Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мангустите нещо се правят на интересни
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Dragon's Bride
Цитат(Elf_s_karirana_riza @ Dec 18 2010, 07:44 PM) *
Вървиш си най-безобидно из студенстки град,и ти подвикват на турски 15коча...
Никакво уважение към държавата дето хем не ти е длъжна,хем те търпи,пък за хората въобще да не говорим.
Да си направят турски квартал и да си седят там,като толкова не могат да се държат човешки.

Само не разбрах турския какво общо има?
anarho punk
Турци, цигани - все едни боклуци са.
conguestadors
Първата ми кола преди много години беше една много, ама много стара жигула, в която зимно време и аз съм си палил огън да се стопля щото не и работеше парното. bowdown.gif
Megadeth
половин ромин си ти, бате
Hellhound Anathema
Мангустите са великолепни малки създания и не разбирам защо трябва да бъдат оприличавани на нещо толкова долно и отвратително нечистоплътно, като циганите?.. hmm.gif
t80
excl.gif животни excl.gif
gadabout
Хуй?
anarho punk
Да! Мощен хуй за мангалите!!! mad.gif
gadabout
Цитат(anarho punk @ Apr 26 2011, 11:35 AM) *
Да! Мощен хуй за мангалите!!! mad.gif

А за t80?
HateBreeder
Цитат(t80 @ Apr 28 2011, 11:53 AM) *

Това е, даже и закон няма... Направо ми е смешно и тъжно едновременно. Преди, когато живеех в Красна Поляна и още нямаше цигани, а виетнамци, се търпеше. Сега е нещо страшно и нямам идея до кога ще продължава това. Мъка ми е да гледам родния си квартал в това положение. Дано общината измисли решение, въпреки че се съмнявам...
mordred
Ромите са слуги на дявола smile.gif
tricycle
Факт.
HateBreeder
Цитат(mordred @ Apr 28 2011, 03:14 PM) *
Ромите са слуги на дявола smile.gif

Де да бяха...Те са слуги на себе си,така че това ги прави още по-опасни.
mordred
Точно това ги прави баш сатанисти smile.gif
Megadeth
Семейство от Столипиново е обидено на принц Чарлз

Едно семейство от пловдивския квартал Столипиново винаги ще помни своята необикновена сватба. На бракосъчетанието им преди 13 години гостувал не кой да е, а самият принц Чарлз. Той присъствал на ромската сватба по време на своя визита в България.


Пълен абсурд, принца кво е правил на тяхната сватба???
mordred
Хахахаа - той беше в Пловдив бре smile.gif Искаха да му продават баничка за 160 лева тогава хахаха !
Artillery
Хах как може въобще да гледате БТВ и др. подобни средства за масова дезинформация?!
anarho punk
Цитат(t80 @ Apr 28 2011, 11:53 AM) *

Това е ГНУСНО! censored2.gif
t80
http://vbox7.com/play:e2bf8aab
Thrashard
РЕШЕНИЕТО Е САМО ЕДНО: ЦЪК !
[/quote]
drinks_drunk.gif
ludspamer
Тва е едно универсално решение, не само на проблема с циганите openwidehug.gif
Thrashard
http://www.youtube.com/watch?v=say35hV9nP8 suicide.gif
Megadeth
Мангал за мангали говори хахха
t80
ТЕРОР
Thrashard
Цитат(anarho punk @ May 8 2011, 01:00 PM) *
Цитат(t80 @ Apr 28 2011, 11:53 AM) *

