Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Конкурс за оформление и лого на Metal World
.::Metal World::. Форуми > .:: Metal World ::. > .:: Metal World ::.
Страници: 1, 2, 3, 4
SepulTeraHead
Е поне не отричаш необходимостта от промяна wink.gif
Warrior Of Ice
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 8 2007, 11:49 PM) *
П.С. Обаче на логото държа. Кефи си ме!

Не знам... Много е обикновено някак.
lodborg
Ето един метъл сайт, за който мисля, че е с доста добър дизайн. Цък. Аз лично си представям като нещо подобно бъдещия вид на нашия сайт.
SepulTeraHead
Много е добър наистина. Обаче с всичките тия картинки не е особено практичен може би, де да знам. Blabbermouth има дизайн, който ме кефи примерно...
Warrior Of Ice
^^ Нормално, правен е от професионалисти. Щрак.
MadHatter
Не са много картинките, добре са подбрани и не са натрапващи се. Аз лично си мислех за нещо подобно, но по към зелената гама и с нещо по-метално.
Warrior Of Ice
^ Това звучи добре. Undead зелено = wub.gif
wqwrrr
Не е лоша идея да има разни стилни изображения, но смятам, че SMF малко са прекалили в тази насока. В смисъл сайта е красив, но твърде разтеглен и неоптимизиран. Подкрепям да се направи нещо такова, но трябва да е практично. Някакъв среден вариант...
MadHatter
Та идеята ми представлява нещо от този род, но с лого и може би не толкова пауър-викинг-уотевърфентъзишит, но с това разполагах сега. Цък
Warrior Of Ice
В цветово отношение това най ми допада. И картинките не са лоши, но не бива трашърите да ни псуват все пак... happy.gif
MadHatter
Затуй се оправдавам, че само това имах сега в наличност rolleyes.gif
Dragontear
Бобе дай да обединим сили... ако искаш прати ми го в PSD да се опитам и аз нещо да добавя happy.gif
lodborg
Да наистина, стремете се да не се ограничавате в един метъл-стил или дизайн (примерно само фентъзи или само пауър). Трябва да има по нещо за хора, които изобщо не си падат по мечове и магия. Съобразявайте се, че този сайт все пак ще бъде посещаван от почитатели на хеви, пауър, дет, блек (trve и мелодичен), мелодет, траш, прогресив, дуум, (готик), фолк/вайкинг/пейгън, даже и метълкор.

Иначе Шапкарката е започнала да прави нещо много готино. Продължавай така, Бобе, и на мен сякаш това най ми допада и като цветова гама, и като идея.
Beerzebub
Идеята на София ми допадна. Само да намали драконите smile.gif
Предложението Стефан също не беше лошо, но т'ва с китарата е доста изтъркано. Хареса ми семплостта. И как над грифа се виждат вилнеещи фенове, а отдолу - черепи.

SMF не ми харесва. Менюто ми изглежда някак нелепо пльоснато.

Според мен, преди да се заемате с дизайна, трябва първо да измислите структурата на самия сайт. После украсявайте. Дори и да няма дракони и китари, една интуитивна подредба на страницата определено ще е плюс.
Pyjamka
Мен това на Sep ми хареса много. Съжалявам, но не ми е по вкуса предложението на MadHatter. Зелено за сайт нещо хич не ми допада. blackmetal.gif Сашо е прав обаче, че трябва първо да се измисли структурата на сайта, а след това да се подготвя скин. Нали не мислите дословно да запазите това меню?
MadHatter
Мислим wink.gif Менюто като структура ще остане същото, както и въобще целият сайт. А и все пак не четете ли какво написах за картинката???????????????????????? Че това съм имала на разположение В МОМЕНТА! И че е ЧЕРНОВА. Ама какво да направя, ако щете четете...
`Xandria`
^ Ъ...разкошни цветове, аз само да кажа. wub.gif
sharon
Ау, това зелено в предложението на София е МНОГО подходящо excl.gif Колкото до SMF - и на мен не ми е по вкуса нещо, стои някак твърде механично направено.
Dragontear
Бобе направих някой много малки промени по твоето rolleyes.gif
Ето и някои мой предложения ...направени върху дизайна на боба с нейно позволение ХОП
KingSlayer
И пак преобладава готиката sp_ike.gif
Dragontear
Много ми е странно къде я видя ... laugh.gif
MadHatter
А това е след огледа ми: Две ...С оправени цветове и джиджавките са по-ненатрапчиви.
Warrior Of Ice
По-яркото на Ники ми харесва повече... unsure.gif

