Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Русе
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2
S-O-D
Хей smile.gif нали тука има много агентури от Русе,а? Я кажете как е там,градчето всичко, интересуваме също и университета "Ангел Кънчев", защото има вероятност там да уча,хах, какво знаете за него, какво сте чували, някой може и да учи там smile.gif... драснето нещо, но не само "всичко е супер тук, идвай" wink.gif
Svetyl
Добре и без това няма какво да правя. Русе е град като град. Има няколко крайни квартала, не ти трябва да ходиш там. Центъра е готин, кея също. Има два парка, малък и голям (на възрожденците и на младежта). Не е скъпо, квартира обаче ако не е в общежитията, не се намира лесно, поне от това, което съм чувал. Имаше едно време 3 рок/метъл заведения, сега е само едно, на центъра се намира, казва се Рокстар кафе. Има доста "метълисти"... но и доста тъпаци. Живот след 12 почти няма. Но какво да се прави... Има доста хубави места, които човек открива като се поразходи, бих те развел с удоволствие.
Относно университета. Това е технически университет. В смисъл има и някакви там специалности като право, европеистика и тн, но на мен ми се струват несериозни... хората пък казват, че и те били на ниво. Във всеки случай инженерните специалности са супер. Стигаме Техническия в София. Базата е добра, Общежитията също. Аз не уча там, но доста хора от обкръжението ми учат. Не е корумпиран, поне не съм чувал. Абе на ниво е. И се влиза лесно, защото хората от близките села са тъпи. Факт, ебати, какво да направя... Но ще те изпотят. После към трети-четвърти курс се появяват възможности да заминеш я в Швеция, я във Финландия или за дипломна работа, или просто за обмен. И това е яко. Абе университета е готин, на 10 минути от центъра е, голям е, преподавателите са добри, кадрите, които излизат-също. Всичко го казвам от първоизточници.
S-O-D
Svetyl, разбиваш ме man супер добро инфо даваш smile.gif иначе знам че е технически, аз там евентуално отивам за магистратурка whistle.gif задочно и има ли хотелче нещо да се отседне примерно ?
Svetyl
Доколкото съм запознат, в общежитията е 4-5 лева на вечер. Хотелче не ти трябва. Абе, свържи се ако можеш с beowulf (Росен), той също караше нещо тук за седмица-две.
Pyjamka
"всичко е супер тук, идвай" tongue.gif

P.S. Не, аз също бях написала един дълъг и хубав пост, но Svetyl ме изпревари с публикуването и няма да го повтарям. В общи линии, ако не си твърде претенциозен и умееш сам да откриваш начини за забавление (не в онзи смисъл де... smile.gif ) ще се чувстваш съвсем нелошо тук. smile.gif
Svetyl
И falio можеш да питаш, той е редовен тук. Също Sepulterahead и Beerzebub smile.gif
S-O-D
Цитат(Svetyl @ Jul 16 2007, 11:18 PM) *
И falio можеш да питаш, той е редовен тук. Също Sepulterahead и Beerzebub smile.gif

ааа тези май ги познавам...да rolleyes.gif
ManOwaRadO
А аз да ви питам вие мьекате ли? tongue.gif
Svetyl
Аз да те питам, това опит за оригиналност ли беше? Не се получи.
Mago De Oz
^^пич, не ти отива, уж си сериозен ....това как някой говори , меко или кека, е последният критерий за каквото и да било !
Svetyl
Не искам тази тема да прерасне в спор кой говори най-книжовно. Не са софиянци във всеки случай...
scion_of_storm
Всъщност кой го ебе кой как говори о.О
В смисъл, мен не ми е никъв проблем ;p
ManOwaRadO
Усещам студен полъх от северо-изток smile.gif не не е заяждане, просто питам.
Svetyl
Няма да ти отговоря smile.gif
SepulTeraHead
Цитат(ManOwaRadO @ Jul 17 2007, 01:52 PM) *
Усещам студен полъх от северо-изток smile.gif

Нормално. Все пак няма планини, които да спират ветровете от север. Иначе русенци не говорят толквоа меко, колкото на "а" някак си. На юг са по-меките говори...