Това е ГНУСНО! censored2.gif

Ти точно недей да говориш, че точно вие и левите ги защитавате мангалята... гнусно било
anarho punk
Циганският терор е факт! Той е навсякъде у нас!!! Това не е констатация само на автора на тези редове, а мнение на редица общественици, журналисти, политически лидери и национално - патриотични организации в България. За милионите обикновени българи пък циганския терор е ежедневие. Ежедневие, в което те са безмълвни жертви. Нещо повече! За тях той вече се е превърнал в зла и жестока участ – в съдба, с която започват да се примиряват. Днес българският народ е жертва на всестранна и жестока циганска атака спрямо неговия живот, здраве, сигурност, движимо и недвижимо имущество, чест, достойнство, семейство и деца! И за жертвите и за непредубедените наблюдатели това е реалност, която не подлежи на обсъждане. Както наскоро се изрази един общественик – „Де факто, циганите са обявили война на имуществото, честта и живота на останалото население”.
За какво всъщност става дума? Говорим за всестранно и мащабно разгърналата се циганска престъпност, която днес вече е станала епидемична. Говорим за това, че във всички видове престъпнa дейност циганското малцинство има преобладаващо участие, а в някои – абсолютен монопол. Цели региони в страната са пропищели от циганската напаст. Убийства, грабежи, изнасилвания - списъкът е безкраен. В подкрепа на това твърдение ще добавя един единствен щрих и то само от един регион в страната. По данни на Областна дирекция на МВР-Перник, изнесени неотдавна – 65% от кражбите в общината са извършени от цигани, а при осъдените за тежки криминални престъпления, същите са 80%. При всички тези престъпления преобладават присъдите от 1 до 3 и над 3 години лишаване от свобода. Особено тежките криминални деяния, за които се дават максималния брой години лишаване от свобода или доживотен затвор, също са почти изцяло дело на цигани. Преобладаващата част от затворниците в страната са цигани и т.н. и т.н. (Повече и по-подробни данни ще изнеса малко по-късно в настоящето съчинение. Тук се стремя да изложа проблема в неговата цялост и да откроя основните му черти.)
Какво е обяснението, което дават официозите, като държавните служби или подкрепяните и насърчавани от тях антибългарски правозащитни организации на това явление? В общи линии наратива е следният - : „Те циганите са много бедни и заради това им се налага да вършат престъпления”, което за тях било двойно наказание, защото те по принцип били много добри хора, просто - : „требе да краднат, иначе.” Този подход обикновено оправдава в морално и най-вече в политическо отношение циганската престъпност. Той й осигурява извинение и мотивира циганите за нови престъпления, защото ги възпитава да мислят, че това, което правят е напълно естествено. Така де, щом си неграмотен и безработен, макар и само по твоя вина, защо да не откраднеш и убиеш, ами че то си е нормално. Това внушават индивиди, като Красимир Кънев, Емил Коен, Антонина Желязкова и целият легион от къневци, коеновци и желязковци от така наречените правозащитни организации, които не са нищо друго освен платени с парите на Сорос дезинтегратори на България и българската нация.
Второто обяснение на този процес е малко по-близо до истината, но само малко. То отдава явлението на традиционната циганска кримоногенност и престъпно съзнание и му приписва естествен произход. Това разбиране уподобява циганската престъпност на природно бедствие и я разглежда, като нормално проявление на циганският характер. То разглежда циганите, като намиращи се по-близо до природата и спонтанното поведение, отколкото до нормите и правилата на социалната организация. Казват – „Абе цигани, какво да очакваш от тях” или пък, „То за тях е нормално.” Един вид, да извършват престъпления за тях е като да дишат свеж планински въздух. Да има логика, има и доказателства извлечени от научни изследвания в тази насока, но това отново не ни предоставя пълният отговор.
Очевидно сме изправени пред нещо съвсем различно и то не се вмества в познатите рамки и модели, както би се изразил някой суховат социолог. Изказването на този социолог, разбира се ще е по-някой съвсем различен и многократно по-маловажен от настоящия въпрос, защото в България публичното говорене за циганската престъпност е забранено. Ако пък случайно се осмелиш да кажеш нещо по въпроса, устата ти моментално ще бъде запушена от правозащитната пета колона у нас, в лицето на „Български хелзинкски комитет”, фондация „Толерантност”, проект „Защита правата на човека” и подобните на тях, които веднага ще ти спретнат дело за дискриминация пред КЗД, съда или някой друг орган създаден да мачка българите в собствената им страна. Това обаче не бива да ни спира да казваме истината.
За да можем правилно да разберем и оценим съществуващият проблем с престъпността извършвана от цигани, ние преди всичко трябва да насочим вниманието си към основните й черти и проявления. С какво тя се отличава и с какво е по-различна?
