Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Войната на пътя
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Virgin_Steel
http://www.zazz.bg/play:233bdd45


Както си караш към вкъщи, мислиш за възглавницата, как ще станеш утре и ще пиеш кафе...и ще се усмихнеш на изгрева...





и се събуждаш убиец suicide.gif


Той беше от участниците или организаторите на идеята 'не карам пил' или 'обади се като пристигнеш' !!!



Как може да се обърне живота само... за стотни от секундата. Наистина не вярвам, че тук на земята Светлината е най-бърза, където и да стигне... Мрака вече я чака там егаси, ужас!
Ol' Skull
Тоа па. Намери ли си idiotPod-а?
Virgin_Steel
Има си тема за това...тази е достатъчно сериозна, за да се спестят излишните коментари!
S-O-D
Цитат
You speak againts drugs in public, but when at home you share shits with friends

същото е като с "не карам пил"
RazorJack
Аааахахаха е точно ти дато те фащат за незнам си кой път да пускаш тема за каране и пиене ... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ManOwaRadO
ако очакваш някой друг да поправи грешките ти , забрави. Съмнявам се, че и чак сега си осъзнал преживяването на нашия приятел!?


Цитат(Ol' Skull @ Aug 6 2007, 11:11 PM) *
Тоа па. Намери ли си idiotPod-а?

Най-лесно е да те боли кура за тва, че немаш кур! Нали?
stage
Новината

Някой иска ли да го осъдят и да влезне в затвора?
Virgin_Steel
Цитат(RazorJack @ Aug 6 2007, 11:58 PM) *
Аааахахаха е точно ти дато те фащат за незнам си кой път да пускаш тема за каране и пиене ... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Според мен е близко до ъКълА ?
moonshield
Плях, няма край това надпреварване на пътищата. На път за морето, тази година, станах свидетел на такива каскади, на които и професионалист би завидял. Докато не се затрие народа май никой няма да си вземе поука...

А както е смачкан джипа надписа стои ужасяващо no.gif
traektoriq
Трагедия! Българина е такова племе неосъзнато, всеки се качва и си казва на мен това не може да ми се случи. И след 20 минути край.
Трябваха ни години за да ни накарат да сложим коланите, и пак много хора не го правят. А в малките населени места това да си пиян и да се качиш да караш си е нормално. Незнам дали има начин да се променят нещата.
Wrath_Child
Всеки, който е толкова тъп, че да кара пил, заслужава да умре. Лошото е, че умират и невинни.
Dragontear
Цитат(stage @ Aug 7 2007, 09:20 AM) *
Някой иска ли да го осъдят и да влезне в затвора?

Аз!... крайно време е някой да си плати за убийство в тази държава.. Не ме вълнува че е световен шампион ... той е карал с превишена скорост .. влезнал е в насрещното ... убил е чеовек... даже 2-ма май.... най-лошото: карал е пил...
още не се знае колко промила е имал.. защото 100% се опитват да му смекчат вината ... но не отричат че е пил...

Крайно време е
traektoriq
Съгласна съм с теб. Няма значение кой си, щом нарушиш закона си плащаш. А когато става въпрос за човешки живот трябва да е безкомпромисно. За подобно нешо няма оправдание.
prayer4eto
Когато човек не мисли за последиците от своите действия ... Не, че винаги може да ги прецени напълно реално, но "Бързай бавно" е една доста подходяща за случая поговорка ...
Dragontear
Да но явно не ако си с Хамър.... и ако си световен шампион.. тя не важи... В интерес на истината .. колкото и странно и крайно да звучи...
бих предпочел той да си беше отишъл на пътя... заслужава си го...

Но сега нека си плаша цял живот за това... поне с кариерата му май е свършено
evil_ivo
Цитат(traektoriq @ Aug 7 2007, 10:44 AM) *
А в малките населени места това да си пиян и да се качиш да караш си е нормално.

Ти някаква статистика ли си водил бре?
prayer4eto
Не, това са лични наблюдения ... с тежестта на статистика
RazorJack
колкото и да се кефя на такива романтични рицарски идеали факта е че всъщност човешкия живот струва малко. някой плащат с него за да направят други богати, а други богати си плащат за да не провалят своя в такива случаи когато са проявили малоумност и това едва ли ще се промени колкото и да се мрънка по въпроса.