Иначе не мислите ли, че китайският дракон може да се смени с нещо по... подходящо?
KingSlayer
Мда. Като се вгледам, няма точни готически символи. Но липсата на "реални" такива, като китари, вериги, брадви, черепи, далаци... laugh.gif е очевидна. Не може ли да е некво по-мазало devilsmiley.gif Деба, що не ги владеех тия дизайнерски програмки да видите кво е true blackmetal.gif
MadHatter
^ Ами разбирай wink.gif Никой не те спира...

Още повече, че все на някой няма да му харесва, тъй че каквото каже висшата инстанция, туй ще е, дори и някой да си мисли, че ще има право на глас.
stage
from bad to worse
KingSlayer
^^Кат не се отдава, начи не се отдава laugh.gif
Dragontear
^^ Покажи ти какво си направил
stage
Айде някой да ми прати psd-то на тоз вариант по кю? Утре ще ви дам моите предложения.

^Лично аз не виждам двете основни работи, олицетворяващи този сайт - БЪЛГАРСКИЯ и МЕТЪЛ (като музика) в тези варианти. Варианта на Стефан е добър, Може би ако го обработи в "някво" зелено като горния вариант?
lodborg
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 9 2007, 07:43 PM) *
Иначе не мислите ли, че китайският дракон може да се смени с нещо по... подходящо?

Мда, определено. И също така в горния ляв ъгъл мацката както е застанала върху "Once" става мазало. Дръпнете едно от двете неща по на дясно - над Еди небето вярно че е готино, но на фона на другото изглежда леко празно.

Почва да става много яко. Бобът и Ники явно са страшно добър тандем. (Бири, Бири!!) Сложете нещо за траш, дет, блек, прогресив - Immortal, Satyricon, Testament, Exodus, Nile, Behemoth, Bolt Thrower, Dream Theater - нещо от обложки на подобни групи.
Warrior Of Ice
Мацката както е застанала върху "Once" си е супер, според мен. Не пипайте това; не е казано, че трябва да са единствено метъл символи.
Dragontear
Венци ако имаш някои подобни обложки с хубава резолюция и мислиш че могат да се вмъктнат пра6тай..а сега се сетих че мога да сложа и топчетата от октавариума на тиътър, но мисля и да продължим надолу по страничния прозорец ..а той да се посмали малко. smile.gif
Warrior Of Ice
Liquid Monster-ът не знам доколко добре се вписва...

Ники, ако ще слагаш Theater, по-добре някой етюд от Images And Words, не ония дебилни топчета. happy.gif
lodborg
Ники, имам идеи и ще ви пратя обложки, само че надали ще е днес, защото имам бая работа. Исках да отида на излет днес даже, а не успях... По-късно ще вляза в Скайп.
Dragontear
Ицо и мен тва на Brainstorm нещо ме дразни ..и нищо чудно да измъдря нещо на негово място а си представях топчетата в небето зад викингите biggrin.gif 6те бъде забавно... само че боба трябва да я питам за един съвет ... (за прогресарите фенове на Theater може и мравки да сложим happy.gif )
stage

icon_headbang[1].gif
Beerzebub
Според мен предложението на Ники не е лошо, но някак отделните елементи изглеждат наплескани ей така една до друга. Особено лицето, дето се подава наполовина от водата и точно до него козел с цици... WTF?!? И въобще да се изполват картинки от обложки на албуми, колкото и да ни кефят, е леко тъпо. При това положение, лично аз поне, предпочитам китарата на Стефан.
Warrior Of Ice
...а да се сложи една огромна щръкнала китара на фона на беснееща тълпа е супер оригинално! happy.gif
noel_f
Сайта си е добре и така според мен. Само може малко логото да се попромени и да се измести в центъра. И гози постер ( на Rotting Christ ) или да се махне, или да се намали малко и ревютата да се слажат по-отгоре. А цвета ще е хубаво ако е по-светъл металик.
SepulTeraHead
^ STFU laugh.gif

Сори, ама това на Шапкарката с тия митични създания е като сайт за WarCraft III, а не за метъл. Особено девойката е като неква елфка. Не, че моят дизайн блести особено де... А и още нещо - отделните цветове носят различно посление. Лилавото, примерно прави няква асоциация със смъртта, червеното и оранжевото са гняв, агресия. Зеленото е утрепано никво... кво? Ментовка? Съобразявайте се с тия неща.