Истината е, че ако се вгледаме внимателно в циганската престъпност прави впечатление, че това не е обикновена криминална активност, а нещо далеч по-чудовищно, организирано и обектно насочено. В някои случаи тя изглежда направо нелогично, защото здравият човешки разум не може да приеме за рационално поведение да смажеш главата на възрастен човек за десет лева, две кокошки или пък, както все по-често се случва, просто за удоволствие. Да не говорим пък за десетките цигански золуми над беззащитно българско население за повечето, от които няма абсолютно никакво нормално обяснение. Зверските изнасилвания над български жени и деца и последващата инквизиция над тях не могат да бъдат обяснени дори от най-извратеното и уродливо съзнание. Жестокостта е запазена марка и щемпел за произход на циганските престъпления.
Всички данни, с които разполагаме ни дават основание да твърдим, че циганската престъпност е расово и етнически насочена спрямо българите. Това е неопровержим факт, защото от другата страна на всяко циганско посегателство стои отнета българска собственост, чест или живот. След всяко циганско покушение почернените майки и семейства винаги са български. Това може да се докаже по-много лесен начин, ако например Института по криминалистика и криминология на МВР направи едно виктимологично изследване сред жертвите на престъпления. Просто министъра на вътрешните работи трябва да разпореди такова. Това обаче няма да стане, защото циганският терор у нас се ползва с държавна протекция на най-високо ниво. Който иска нека се опита да ме обори.
Ако обаче все пак такова изследване бъде направено, от него недвусмислено ще стане ясно, че в почти всички случаи на циганска агресия пострадалите от нея са български граждани, от български етнически произход. Винаги, в почти 100% от случаите на цигански терор, линията върви в посока от страна на наглото и безнаказано мургаво малцинство над основната част от населението на страната – българското мнозинство или иначе казано, срещу всички нас. Това е факт, който може да потвърди всеки следовател или разследващ полицай, който се занимава с тежки криминални престъпления. Ако погледнем малко по-глобално върху картината в цялата страна, ние забелязваме нещо страшно. Българите, жертва на цигански терор изразяващ се в убийства, кражби, обири, грабежи, изнасилвания и други вече са на практика милиони. Няма българин, който да не е бил пряка или косвена жертва на циганските изстъпления. Тук вече започва да става подозрително. Как можем да си обясним факта, че след всяко циганско злодейство пострадалият е българин от български произход? Да не би циганите да подбират жертвите си по по – светлата им кожа или по по – човешките им антропологични черти. Аз си го обяснявам по един единствен начин. И той е с тенденцията на умишлен подбор по етнически и расов признак на жертвите на циганската престъпност. Това е фундаментално доказателство, че циганският терор е инструмент за унищожението и унижението на българите в собствената им родина. Няма друго обяснение.
Другата отличителна характеристика, доказваща, че това не е спонтанно поведение, а умишлен и целенасочен терор е факта на циганската свръхорганизираност при извършването на престъпления и противозаконни действия особено, когато правят масови золуми над българско население. Такъв беше случая при убийството на професор Калоянов в „Захарна фабрика„, при изстъпленията над българи в Елин Пелин, в Плевен, Козлодуй, Мездра, в бургаския квартал „Горно изворово” и много други. При всички тях циганските агресори действаха, като специално подбран башибозук, който имаше единствената цел да пролива българска кръв.
Очевидно зад всичко това има план, цел и разчетени средства за тяхното изпълнение. Кой и защо обаче мотивира циганите да вършат престъпления срещу българи, ще разгледаме малко по-късно.
От всичко казано дотук, може да се направи само един извод. Днес в България с пълна сила тече война на унищожение срещу всички нас, които сме етнически българи и които все още смятаме тази страна за наша. Тази война остава скрита за повечето хора, тъй като се провежда под пълно медийно затъмнение, а който се опита да го наруши бива репресиран от държавата и нейните служби. Главно действащо лице е едно индийско номадско племе, прогонено от собствената си родина преди няколко хиляди години, чиято основна черта е безграничната жестокост, наглост и лишеност от морално съзнание. Проблема с циганската престъпност, отдавна е излязъл извън тесните професионални рамки на криминалистиката и вече е на практика политически. Решението му също е политическо, но никой не иска да го каже гласно. Точно за това от тук нататък, когато говорим за циганска престъпност ще използваме думата – „терор”. Терор, който всяка година взима хиляди жертви и е поощряван от мощни и невидими центрове в и извън България. Кой и защо го прави възможен, какви са целите му, как бива осъществяван и много други, са само част от въпросите, на които тази глава ще се опита да отговори.