колкото до карането аз за мен си знам че няма да правя такива простотии пък колкото и добър шофьор да си ако ти се натресе някой с хамър от насрещното няма много кво да направиш.
Virgin_Steel
Като цяло е ясно , че кръвна проба не излиза ЦЯЛА СЕДМИЦА , още повече щом е медийно удостояние ! Ще смекчават, няма начин.Но като цяло ще видите, че сега закона ще се изсипе върху него, просто защото няма как да скрият нещата.Ще му лепнат тежко наказание, та видиш ли колко строга била наща държава.

Лошото е, че това няма да важи за безсмъртни голфаджии и бмв-джии и тн и тн...те ще си пият, ще си карат , ще си плащат и пак ще си карат !

В чужбина плашели шофьорите с българските закони, а тука законите не вършат работа, защо ли? Защото ако там има закон -той ще се изпълнява.Тук има наказания само за този , който не си плаща и не е връзкар.

И Мишо, аз съм го казвал винаги, че се срамувам от това, че съм карал толкова много пъти пиян, че дори съм се прибирал и не съм помнел.
Само мога да съм радостен, че не се е случило на мен да убия някой, по-добре щеше да е било себе си, защото вината никога не напуска човека...
Но нищо не пречи на човек да осъзнае колко глупав е бил и да се промени!... принципи се изграждат цял живот!
TerminalFrost
Случая с Маским Стависки само доказва колко безплодни и лицемерни са подобни акции. bTV си оплюха брадите с "Не сте сами" и войната на пътя, а накрая какво стана? Нищо - рибка, както казва Лафазанов. Пиянки, взели участие в кампанията и френски президент и съпругата му, който измъква медиците от затвора. Аман от псевдо идеализъм, повръща ми се, честно.
lodborg
Да, съгласен съм донякъде и с Ники, и с Боби. Надявам се върху Максим да се изсипе тежестта на закона, защото си го заслужава, но още по-трагични са точно тези мутри и беемведжии, за които Virgin_Steel спомена. Те ще продължат да си карат пили всяка вечер и ще продължат да се измъкват яко без значение какво са правили. Максим ще си го отнесе, но трагичното е, че гореспоменатите типове няма.
Virgin_Steel
Цитат
Как дрегерът първо показва малко над 1.2 промила, а после всички държат на 1.1. Все пак малка, но важна разлика. Още повече, че Максим е спортист (а и руснак). Кръвната проба е нормално да е по-ниска, според мен. Но я тиражират именно нея.
Също така ми е любопитно как ще се постъпи с полицаите, които малко преди катастрофата са спрели Максим, поговорили са си с него и са го пуснали по живо по здраво...да трепе народа.

Разликата между 1.1 и 1.2 в кръвта може да му спести 3 ГОДИНИ !!! Затвор... Моята адвокатка каза, че ще мине с условна.Ако не беше убил човек, може би щях да го съжалявам... dry.gif
Rodd1ck
Условна присъда за русия педераст?!

Не мога да разбера тези наказания, за сводничество решават да дават толкова години при положение, че повечето курви сами искат да ги закарат някъде в другите страни, а за убийство като това.. условна присъда. no.gif
stage
^Бъди по-сдържан! Прекаляваш...

Чудно или не, подкрепям Dragontear.
usmif
Цитат
Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки направи изявление, чрез БТА, по повод катастрофата в неделя край река Ропотамо:

"Не намирам думи, с които да изразя начина, по който се чувствам. Силно разстроен съм и шокиран от случилото се.

Изпитвам най-дълбоко и искрено съчувствие към семействата на пострадалите. Единственото, за което се моля и което правя сега, е да помагам с каквото мога за спасяването на Мануела и за възстановяването на Валентин и Йоана.

Разбирам степента на публичния интерес и искам ясно да кажа, че аз не по-малко от останалите хора искам справедлив процес.

