Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Войната на пътя
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
gadabout
хуй

лайна

кочини


t80

Сериозно, що за прокажен бот си ти?
t80
Пиян събра петима
t80
рекорд
gadabout
В теб, теосемсе, не мое да има нищо човешко, мейт...
krava_v_kosmosa
^ Е те толкова крайно изтрещел трол просто НЕМА. bash.gif То и троленето си има некви граници, майка му стара...
gadabout
Всъщност, не троля. Изразявам възмущение.
krava_v_kosmosa
И аз изразявам възмущение относно троленето на @t80. Нема спирка тоз' индивид, еби му меча.
t80
14-годишен
HateBreeder
Днес откараха един от "прияятелите" ми...Беше си счупил всички прозорци на колата от вечерта,за да може да си шовира колата,понеже му бяхме взели ключовете,за да спре да пие и разцепи предния капак на колата с брадва.Той обаче на другия ден реши,че е трезвен и взе да пие бира и се хваща на бас,как щял да засили колата и да я забие в едно дърво на 200 метра.А тъпанара има жена и дете...Полицията го държа 4 часа и го пусна,за да може да се напие отново и да си изкара колата...Ами ако блъсне жена с количка(примерно)?Ще трябва да му се изредим с шутове в главата...И все пак е прост.
Megadeth
"-Братле, ставай бе"
"-Не мога, виж, че ми го няма крака..."

Цитат от вестник, който мярнах днес за катастрофата с шестте трупа.
t80
мазало
t80
труп
t80
ученичка
Thrashard
Такива директно с винкело в главата, СМЪРТ ЗА КУРВИТЕ!!!
serem na vas
+1
t80
фиат
t80
двама
Beholder
То вече да го е страх човек и градския транспорт да чака... suicide.gif
t80
17-годишен
t80
Цариградско
pa®tci
^ Тия хора изтрещеха.
pa®tci
Ей това ми хареса:

Цитат
Dimitar Ougrinov на 23 август 2011 г. в 08:43 (към "bTV Тази сутрин")

Пиша ви от името на мотоклуб "Мачете", София. Естествено следя случката с мотоциклетиста на Царгирадско от 22 Август. Случилото се е ужасно, но това,което намирам за още по-потресаващо е реакцията на хората и начина, по който медиите създават от сензацията разделение. Да караш със 180 в града трябва да си луд, факт, и както много казват - намерил каквото търсил. Сигурно е така, в никакъв случай не защитавам постъпката.Всеки ден казвам на приятелите и семейството с мотори да карат разумно.

За съжаление обаче, оставам с впечатлението, че умишлено се слагат всички мотористи под един знаменател и се получава едно анатемосване на всички на две колела, нагнетяване на омраза и ОЩЕ ПО-МАЛКО толерантност спрямо мотористите. А толерантност и в момента почти няма никаква.

Да, направил глупост младежът и е платил с живота си - най-високата цена.

Моля престанете да делите на "мотористи", "автомобилисти", багеристи и какви ли още не, спрете да нагнетявате разделение и омраза. Всички сме ШОФЬОРИ, за съжаление масово с много ниска пътна култура.

Както някой каза вчера по новинарските форуми - "Българите сме самоубийци - мотористите летят като за последно, автомобилистите карат все едно са с БТР-и, пешеходците виждят навсякъде тротоар и на всеки другия виновен'. Това е самата истина - превърнали сме се в потиснати егоисти, нискотолерантни, неспособни да комуникираме човечета, които винаги бързат занякъде и са готови да извадят пистолет, да натиснат газта, да потъпчат някого, само, и само да излезнат едни гърди напред.

Моля говорете за повишаване на културата на пътя, за повишаване на качеството на шофьорските умения, ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ТОЛЕРАНТНОСТТА ! Еднакво за всички, независимо дали сме на две, четири или шестнадесет колела.

Бих искал да ви дам и обратната гледна точка - тази на един моторист. Тази неделя 21.08.2011 се прибириахме група приятели с чопъри от мотосъбора във Велико Търново. С такъв тип мотор шофирането със скорост над 100 км/ч е непрактично, неудобно и изморяващо (от сега си казвам да не ми се лепне и на мен прякор "поредния донор"). Трафикът неделно и посока София, естествено беше натоварен. Многократно, да не казвам масово, автомобили сменяха лента на сантиметри от моторите ни, че дори на няколко пъти се опитват да сменят ПРЕЗ нас, все едно не сме там, принуждавайки ни да се изнасяме в различна лента. Това е МАСОВО незачитане на чисточовешкото - да предпазим човек, когото ако дори само докоснем с автомобила си - почти сигурно ще убием. Г-жо Цолова, ако искате ви каня да ви повозя на мотора си, да видите за какъв ужас става въпрос спрямо мотористите - засечки, смени на ленти, обратни завои пред нас и т.н. Ако сте късметлийка - няма да изпитате тръпката да те засече автомобил или камион, докато си на мотор.

Това е ужасяващо масова практика и според мен шофьорите на автомобили просто не осъзнават, че поведението на мотора не е като на кола - спирачният път е различен, не можеш рязко и изведнъж да завиеш и да смениш лента, при досег с друго превозно средство следва 100% падане и то с голяма вероятност от фатален край и т.н.