Циганският терор - социално зло или планиран геноцид над българите

Циганският терор у нас придобива все по-ясни очертания на един умишлен и планиран геноцид над българското население и то в собствената му родина. Нека се знае и се чуе на висок глас, защото е точно така. Повечето хора не си дават ясна сметка за това, защото в България съществува огромна система от цигански фондации, организации за защита правата на човека и други безродници, които полагат всячески усилия, за да го прикрият. Ако пък случайно някое циганско зверство пробие плътната медийна завеса и излезе на страниците на ежедневниците или в информационната емисия на някоя от телевизиите, същите скачат и започват да го отричат. В някои случаи обаче престъплението е толкова зловещо, че не може да бъде скрито и тогава започва да се свири на друга струна. Да, циганите вършат престъпления, но правят това, защото са онеправдани и дискриминирани, както и задължителното – „от бедност”. Вечният вопъл - „Гладни сме”, служи като алиби и оправдание за всяка циганска свинщина. Аргумента с бедността, обаче отдавна е изчерпан и е загубил своята валидност, тъй като не издържа при проверката на фактите. В репортаж на телевизия MSAT от преди няколко години, направен в едно от пловдивските гета, наблюдателният репортер коментира, че аргумента с глада няма как да е верен, тъй като всички жители на квартала са с бирени коремчета и намират сили да правят секс по няколко пъти на ден, откъдето идва и високата им раждаемост. Ако те са перманентно гладни, както се опитват да ни убедят това нямаше да е възможно. Елементарна логика! Не обаче и за платените с чужди пари правозащитни печалбари.
Както пише автора на статията „Кому е нужно министерство на малцинствата” във в-к Монитор от 07. 08. 2001г.: „Всеки средно интелигентен репортер може да направи свое проучване и да установи, че циганските квартали най-често имат по-висок среден стандарт от много български села. Това се смята лесно по броя на сателитните чинии, килограмите злато на циганските барони, джиповете и палатите им.” Аз бих добавил не само българските села, а и малките градове, че и повечето квартали на големите градове. С изключение на живеещите в центровете на някои по-големи областни градове, като София, Варна, Пловдив и Бургас, които са недостъпни за редовия българин, като цяло циганите се радват на по-голям жизнен стандарт от българското население. А това може да провери всеки, стига да желае.
Или, както пише проф. Петър Иванов от Варненския свободен университет : „Има и няколко мита, които битуват твърде отдавна и обикновено се поставят извън всякакво съмнение. Но те съвсем не са безспорни и според мен въобще не са верни. Първият мит е, че циганите са бедни. Не е вярно. Всеки циганин има злато. Циганските булки се купуват за десетки хиляди левове. Почти всяка циганска къща има телевизор, видео, сателитна антена. Не са малко и циганските леки автомобили. Богатите цигани, като процент не са по-малко от богатите българи. Само този, който не е виждал циганска сватба, цигански празници ( Васильовден, Гергьовден и др. ) и цигански погребения, може да счита циганите за бедни.”
Е, това пишат хора, които отдавна се занимават с циганската проблематика и те категорично отричат мита за извечната циганска онеправданост и бедност, която кара мургавите да извършват противозаконни действия. Повечето от изнасилванията в България се извършват от цигани. Някои са толкова брутални, че направо поразяват със своята жестокост, като при едно от тях имаше и смъртен случай на бременна жена. Е, може ли някой от платените българофоби от правозащитните организации да ми обясни, колко гладен трябва да си, за да започнеш да изнасилваш? Как се изнасилва от глад? Очевидно глада не може да бъде причина за циганските диващини. Защо обаче тази легенда е още жива и се поддържа, така яростно от българофобите. Това е така, защото