Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нека влезем в ролята на поп фенове
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
Svetyl
Apocalyptica smile.gif
_TNT_
Убийте ме, но го слушам от вчера нон-стоп. От вокалните парчета има зарибяващи, а от инструменталните всички са си ок. Apocalyptica доста се отдалечиха от корените си, но винаги са ми били любима група и след този албум ще продължат да бъдат. Спрямо предишния албум не мога да кажа, че е крачка напред. Не е и назад, по скоро - настрани wink.gif. Този е по-директен като че ли. Вероятно на trve феновете няма да се хареса, но на мен ми харесва много smile.gif.
Svetyl
Спрямо предишния албум си е огромна крачка напред, ако питаш мен. Иначе и аз го слушам яко. Доста е интересен. Само дето почвам да се чудя, не са ли вкарали китари...
Warrior Of Ice
За мен това е най-слабият им албум до момента, с усилие го дослушах. От група с уникално звучене се превърнаха в поредната, експлоатираща добре познати стереотипи. Нейсе, да са живи и здрави.
Svetyl
^Е, чак пък толкова... както казах в един друг форум, това е поп-метъл. Ама е направен яко smile.gif
wqwrrr
Нещо хич не ме грабна албума. Харесах парчето Stroke, но като изключим него, всички ми се струват много далеч от характера на Apocalyptica.
lodborg
Почна много добре, само дето ми писна на третото парче (това с Кори биде превъртяно, става въпрос за следващото). С нищо няма да запомня този албум освен с факта, че нямам желание да си го пусна пак.
SepulTeraHead
Кой въобще се интересува от Apocalyptica? Бяха интересни като свиреха песни на Metallica, Sepultura и Pantera с чела. После решиха, че са голямото име и могат сами, без да свирят кавъри. И загинаха.
Warrior Of Ice
^ С албуми като "Cult" и "Reflections" доказаха, че могат да правят и много качествена, оригинална авторска музика. Проблемът е в това, че наистина станаха голямо име, подписаха с мейджър лейбъл и решиха да звучат по-мейнстрийм...
Mandor of Chaos
абе принципно ме кефеха, въпреки че още ги търся за кавъра на рефюуз резист...и ако ги намеря ще ги заколя
новият албум е просто едно голямо НЕ.... dry.gif
MadHatter
Споделям мнението на Ицо. Мъка ми е, че направиха такъв албум, а очаквах нещо доста по-голямо. Дори не успях да го дослушам. Еднообразен, недомислен...не знам какво да кажа. Дори новия HIM ми хареса в пъти повече, по дяволите!
\\m//
На мен също не ми харесва албума и изобщо посоката, в която се развиват! dry.gif Любими ще ми останат завинаги Inquisition Symphony, Cult и Reflections! bowdown.gif
stage
Par4eto s Kori si e 4ista krajba. Ina4e ot trun ta na glog...
azoteccccc
въобще не ми хареса. no.gif
поп-метъл си е мн точно казано за албума.
Aglarana
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 17 2007, 08:34 AM) *
Кой въобще се интересува от Apocalyptica? Бяха интересни като свиреха песни на Metallica, Sepultura и Pantera с чела. После решиха, че са голямото име и могат сами, без да свирят кавъри. И загинаха.

+ 1!!

Не съм го слушала, ама като гледам отрицателните мнения, може и така да си остане wink.gif
Airin Of Ancelot
"Worlds Collide" не е някакъв съвсем ужасен албум, но е много далече от класата на споменатите шедьоври "Cult" и "Reflections". И колкото и да е тъжно, заглавието на темата стои съвсем на място. Обезличиха се и станаха поредната банда, която претендира да прави нещо уникално...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.