Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коя кола предпочитате?
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rolf
Не мога да не се похваля - отскоро съм горд собственик на Toyota Corolla 1.4D и не мога да се нарадвам. wub.gif

Aglarana
^ Между другото вече на няколко пъти се случва във форуми или пък мои познати да се похвалят със същата нова придобивка - Toyota Corolla.
Явно е ужасно изгодна wink.gif
Warrior Of Ice
Това май беше най-купуваната нова кола за миналата година в България. И на мен много ми харесва...
conguestadors
В момента много сериозно обмислям възможноста да си купя NISSAN NOTE. Цената му с всички екстри и турбо дизелов двигател с 90 к.с. е около 31 000 лв.

alpha prime
Днеска карах до един Oldsmobil от ония зли грозни правоъгълни американски мръсотии от 70-те. Искам поне за малко да покарам нещо такова. Ебати вратата му беше дългa колкото френската ми чикийка.
Абсолютен звер icon_headbang[1].gif
conguestadors
^Ако тръгнеш по магистрала усещането е убийствено, но по обикновенни пътища с повече завои е чиста мъка.
Mago De Oz
Няма да се гласува в тази тема, няма я моята марка, затова отсвирвам вота! Ровър му е майката, ще знаете!
karelian
Не разбрах: Каква кола предпочитате (да карате) или каква кола притежавате или коя кола ви харесва и искате да я притежавате?
Защото един от отговорите беше "ходя пеша", а едва ли някой предпочита това. Е, не го разбирайте буквално, тук говорим за коли все пак!
HateBreeder
Пешата рулзззз и гледам, че най много хора са го избрали. И аз имам книжка, но предпочитам двата крака, пък и стига сме се американизирали с това ходене до магазина отсреща с колата. Ако шофирам, няма да мога да пия бира. Трябва да избирам между бира и кола, аз избирам... БИРА.
karelian
Е, и аз харесвам новия Opel Insignia, ама... карам Ford. dry.gif
conguestadors
Че кво му е лошото на Форда. Ако питаш мен е по добрия избор от Опела.

Иначе в момента съм луднал по новото Субару Форестър. Имах възможност да направя тест-драйв и направо се влюбих в тази кола.
Megadeth



.... и ще си я купя!
Desperate Cry
По принцип карам старото Ауди, но жената си карам с Мерцедеса. Децата ме молят да ги карам с частния си хеликоптер до даскало.

-сънят свършва-

Всъщност ходя пеша.
Souldrainer
BMW, много ясно. smile.gif Няма по-красива кола от BMW-то. wink.gif
karelian
Цитат(karelian @ Apr 7 2009, 08:03 PM) *
Е, и аз харесвам новия Opel Insignia, ама... карам Ford. dry.gif

Онзи ден му сложих лети джанти. Супер си ми е фордчето tongue.gif
Crafter
Мнения за Audi A3? Крайно време е да разкарам безумния Golf 3, който карам.
_TNT_
Един познат караше 1.8 бензиново и харчеше като трактор. Не знам дали е частен случай, но съм сигурен, че не беше в щофьора проблемът.
Crafter
Традиция за аудитата е да харчат доста. Вероятно не е бил частен случай. Но аз по-скоро съм се загледал към дизелите.

едит: Ей, забравих да се похваля, че вече съм горд притежател на Мерцедес 207... ето това е ТРЮ!
RazorJack
верно?
тва не беше ли некъф грамаден камион? що не си зе лада нива аз много им се кефя punk.gif
Slash
Ей значи, припомних си батмобила Maybach Exelero... wub.gif
Crafter
Цитат(RazorJack @ Apr 14 2009, 07:22 PM) *
верно?
тва не беше ли некъф грамаден камион? що не си зе лада нива аз много им се кефя punk.gif

Защото очевидно не съм го взел за да се преместя на село, а за да карам разни неща с него. И да, бус си е. Моят е средно големия тип от началото на 90-те. Дизел.

И пак - мнения и впечатления от А3-ката?
karelian
Добър външен вид, поне на мен ми харесва. Проблема е в разхода, но щом си наясно... няма какво да се чудиш! Все пак защо не помислиш за бензинова? rolleyes.gif
Crafter
Е то не става само с мислене, трябва и да се намери конкретна оферта. А какви са съображенията ти за бензина?
karelian
Ами въпрос на предпочитания. Аз карам бензинова кола, такава исках да си купя. Верно е, че дизеловите двигатели са по-икономични, но пък и те имат недостатъци. Естествено, ако си фен на дизела, няма какво да те убеждавам. rolleyes.gif
По-важното в случая е да си намериш добра кола. От автокъща ли ще я купуваш или ще я внасяш от чужбина? Или нова?
Crafter
От автокъща със сигурност. Трябва ми и заради документацията. Като гледам за по-малко от 10 000 мога да си взема А3-ка от най-късно 2000-та (след фейслифта).