същите искат да скрият една истина от нас и тя е, че циганите са организирано агресивни спрямо българите. Малко по-задълбочен поглед ще види, че циганският терор не действа на prima vista, а се осъществява чрез специално създадени нелегални организации, които си разпределят различните видове престъпност, с която тормозят и бавно, но методично унищожават българското население. Това е особено силно изразено в селата, от където държавата отдавна е абдикирала и е оставила селските стопани, повечето от които възрастни хора на циганския произвол. Всички цигански престъпни акции се осъществяват, като от групи за бързо реагиране, светкавично, по мобилни телефони с предварително изготвен план. Това си пролича и от сбиването в „Захарна фабрика”, при масовото меле в Козлодуй, както и при спирането на влака за Пловдив на гара Подуене и буквалното му разграбване само за броени минути. Прощавайте, но това не са действия на отчаяни хора, а на терористи.
В такъв случай какъв е извода, който може да бъде направен? Всеки експерт по сигурността при наличието на всички тези данни и факти, би ви казал, че по същество циганската престъпност е мащабна терористична дейност, която се разгръща на територията на цялата страна и която има определени политически цели, далеч надхвърлящи баналните обяснения за нея, като част от посттоталитарния преход. Циганският терор носи всички белези на организиран геноцид над българското население, който на всичкото отгоре е държавно толериран и насърчаван. За това също има безброй доказателства. В много райони на страната престъпленията извършвани от цигани не само, че не се регистрират от полицейските участъци, ами не се и разследват. Когато попиташ в неофициален разговор полицаите защо е така, те отговарят, че има директива спусната от най-високо ниво. Ами нека само да си спомним циганските бунтове в „Столипиново” през 2002 година. Тогава на въпрос на журналистите защо не се предприемат действия от страна на полицията срещу вилнеещите вандали, местният полицейски шеф каза, че наредил на своите хора да пасуват. Имали заповед да не предприемат нищо, тъй като щяло да възникне етнически конфликт. Да се чудиш и маеш! Няколко хиляди буйстващи цигани, които разграбват магазини, пребиват магазинерите, изпотрошават полицейските патрули отишли да ги усмиряват, заплашват с терористични действия като взривяването на бензиностанции и заканващи се да извършат етническо прочистване над българи, не е ли вече етнически конфликт? Или когато всичко изброено се извършва от представители на малцинствата, това е нещо допустимо. Нека си представим каква щеше да бъде държавната реакция, ако малкото останали българи в пловдивското циганско гето бяха започнали да буйстват в знак на протест срещу всекидневния цигански терор упражняван над тях. О, тогава правоохранителните органи щяха да се намесят с цялата строгост на закона, както гласи известното клише. Най-вероятно в квартала щеше да се изсипе цялата бронетехника на пловдивската жандармерия, за да спасява горките цигани от расистите българи. А горките хорица, на които им е дошло до гуша от циганския произвол и които от години настояват да бъдат преместени в други райони на града, заради постоянния терор на мургавите, кражбите, мръсотията и заразите щяха да отидат на съд, че и в затвор да ги изпратят. И тук вече изглеждат абсолютно наивни въпросите на повечето хора, защо имаме армия и полиция, след като не се намесват. Ами защото те не са ваши, драги българи и не са създадени, за да ви пазят, а точно обратното. Те са създадени, за да пазят вашите палачи, докато ви грабят, убиват и изнасилват. Това е истината. И когато някой самозван хуманист и правозащитник ви каже, че това не е вярно, - намразете го. Намразете го дори повече от преките извършители, защото той и българофобите, като него окупирали политическата власт в страната правят така, че това да бъде възможно.