Трагедията е огромна и много лична и засяга всички мои близки. Знам, че това ще преобърне завинаги не само моя, но и живота на Албена. Не мога да коментирам нищо в детайли докато тече следствието, но ще съдействам напълно на органите на прокуратурата и съда".

netinfo
Blashyrkh
Темата за "Войната на пътя" явно се изчерпва със случая от оня ден. Всички само за тва говорят. Поредната медийна сензация. А по какво, питам аз, се отличава този инцидент от хилядата други през тази година??? Защо на него трябва да му се обръща повече внимание?? Бил звезда, участвал в кмпании... Е, и? Без да се затрудня се сещам поне за 4 скорошни катастрофи с поне по 3 4 загинали. Не говорейки за тях, дали не показваме неуважение към загиналите?? Нищейки личния живот на сегашната жертвата и показвайки само неговата семейна трагедия не обиждаме ли тази на хората с неговата съдба???

Това дали ще сложат него зад решетките, означава ли че са сложите другите?? Защо никой не говори за тва??dry.gif
Mago De Oz
няма какво да си говорим, всички са виновни...и тея дето карат и тея дето ги спират...всичко е толкова объркано и ОСРАНО, че оправяне НЯМА!!! Спираш някоя, той звъни на шефа ти...и познайте кой е виновен smile.gif Направо не ми се коментира темата, затова спирам !!!
pa®tci
Цитат(Blashyrkh @ Aug 7 2007, 05:23 PM) *
... А по какво, питам аз, се отличава този инцидент от хилядата други през тази година??? ... Бил звезда, участвал в кмпании...

'ми ако за теб това не е достатъчно... лично съм на мнение, че трябва да му сцепят задника сега от съдене и пр. толкоз smile.gif
Blashyrkh
^ А на другите не трябва, така ли?
Virgin_Steel
^ Виж са, личи си ти че си се объркал нещо, спри се докато можеш.
Не съм кръстил темата "Войната на Максим" , това че съм го дал за пример изобщо не значи, че фокуса е върху него.
Уважени към останалите...бла бла, прочети какво пишем, по неориентирано мнение ега....
pa®tci
Цитат(Blashyrkh @ Aug 7 2007, 08:19 PM) *
^ А на другите не трябва, така ли?

точно там е разковничето - щото на него по-може да му се размине, отколкото на мен или на теб suicide.gif wink.gif


БДУ, в Румъния ако блъснеш с кола някой на пешеходна пътека отхвърчаш директно БЕЗ ОБЖАЛВАНЕ за десет години на топло + една цифра... ако обаче блъснеш някой, но НЕ на пешеходната пътека, същия (или семейството му, ако е станало най-лошото...) изплащат една СОЛИДНА сума пък на този с колата... и това не е само на документи, ами си го прилагат СИЛНО стриктно smile.gif
Blashyrkh
^^2/3 от мненията са за това, но първо нека не издребнявам, второ ако ми прочетеш пак мнението ще видиш че не визирам само твойта тема. Все пак "Войната по пътищата" е името с което медийте започнаха да наричат случващото се по пътищата. Днес на няколко пъти четох новините по интернет и все главната тема беше това при положение че има други сериозни кризи и прочие. Тва беше причината поради която пуснах мнението си и не мога да разбера какво ми е неориентираното в него и защо трябва да се спирам докато съм можел. rolleyes.gif Май ти си в грешка...

punk.gif
Virgin_Steel
Цитат(Blashyrkh @ Aug 7 2007, 09:48 PM) *
Днес на няколко пъти четох новините по интернет и все главната тема беше това при положение че има други сериозни кризи и прочие.
punk.gif

Еми до има и глад в Сумалия, ама тая тема не е за това, разбра ли сега?
Blashyrkh
ОК, спирам да пиша. Казах това което исках, и го казах достатъчно ясно. Който ме разбрал, разбрал sp_ike.gif . Ти не ме разбра, а аз не влизам в спорове от тоя род.
Virgin_Steel
Хубаво е че някой хора намират начин да млъкнат, като им затвориш остата... баналния начин с разбирането е ясен.
evil_ivo
Няма да се учудя сега ако кажат "Ама то гумата се спука" или "Еди къв си болт е причината"....бла-бла. Иначе, както знаете, това е един от многото случаи.

