Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мангустите нещо се правят на интересни
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
traektoriq
^Порнография!!!
Ебаси,да си мангал в тая държава.
Dragontear
хахахахаха е не! ..... bowdown.gif просто нямам думи
prayer4eto
Сега чакаме разследване от страна на прокоратурата и за това формирование ...

Защо ли ми се струва, че такова няма да има ?
Virgin_Steel
^ Напротив, ще одобрят и спонсорират проекта! С всеки безработен крадлив мангал ще се движи охрана , която да го брани от злите българи данъкоплатци !!!

Искам да се прекръстя на Асен Исмаил Мангалесте !
луда`калинка
ОМОН?... На wannabe-та ли ще си играят тия? sp_ike.gif
Ol' Skull
SteelDragon
ReContra
Virgin_Steel
^^ Скоро ти ще си от маймунките...
sgoh
Що им е да праят нова организация, като ушевите сега си вършат същата работа?
луда`калинка
Е как? Заради гъзарските кърпи за глава с надпис ОМОН! bowdown.gif
Dragontear
хайде и ние да си направим организазиця: OMFG whistle.gif
scion_of_storm
^ OMFGROFLLMAO KTHXBYE е по-яко whistle.gif
Beerzebub
Добре бе, две части от населението на една държава набират отряди за да се "отбраняват" едни от други... Как се казваше по-накратко това? Гражданска война?

Напълно логичен отговор от страна на циганите, между другото. Щото отрядите на БНС са си чиста проба фашизъм. А и на всички ни е ясно, че сегашният символ на организацията е просто заместник на свастиката, която явно не се осмеляват да използват.
луда`калинка
Цитат(Dragontear @ Aug 23 2007, 06:15 PM) *
хайде и ние да си направим организазиця: OMFG whistle.gif

Аре! Аз се записвам. А с кво ше се занимаваме?
traektoriq
В момента се чудя каква подяволите им е целта на шибаните политици да подклаждат различни безредици. А от къде подяволите се пръкнаха на тоя Борис Расате хората. Каква е тая шибана цел , какво биха спечелили от подобно нещо. избори има скоро но това едва ли е причината.
Aglarana
^ Разбира се, че това е причината
traektoriq
^ и какво се печели. Дори няма популярност отсвен едно две имена като господин Кънчев който не е мангал а бивш затворник.
Killers
Ромки смляха от бой 16-годишно сираче
23 август 2007 / News.dir. bg


Няколко жени от ромски произход пребиха жестоко 17-годишно момиче на булевард „Монтевидео” близо до квартал „Овча Купел”. След като е било пребито момичето е хвърлено в близката река.
Пострадалото момиче е от Дом за сираци, казва се Сийка Дикова. Въпреки жестокият побой, няма опасност за живота й, предаде Дарик. Тя е била удряна и скубана, а след това е влачена и хвърлена в близката река, съобщиха от МВР. Инцидентът е възникнал малко след 18 часа, когато момичето се е спречкало с другите участници в побоя, които са се занимавали с миене на стъкла на автомобилите, спрели на светофарите. Дежурният хирург в Детска хирургия на Пирогов д-р Нанко Червеняков съобщи, че детето е "минало като през месомелачка”, предаде БГНЕС. То е бито с пръчки и ритници. Има тежки кръвонасядания по гърдите, главата и почти по цялото тяло.
Вече втора седмица сме свидетели на тежки сблъсъци между роми и българи. След като четирима младежи пребиха ромче в "Красна поляна" на 12 август, следващите два дни последва ромска вендета, която ескалира на 14 август. Тогава 200 роми с брадви, сопи и ножове обикаляха в "Красна поляна" и заплашваха със саморазправа. На 21 август - час преди полунощ 17-годишният Аспарух Асенов от ромски произход бе пребит до смърт от група младежи в Самоков.
Aglarana
И в моя квартал се почнаха..... no.gif no.gif
Vlad
Е стига бе то тва Монтевидео нали е централната улица на селото ОК как така е нямало хора да се намесят
Aglarana
И кво от това? Те пишат Монтевидео, ама кой знае, може да е няква пряка забутана...

