Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Graveworm - Collateral Defect
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
wqwrrr
Живо се съмнявам, че новото творение на италианците ще се хареса толкова на другите, защото както помня чух доста отрицателни отзиви за предходния им, и мой любим, албум - (N) Utopia, а Collateral Defect доста ми напомня за него. Във всеки случай не са изневерили на стила си.
Но както и да е, не мога да не споделя пълния си възторг от новия запис! Грабна ме още с първото слушане и не може да ме остави на мира. Не ми излиза от главата. Твърде са ми любими wub.gif The Day I Die е истински шедьовър, който едва ли ще забравя скоро!

Ами вие какво мислите за албума?
Warrior Of Ice
Според мен "Collateral Defect" е по-добър от "(N)Utopia". Намерили са баланса между старо и ново, поузрели са. Впрочем, за мен "(N)Utopia" не беше разочарование; Graveworm винаги са ми били любима група. Иначе любим албум си остава "Engraved in Black", но не може все едно и също да свирят.
lodborg
Aз също не мисля, че "(N)Utopia" беше слаб албум, макар че симпатизирам повече на старите им неща. Колкото до "Collateral Defect" - групата определено се опитва да се развива, което ми допада. Особено по-ясно разграничените клавири и партиите а ла Dark Tranquillity са сред решенията, за които получават адмирациите ми. И казвайки всичко това, все още не мога да направя еднозначно изявление по въпроса повече или по-малко ми харесва от "(N)Utopia" - сякаш са ми еднакво симпатични до този момент.
Rolf
Качествена творба, но нищо, което да не сме чували вече. Въпреки очевидното наличие на талант в състава, Graveworm така и не успяха да се наредят сред лидерите в стила си. Но нищо, важното е да продължават със силните албуми.
InsArtTure
Не ми харесва звученето на последните два записа. Обичам старите. Не очаквам от Грейвуърм да свирят едно и също, но самата идея да свирят този дет ориентиран експериментален метъл просто не ме хваща.
Airin Of Ancelot
Collateral Defect е приятен албум, но много неангажиращ някак си, незапомнящ се. Явно Graveworm все още търсят себе си и експериментират с различни похвати, което пречи да запишат нещо по-консистентно.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.