Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сатанизъм
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Sirenia_fan
до някъде метъла и сатанизма са свързани, най-вече с текстовете на песните в някои стилове на метъла като блек-а и дет-а. за това реших да ви питам какво мислите за сатанизма? аз съм член на един сатанистки форум и противно на очакванията ми и всичко, което бях чувал за сатанизма се оказа, че това са съвсем обикновени хора, които просто имат афинитет към мрака и черното, и не вярват в съществуването на господ. и да поясня, че сатана на халдейски означава ненавист (това го знам от техния форум) и сатанизма няма нищо общо с поклонниците на дявола.
доста от хората там в дневния им живот по нищо не им личи да са сатанисти - и те обичат или мразят, и те слушат музика и гледат телевизия, и те работят...
та казвайте какво мислите за това... хм, не знам как да го нарека, защото то дори не е и религия... това... отричане на религиите?
Dark`Crimson
Много е просто - ако вярваш в Дявола, няма как да отречеш, че вярваш (признаваш съществуването) на Бог... останалото е въпрос на избор, при повечето - просто позьорство.
Sirenia_fan
Цитат(lodborg @ Mar 17 2007, 10:51 PM) *

аз я видях тая тема, само че оная въпроса е дали ако слушаш метъл си сатанист. а аз питам за мнение за сатанизма. двете теми са различни. питам за мнение за сатанизма изобщо, за този вид "вяра", а не дали метълите са сатанисти.
Svetyl
Щях да пиша дълъг отговор...
Sirenia_fan
и що сА УтказЪ?
Svetyl
Щото тук хората, които разбират сатанизма са твърде малко... мисля, че не съм от тях smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.