Цитат
„Монтевидео” близо до квартал „Овча Купел”.
blink.gif
Beerzebub
Улица Монтевидео е пряка на Околовръстното. На нея се намира НБУ. А щом става дума за река, значи спречкването е било на самото Околовръстно (или бул. Никола Петков, както се казва всъщност).
scion_of_storm
Не съм расист.
Но тук вече се прекалява.
Ще има вендета, почти е сигурно. Мамка му...
Blashyrkh
Баси, колко е лесно да се настройват хора no.gif

Virgin_Steel
Цитат(Beerzebub @ Aug 23 2007, 09:35 PM) *
Добре бе, две части от населението на една държава набират отряди за да се "отбраняват" едни от други... Как се казваше по-накратко това? Гражданска война?

Напълно логичен отговор от страна на циганите, между другото. Щото отрядите на БНС са си чиста проба фашизъм.


- Няма ли за КАКВО ?!?!?! НЯМА ЛИ ЗА`КФО ДА ИМА ОТБРАНА ?!?!?!?? КЪДЕ ВИДЯ ФАШИЗЪМ БЕ !!?!? ЛЕКО БИЕ НА УЛИГОФРЕНИЗЪМ ВЕЧЕ...
scion_of_storm
Този път съм съгласен с него. Кръв за кръв, както се вика. Нацисти се договарят с комунисти, обединени срещу циганите? Нацисти и комунисти, които иначе се мразят...?!
Оттук нататък ще става все по-лошо и по-лошо. Къде ще е следващия сблъсък? В столичен квартал? В някой друг град, къде?!
И мисля, че ще е съвсем скоро...
Virgin_Steel
Напрежението се покачва...а аз мисля да си подновя разрешителното....
traektoriq
^ аз нямам ма ше вадя пушката. Но си мисля че трябва да се почне от входа на народното събрание, според мен от там идва цялата тая работа. До сега чак толкова мангалите не си вярваха.
eternal_eyes
Прости цигани. brickwall.gif
Направо не знам с какво мислят,ако мислят въобще. suicide.gif
Dragontear
В интерес на истината в Овча купел е страшно направо.. циганите почти са си го признали за техен си квартал... налага ми се почти всеки ден да ходя до там и ставам свидетел на много интересни случки по рейсове итн... Усещам че следващите размирици, ако има такива ще са там
Virgin_Steel
Цитат(traektoriq @ Aug 24 2007, 09:53 AM) *
^ аз нямам ма ше вадя пушката. Но си мисля че трябва да се почне от входа на народното събрание, според мен от там идва цялата тая работа. До сега чак толкова мангалите не си вярваха.

да, няма как да не се съглася вече с теб !
conguestadors
Аз мисля, че напрежението не е по-голямо от преди. Просто в момента медии и политици го раздухват повече, заради идващите избори.
България е единствената държава от источно европеиския регион, в която не се е стигало до сериозни етнически сблъсъци и предполагам, че няма да се стигне до там.
prayer4eto
^ Дано да се окажеш прав, защото натам ни тласкат. И подчертавам - ТЛАСКАТ НИ ! Нито проблемът е само в ромите, нито е само в българите. Нито пък е естествено назрял конфликт ...
Aglarana
Цитат(Dragontear @ Aug 24 2007, 09:58 AM) *
В интерес на истината в Овча купел е страшно направо.. циганите почти са си го признали за техен си квартал... налага ми се почти всеки ден да ходя до там и ставам свидетел на много интересни случки по рейсове итн... Усещам че следващите размирици, ако има такива ще са там

