Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Политика
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Blashyrkh
Първо чета тук как още малко ще трябва да пращаме пенсионерите в лагери, защото били тъпи, а после чета мнения на не малко хора в тая тема и наистина се чудя ако трябва да се забранява на някого да гласува, защото е тъп, дали не трябва да се забрани на над 95% от хората изобщо...
abydos
Няма нужда от преувеличаване, нито някой ще ги праща някъде (освен на море през зимата) нито биват наричани тъпи.
Anwen
Не разбирам много от политика, но определено това, което виждам не е на добре. И ми е чудно как така избраха БСП при положение, че имаше реклами как хората са имали на времето пари само за кисело мляко. Та днес не става по различно. То всеки който идва на власт и яко крадеееееееее. Само ми е чудно защо от ЕС имат доверие на Бойко? Не ми се вижда лош човек и бих гласувала за него, а и при този факт явно има защо. За предпочитане е пред комунистите, Станишката бая осра работата. Щом в Испания е храната е по-евтина от БГ-то, значи смятай докаде са я докарали. А най лошото нещо беше да прецакат нещата с ЕС. Определено всичко е мафия на принципа "Няма да развиваме държавата та овцете да си траят и само ние да оправляваме (крадем) спокойно". Хората измират от глад идиоти такива, в София може и да има некой по богати, ама я гледай по другите места. Като просяци сме и ходим да чистим кенефите на чужденците та да мойем да ядем. Това какво е? Оф толкова имам да казвам по въпроса, че чак се оплитам и немага си подреда мислите, сори ако нещо съм оплела.
pa®tci
http://vbox7.com/play:b84fd98d
_TNT_
Я вижте злият КГБ-еец какво разправя. Хъм? Лошава работа, западни другари, лоша... Ама той какво ли знае, всъщност. wink.gif
Jasmine*
На мен ми е много интересно защо, когато дойде време да се гласува, хората не си направят елементарното усилие да проучат кандидатите... Информация за тях има бол, нещата не се крият. Примерно, Сергей Станишев е руски офицер, а Бойко Борисов е бил 10 години лична охрана на Тодор Живков. От тези 2 факта, които не се крият, могат да се изкарат съответните изводи. Как кандидати, чиито семейства са от стари комунистически фамилии, които са били цял живот възпитавани да боготворят комунизма и да мразят запада, чиито мозъци са били промивани, как тези хора ще се обявят за модерни, широко скроени и въобще мислещи... То е просто абсурдно и смешно. Нашите политици дълеч не са най-умните, нито най-изобретателните, не е нужно да си гений, за да си направиш сметката кой какъв е... И после всички сме недоволни и излъгани..
cunt
драга, при положение, че за болшинството от значимите политически фигури са известни "уличаващи" факти, предлагате да се сведе избирателната активност до минимум?
Vlad
Jasmine* ама добре че ми отвори очите за лошите комуняги openwidehug.gif Не само те двамата, а почти всички са били свързани с тогавашната власт. И какво от това? Сега проучи и другите кандидати и се откажи да гласуваш laugh.gif
Blashyrkh
^^^ bowdown.gif bowdown.gif
Jasmine*
Всички са свързани с комунизма, неизбежно е, но е възможно да прецениш кой е най-малко и да гласуваш за него. Ако все пак не намериш кандидат, може би е време да започнеш да се замисляш, че липсват млади хора като теб самия в политиката. Проучването на кандидати и проследяването на историята водят до една по-голяма политическа ангажираност и разбиране. А веднъж постигнем ли състояние, в което масата хора са политически ангажирани, никое правителство няма да налага чак толкова контрола си или да манипулира до такава степен. Аз така го виждам..
sgoh
Цитат(Jasmine* @ Feb 22 2009, 02:47 PM) *
може би е време да започнеш да се замисляш, че липсват млади хора като теб самия в политиката.

Като ти чета постовете ми се струва, че е по-добре точно ти да не се замисляш wink.gif
Jasmine*
тва беше някакси..излишно, пробвай да споделиш ти какво мислиш по темата, може да ти се получи по-добре wink.gif
stage
Цитат(Jasmine* @ Feb 22 2009, 04:47 PM) *
но е възможно да прецениш кой е най-малко и да гласуваш за него.

мисля да оставя това без коментар млада госпожице
Jasmine*
не може да не се гласува независимо от обстоятелствата, това искам да кажа
sgoh
По темата мисля, че ако пишеше по-малко, вероятно щеше да ни спестиш малко глупости happy.gif
Jasmine*
е, при теб поне мълчанието говори достатъчно..
stage
а скъсването на бюлетина и хвърлянето и в кош какво ли означава туй
Jasmine*
все пак си мисля, че ако едно 70-80% гласуват, те ще гласуват за различни партии и когато се фалшифицират избори, тия 70-80% ще се надигнат, за това е важно да се гласува..обаче сега е модерно да не се интересуваш от политика...:/
Rolf
Цитат(Jasmine* @ Feb 22 2009, 09:44 AM) *
На мен ми е много интересно защо, когато дойде време да се гласува, хората не си направят елементарното усилие да проучат кандидатите... Информация за тях има бол, нещата не се крият. Примерно, Сергей Станишев е руски офицер, а Бойко Борисов е бил 10 години лична охрана на Тодор Живков.