П.П.
А какво стана с оная от Перник дето отнесе главите на хората с голфа си?
Virgin_Steel
Според теб какво става, щом не се говори, значи се чудят как да отърват така или иначе съсипания живот на жената и семейството й.

http://standartnews.com/bg/article.php?d=2...;article=198824 Почерпен съдия разиграва Плевен

http://standartnews.com/bg/article.php?d=2...;article=198870 Максим взел завоя със 100 км/ч
Blashyrkh
http://www.novinite.com/view_news.php?id=83954
stage
^
Цитат
Евентуална причина:

Това, което търсите, не може да бъде намерено. Ако търсите тема, възможно е да е преместена или изтрита. Моля опитайте отново.

watf
Wolfheart
Спечелването на титлата успя да разклати лабилната психика на Максим и това го накара да си мисли, че е способен на всичко, включително и да шофира здраво почерпан. И ето резултата!

Цитат
Няма да се учудя сега ако кажат "Ама то гумата се спука" или "Еди къв си болт е причината"....бла-бла. Иначе, както знаете, това е един от многото случаи.
Но това не оправдава, че е карал пийнал.

Иначе по радиото минути след катастрофата слушах за 2 и нещо промила, отчетени на място. х
Virgin_Steel
1.8 са повтаряли полицаите е дочул брата на загиналия, който е лежал на земята...
SteelDragon
Въпроса е да се налага постоянен и масов контрол. Не да се осъди точно тоя и оня, щото сме прочели по нета за тях. Хилядите други къде са?
Beerzebub
Интересно ми е сега, при положение че Стависки не отрича нищо, дали ще си го отнесе и за всички отнанали дето си мислят че са над закона и ежедневно им се разминава. Почти му съчувствам на човека, но трябва да плати за грешката си, която за огромно съжаление можеше да не се случва. Жалко за загиналия и жалко за проваления живот на 18-годишното момиче (това в случай че изобщо оцелее). Просто, след такива травми не смятам, че нормалният живот е възможен. Спомняте си съдбата на бармана, който беше ударен с камък по главата от британеца Майкъл Шийлдс.
`Xandria`
Отиде му кариерата и всичкото. Учудвам се, при дисциплината, която има на леда Стависки, как си е позволил такова нещо...
Много хора мислят, че славата и парите му ще спомогнат да се претупа случая. Едва ли. Дано справедливо си понесе последствията. Но каквото и да стане, ще му тежи цял живот на този човек. От заявлението му явно го осъзнава... no.gif
usmif
Съвестта е най-лошия съдник (за тези, които я имат) ...
Eddie_The_Beast
Какво да кажа направо се чудя..Една вечер по случайност гледах новините и какво..в същия момент ме стрелнаха с две ужасни новини..едната от които тази.От онази вечер съм си обещала,че няма да гледам повече новините.
Надявам се само да има справедлив процес..но каквото и да стане, живота на това 23-годишно момче няма да се върне.Дявол да го вземе имам брат на тази възраст ами ако беше отнел неговия живот (доколкото съм наясно е бил пиян и е карал с бясна скорост.Пътна полиция му отправила предпореждение).А на хамъра нищо му няма ...
Супер тъжно е! no.gif brickwall.gif

"Припомняме, че Максим Стависки е едно от лицата в кампанията на бТВ и вестник "24 часа" - "Ако си пил - слез, искам да стигна жив"." - нямам думи
Virgin_Steel
На това нищо ли му викаш:
http://media.abv.bg/img.phtml?id=202962

http://media.abv.bg/img.phtml?id=202968




Момчето , което умря щял да се жени за момичето , което е в кома...

http://standartnews.com/bg/article.php?d=2...;article=198871


Eddie_The_Beast
^Като казах,че му няма нищо имах предвид иронията че Максим се пак е добре..
Virgin_Steel
Той е в духовна компа...
Eddie_The_Beast
Моля се само да си понесе наказанието както и с всички които проявяват това безрасъдство!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.