Чак пък страшно?! Айде сега, страшно става само по бирфестовете, тогава слиза цялата им махала. Но иначе не е чак такова положението, каквото го описваш.
А за рейсовете...във всеки рейс я има тая напаст!
Dragontear
Ами честно да си кажа, не бях патувал от миналата зима към Овча купел... и сега виждам колко повече са се променили нещата. Сега пътувам почти всеки ден и се прибирам от последната спирка на овча купел и излизам ..!!Изненада!! на Красна поляна и то по нощите... когато бяха въпросните размирици .. се чудих какво се случва .. изминах пътя от Кр. Поляна до стамболииски пеша .. и се чудик какво се е случило... честно си мислих, че е имало някакъв мач и пак се маризят некви групички...
SteelDragon
Абе като се замисли човек тва го има навсякъде, без Нова Зеландия и Исландия може би. Е глей негрите кво направиха в Солун. Дееба вместо всички бели хора да се обединим и да им ебем майката на тия паразити, ние си навиваме на пръста некви човешки права. И аз съм за човешки права, ама за човеците.
Vlad
И как определяш кой е човек и кой не? suicide.gif
Beerzebub
Цитат(scion_of_storm @ Aug 24 2007, 09:46 AM) *
Кръв за кръв, както се вика.

Демек в Самоков да вадят калашниците, а?
Rodd1ck
"Бой, дее*а тия бъгаре!"
SepulTeraHead
Да ви еба майката расиска. Излезнал тука некъв калъф да ми разправя "Човешки права, ама за човеците..." Деба и примитивните мозъци гадни... brickwall.gif
SteelDragon
Сигурен съм че ше дойдеш да ми ебеш майката! Що не пробваш. През тва време може да идеш при твоите приятели, мангалите, да си похортуваш с тях, щом толко те привличат. През тва време остави примитивността на мозъците да се определя от кой с кво се занимава и кво върши.
Virgin_Steel
^^ Сигурен съм, че майка ти е мангалка иначе с удоволствие бих ти показал как става!!! Аре не разваляй темата с проявите си на ниска култура и мислене!
ViolentBeauty
Хайде престанете, а тази тема много отдавна трябваше да е затворена......
prayer4eto
^ Ми подсетете модераторите whistle.gif
луда`калинка
Ще ми се да видя в някой мангалски форум кви ли дискусии вървят по същия тоз въпрос naughty.gif
Rodd1ck
^Мога да цитирам мнения от една галерия, за да видите какво говорят те за нас.
Ataegina
Ей тва не мога да го разбера... Що си ядете ушите като всички тук имат една позиция?... Всеки да си гледа работата и това е. Който не си я гледа - един зад врата и по живо по здраво.

Естествено, че циганите не са хора като нас - трябва да си много заблуден, за да го мислиш. Т'ва са индийци - ама от най-ниските касти, които, за да не мрат от проказа в гетата в държавата си са тръгнали по света. Е добре дошли сме им казали навремето... Танцуват, пеят прекрасно бих казала. Тъкмо натам трябва да им е развитието според мен.
Ей това и харесвам на България - търпимостта (това и не й харесвам, ама света е пълен с парадокси)- няма значение етнос, религия. Това, че в момента тая свада е изкуствено подклаждана е ясно. От кого? Ей там се крие разковничето.

Ще спомена един пример. На дядо ми преди година ли или повече му откраднаха кокошките, дето си ги отглеждаше в близкото село, където има място. Оказаха се циганин и българин - е познайте - циганина го набил брат му и той идвал, извинявал се и прочее. Пък българина бил синче на шефа на полицията и... ходи му гони опинците.

В момента всичко що ни управлява е за затвора, но ние си ги къткаме - бря - ценни са ни. Кой иначе ще ни строи хотели на черноморието. Кой ще унищожава планините.?! Само ги молим от време на време - "Недей така бе, молим ти се - не е много хубаво... boxed.gif "
Virgin_Steel
Мангалите си носят компютрите при нас за ремонт и те друго освен да свалят порно незнаят...

Аз съм твърдо ЗА темата да остане, не виждам никъде расизъм, освен в обвиненията!
SteelDragon
предлагам да пробваме първата пилотирана мисия извън слънчевата система
луда`калинка
Цитат(Rodd1ck @ Aug 24 2007, 01:12 PM) *
^Мога да цитирам мнения от една галерия, за да видите какво говорят те за нас.

Ами цитирай де! sp_ike.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.