Метълски неща са концертите примерно, киратрите, всичко свързано с музиката. Разните митологични неща са тъпотийки, сори.
wqwrrr
Няма как да не се възхитя на творението на Ники и София. Но според мен има нужда от някои промени. Например може да не е само в един цвят?

Ако търсите вдъхновение, ето един сайт с доста обложки на албуми в достатъчно висока (1024х768) резолюция: http://www.truemetal.org/metalwallpaper/
SepulTeraHead
Еди е единственото метълско нещо в тоя дизайн. Излагате се wink.gif
````````
Според мен т'ва си тия козли и лица и какво ли не... не става. В смисъл.. супер разхвърлено изглежда. Все едно сте копи-пейстанли някакви картинки от някъде си. Няма обединяващо... няма компазиция.
Тъмния цвят по ми харесва... по е неясно.. Иначе в ляво.. падащата опашка..това е як акцент. И въобще всяко едно от тях..по отделно е супер.. в тая връзка китарата на Сеп е с пъти по добра.. щото там нещата изглеждат завършени.
Warrior Of Ice
За китарата можете да забравите - няма да е това. Ако на Стефан му се занимава, да предложи нещо друго.
Mort
Без да обиждам ничии дизайнерски умения, досега не съм видял нито един дизайн, който да е по-добър от настоящия. Казвам го от гледна точка на човек, занимавал се дълго време с това. Смея да твърдя, че във форума има само един-двама, които наистина могат да направят читав дизайн, но вероятно са твърде заети с други неща, за да се заемат. Венци, теб визирам като един от тях. wink.gif Аз също бих могъл да помогна, но изцяло аз да се занимавам ми е абсолютно невъзможно. Аз не можах да довърша един сайт, по който бях хвърлил толкова много труд, да не говорим тепърва да се заемам с друг.




Edit: реклама - http://nightwish.ringlet.net/ biggrin.gif
MadHatter
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 10 2007, 02:53 PM) *
^ STFU laugh.gif

Сори, ама това на Шапкарката с тия митични създания е като сайт за WarCraft III, а не за метъл. Особено девойката е като неква елфка. Не, че моят дизайн блести особено де... А и още нещо - отделните цветове носят различно посление. Лилавото, примерно прави няква асоциация със смъртта, червеното и оранжевото са гняв, агресия. Зеленото е утрепано никво... кво? Ментовка? Съобразявайте се с тия неща.

Метълски неща са концертите примерно, киратрите, всичко свързано с музиката. Разните митологични неща са тъпотийки, сори.

Ако наистина знаеше какво послание носят отделните цветове (тоест ако беше учил такова нещо), нямаше да ми ръсиш глупости, съфорумецо wink.gif Оранжевото НЕ носи послание за агресия, а по-скоро нещо по-щастливо и жизнеутвърждаващо. Като комбинация от червено и жълто носи едновременно жизненост, но и спокойствие на ума (жълтото е цвета на интелектуалното). Докато червеното/пурпурно/лилаво се свързват освен със силни чувства и с аристократизъм, цвят е на издигнатите в социалните и административните структури. Зеленото е по-скоро успокояващо, да, не е толкова подходящо, но в комбинацията с черно, води по-скоро мистичен смисъл...


Но защо ли пиша, като знам, че пак някой ще го прочете по диагонал и ще извади това, което му харесва.. biggrin.gif
stage
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 10 2007, 04:34 PM) *
За китарата можете да забравите - няма да е това. Ако на Стефан му се занимава, да предложи нещо друго.

Виончелото е тру символа на метъла, него да се сложи. И тва с черепите и циците и чудовищата bowdown.gif е бахти изтърканото. Аз в момента мисля как да сложа трибагреника, как да се впише по добре, първо мислете. Аз отгоре вече писах на какво трябва да се наблегне. БЪЛГАРИЯ и МЕТЪЛ като МУЗИКА. Другото са "тъпотии"
MadHatter
Айде, бе, действай, само говориш sp_ike.gif
stage
Действам wink.gif Просто не искам да предлагам някви полуфабрикати...

А кажете че със Стефан не сме прави и лично аз повече няма да си отворя устата wink.gif
Warrior Of Ice
Много ясно, че не сте прави. biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.