За университета не знам. Pyjamka ми разправяше, че бил баси вица, като минавахме от там веднъж. Тва помня само...
Svetyl
Само при някои специалности е виц.
Pyjamka
Дамс, в някои специалности е... "без думи"! wink.gif Но Светъл правилно каза, че техническата част е на ниво. Просто защото там са традициите. Предполагам, че S-O-D няма да се е запътил насам, за да завършва Европеистика или Начална училищна педагогика, така че няма проблем.
InsArtTure
Само е смешно още да викате "на центъра". Толкова е неудачно, колкото и " Оти се тикаш, де не ти е работа?" На центъра и На Пловдив не се казва. rolleyes.gif

Не за друго-мен не ми пречи-просто така винаги се издавате, че всъщност сте от село. В което също няма нищо лошо-аз даже го предпочитам-но вие се засягате.
Svetyl
^Ако изброя смешните неща, които вие приказвате... И не сме от село... от село са тези, които мислят, че сме от село.
InsArtTure
Fight fire with fire! Guileless though. guitar.gif
Цитат
И не сме от село...
Разбира се, че не сте. Това е проосто някаква глупава масова заблуда или попаганда дело на Горнобански евреи. Хихи.
Pyjamka
^ huh.gif
Може би се казва "на центъра", а не "в центъра", защото центърът е голям, просторен и има много, да ги нарека, измерения. "В" предполага една-единствена точка с точно местоположение. А нашият център е хубав! openwidehug.gif Както и да е, не съм очаквала по-голяма глупост. Надмина дори въпроса за "мьеканьиту".
Svetyl
Хохо. Колко сте оригинални всички. S-O-D просто поиска информация за града и някои граждани на столицата му осраха темата. Съжалявам за което smile.gif
Insarture... bowdown.gif
traektoriq
С InsArtTure за села не можем да говорим понеже квартала е по-зле и от крайната махала на Долно нанагорнище. България е малка, но всеки регион има отличителни белези, диалект, манталитет... и още много
аз бих живяла на всяко друго място далеч от този град..(София)
InsArtTure
Не сме му осрали темата и аз лично не бих му осрал никоя тема. Говорим си за Русе. wink.gif Просто ми е смешно КОЛКО лесно може да ви засегне самочувствието човек. Една дума и сте аут. Това трябва да превъзмогнете.

Друго за Русе не знам. Казват, че има красиви брегове. Аз си нямам река в града и много страдам от това.
Svetyl
^Ти освен да съветваш и да се правиш на разбирач друго можеш ли. Не съм се засегнал, отдавна го минах тоя период. Страшно самочувствие, ти нещо май като някакъв депресиран бог се изживяваш. Продължавай smile.gif
InsArtTure
Цитат
Ако изброя смешните неща, които вие приказвате... И не сме от село... от село са тези, които мислят, че сме от село.

whistle.gif
Svetyl
Както и да е, темата не беше за това.
scion_of_storm
Любов струи от вас обаче... wink.gif
darga
Цитат(InsArtTure @ Jul 17 2007, 01:32 PM) *
Просто ми е смешно КОЛКО лесно може да ви засегне самочувствието човек. Една дума и сте аут. Това трябва да превъзмогнете.

..или по скоро вие трябва да го превъзмогнете и да престанете да повдигате въпроса.Даже не е интересно ..и ми е чудно как не се усещате?През ден се пита едно и също,всяка втора тема е одраскана с въпросчето дали "мйеками" тук.Не е веднъж,не е два пъти..От досадно вече се хързулва към адски дразнещо..

..ебати офтопика
InsArtTure
Не е така. Ето, ти си от Русе, а не ти личи да си от село. Русе си е град като град-има всякакви. Аз обаче искам всички, които имат селташки комплекси да минат над тях. Тио дори нямаш следта от такива. В тоя смисъл, проблемът не е в провинцията, а в хората. Масово хората са със смачкано самочувствие.

