Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Soilwork
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
Seventh
Преди няколко дена излезна седмият албум на Soilwork и поне аз бях напълно отвяна и не мога да спра да го въртя тия дни. Какво е вашето мнение за него и за групата като цяло?
scion_of_storm
За новия не знам, може да го погледна...
Иначе хич не съм върлия фен на групата, пък и не съм слушал особено много техни неща, но пък песните, които съм им слушал не бяха никак лоши. smile.gif
SepulTeraHead
Гледах клипа и реших да не слушам албума. Никога.
Mago De Oz
^определно умно решение...много зле е това наречено албум...ама много !
Bleak
Чух я визуализираната песен и не останах особено очарован. Никога не съм бил фен на групата, не съм задълбочавал в творчеството им, а и дразнещ факт е, че по медиите доста ги величаят и от време на време самата банда се изхвърля в интервютата си. То не бяха мелодет законодатели, техничари и т.н. Минали са покрай тия окачествявания...

Иначе разбрах, че в една от песните е гостувал Mikael Еkerfeldt и я дръпнах. Оказа се сравнително приятна, но силно се съмнявам за останалата част от албума.
Warrior Of Ice
Цитат(Seventh @ Oct 26 2007, 02:32 PM) *
Преди няколко дена излезна седмият албум на Soilwork и поне аз бях напълно отвяна и не мога да спра да го въртя тия дни.

Присъединявам се. Критикуващите бандата ще посъветвам да захвърлят поне за момент предразсъдъците и да изслушат няколко пъти албума. Изключително силен и завладяващ е - крайно изненадващ за мен факт, особено след разочарованието "Stabbing the Drama". Просто трябва да му се даде шанс. Също както In Flames, Soilwork отдавна не са мелодет, но това съвсем не значи, че им е забранено да правят качествена музика.
Rolf
Sworn To A Great Divide е доста смислен и ми връща надеждите, че Figure Number Five няма да остане последната качествена творба на Soilwork. С малко повече слушане е трудно да не те спечели.
lodborg
Аз съм сериозно обиден от факта, че няма да мога да псувам по групата, а се бях приготвил още преди време.

Албумът е класи над "Stabbing the Drama", а бих казал дори и от "Figure Number Five". Както Ицо каза, групата надали някога пак ще просвири мелодет, но поне този път правят опити да имат достатъчно от него в мешавицата си от модерни стилове, така че да не са ми съвсем противни. Доволен съм много от албума.
Airin Of Ancelot
lodborg, дано повече банди ни "обидят" по такъв начин. happy.gif

А иначе, чудесен албум са направили Soilwork. smile.gif Модерен, но не подчинен на някакви тенденции, хомогенен, идеен, музикантски... Има много емоция в "Sworn To A Great Divide"! punk.gif
winterstorms
Маниашки албум са спретнали! Никога не съм харесвал бандата, даже не съм им изслушвал цяло CD, но това не мога да го спра просто. Страхотни идеи.
Arq
Фен съм им отдавна, и последния албум страшно ми харесва! Да продължават в същия дух! bowdown.gif metal.gif
kcaniba
не лош албум, на една не лоша група
Slash
Не знам за Soilwork, но аз наскоро поправих един пропуск и чух Fragments Оf D-Generation на Disarmonia Mundi... летвата е много висока за който и да е албум на Soilwork... nea.gif
scion_of_storm
^ Страшен е албумът на Дисармониата, и аз преди седмица-две по-обстойно ги прослушах smile.gif Разбиват отвсякъде.
Mwintersun
ами трябва да призная, че преди месец почнах да ги слушам по насериозно
и бях шашната, а с новия албум съм ето така wub.gif
Dreamtale
Една от любимите ми шведски банди, уникални са! Дълго време незаслужено стояха в сянката на In Flames, но вече си имат свое собствено място в стила.

Speed има велик глас!
Airin Of Ancelot
Много се радвам, че Peter Wichers се върна в бандата! В "Out of the Dark" на Nuclear Blast Allstars и соловия на Warrel Dane доказа, че все още може да пише страхотни неща. Soilwork само печелят. smile.gif
_Moonshield_
Цитат(Dreamtale @ Sep 19 2008, 02:41 PM) *
Дълго време незаслужено стояха в сянката на In Flames...

Повярвай, съвсем заслужено си стояха там.
Warrior Of Ice
Какво, да не би "A Predator's Portrait" и "Natural Born Chaos" да не са първокласни албуми?
_Moonshield_
Определено са много далече от определението "първокласни". А и dreamtale ги сравняваше с In Flames, естествено, че няма по-логично нещо от това да стоят в сянката им.
winterstorms
Честно казано, и аз преди подценявах бандата, която навсякъде минаваше за "по-малкия брат на In Flames". След "Sworn to a Great Divide" обаче реших да дам още един шанс на старите им неща и останах меко казано очарован. Имат направо перфектни албуми.
Warrior Of Ice
Видеоклип на парчето "20 More Miles" от последния албум на групата можете да гледате тук.
shogot
Ето че дългоочаквания "The Panic Broadcast" изтече. Макар и да не съм фен на бандата си дадох зор да го харесам и не ми се получи. Стандартни песенни структури, прекалено добра продукция на Wichers, дразнещи на моменти крясъци от "Speed"...мога да продължавам с критиките, но предпочитам да кажа, че "Two Lives Worth of Reckoning", "King of the Threshold" и "Let This River Flow" са новите химни на мелодичния дет метъл. Ако всичките единадесет парчета бяха на класата на тези три, просто нямаше да си отварям устата в тази тема...изобщо.
_Moonshield_
^Нови "химнове" на мелодета могат да се очакват от група като тази - http://www.youtube.com/watch?v=BDQQ0cH1Ys4...feature=related
Ама от Soilwork - нъц мелодет. wink.gif
Иначе новият албум ме кефи много повече от последните 3, много по-добре изпипан е, с по-дълги и качествени песни.
Daddy`s Girl
Групата ми харесва. smile.gif
Diablo
На мен също. Една от най-добрите в мелодичния дет метъл!
Ghost
Много готин бил новият албум! Усещам как ще го въртя доста тази седмица... happy.gif
Warrior Of Ice
Тук е качен видеоклипът на "Deliverance Is Mine".
lodborg
Не знам как се присетих за тях тия дни (предполагам всъщност как съм се сетил, де - заради Kamelot-а), но обърнах по-сериозно внимание на "The Panic Broadcast" и съм отвян! Не че са направили нещо велико, не че поставят нови стандарти, но са извадили ебати силната тава!!! Може би го има и малко ефектът на изненадата, защото е много, ама МНОГО по-добър от последните им неща. Да оставим лигните "Stabbing the Drama" и "Figure Number Five", ами и от предния е даже по-добър, а той предният сам по себе си беше крачка напред. Даже в сравнение с Драмата не крачка, ами цели скокове напред си беше. Цикля го с удоволствие, няма празно парче в албума!

"Night Comes Clean" icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif
Warrior Of Ice
Видеоклипа на "Let This River Flow" можете да гледате тук.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.