Съвсем наскоро камион ме изхвърли в насрещното, където имаше тежко движение и едвам се разминах с челен удар, като застанах до него на последващия светофар и го попитах, контролирайки яростта си, защо подяволите направи така, при положение, че му свирих и ясно ме видя, че съм до него в съседната лента, той ми отговори - "Абе имаше дупка в мойта лента бе, ти си малък!"
Повярвайте ми, в този момент изпитах огромно желание този господин тираджия да го извадя от кабината и да го метна в насрещното движение, да го видим той дали е достатъчно малък да се размине с колите.

Така, че моля ви - не нагласяйте общественото настроение против мотористите, по-скоро трябва се опитаме да повдигнем толерантността и умисъла на всички шофьори, ОСОБЕНО спрямо мотористите, защото ние сме най-уязвими на пътя, а не сме някакви извънземни - баш хора като всички останали сме! Ако не друго, то мотористите спомагаме за по-малко задръствания, замърсяваме по-малко, харчим по-малко природни ресурси и сме значително по-оптимални по отношение заемано пространство на път и паркинг. Аз лично имам 5 автомобила (и голям собствен паркинг, където ги държа, не на улицата) - сред които и джип и суперспортен, но предпочитам да си карам чопъра, защото е хем по-евтино, хем по-бързо спрямо задръствания, хем по-приятно.

Автомобилистите мразят мотористите, мотористите мразят автомобилистите, всички мразят тираджиите и бусовете, както виждаме някои дори са склонни и да извадят пистолети в израз на омразата си. Това ли е, което искаме да постигнем ? Защото почти изцяло сме го постигнали вече. В западна Европа институциите прокламират толерантност и спокойствие на пътя, ОСОБЕНО спрямо мотористите, мога да ви пратя снимки от Брюксел, където се вдига вниманието на шоьорите с билбордове и плакати да пазим моториста, да се спазва ограничението на скоростта, да се оглеждаме повече и по-обстойно, защото мотористът често се вижда трудно в огледалото.

Благоря ви за вниманието, надявам се това писмо да стигне до вас.
Успешна седмица."
tricycle
Абе кой каквото ще да обяснява, болшинството са си самоубийци. wink.gif
Taceria
Нямам намерение никого в нищо да убеждавам. Аз карам мотор и повярвайте ми, никой от останалите шофьори не зачита мотористите. Няма да седя и да се обяснявам кой как засича, избутва и т.н. Искам само да кажа, че както има кретени на 2 гуми, така има и кретени на 4, 16 и колкото си щеш гуми. За съжаление обаче при идиотите с колите почти винаги има и невинни жертви, да не говорим за пешеходци....
В България всеки си мисли, че е роден състезател, а едно 70% изобщо не стават за шофьори - това не е работа за всеки....
t80
тролей
pa®tci
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4090951

...
abraxas
Добър улов!
conguestadors
Минавал съм десетки пъти през Арчар за Видин и съм почти убеден, че вината за катастрофата не е на шофьора. Там са почти изцяло цигани, които без контрол си вървят по шосето и не се съобразяват с нищо и никой. Лека му пръст на детето.
t80
150
t80
в центъра
metalheart1993
Сестра ми преди време беше жертва на тази война. Не е приятно. За мен това е война породена от глупоста на един народ. Простата математика показва че в Ирландия за десет години има 800 загинали при катастрофи а в България 800 души загиват за 24 часа. Тъжна статистика. Не знам какво трябва да направим за да се промени, може би да се затегне контрола над младите водачи на автомобили. В повечето случаи карат бързо не защото бързат а за да се правят на интересни. Ето съвсем ското тук в Търново загинаха две млади момчета след дискотека, става дума за курсантите от военното училище.

SAD BUT TRUE...
Megadeth
Цитат
България 800 души загиват за 24 часа

По твоята статистика 300 000 човека умират в катастрофи годишно в България... Браво, генийче.
metalheart1993
^ и да не са 800 по 300 изпадат в кома умират или остават инвалиди за цял живот.
Megadeth
Че е тъжно, гадно, шибано е факт, но тия числа си ги изсмукваш от пръстите, което е тъпо.
metalheart1993
Тия числа(татистика) ги четох лятото в някакво немско списание. Може и да не съм разбрал нещо тъй като немския не ми е силната страна но... Просто казвам.
pa®tci
Гледам сега някакъв... не знам как да го нарека, блъснал двама души на пешеходна пътека. Не ги видял заради колата, дето движела пред него (?!?). Тя спряла и пешеходците изскочили много бързо и не могъл да се усети (!?!).

Учудвам се как никой не го е хванал и не го е размятал из цялото шосе, тоя дебил. Ебати хората, честно!
alpha prime
А убития къв гое дирил на пътя. suicide.gif metal.gif
t80
маршрутка
Megadeth
^
pa®tci
Коментарите на някои от "гражданите" под статията са отвъд циничното.

Този случай никъде не го чух отразен, шофьора даже не го били задържали (сигурно за да си довърши смяната), а в същото време осъждат за норматив едно момче на осем месеца затвор заради цигара с марихуана. Ебем ти "държавата", ебем ти "народа".
t80
пешеходна
t80
пак
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.