Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: да набием Сцион
.::Metal World::. Форуми > .:: Metal World ::. > .:: Metal World ::.
Mangalf
От доста време насам събирам доброволци от всички краища на България да набием Сцион_оф_Сторм. Опитах в един друг метъл форум, но там поддръжниците му се оказаха доста. Затова вие сте ми надеждата! Знам че няма да ме разочаровате smile.gif
wqwrrr
Ти нямаш ли си друга работа? Че какво ти е направил Сашо?

Аз предлагам темата да се затвори.
InsArtTure
laugh.gif laugh.gif

Да не сте го докоснали!
zelatorr
Защо се посягате на доброто момченце какво Ви (ТИ) е направил. hmm.gif mad.gif
Warrior Of Ice
Да се посяга на член на екипа на MW е привилегия само на други членове на екипа. tongue.gif Но на някой друг спокойно можем да устроим моряшки бой... laugh.gif
prayer4eto
Разбрахте ли сега ? Давайте да ставаме членове devil.gif
KingSlayer
Цитат
Да се посяга на член на екипа на MW е привилегия само на други членове на екипа.

хахааа това ми хареса laugh.gif

Иначе нема пипате момчето, че ше ви избивам дъвкачката devilsmiley.gif
Mangalf
ооо я стига. Та той не е про! И не му викайте Сашо. Казва се Сцион! Сционе тука я няма Рагна, като гледам има доста надъхани, като дойдеш насам обади се, че да не забравим иначе.

колкото до причината... такава няма. Ааа има такава. Покрай него изхабих 3 лв. говорене по телефон, докато се разберем къде да се срещнем.
scion_of_storm
Бате, ти си обсебен да ме биеш обаче laugh.gif laugh.gif
Айде, като мине операцията и ако евентуално дойда във Варна ще ти пусна малко да ме попребиеш, да не те преследва laugh.gif
Mangalf
толкова си добър към мен smile.gif)))
Не знам как да ти се отплатя. Тоест знам де. В сряда ще дам парите на феста smile.gif
ManOwaRadO
И да си срежете дружно вените, като емота, то сега е модерно laugh.gif
Mangalf
хаха оунд. Ама аз като съм 1337 про не е нужно.
SepulTeraHead
Абе тука мноо някви надъхани набор 90-91 станахте май?
Mago De Oz
Нема да стане. Аз ще го пазя, а това проблем за другите smile.gif Слуша яки неща, така че е под моя закрила wink.gif
Mangalf
ама той нали каза че е съгласен... hmm.gif
scion_of_storm
Спамгалфе, споко бре, чадо мое, ще има (: /me casts lvl 3 Pyroblast, gg ;p
sepulturatr
^^^^Дано не ме слагаш и мен.

Цитат(Mangalf @ May 21 2007, 09:50 PM) *
Казва се Сцион!

Пише се Сайън ,пък как се казва незнам ...

И мангале фани верно си срежи вените или скочи от некои мост с надената примка за шията(не като ЕМО) censored2.gif censored2.gif
Nikola Bathory
Цитат(Mangalf @ May 21 2007, 06:19 PM) *
От доста време насам събирам доброволци от всички краища на България да набием Сцион_оф_Сторм. Опитах в един друг метъл форум, но там поддръжниците му се оказаха доста. Затова вие сте ми надеждата! Знам че няма да ме разочаровате smile.gif

Кога и къде? icon_headbang[1].gif
Mangalf
Цитат(sepulturatr @ May 22 2007, 09:28 AM) *
И мангале фани верно си срежи вените или скочи от некои мост с надената примка за шията(не като ЕМО) censored2.gif censored2.gif

добре, сейтън.

Батори ти си слушаш крейдъл => бидеш отхвърлен веднагически.
SepulTeraHead
На мене ми е интересно има ли админ тука... Смисъл - виждам, че има. Виждам, че отговаря по темата, нали? Само дето има някакви правила форума уж. Или те не важат за пауър метъл пикльовци?
Mangalf
админът вече се изказа по въпроса ако не си забелязал(уориър ъф айс). Правила също има и аз не ги нарушавам(на никого не преча). Тоест наруших едно и бидех смъмрен вече. Пого на оффспринг хел йеа. Тва е почти като пого на лас кетчуп.
SepulTeraHead
А пого на майка ти?
Mago De Oz
Цитат(SepulTeraHead @ May 22 2007, 11:42 AM) *
Или те не важат за пауър метъл пикльовци?

не закачай пауър метъла, няма нищо общо с това което става тук!
lodborg
Между другото и аз почвам много сериозно да се нервя на разни пубери, които явно взимат форума за "тийн проблем". Мангалфе, ходи да спамиш там, тук никой не раздава медали за брой постове, а тъпото ти намерение да стигнеш Ицо и/или Стефан по постове още тази седмица лази по нервите на всички.
Mangalf
омг не съм на спам френзи по дяволите. Поне сега не. Просто се правя на интересен, което е нормално типично поведение за мен. Т'ва че приемаш всичките ми простотии на сериозно е пенсионерска история. Ако форума беше тийнпроблем нямаше да съм регистриран щото там е убито, пък тука вес пак метъл де. Омг шашнати хора!
Mago De Oz
^не се обеснявай, а спри да дразниш хората, има си правила, така че ги спазвай!
Mangalf
спазвам как да не спазвам... прочетох ги преди да почна да пиша.
Warrior Of Ice
На Mangalf вече му казах нещо за спама и се надявам да го е разбрал. Темата се затваря.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.