Циганският терор се подхранва от циганския расизъм

Чували ли сте песента : „Хей, двама цигани – да умрат двама българи!” Едва ли. Няма и да я чуете, защото се пее само сред циганската общност и не излиза навън. Няма да я чуете и когато някой представител на това племе започне запъхтяно да обяснява пред камерите, колко много обичал българите и как искал да бъде приятел с тях, но те не го разбирали и го отбягвали. Няма да я чуете и по някой от репортажите на БТВ, които тази чужда телевизия редовно прави за циганите в България и ги изкарва едва ли не безобидни веселяци и деца на природата, които въпреки лошото отношение на расистки настроените българи, обичат всички и не таят никаква злоба в душите си. Абе, направо идилия. „Чичо томовата колиба”, ряпа да яде. Още по-малко ще чуете това от правозащитните изроди, за които ксенофобските настроения са запазена марка за мнозинството, но не важат малцинствата. Въпреки, че може да е точно обратното, както в случая.
Дълбоко пазена истина е, че циганската култура и светоглед са дълбоко расистки и човеконенавистни. Към нас българите това отношение е още по-лошо и жестоко. Убедете се сами!
Циганите делят хората на цигани и нецигани. За последните те имат и специална дума „гаджо” или „гадже”. Тя е абсолютно расистка по своето значение и употреба и означава „дивак, некултурен човек.” Този факт е засвидетелстван от всички изследвания за циганската идентичност, като също така е записан в „Енциклопедия Британика”.
Това се потвърждава и от проекта Rombase на университета Karl-Franc в Грац, Австрия, който е реализиран с подкрепата на Европейската общност в рамките на програма „Sokrates” и със съдействието на австрийската академия на науките. Там четем буквално следното : „Всички определения за „нецигани”, използвани от циганите, са основно с обидно значение. Те имат поговорка като : „Гаджо никога не казва нещо вярно”. С течение на времето циганите са изградили непреодолими граници между себе си и останалите народи. Тези граници, обаче са непреодолими само в една посока – един „гаджо” никога не може да стане истински „ром”. Нециганин, който говори цигански език и спазва циганските традиции, който е приет в общността и смята себе си за „ром”, бива възприеман, като „ром” в по-малка степен от един асимилиран циганин, който не говори цигански. Да бъдеш „ром” се счита за право по рождение, а да бъдеш „гаджо” може да бъде научено. Предимно негативният образ на нециганите е много ясно изразен, особено в литературата и в устните предания на циганите. Те гледат на нециганите с недоверие, присмех и презрение.” Я, каква стана тя? Оказа се, че циганите, за които от години се тръби, че са жертви на расистко отношение и дискриминация, са по-големи расисти и от Ку-клукс-Клан. Защото какво ако не расизъм е това да имаш поговорка, че нециганите никога не казват нищо вярно и да гледаш на тях с „недоверие, присмех и презрение”. Картинката лека-полека започва да се изяснява. Дали ужасяващият цигански терор над българите не може да бъде обяснен отчасти с дълбоко вкоренения расизъм в съзнанието на циганите. Когато гледаш на един народ с недоверие, присмех и презрение, крачката която трябва да направиш, за да почнеш да го грабиш и убиваш е само една и тя е много малка. Тук се развенчава и един друг мит. Години наред наши, но главно чужди фондации и организации, като „Амнести интернешенъл”, „Хюмън райтс уоч”, дори Държавният департамент на САЩ посочваха като основен проблем циганската сегрегация в гета, като държаха отговорни за нея държавата, че и обществото, като цяло. Държавата не се грижела за тях и не ги подпомагала, не им строяла жилища, не ги заселвала в райони с българи и какво ли още не, първо това не е вярно, но дори да е - това ли трябва да бъде основната държавна дейност, да строи жилища и да дундурка на коляно милион и няколкостотин хиляди готованковци. Обществото пък било виновно, че не искало за съседи цигани. Това също не е вярно, но и да беше можеш ли да го виниш.
Истината е малко по-различна и тя е, че поради вроденият си расизъм циганите сами се сегрегират и се самоотделят в гета. По времето на комунизма на циганите се раздаваха апартаменти в блокове с българи, с цел уж да ги десегрегират. Само след няколко месеца, след като ги превръщаха в кочини самите цигани продаваха тези апартаменти и се местеха обратно в гетото. При своите. И причината за това не е дискриминационното отношение на българите към тях. Причината е в расистките цигански традиции, като „Махриме”, според които контактите на цигани с нецигани спадат, към категорията „нечисти” и следователно трябва да се избягват. Просто циганите не искат да живеят с нецигани и то не само в българските квартали, но и в циганските, в които малкото останали българи биват подлагани на всекидневен тормоз, за да се изселят. Ако не вярвате, попитайте българите в Столипиново, за които всеки ден е Разпети петък.