И какво, ако Станишев е руски офицер? Това някакво престъпление ли е? Втора категория човек ли го прави, що ли? Аман от промити мозъци, повтарящи някаква тъпа мантра за призрака на комунизма, 20 години след като такъв у нас няма.
sgoh
Аман от комунисти дето викат "няма комунизъм" tongue.gif
Slash
Цитат(Rolf @ Feb 24 2009, 06:34 PM) *
20 години след като такъв у нас няма.

Что Делает?
Rolf
И къде го забелязваш, ако мога да попитам? А въобще наясно ли си що е то комунизъм? И имам предвид не само това, което си чел в книжките и което мама и тате са ти разказвали. Виждал ли си някога приложението му в обществото около теб, или задавам риторични въпроси?
scion_of_storm
Знаеш ли, велики Ролф, ако

веднъж

(САМО веднъж, забележи)

загърбиш своя просташки стремеж към себеутвърждаване с директни нападки и ненужна ирония в иначе можещи да бъдат зададено нормални въпроси,
може и да получиш хубав отговор и някой да те приеме като стойностен човек.
Rolf
Първо, теб нищо не съм те питал, така че спести на околните слабоумния си опит да ми правиш психопортрет. Второ, Slash очевидно смята, че мнението ми е неадекватно. Аз на свой ред го карам да ми докаже, че неговото не е такова.
scion_of_storm
...добре, мате, просто на въпросните околни им е леко комична твоята мания wink.gif

Давай напред, простако-на-повърхността-интелигент-от-елитната-мисъл!
Rolf
Цитат(scion_of_storm @ Feb 24 2009, 08:51 PM) *
добре, мате, просто на въпросните околни им е леко комична твоята мания wink.gif

От мании не страдам, а и не съм забелязал някой да се оплаква, освен теб и второто ти аз sgoh. wink.gif
scion_of_storm
Това, че някой не казва нещо, не означава че го няма. wink.gif Господин Ролф, разочаровате ме!
Но няма смисъл аз да казвам кой, какво и защо - чакай си отговора на въпроса, защо се занимаваш с "lowlifers"?
sgoh
Ахахахахахаха!

После как да не го обичаш laugh.gif


Всъщност съм леко обиден, че бях принизен до "второ аз" на някой.
"If you are first you are first. If you are second you are nothing." dry.gif




Пък и не знам това дали значи, че трябва да пропиша стихове unsure.gif
Slash
Аз си мислих, че питаш Sgoh... huh.gif

Семейството ми не се интересува от комунизъм, така че остави мама и тате на мира. Достатъчно ми е да виждам, че има корупция за да разбирам, че има и комунизъм. Не ми е нужно да съм живял в отминало битие. Това че си менят боята според ситуацията не променя основната идея баща-син. В държава в която десните са боядисани червени, а центристите са като Милен Велчев с хотелите му, син на Емил Велчев, остава само да кажем, че вече нямаме комунисти, а социалисти вляво и цирка става пълен.

Цитат(scion_of_storm @ Feb 10 2009, 05:02 PM) *
още си чакам един отговор в една тема отпреди вече сигурно 6 месеца

А ти ще отговориш ли на това?
Blashyrkh
Цитат(Slash @ Feb 24 2009, 10:51 PM) *
Достатъчно ми е да виждам, че има корупция за да разбирам, че има и комунизъм.

Баси мамата... icon_headbang[1].gif


Не бе тая тема съм си я сложил на Bookmarks съвсем сериозно това!
Slash
Дам, щом се включваш дай пример за държава през която е минал комунизма, без да е била пропита от корупция преди това или без да е била в следвоенно положение? И не ми казвай, че корупция има навсякъде, има разлика между управлението на скандинавските страни и Зимбабве (всеки уважаващ себе си комунист знае какво става в Зимбабве). То при комунизма корупцията е като педофилията при католицизма. Такова сладко табу, че лигите текат направо. Идеи, реализирани от хора.

