Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Wulfgar и Cryptic Voice
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
scion_of_storm
...и то с отвяваща мощ.

Говоря за две млади групи, първата е Wulfgar. "With Gods and Legends Unite" е техният първи албум, тазгодишен, доста нахъсан, разчупен, типичния помитащ викингски албум, с разликата че официално се водят фолк/мелодет. Усещат се влиянията от Амон Амарт, но групата е добавила и доста свои продукти в рецептата за един изкъртващ албум, който ще ви накара да крещите с въображаем меч в ръка "BLOOD, BLOOD, THIS PAGAN BLOOD!"

Cryptic Voice пък нито са викинг, нито фолк, нито нищо. Те са просто мелодет, "Access Denied" им е вторият албум след 5 годишно затишие, и звучи наистина добре. Пак гъвкави, поразчупени рифове, а вокалистът лесно може да бъде сбъркан с Йохан Хег на моменти. Мощен, ударен звук, забързана атмосфера, без съмнение един вихрен албум, който си влиза директно в топ 5 мелодет заглавията на годината според мен.

Освен Амон Амартското звучене двете групи имат и още нещо общо - желанието да късат глави, и то не какви, а християнски tongue.gif Чуйте ги, силно ги препоръчвам, мисля, че няма да останете разочаровани. Два от отличаващите се албуми от океана от такива тази година, без никакво съмнение. smile.gif
Shadow Man
Две наистина изключителни банди безпокои ме факта че темата е от 09:18 AM а никои не е драснал дори и редче
Далече съм от мнението да натяквам какво трябва да се слуша но тези групи имат какво да предложат дори и на най-върлите фенове на други стилове метъл. На тези който не са слушали Wulfgar бих препоръчал да го направят за Cryptic Voice ще се въздържа с оценките все пак съм го слушал само веднъж.
scion_of_storm
Добре, че си ти, братко openwidehug.gif
Абе на Криптика песента Шизо е много добра, зарибяваща една такава. И двете групи са наистина ценни, не се гъбаркаме тука, я wink.gif
Shadow Man
Май тука ще си пишем двамата само .Ще се налага май да зарибяваме нови попълнения на викинг фолк дет манията icon_headbang[1].gif
Battle Magic
Може и да ги чуя, макар че не съм особено голям фен на фолк/викинг/мелодте, много са ми скучни, но за най-обща престава ще им дам шанс на тез групички.
Aglarana
^ +1 ! Ужасно съгласна съм с Филип openwidehug.gif
Blashyrkh
Отново се затрупвам с музика дето предстои да слушам, но ако ми дадете линкче ще цъм благодарен smile.gif Доста примамливо звучи.
Warrior Of Ice
Wulfgar така и не ме грабнаха особено... Хубав албум са направили, но просто един от многото добри в стила, не се отличава кой знае колко. Cryptic Voice вече са нещо друго - необичайно мощен и тежък мелодет, на който лесно се зацикля. Паралелът, който Сашо прави между фронтмена им и Johan Hegg от Amon Amarth, е повече от удачен. Пичът очевидно е повлиян, в което няма нищо лошо. В момент, когато всеки се стреми да звучи като метълкор вариант на In Flames, повече такива групи са добре дошли.
scion_of_storm
http://www.kerrazy-torrents.net/index.php?...106062&st=0

http://www.kerrazy-torrents.net/index.php?...106757&st=0

Блеширкх, ето двата албума, керази фтв. Даже мисля, че има сийд, ако имаш проблеми се обади wink.gif
Blashyrkh
^ Много благодаря. Само че нещо сиида поспря след 5 секунди dry.gif
scion_of_storm
Ако има проблем, ще сийдна, можеш да пробваш и от арената

http://www.arenabg.com/details.php?id=acdb...8ea5d8237fb1505
http://www.arenabg.com/details.php?id=6eac...9a912b83f8217f8

Казвай ако нещо стане wink.gif
Blashyrkh
Стана. През ноща са се свалили. Имаш бира от мен smile.gif

Само няколко песни чух и то не много внимателно, но определено отвяват. Не знам защо Bloodbath ми изникна в главата като чух вокала на Cryptic Voice. Wulfgar Определено ми допадат много за сега. Напоследък и без това си преслушвах Amon Amarth така че съм на правилната вълна metal.gif metal.gif metal.gif devil.gif
wqwrrr
Отново попадение, което си заслужава. "With Gods and Legends Unite" е силен и вдъхновяващ албум, събиращ много подходящи за стила елементи комбиниращ ги в мощно и здраво звучене и перфектна реализация. Отлично представяне, още повече за дебютираща група и повече от приятно за слушане.
За Cryptic Voice отново мога да кажа само добри думи. Точно такъв мелодет ми се слушаше и Сашо ме открехна тъкмо навреме. =) Много силно попълнение за колекцията ми, имам чувството че ще си го цикля доста тия дни. Надявам се да продължават да ни радват с свежи и здрави албуми.
azoteccccc
На Wulfgar албума много ми хареса.Тъкмо ми се слушаше нещо подобно,а си бях запилял дискографията на Amon Amarth.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.