възраст. Сега мнението ми е друго - искам да си прекарам адски добре, да похарча всичките си пари, да отида на дискотека, да пусна автопилота след поредното питие, да "танцувам" със съучениците и да не дремна цяла нощ. А след това на ексурзията същото, да се кефя на макс. drinks_drunk.gif
Megadeth
Цитат(Daddy`s Girl @ May 16 2010, 04:23 PM) *
Аз за моя бал няма да дам повече от 100-200 лв.

Ти и толкова няма да имаш, но не говори глупости, ще дадеш 1500лв минимум, <тук искам да кажа нещо, за което ицо ще се скара, пък му обещах да не, а злобара Светъл ще му изклюкари на бърза ръка>, и пак няма да ти стигнат. Вашите ще ги дадат с предлога, че така трябва и наистина така трябва. Има задължения, които трябва да се изпълняват независимо дали ти се иска, било то да обиколиш тъпите роднини след коледа и нова година, великден. Бала се прави за тях, бала в хотела се прави по традиция да се събереш и да отпразнуваш скока ти в лайната. Макар да почва със сума ти пари хвърлени на вятъра, това е едва шибаното начало.
По една груба сметка,при мене - костюм 500лв, гости 1000лв, куверт (в хотела с класа) 100лв, екскурзия 500лв са 2600лв излизам на нашите без да смятам изпити и други простотии. Май месец а.к.а. месеца на КУРА.
ZerraX
^ аааа оправи го на Светъл, ама Зеракса все види }:E xD
Aбе рокли и глупости може да се закупят от чужбина - доста по-евтино ще излезне (е стига да се има възможност да се пазарува от чужбина ^^")
Май на момците им е най-лесно, всичко общо ми излезна около 250 кинта (за София). Пък родата в нас smile.gif
Void KD
^На мен пък целият костюм, с риза, чипици и колан ми излезна 450~ лв., а очаквах да е по-малко :\
Megadeth
^^Бе него имах предвид, написах тебе, щото за тебе си мислим цял ден {}
ZerraX
^^ много бре ohmy.gif но да не забравяме, че THIS IS BULGARIAAAA~! и като е криза всичко скача... AAAA 6IBAN FONETI4EN BULGARISKI :@:@:@:@ ne moga da pi6a na nego... 1 izre4enie 5 dena... :@... ta izkam da kaja 4e si se caknal biggrin.gif ot kude si go vze? Asenovgrad?
^ znam {}
Void KD
^Не, от Благоевград, където и живея.

Истината е, че изобщо не ми се разкарваше и имах парите в себе си... Не съжалявам изобщо, но си мислех, че с 350 лева ще мина.
onnellinen
blood-e, сериозно ли са дали тия пари blink.gif
Плат за костюма ми даде баба, чанта за 20 лв и обувки за 40, 25 лв май беше кувертът за кръчмето и екскурзията - около 100ина. Най-много ме е яд, че майка ми отказа да ми ушие рокля, а направи костюм с огромен шал.
Преди два дни го извадих от дълбоките архиви и се чудя как ми е станало това нещо едно време.
Sile
Цитат(Void KD @ May 16 2010, 10:37 PM) *
^На мен пък целият костюм, с риза, чипици и колан ми излезна 450~ лв., а очаквах да е по-малко :\

Идеално си е, и аз толкова дадох за моите неща хем съм момиче biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.