А какво ще кажете за хората в БГ, които са "благодарни на царска Русия, че са ни освободили и затова стават СССР-овци" tomato.gif
pa®tci
Добре бе да му еба майката! Гледам сега Станишев тука какви ЦИНИЗМИ и БЕЗОЧЛИВИ простотии се сипят от устата му, не е истина - тоя е първия за разстрел, ша му еба майката крива ша му еба. mad.gif
Slash
Ти как искаш да не е такъв? Знаеш ли, кой купи БМФ? Поставени лица на Първанов и Станишев. Това не съм го чел в някакъв блог, това са ми го казвали хора от Параходството. Нямам търпение да ни управляват синовете им. Традицията повелява, Jim Beam.
Exorcist
Комунизъм, интернационализъм и солидарност с Африка
RPAngelov
Дано Бойко е усвойл малко от методите на Тодор Живков и да изкара всичката турска измет от България, която иска забрадки в училище и се гаври по най-бруталния начин с българските граждани.
За Станишев мога да кажа само, че след като е руснак ми е ясен - псевдо комунист, който нарича себе си верен на държава, а всъщност е верен само на себе си. Руснаците от край време са доказали, че могат да извъртят комунизма така, че никой да не може да го познае. За това и всички бивши комунистически страни пищят чувайки името на тази политика. Както един руснак от руската армия е казал: "В американската армия всички пушеха едни и същи цигари - войници, офицери, командири - абсолютно всички, но при нас командирите пушат пури, офицерите пушат скъпи цигари с филтър, а ние пушим евтин качак".
Бойко... ако ще и 20 години да е охранявал Тошко бих се радвал ако дойде той, а не Станишев на власт. Поне е един от малкото, които не биха се коалирали с турската паплач.
Blashyrkh
Е го поредния балък....
sgoh
Добре бе схванахме идеята. Бройка ли гониш с тия постове? suicide.gif
Blashyrkh
Не. Просто съм отчаян до безкрай!! За другите теми не ми пука, но това е наистина важно, затова я следя.
sgoh
И с изказвания от рода на "Е го поредния балък", правиш света по-добър?
RPAngelov
Остави го да вика каквото си иска, ма поне да се беше обосновал, да разбера защо съм "поредния балък" sad.gif
Exorcist
Цитат(RPAngelov @ Feb 27 2009, 02:20 PM) *
Остави го да вика каквото си иска, ма поне да се беше обосновал, да разбера защо съм "поредния балък" sad.gif

http://vbox7.com/play:769532b6
RPAngelov
Определено не разбирам смисъла от този линк.Готина песничка,да smile.gif ,но...това са факти,които симпатягата Борисов не крие.Ако се замислиш поне малко логично,ако беше поредния пумяр,нямаше да дава обещания на целия ЕС,както и към Германия.Пък и канцлера заяви,че ако Бойко дойде ще ни сътрудничи.Аз не казвам,че съм пръв фен на Бойко,но според мен той ни е надеждата за сега.
А що се отнася до царя...боклук абсолютен.Жертви сме на една голяма пропаганда.Ако ми кажеш,че вярваш на всичко по новините те признавам.БНТ не гледам - държавна телевизия -> казват това,което им изнася.Ако някоя друга телевизия си отваряше повечко устата,щяха да й я затворят.Вярвам на факти и на това,което виждам.

Пък и нека го напиша,не казвам,че Бойко е умен...и според мен не е от по-по-най,но се надявам в главата му да се върти светлото бъдеще на България,а не парите по чужди банки.
Blashyrkh
Извинявай, RPAngelov, не целях да те обидя лично.
scion_of_storm
http://plovdivmedia.com/7343.html

sleep.gif
lodborg
България умира бавно и мъчително, колкото и да е неприятно. Напоследък си мисля, че умира само мъчително - бавно вече не е.
scion_of_storm
Уви.

Именно затова твърдя, че не е въпрос на расизъм отношението особено към турците от наша страна, или към някаква особена част от тях. Нещата са на по-друго ниво.
Vlad
Определено. Аз съм твърдо против расизма, но подобни неща ме нервират страшно. Скапани мюсюлмански прасета.
Slash
Най-тъжното е, че тези деца не са турци, а се потурчват. Те са ничии деца, едни бели листи, от нас зависи дали ще имат зелено и червено на листовете си или само червено без зелено. При положение, че си веем хуя - така ще е, уахабити ще ни изучават децата. А историята на мюсюлманите на Балканите е просто смразяваща за всички не-мюсюлмани. Чета из форуми, че руснаците са щели да ни спасят пак от турците ако се наложило, че САЩ са им вдигнали мерника защото ислямиста Ердоган се сопнал на Израел, че кюрдите са щяли да ги взривят отвътре... Не е луд този който яде баницата.

Абе, много поздрави на всички мюсюлмани от:


Kurt Westergaard
Exorcist
Цитат(Vlad @ Mar 5 2009, 03:58 PM) *
Определено. Аз съм твърдо против расизма, но подобни неща ме нервират страшно. Скапани мюсюлмански прасета.

Хаха, тва в България е често срещано - "Аз не съм расист, ма тея цигани мамата им ше иба"
Ta' Zhal
Няма да оставим клавиатурата да прашасва, а? Ръгай, ръгай постовете.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.