Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ВСИЧКО ПО 1 ЛЕВ
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Aggressive Perfector
http://dreal.net/wiki/index.php/

"В началото на 90-те, всеизвестният норвежки блек метълист Варг Викернес основава движението "Расова Толерантност и Мултикултурализъм", още известно под името Курзум." suicide.gif
SepulTeraHead
Радомирка се оплакала, че извънземни са имплантирали 6 модула в задните й части.
Като ги задействали, тя не можела да се спре и ходела пеша от Перник до София, както и обратно.

http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%98%D0%...%BC%D0%BD%D0%B8
scion_of_storm
Няххахаха

Македония е най-прекрасната българска колония след Антарктида. Но, за разлика от нея, няма пингвини. Също така, за да се избягват подмолни дейности от страна на Илюминатите, македонците упорито отричат, че са българи.

icon_headbang[1].gif
Aggressive Perfector
Именно на този хуманен акт, който за прекалено къс период от време добива огромен брой последователи, се дължи преждевременната смърт на нациста Дед, който, поради желязната си дисциплина и уважение към псевдонима си, си пръсва кофата с двуцевка
забележка (все още не е известно как е дръпнал спусъка, но се предполага, че го е направил с крак).

Член от групата (Мехлем) на последния прави негови снимки след трагичната му смърт, които все още притежават култов статут в блек метъл сцената. Известно е, че последното писмо на Дед е било:

"Извинявайте, че ви изцапах стените."


забележка: Именно този акт на безкрайно самоизчезване кара редица изследователи да смятат, че въпросният певец на Мехлем и фронтменът на Нирвана Курт Комбайн са едно и също лице.

devilsmiley.gif
Mangalf
чак ся ли го откривате тоя сайт smile.gif
Колко съм се смял преди на него... даже ся пак ще го погледна да си се накефя laugh.gif
comnetbg
Същност

Емо е стил в музката,който се отличава от другите с това,че е най-гейската форма на музикално изкуство след хеви-метъл-а. За разлика обаче от манията по прилепналите коженени дрешки,емотата носят черни,вероятно от магазин Втора употреба парцалки,мажат си лицата със собствената си сперма, самоубиват се на всеки пет минути и за съжаление на цялото земно кълбо-се съживяват отново. Емо-момчетата се отличават от нормалните по това,че най-вероятно носят дънките на по-малката си сестричка,фенове са на сълзливите песнички и единствената им цел в живота е да бъдат изнасилени,след което да сложат край на жалкото си съществувание. Т.нар. ритуал по изнасилване е извършван от член на някоя друга суб култура,най-често от Пънкари или от Скинари,защо не и от метъли.

Забележка:Някои раздели на скинарството също много държат на половите сношения момче-момче,затова не участват в горепосочения ритуал,те го извършват ежедневно.
[редактиране]
Съществата

Емото е създание от биологичен вид Homo Asapiens Emos. Подобно на Кериган от СтарКрафт, която се превръща в зерг, емото се превръща от човек (избледнял, но все пак човек) от средната класа в хуманоидно създание, което само на пръв поглед прилича на човек. За щастие, емотата не живеят достатъчно дълго, за да оставят поколение (едно-единствено чистокръвно емо би било по-голяма напаст за света от цяла зергска армия), тъй като клонят към самоубийство. За съжаление, обаче, емото е съществувало вече няколко години, през които е направило поне още едно друго емо, преди да реши да отърве света от себе си. Най-големите врагове на емотата са т.нар кораджии. За сблъсъка м/у емо и скинар не се знае нищо, може би защото едните упорито игнорират съществуването на другите. Предполага се, че при допир ще се анихилират и ще се отделят фотони.

Във Варна, емотата, както и готите, метълите и останалата подобна сган прекарват времето си в подхвърляне на шише.
[редактиране]
Звуците

Бивш повик за чифтосване, Звуците, издавани от емотата, се превръщат в самото средство, с което те се размножават (един вид половият им орган). За да ги създават, емотата се събират на групи от по 4-5 мъжки индивида (макар че при емотата разграничението м/у половете е само атавизъм, останал от хората), като всички без един се правят, че използват обикновени човешки музикални инструменти, а един премахнато, като точно този един привлича най-много емота, а другите служат за фон. Също така, "музикантите" маскират Звуците като човешка музика, което е ненужно, тъй като по каналите, които излъчват Звуци на емота, отдавна не се пуска истинска музика.
И тва ся не е ли тъпо ?
InsArtTure
Цитат
Бойко Борисов може да изтрие the Recycling Bin.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Blashyrkh
Тва знаете ли го?

http://uncyclopedia.org/ icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif


Препоръчвам това - biggrin.gif
луда`калинка
Откакто открихме тоя сайт с брат ми, нашия вечен и универсален поздрав е "Слава на АХМЕД МЕРЧЕВ И КИБЕРТРОН" !!! shifty.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.