За циганите, ние българите освен всичко друго сме и роби

Освен „гаджета”, тоест некултурни хора и диваци, за циганите ние сме и роби. Това се потвърждава и от думата, с която циганите назовават нас, българите. Тази дума е „дас”. В миналото на цигански тя е означавала, точно роб. Днес мурагвите ни съграждани използват тази дума, като национално определящо название за всички българи. Като доказателство, че въпросната дума има точно такова значение можем да приведем нейният превод на турски, който означава „гяур”, именно обезправен човек, роб. Хайде, нека после пак някой да седне да обяснява, че циганският терор не съществува и той не е расистки мотивиран спрямо българите. Когато считаш някого за роб ти се държиш с него като такъв, нали. Ако разгледаме внимателно днешната обществена действителност идеята, че българите са поставени във фактическо робско положение спрямо циганите не е толкова далеч от истината. Какви са фактите?
Обществено - политическата и социално – икономическа система на прехода, беше така изградена, че да експлоатира българите по най – жесток начин в полза на малцинствата и най – вече на циганите.
Днес трудоспособното българско население издържа над 1 милион цигани също в трудоспособна възраст, но категорично отказващи да работят. Издържа ги въпреки, че не иска да прави това и никой не го е питал. Спомням си за репортаж излъчен по една от телевизиите, как по време на един от многобройните цигански протести пред Енергоснабдяване – Пловдив, на въпрос на репортерката, защо не си плаща тока, един от протестиращите “дискриминирани роми” отговори, че нямал пари и работа и на всичкото отгоре искаше да му се намери такава. Като, че ли това е работа на електроразпределителното дружество. На последващия въпрос от страна на журналистката, грамотен ли е, циганина отговори, че не е. Но въпреки това искаше работа. При това не каква да е, а някъде на топло, за много пари и забележете, да има хубави колежки. Това не е виц. Пишещият тези редове го видя с очите си и го чу с ушите си. Това на практика е отказ от трудов живот. И защо да работят, казват си циганите, след като получават социални, енергийни, хуманитарни и какви ли още не помощи. Иначе казано получават всичко наготово без да си мръднат пръста, а когато и това не им е достатъчно, каквото им липсва си го взимат от къщите, мазетата, дворовете и нивите на същите тези българи, които ги издържат с данъците си. Същите тези българи чиито пари вместо да отидат за училищата и детските градини на децата им или пък за инфраструктура отиват, за да плащат циганския масраф. Днес циганите не работят и не плащат за нищо, тъй като обезправените българи им го носят на поднос. Това не е ли робство?
Цялата система за социално подпомагане, която беше разработена след 89-а година направи така, че българите да се превърнат във фактически роби спрямо малцинставата. Нашата икономика освен това е от такъв тип, че трудещите се са задължени да издържат нетрудещите се. “Така и трябва - социална солидарност”, биха възкликнали мнозина. Да де, само че как се процедира с тези, които не работят, защото не искат да работят. А такива са мнозинството от циганите. Няма отговор, нито от закони, нито от управляващи.
Според статистиката, помощите за безработни в България се разпределят по следния начин – 92% от парите отиват за цигани, 8% за българи. И това на фона на стотиците хиляди квалифицирани и безработни българи, които са такива не защото ги мързи, а просто защото няма къде да работят. Да се харчат такива огромни средства за едно паразитно население, което само чака наготово, при наличието на толкова много истински нуждаещи се хора в България е престъпление. Абсурда става пълен имайки предвид, че същото това население не плаща абсолютно никакви данъци, общи или местни и ползва всички блага, като ток, вода и др., без да дава и лев. В пловдивските “Столипиново” и “Шекер махала” вода практически никога не е плащана. Това е практика в цялата страна. От отчета на “Водоснабдяване и канализация” – Белово за 2008 година направен пред общинския съвет на пазарджишката община на 6 – ти януари 2009 година става ясно, че от 400 цигански семейства само две фамилии са си платили водата. Забележете, само две. Кой плаща сметката на другите 398 домакинства? Как кой, българите естествено, това е ролята, която им е отредена.
Всяка година цените на електричеството и топлоенергията се увеличават по няколко пъти без обяснение и особена нужда и българите, като съвестни граждани отиват да се редят на опашка, за да си платят сметките. Правят го, защото са научени, че трябва да плащаш за това, което си изразходвал. Една голяма част от тях просто слагат край на живота си, защото това не им е по силите. За циганите тези повишения, обаче не важат. Не важат, защото те така или иначе не ги плащат. Техните задължения ги плащат милионите български пенсионери, които дават и последните си стотинки, за да се издължат на “Eнергото”. Просто от съответното “Електроразпределение” вмъкват сметките от неиздължения цигански ток в сметките на останалите граждани. Така де няма да работят на загуба, я! Още повече, откакто бяха приватизирани от чужди компании единственото, което интересува електроразпределителните дружества е да си приберат задълженията. Не ги интересува как!
Само можем да попитаме, без особен шанс да получим отговор, какво стана с дълговете от неплатените сметки за ток в Столипиново? Само за 2002г. те бяха стигнали близо 7 милиона лева. Колко са станали днес, осем години по – късно можем само да гадаем. Аз лично не съм чул тези суми да са изплатени, не съм чул и да се прави нещо по въпроса. Най – вероятно нищо не се прави и циганите продължават да ползват от безплатния ток, който влиза в сметките на съвестните български потребители. Продължават да включват по няколко отоплителни уреда през зимата, а когато им стане горещо да отварят всички прозорци. И така денонощно! Свидетели разказват, как възрастни цигани си пият ракията на открито в дворовете на къщите си, докато около тях бумтят по 2 – 3 калорифера.
Не стига това ами се оказва, че когато техници на дружеството отидат да спрат тока на някой длъжник от циганското гето откриват, че същият не просто не си е плащал за изразходвания ток, а освен това е и търгувал с него. Срещу заплащане, все още неизключени абонати връзвали своите електромери към вече изключени съседи. Тарифата за услугата била между 10 и 50 лева. Това вече е прекалено. Българският народ не е бил експлоатиран така и по турско.
Някак странно, системата в България днес е построена така, че да отговаря на най – расистките идеи в циганските традиции. Под предлог за интеграция и спазване на човешките права, циганите са поставени в такава привилегирована позиция, която е немислима за останалото население. Българите се бъхтят денонощно, защото трябва да издържат не само себе си и децата си, а и милион и половина цигани, които са виснали на шията им, като воденичен камък. И нямат право да се оплакват, защото това е участта, която им е отредена – да бъдат роби на циганската наглост.
sharon
Ще взема да заместя t80 със следния образователен материал, посветен на вековните традиции.
gadabout
@anarcho-punk, ти всъщност какъв анархо-пънк си?

