Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Therion-2006-Gothic Kabbalah
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
Shadow Man
Албума вече е факт първоначални впечатления от беглото му прослушване преобладаващи женски вокали почти основни музиката е разнообразна с много инструменти на места ми се струва че дори прекаляват като цяло великолепен албум

http://www.megatherion.com/Albums/Gothic_Kabbalah.xhtml
Revenant
а от къде го намери ?
само аз ли имам проблеми с керази-то ?
ще може ли някой да го качи на дейтата ?
Airin Of Ancelot
Kerrazy от няколко дни е офлайн. hmm.gif

И на мен ми е много любопитно кога е лийкнал албумът...
Shadow Man
Наи големия куриоз че е на BG торент а навън още го няма


http://free.linkos.bg/details.php?id=64944
Mort
Много странен албум, дори за Therion, от които сме свикнали да чуваме какви ли не експерименти. Този път имаме някаква странна комбинация от прогресив и атмосферичен дарк готик. Почти липсват power елементите от последните творби. Все още съм в начална фаза на слушане, така че сигурно има още много да се открие!
Warrior Of Ice
"Gothic Kabbalah" наистина е изненадващ и ако не друго, поне категорично оборва обвиненията за капсулиране на групата в рамките на определен стил, които се чуха след излизането на "Lemuria" и "Sirius B". Многопластовостта е поизоставена и ударение пада върху силни индивидуални мелодии. Както забеляза Любо, сериозно е застъпено прогресарското начало (в старошколския смисъл) и готик влиянията. Не съм съвсем съгласен за отпадането на пауър метъл елементите - в част от песните такива присъстват доста отчетливо. Виж, нещо, което вече наистина липсва, е пищната симфоничност...

Доста разнолик албум като цяло - тепърва ще си градя мнение за него.
RAPTOR
Офтопик: Чух нещо за Therion и симфоничен оркестър. Това вероятен проект ли е или има направени работи по въпроса?
На това DVD-то ще си струва smile.gif
Testament
Не проумявам какво са искали да направят Therion с този албум-от първо слушане определено не ми харесва албума!
scion_of_storm
Уха, прекрасен албум. Иска доста по-нататъшно слушане естествено, но според мен е грандиозна творба. Изключително разнообразие, зарибяващи песни-бол. На мен доста ми хареса, ще се слуша още както казах smile.gif
Rolf
Интересна творба, ако не друго. Не очаквах подобно звучене, но на Therion им прави чест, че бягат от клишетата, които сами постановиха.
conguestadors
Аз нямах много време да го чуя, но определено не звучи зле.
Airin Of Ancelot
Съсипах се да го слушам през последните няколко дни - определено има какво да се чуе! Виждам, че някои са побързали с квалификациите, което никога не е особено интелигентно, говорим ли за Therion. Харесва ми това, че бандата върви напред. Албумът изобилства от идеи, има и много свирене, и страхотни вокали...
rallina
Ей, божке, THERION са велики!!!
lodborg
Ееей, най-накрая и аз да напиша нещо в тази тема. Албумчето си е прекрасно, а промяната в стила е повече от освежаваща, макар че Therion са една от групите, които сякаш бих предпочел да не се променят (просто си бяха нещо уникално, не че сега не са, де). Фолк елементите са вмъкнати с усет и поне на мен страшно много ми напомнят на Jethro Tull (особено флейтата в парчето Gothic Kabbalah все едно си е излезло от "Heavy Horses"). Много силен албум, както винаги Therion разбиват.
blame
Липсва ми симфоничността. Сякаш очаквам нещо грандиозно и помитащо като чуя Therion, макар и да не съм от най-запознатите с творчестовто на бандата. На места цялата готик атмосфера ме сеща за последния My Dying Bride. Много музикален, интересен и дори и на пъраво слушане да не ми направи големи впечатления откривам все повече и повече в него.
Nikola Bathory
хм, ще го купя като излезе
Warrior Of Ice
Ето го клипът на "Son of the Staves of Time".
Nikola Bathory
Гледах го вече. СУПЕР песен, но клипът е леко тъпичък... като 90% от всички клипове на Терион....
Обичам я тази група, велика е! guitar.gif
Wolfheart
Матс Левен троши мивки, както винаги! Иначе клипа е приличен.

А мацката, дето пее защо я няма на клипа? Толкова ли е грозна, че не я дават? biggrin.gif
lodborg
Аз днес реших, че е срамно да нямам ТОЗИ албум на оригинален носител, така че го заграбих с огромно удоволствие. Заслужава си всяка стотинка от 26-те лева.

Иначе клипът не ме кефи. Кристофър изглежда невероятно адекватно на сцена с едно към едно същото поведение, но на клипа някак си не се връзва.

Mats Leven bowdown.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.