Да го еба, като ви питат дали мьекате, кажете-"разбира се', пуснете едно езиче и всички ще е наред. Това значи да си превъзмогнал комплекси, които не заслужаваш, които са се наложили несправедливо. Не съм крив аз.
Svetyl
Окей. Но... абе човек, писна ми само да се правиш на велик! Осъзнай се малко, не си повече от другите...
InsArtTure
^ Владо, ето ти еталон за Русенец. rolleyes.gif
Svetyl
Хаха. Ако той дойде в Русе ще види еталона за русенец. Гостоприемен и топъл.
darga
Хмм..InsArtTure,донякъде ясно какво искаш да кажеш..Но Светъл е прав.Не сме тия,който ще променят света..Аз пък искам да няма и хора с феноменално голямо самочувствие...Ама на

А това "мйекане" вече наистина ми излази по нервите.Това ли целите с упоритото подпитване как говорим тук?!Да потвърдим тая тъпотия?Ми хубаво,ако само така ще се спре простотията.Но личното ми достойство не позволява ..Не намирам това да се правя на идиот пред някого за да угодя..да е проява на превъзмогнати комплекси.
scion_of_storm
Стига, хора, към всички се обръщам. Не ви отива, дайте да сложим край, а smile.gif?
Svetyl
Не искам да се обаждам относно говоренето на софиянци...
darga
Ох недей,че пак ме хваща алергията..
Мда,мастър Scion е прав,дайте да сложим край докато е време..Темата първоначално беше с друго предназначение,а ние само си чешем езиците.
scion_of_storm
Мастър Scion винаги е прав drinks_drunk.gif

Всяка област и т.н. говори различно, иди разбери коя говори правилно. Мен не ме ебе, ама никак wink.gif
Svetyl
Знае се коя говори най правилно...
ViolentBeauty
Цитат(Svetyl @ Jul 17 2007, 11:43 PM) *
Не искам да се обаждам относно говоренето на софиянци...

Софиянци от къде?!?!?!


Наистина темата взе да дава грозен развой, аз лично се радвам, че в Русе има много хора които слушат хубава музика и тн.( вярно има и идиоти, но това е навсякъде)
Svetyl
Права си, всъщност. Абе мир да има. Спи ми се.
alpha prime
Русе определено е много готин град. Два пъти съм бил там за по 3-4 дни и останах с много добри впечатления от населеното място. InsArtTure, пий един коктейл с коресилин
InsArtTure
Добря, майна, ще пийна. wink.gif
Svetyl
^Много си духовит, почти колкото съгражданина ми Къци Въпцаров smile.gif Поздравления!
ViolentBeauty
Стига бе, това вече е комплексарщина hmm.gif
Svetyl
Не знам кое е по-голяма комплексарщина, да се бъзикаш с русенци или да отговаряш на бъзици към русенци.
Аз друго се чудя... защо го правят софиянци? Наистина не го разбирам.
InsArtTure
Аз впрочем съм от Видин. Не съм софиянец. wink.gif А съм расъл на село.

Но нека спрем с другите градове, говорете за Русе. Беше почнал с гостоприемството, нека се чуват само хубави работи.
Braindead
Абе, хайде стегнете се, Русе тва, Русе онова, човекът нищо смислено не разбра за Русе... suicide.gif
alpha prime
Цитат(InsArtTure @ Jul 17 2007, 11:59 PM) *
Добря, майна, ще пийна. wink.gif

Ти си тотален селски бийтълс, брато
ViolentBeauty
Никой не се бъзика с русенци, но просто реагирате остро което ме води на мисълта, че става въпрос за комплексарщина... както и неадекватни изказвания по отношение кой какво да пие!! И аз все пак продължава да се чудя кои софиянци визираш?! Тези, дошли от еди-къде си преди 5 години или?! Не забравяй едно - най-големи подигравки към "провинцията" отправят тези, които са излезнали от там.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.