Откъде си копнал този мил текст?
Thrashard
Не виждаш ли, че Очевидно ника му е за ташак?
gadabout
Не.
t80
без коментар
gadabout
Що, едва се сдържа да не коментираш ли?

Или ботският ти мозък просто до момента е пропуснал да ползва този скандален израз... "без коментар"?
2+2=0
Лекувай нервите, мейт.

За мен държавата е абдикирала пред циганите.
Beerzebub
Държавата е абдикирала пред много други неща. Циганите са поредното следствие. Не чак толкова важно, но пък лесно смилаемо...

Видео bowdown.gif
anarho punk
Цитат(Beerzebub @ Aug 4 2011, 04:08 PM) *

Браво!
conguestadors
Циганите вече нямат страх от нищо и от никой. Ще дойде време в което ще ни е страх да се наречем българи в собствената си държава.
Megadeth
Нали си голям мъж и бияч, иди оправи проблема, кво ревеш по форумите.?
Artillery
Ами полицаите ги е страх да стрелят по тях (въпреки, че това им е задължението в случая), защото после ги чакат страшни разправии, а вероятно и присъди, ако има фатално пострадали. Така е устроено нашето правосъдие. В такива моменти съжалявам, че не сме устроени като САЩ, които иначе мразя. В подобна ситуация там щяха да стрелят на месо, а оцелелите да ги изпоопандизят по бързата процедура и без право на обжалване. Тука ако въобще стане нещо по 3-4 г. на тоя-оня, които в крайна сметка може и условни да станат...
telia
Цитат(blood @ Sep 14 2011, 04:37 PM) *
Нали си голям мъж и бияч, иди оправи проблема, кво ревеш по форумите.?

Куче, което лае, не хапе. Или поне хапе по-малко от другото.
t80
безобразия
scion_of_storm
Да, безобразно е и се надявам да има възмездие. Протестът (единият) в рамките на Пловдив е от 17:00, който може, да отиде, аз късно разбрах и няма как да стигна навреме.
t80
и още
Thrashard
Стига сте писали по форуми, време е за действие, братя българи!!! Днеска мощно всички на пилоните в 19:00! Иначе цялата програма е :
26 септември
Велико Търново - 18:00 пред общината!
Стара Загора - 18:30 - пред общината! ЛИНК ЛИНК
Враца - 19:00 Площад "Ботев"
Хасково - 19:00 Площад "Съединение"
Бургас - 19:00 Паметник "Альоша"
Пловдив - 19:00 - Площад "Съединение"
София - 19:00 - НДК, Пилоните
Варна - 19:00 Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично" ЛИНК
Пазарджик - 19.00 - "Тортата"
Русе - 19:00 Площад "Свобода", пред общината
Плевен - 19:00 - "Часовника"
Ловеч - 19:00 Пред СОУ "Климент Охридски"!
Перник - 19:00 Минна дирекция!
Монтана - 19:00 Пред паметника на Васил Левски
Шумен - 19:00 Входа на Градската градина
Сливен - 19:00 Площад "Хаджи Димитър"
Казанлък - 19:00 Парк "Розариум"
Ямбол - 19:00 Общината
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.