Инак нямам лични предпочитания спрямо бензин или дизел. Карам Голф 3 на бензин/газ и не мога да се оплача, а пък от скоро по работа ми се налага да ползвам дизелов мерцедес 207. И двете ме радват еднакво. Но предполагам, че в случая с евентуалното ауди дизелът ще е по-оферта.
С какъв форд си ти?
karelian
Малък и елегантен.
Ама е осичка. biggrin.gif
karelian
Цитат(Sturmfuhrer @ Apr 17 2009, 12:43 AM) *
От автокъща със сигурност. Трябва ми и заради документацията. Като гледам за по-малко от 10 000 мога да си взема А3-ка от най-късно 2000-та (след фейслифта).

Какво направи ти с А 3-ката, намери ли подходяща?
Rebel
Лада bowdown.gif
karelian
unsure.gif
И какво те кефи в ладата?
gadabout
VW.
На път са да купят и майките ни, а и без друго са вкарали купища иновации в автомобилостроенето. Относително евтини са, здрави са, последната серия модели са адски яки и разни ей такива...
karelian
Да, така е.
А VW Eos ми е доста симпатичен модел. wink.gif
morski
Цитат(InsArtTure @ Dec 15 2006, 11:09 PM) *
И аз ходя пеша, ама предпочитам кола! Ако ми дадат да избирам от тези, ще взема пежото. Френските рул! Иначе съмз а Митсубиши.

AZ PRETPOCHITAM KOLELO ,NO KOLATA NE ZA IZHVRLQNE PRETPOCHJITAM ZDRAVA KOLA ZASHTOTO TQ E NAI HUBAVA NQMQ ZNACHENIE OT MARKATA
shagrathkz
Аз лично предпочитам Ладата на дядо rolleyes.gif на село като я подкарам гледай те какво става, мангалите се чудят какво става, Тъмния замък в цялото село се слуша. metal.gif
Warrior Of Ice
Цитат(gadabout @ Jun 18 2009, 10:29 PM) *
VW.
На път са да купят и майките ни, а и без друго са вкарали купища иновации в автомобилостроенето. Относително евтини са, здрави са, последната серия модели са адски яки и разни ей такива...

Аз пък не съм особен фен. Едно на ръка, че вече хич не са и евтини - за същите цени, че и по-ниски, можеш да си вземеш нещо японско с много повече екстри. Сега, последните модели не знам как возят, но тези отпреди няколко години си бяха откровено дърво...
conguestadors
^Винаги са си били дърво. Скоро се возих в един чисто нов Пасат и не ме впечатли с нищо.
karelian
Ако Пасата ти се струва дърво, какво да говорим за BMW например, които, иначе, са едни от най-харесваните коли. Повече от дърво.
beyondtheblack
SAAB owns.
I Like Scat Porn
Никоя!
MetallicaAntiFan
Аз предпочитам големи американски мускулести чудовища. Естествено такива коли за наш'те пътища е невъзможно да се карат поради най-различни причини, като започнем с размери, да не говорим колко смучат и т.н
Иначе съм огромен фен на Хамър Единица, ама той е камион.
А от анкетата бих заложил на Ситроен и по-точно Берлингото, страхотен ван който хем вози комфортно, хем е широк, хем и за работа става. Но като цяло и Ситроен и Пежо са страхотни автомобили за които си струва да отделиш пари.
Но, ако трябва да съм честен предпочитам превозните средства на две колела - най-вече колело и след т'ва някоя моторетка като изключа пистовите "бегачи".

ЕДИТ: Шведските коли също са СИЛА! Макар че са много скъпи за потдръжка определено си струва да бъдеш притежател на една.
shogot
Немските автомобили най-ме радват. Италианските са спортни и гъзарски-кефат на дизайн, но е абсурд да караш Ферари в България. Особено ме привличат ретро колите. От тия дето са били модерни преди век.
conguestadors
Просто се влюбих в тази кола и смятам съвсем скоро да и бъда горд собственик. wub.gif
ZerraX
Още съм на Ауди А Пеш, но скоро мисля да започвам да решавам листовки. Чудя се от кой ли път ще взема книжка?! 20? Иначе на мен би ми свършила работа някоя по-икономична, здрава и с евтини части кола като паример VW. Дали ще е пасат или голф ще видим. Пък в далечното бъдеще, ако се науча да карам по като хората и имам финанси бих си взел един Range Rover по-старичък и стар да е няма значка.
PitBull
Кока...
Sepultura
немските рулз biggrin.gif
KiddRock
Лично аз се кефя на старите модели или така наречените "ретро" коли, американски мускули и т.н.
Особенно много се кефя на Chevrolet Impala модела от 67-ма година с твърд покрив и 2 врати, както и Chevrolet Chevelle от 71-ва.
За жалост и двете коли вървят по 20+ хил. долара и лично за мен е невъзможно да си позволя да си взема някоя от тези коли, но и двете са супер яки.
Да добавя и Shelby GT 500 от 67-ма. biggrin.gif

И трите коли са 100 пъти по-добри от сегашните.. Лично мнение.
conguestadors
И тази не е лоша. smile.gif
Megadeth
Квото и да харесвам, май ше се спра на едно рено меган, че то е по силите. Но като имам възможност, ще да е спортна маздичка някоя.
_Moonshield_
^А пари от къде?
Michael
Lada bowdown.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.