Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Kovenant - Aria Galactica
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
Beerzebub
Вчера реших да намина през сайта на Kovenant. Вече почти ги бях отписал тия пичове, след толкова време чакане, а са една от най-любимите ми банди... Та пиша аз адреса (www.gentechranch.tk) очаквам пак да видя някой напис от рода "Soon", "Under construction"... Но, о чудо, получавам прептатка към официални РАБОТЕЩ сайт на групата! Буквално стотни от секундата по-късно бях в секцията Media, където открих семпъл от задаващия се албум на бандата. Ебаси еуфорията! (Всъщност тоз' семпъл е доста стар вече, направо м срам от факта, че го откривам чак сега).
Знам че от 3-минутен пример, съставен от нарезки от иструменталите на дадени песни човек трудно може да състви реална представа за това как ще звучи един цял албум. Обаче е явно че новото твоение на The Kovenant ще има повече общо със по-старите творения на Psy и Lex (и най-вече Nexus Polaris,доколкото чувам) отколкото със SETI. Но това е само ориентировъчно. Това което чух е в пъти по-богато откъм електроника и оркестрации отколкото който и да е от албумите на бандата. Оставам с впеатление, че китарата отстъпила мястото си на водещ инсрумент и сега го споделя с клавирите, електронните и оркестралните семпъли.
Но стига догатки. Да не абравяме, че това, както казах е само 3-минутна демонстрация, съставена от парчета по 10-15 секунди.. wink.gif Aria Galactica, по-план, трябва да излезе тази година. Аз чакам с нетърпение.


Чувствах се длъжен да споделя... happy.gif
Rolf
Доста възторжено звучиш. Аз със семпли принципно избягвам да се занимавам, но ще взема да чуя. Все пак Kovenant са любима банда, а този албум отдавна го чакаме. smile.gif
Shadow Man
Ще се чака много зли гении са тез момчета до ден днешен не минава и седмица да не чуя техен албум
Lucretia
Nexus Polaris w00t.gif Той ми е любим албум, дано да има нещо общо, защото последният им албум нещо... hmm.gif
Warrior Of Ice
Доста идейно звучат откъсите, впечатлен съм. Този албум трябва да е шедьовър!
Airin Of Ancelot
Мания. smile.gif Това е един от най-чаканите от мен албуми за 2007-ма.
SharondenAdel
Ще е хубав албум...но на мен винаги любим ще си остане SETI, албума с най-хубави песни като "Star By Star", "Perfect End", "Hollow Erth", "Acid Theatre" и естествено любимата песничка - "Pantomime"
Shadow Man
Вече се проточи повече от половината и на 2007 а този така чакан от мнозина албум Aria Galactica все не излиза и не излиза някои знае ли нещо половин часовото ровене в нета не даде резултат
Finntroll
Изглежда има големи проблеми покрай този албум, едва ли ще излезе до края на годината, след такова медийно мълчание, никаква реклама, все пак нали са от Nuclear Blast, би трябвало поне месец, два преди датата на излизане това да се обяви и т.н., живот и здраве другата година, на мен ще ми е интересно да чуя какво са направили.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.