Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Торетни, сървъри.....
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
evil_ivo
Така, видях, че има тема за торентите дето качвате ама си рекох да направя отделна. Не съм я чел оная и може да сте го обсъждали вече там. Та идеята ми е защо вместо да качвате в арена или където и да е, не направим отделно място за даунлоуд. В смисъл нещо като керази, хеви торентс и т.н. (много са) само че да е нa БГ (и само метъл разбира се), наше си място. Постоянно попадам на испано-говорящи и разни други форуми които са направени с тая цел. Колко му е и ние в Бг да направим такова. Лесно ще го направим, има доста места където може да си направиш свой форум. Е, има 2-3 банера, но това се преживява. Ще са достъпни и от чужбина.
Идеята е освен торенти да се качва и на места като Rapidshare, Megaupload, Axelfile.....та хората, които нещат да се занимават с торенти да дърпат от там. Проблема там е, че ако не си плащаш уплоуднатия файл се пази 30 или 45 дни, забравих (поне в Rapidshare е така). Това лесно може да се оправи като се качи наново, стига някой да пожелае файла. Има и някои други ограничения, но не са чак толкова важни.
Аз РНР-то го зарязах преди доста време, но както казах без да имаш познания в ртази област може да си направиш форум из сайтовете които позволяват това.
Та правенето е лесно, само трябва да се избере къде да го качим, име и т.н. Аз бих могъл да го направя сам, но може някой от вас да даде свежа идея. А и не на последно място ще трябват хора за уплоуд. Аз в момента имам малко затруднения с уплоуда, но след 3 месеца това ще се оправи. Ще са нужни модератори (и посетители естествено tongue.gif ) и т.н.
Незнам дали някой ще се навие за това ама сам не мога да поддържам всичко, а и не мога да го популяризирам.
Мисля, че идеята е хубава.......
wqwrrr
Несъмнено идеята е хубава, но ще се осъществи само ако някой важен даде несъгласието си (какви ги пиша?!).

В смисъл, чрез Arenabg, където се качват повечето от торентите на MW, музиката достига до доста повече хора, а мисля, въпросните системи, за които говориш представляват излишна трудност, пред удобността на торент системата.

Свикнали сме си с темата на Ицо, предполагам и доста хора от Аренабг са свикнали да пишат в лентата за търсене "Предоставено от екипа на Metal World" и да им излизат торенти с метъл музика. smile.gif
evil_ivo
Идеята ми не е същите хора да го направят. Просто сам няма да мога да го поддържам. Всеки ще може да качва каквото си поиска и пуска тема. То няма да има нищо общо с този форум. Предполагам разбирате какво имам предвид.

Сега като се замисля май трябваше да пусна темата в общия форум......ще отворя работа на модераторите tongue.gif
Warrior Of Ice
Този въпрос май вече сме го разисквали. ArenaBG се утвърди като водещ български тракер и не виждам никакъв смисъл да му търсим ненужни алтернативи, при положение, че е достатъчно бърз и достъпен. А за Metal World тракер и дума не може да става. В момента е меко казано неблагоразумно да поддържаш тракер в милата ни родина.
Nikola Bathory
муахахах, така е... Обаче нали вече нямат НСБОП законово право да спират подобни неща?
HeLeNa
Не е честно .. Вече няма арена бг и дата.бг , заради чуждото IP laugh.gif
Warrior Of Ice
Цитат(Nikola Bathory @ May 7 2007, 03:45 PM) *
Обаче нали вече нямат НСБОП законово право да спират подобни неща?

Те никога не са имали законно основание. Това попречи ли им да си проведат показните акции?
evil_ivo
Абе НСБОП нищо не могат да сторят. Ползва се чужд сървър и публични тракери. А и арена не е толкова достъпен smile.gif (не че я ползвам много).
Но както и да е, явно кофти идея давам.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.